Şimdi Ara

ADNAN POLAT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray’ın başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı camiayı yakından ilgilendirecek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Belözoğlu için “içim cız etti” ifadesini kullanırken tüm Galatasaraylıları çok yakından ilgilendirecek birçok konuda da önemli söylemlerde bulundu.

Adnan Polat’ın konuşmalarından en önemli ana başlıklar şöyle:

- Emre’nin Fenerbahçe’ye transferi.
    - Arda ve Mehmet Topal’a Avrupa’dan gelen teklifler.
    - Hakan Şükür’ün Galatasaray’dan ayrılması.

Ömer Güvenç’in bu çok önemli röportajı saat 14:00’da Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemiyle beraber aynı anda MARATON.COM.TR’de olacak!..

Adnan Polat, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Belözoğlu için “içim cız etti” ifadesini kullanırken

Bence böyle bir açıklama yapmasaydı daha iyi olurdu.

Zaten alevlenmeye meyilli bir konuya basmış körüğü.

• 14:00'ı bekliyoruz..
  • niyeki.benimde içim cız etti.gsnin evladı olan bir futbolcuyu fener formasıyla seyretmek benim içinde çok zor.tabi emreye ızmıyorum sonuçta prof. bir futbolcu kendi kazancına bakacak.
  • onun içi daha ne cız lar edecek
  • adnan polat emre yi bulup galatasaraya kazandıranlardan biridir doğaldır içinin cız etmesi benim fm de bulduğum adam fenere gitse içim cız eder bir de gerçekte olmuş
  • Başladı mı ?
  • saat 2Yi 20 dk geçti ama yoook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dinledim dedi ilk duyduğumda ...içim burkuldu ama o da kendi yolunu çiziyor..Onada saygı duyarız kendi bilir dedi.

Arda ve Mehmet Topal içinde Avrupada kupa kaldırmadan hiç bi yere gidemezler dedi..
    Kendilreinede söyledim bunu dedi...
  • Ben Adnan Polat'ın Emre'yi Fenere kaptırmaktan ziyade onun oraya gitmesi yüzünden içinin cız ettiğini düşünüyorum.Çünkü Emre'yi bulup getiren o.Sever Emre'yi.

Yoksa Adnan Polat'ın umuru bile olmaz Fener Emre'yi almış falan.
  • Offf.Şimdi açıkladılar... Topalla Arda galatasaray formasıyla avrupada kupa kaldırmadan gidemezler
  • EMRE İÇİN İÇİM ‘CIZ’ ETMEDİ DİYEMEM”

“Açıkçası Emre’yi 13 yaşındayken Galatasaray’a transferini benim dönemimde yaptı. Ciddi bir transfer ücreti vermiştik babasına. O dönemde herkes benimle alay etmişti. Bu yaşta çocuğa bu para verilir mi diye. Emre gitti yurtdışına şimdi de tercihini başka bir kulüpten kullandı. Neticede hayat devam ediyor. Herkesin kendi tercihi. Ona da başarılar diliyorum. İçim cız etmedi dersem yalan olur ama geçmişe bakarsak Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Suat, Okan, Emre… Bunların bende hep ayrı yeri var. Hepsi ufak yaştaydı bu takımı kurduğumuzda. İlk duyduğumda bir burukluk hissettim ama sonra neden olmasın dedim. Emre’nin tercidir.”

“HAKAN İLE BİRBİRİMİZE KIRILMA HAKKIMIZ YOK”

“Hakan’ın Galatasaray’a ve Türk futboluna katkılarını unutmak mümkün değil. Hakan benim Galatasaray’a geldiğimde ilk transferini yaptığım futbolcuydu. Çok uzun bir yol yürüdük onunla beraber. Ben zaman zaman Hakan’a kızabilirim ama kendimde ona kırılma hakkını görmüyorum. O da bana kızabilir belki ama kırılmaz bana. Bizim Hakan ilke birbirimize kırgın olmamız uzun vadede mümkün olmaz. Biz ağabey kardeşiz. Aramızda problem varsa aile içinde çözeriz.”

“ŞAMPİYONLUKTA KATKISI OLMAYANLARI ÇAĞIRMADIK”

“Hakan Şükür baloya davet edildi. Davet etmememiz söz konusu olabilri mi? Şampiyon takımın kaptanıydı Hakan. Defalarca aradık, ulaşamadık. Belki tatildeydi bilemiyorum. Fatih Hoca bizim hem eski hocamız hem de kaptanımız. Arkadaşımız da aynı azamanda. Ama biz sadece şampiyon olan ekibi davet ettik. O şampiyonluğa katkısı olanları davet ettik. Eski hocalarımızı bile davet etmedik.”

“HAYAT BİTER, TRANSFER BİTMEZ”

“Galatasaray’ın 3 tane golcüsü var. Kewell santrfor da oynayabilen bir oyuncu 4 tane var diyebiliriz. Ama biz daha uzun boydu hava toplarına hakim tecrübeli bir oyuncu aramıyor da değiliz. Ancak isim olarak üst düzeyde olan futbolcuların bedelleri çok yüksek. Transfer yaparken Galatasaray’ın gerçeklerini de düşünmek zorundayız. Hayat biter transfer bitmez.”

“KUPA KALDIRMADAN GİDEMEZLER”

“Arda ve Mehmet Topal Galatasaray ile Avrupa’da bir kupa kaldırmadan bir yere gidemezler. Kupayı kaldırsınlar transferlerinde ben yardımcı olacağım.”

“ŞAMPİYONLUK AMAÇ DEĞİL ARAÇ”

“Şampiyonluk dışında bir hedefimiz olsa söz konusu olmaz. Şampiyonluk da zaten bir amaç değil şampiyonluk için bir araç. Yine bu yolda devam edeceğiz. Türkiye Kupası’nı en çok kazanan kulüp olarak tekrar kazanmak istiyoruz. Biz oyunu kurallarına göre oynayacağız. Aklımızın, gücümüzün yettiği oranda en iyisini yapmaya çalışacağız.”

• quote:

Orjinalden alıntı: özgün_67

niyeki.benimde içim cız etti.gsnin evladı olan bir futbolcuyu fener formasıyla seyretmek benim içinde çok zor.tabi emreye ızmıyorum sonuçta prof. bir futbolcu kendi kazancına bakacak.

Hocam herkes böyle mantıklı düşünebilse sorun olmaz.

FB'li birisi çıkacak Polat'ın bir yüreğine inmiş diyecek.
    GS'lı da altta kalmamak için başka bir şey söyliyecek. Taraftarlar arasındaki nefret biraz daha körüklenmiş olacak.
    Bu anlamda keşke böyle konuşmasaydı dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.