Şimdi Ara

Adnan Polat: 'Transfere 4 milyon avro ayırdık'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Adnan Polat: 'Transfere 4 milyon avro ayırdık'

Başkan Adnan Polat, toplantıda yaptığı konuşmada, futbolda yaptıkları transferlerle ilgili üyeleri bilgilendirirken, artık transfer yapmayacaklarını söyledi. Polat, Futbol A.Ş.'nin bütçesinden bonservis bedeli için 8 milyon avro ayırdıklarını anlatarak, şunları kaydetti:
    "Ancak yapmış olduğumuz 3 transfere bonservis bedeli ödemedik. Yeni kalecimiz Leo Franco, Mustafa Sarp ve Gökhan Zan'a bonservis bedeli ödemedik. Sadece yeni aldığımız Keita'ya bonservis bedeli ödeyeceğiz. Bunu da 4 senede ödeyeceğiz. Bu seneye düşen pay 2.5 milyon avro. Aldığımız diğer oyuncuların maliyetleriyle, toplamda aşağı yukarı 4 milyon avro olacak. Yani onlarca milyon avro ücretlerin döndüğü piyasada Galatasaray Kulübü 4 milyon avro bir bonservis bedeliyle transferini tamamlıyorsa, bence bu başarılı bir operasyondur."

Alınan oyuncuların kaliteli ve milli futbolcular olduğunu ifade eden Başkan Polat, "Şu an başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Takip ettiğimiz genç yetenekler var. Onlardan birini, uygun şartlar olursa belki transfer edebiliriz. Onun dışında transfer düşünmüyoruz, ama endişe duyduğumuz bazı mevkilerde inşallah bir hayal kırıklığı gelmez, biz de oraya transfer yapmak durumunda kalmayız" diye konuştu.

Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln'un kendileri için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti. Lincoln'un bugüne kadar kendilerine 14 milyon avroya mal olduğunu dile getiren Başkan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Maalesef bizim için büyük bir hayal kırıklığı. Yeteneğini hiç tartışmıyorum, ama Gatasaraylı futbolcuların, sporcuların ortaya koyduğu tavır ve hareketlerin hiçbirine uyum sağlamayan biri. Maalesef çok büyük emek verip, kendisini düzeltiriz diye düşündük, ama bir arpa boyu yol alamadığımız bir karakter yapısına sahip. Zaten 20 gün geçmesine rağmen, katılması gereken kampa katılmadı. Kendisine gerekli ihtarlar yapıldı. Herhalde gelmeye niyeti yok. Burada bizim yapacağımız, sözleşmesini feshetmek. Bunun için federasyona da başvurduk. Maalesef elimizden başka bir şey gelmiyor."

Devamını okumak için tıklayınız..

• '' ...Takip ettiğimiz genç yetenekler var. Onlardan birini, uygun şartlar olursa belki transfer edebiliriz.. ''

Gelson Fernandes ihtimali bayaa artmış gördüğüm kadarıyla
  • Coloccini,Sneijder hayal anlaşılan

Baksanıza genç yetenek alacağız diyor. Carrusca'ya benzemesinde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

'' ...Takip ettiğimiz genç yetenekler var. Onlardan birini, uygun şartlar olursa belki transfer edebiliriz.. ''

Gelson Fernandez değil.O sallama

Aurelioyu almaya çalışıyor Adnan Polat.+ Defans için Coloccini sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

'' ...Takip ettiğimiz genç yetenekler var. Onlardan birini, uygun şartlar olursa belki transfer edebiliriz.. ''

Gelson Fernandez değil.O sallama

Aurelioyu almaya çalışıyor Adnan Polat.+ Defans için Coloccini sanırım

İkiside genç yetenek değil. Yoksa başkanımızda mı ters köşe yapacak. Gerçi 4 milyon avro ile bu oyuncular alınmaz

• Colocciniyi bilmiyorum yabancı medya hep yazdı 4 m € ya bitmiş diye.Onlara dayanarak yazdım

Aurelio ile görüşüldüğünüde ben biliyorum
  • yabancı bir stoper almadan transferi kapatırsak başımız çok ağrır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 isim kulüpten ihraç edildi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Aurelio ile görüşüldüğünüde ben biliyorum

Dr.Manhattan Chevher.
  • Pff bende defansın göbeği+sağ bekte oynayabilen kaliteli bi yabancı bekliyordum
  • Coloccini alınsın sadece yeter, başka oyuncu alınmasa da olur.

Aurelio'nun mevkiisinde 4-5 tane kaliteli oyuncumuz varken Aurelio transferi çok gereksiz olur bana göre.
  • Zaten transfere 4 mılyon euro ayırdık demiyor . şu ana kadar harcadığımız transfer ücreti 4 milyon euro diyor.

bence aslında gerek yok transfere.Bundan önceki sene açık ara şampiyon olabilirdik.Ama hocamız kötüydü.
  • Pardon görmemişim 8 milyon euro bütçemiz vardı demiş.

Ama sölim ters köşe olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

Coloccini alınsın sadece yeter, başka oyuncu alınmasa da olur.

Aurelio'nun mevkiisinde 4-5 tane kaliteli oyuncumuz varken Aurelio transferi çok gereksiz olur bana göre.

sana kesinlikle katılıyorum.aurelio transferi cok gereksiz bir transfer olur gerek yok.adnan polat demiş korktugumuz mevkiiler var sorun cıkartırlarsa transfer yaparız diye başkanım transferi şimdiden bitirip kafan rahat bi sezon geçirsen fena mı olur ?
  • Transfere hiç hiç hiç gerek yok, zaten transferin en büyüğünü yaptık Rijkaard'ı alarak, bu yıl çok ateşli bir lig bizi bekliyor.
  • 4m a ne trasferler yapmış off be
    keitanın taksit + bonservis senede en az 5m verecek gs
  • quote:

Orjinalden alıntı: realitych

4m a ne trasferler yapmış off be

sanane ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobo1903

quote:

sanane ?

• quote:

Orjinalden alıntı: bobo1903

quote:

sanane ?

• ulan arkadaş ben bu olayı anlamıyorum.beşiktaş trasfer yapıtığında adamın 15 yıllık alacağı bilmemnesi toplanıp yazılıyor gazetelerde fener gs transfer yaptığında sanarsınki rakipler üste para verecek yok şu kadarmış da şu kadar senede ödenecekmiş de.allahınız var mı yatacak yeriniz var mı sizin be?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_GS

Zaten transfere 4 mılyon euro ayırdık demiyor . şu ana kadar harcadığımız transfer ücreti 4 milyon euro diyor.

bence aslında gerek yok transfere.Bundan önceki sene açık ara şampiyon olabilirdik.Ama hocamız kötüydü.

hayır transfere bu sene 4 m euro ayırdık diyor keita alındı 3 yıl vadeli bu seneye düşen 2.5 m euro geriye 1.5 m euro kalıyo o parayla genç yetenek alabiliriz diyo adnan polat daha kimi transfer etcez ya colocciniler snayderler palavra transferi kapattılar zaten her sene zarar ediyo kulüp bi de futbolcu alırlarsa ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.