Bu bizim başkan adnan dememişmiydi %100 futbola katıldığında sonuç her ne olursa olsun rijkaardla sezon sonuna kadar gidicez diye ?
hatta güntekin onay üstüne basa basa tekrar sordu nolursa olsun mu ? diye oda onayladı.
ben demiyorumki rijkaard kalmalıydı, gitmesi doğru oldu. Ama niye orda öylesine kesin konuşup daha 2.yarının ortasına gelmezken kovdun ? şimdi anlıyorum takımın niye bu kadar kötü hallere düştüğünü
özet : adnan küfür etsem üyelik gidicek, ama sen git artık be kanka
Olur böyle şeyler biri pafla çıkıcaktı biri 3 sene üst üste şampiyon olcaktı ne olmuş hatta bikini giycem diyenler bile var
Hani Tugay hep altyapıdan sorumlu olacaktı? Hani orada çok başarılı olacaktı? Attın taraftarın ve basının önüne hagi ve tugay yemini işin içinden sıyrıl şimdi...
O değilde Jan Derks ne oldu
Saçma sapan konuşma. Futbolda yarın yoktur bugün vardır...
Sanırım Mehmet Demirkol demişti bikaç gün önce...
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
deveye sormuşlar boynun neden eğri, ben bilmem beyim bilir demiş
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
bak bakalım başlığa ben adnan polatın futbol bilgisine mi yoksa özüne mi laf etmişim ?
neyse okudunda yine anlamadın anlatim, futbolda dahil ne olursa olsun bi konuda kesin söz verip yapmazsan, toplum içinde ''bu adama güven olmaz '' sonucu çıkar. Güven ise yine futbolda dahil her alanda başarı şartının ilk sıralarında gelir. Sanırım şimdi daha açık oldu
o zaman adnan polatın buna göre konuşması lazım. bu transfer döneminden sonra anladım bende. adnan polat yalancının önde gidenidir. canaydından bile daha kötü bir başkandır.gideceği günü iple çekiyorum
Rijkaardın dediği gibi this is football
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
O duruyor galiba. Onun görevi futbol akademisi koordinatörlüğü gibi birşeydi. Tugay altyapının başına geçtiğinde onun yerine geçmesi gibi bir durum olmamıştı yani.
Ama gitmiş de olabilir bilmiyorum.
Önce o an ki durumu iyi bilmek gerekir. O süreçte takım içerisinde kötü bir hava vardı ve hergün Rijkaard yollanacak diye haberler çıkıyordu. Bu haberler üzerine o soruya sence nasıl bir cevap verse o başlıklar kesilebilirdi? Eğer kötü sonuçlar alırsak yollayacaz diye bir cümle duydunmu sen bir başkandan bugüne kadar?
takımın anasını şeyapsa hala reykart diye yırtınacak adamlar. hoşunuza mı gidiyo gelenden 3 gidenden 4 yemek anlamıyorum ki
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
takımın anasını şeyapsa hala reykart diye yırtınacak adamlar. hoşunuza mı gidiyo gelenden 3 gidenden 4 yemek anlamıyorum ki
Değil mi ? Gelen gidenden 4 yemek sadece Rijkaard'ın kabahati.
Takımın başında sadece Adnan Polat mı var? Yönetim kurulunun hepsi gitsin derse adnan ne yapcak? Bayadır yoktun neden geldin bilemiyorum samsung. Özlemedik seni.
@ ImperioN
beni sevmiyosan girip yorum yapma kardeşim benim başlıklarıma seni zorlayan kim
@ fifa_05
senin gibi başlıktan sonraki ilk msjı adam gibi okumayanlara illet oluyorum. Biliyorum çünkü senin gibi biri çıkıp bu lafı edicek, bende bu yüzden rijkaard kalsın demiyorum gitmesi iyi oldu zaten yazdım. Sen bunuda okuyup anlamazsın ama belki başkaları anlar
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Önce o an ki durumu iyi bilmek gerekir. O süreçte takım içerisinde kötü bir hava vardı ve hergün Rijkaard yollanacak diye haberler çıkıyordu. Bu haberler üzerine o soruya sence nasıl bir cevap verse o başlıklar kesilebilirdi? Eğer kötü sonuçlar alırsak yollayacaz diye bir cümle duydunmu sen bir başkandan bugüne kadar?
o zaman futbolda hiç bi söze güvenmemek mi gerekir ? sonuçta her an herşey değişebilir, özellikle futbol gibi güne göre yorum yapılan bi alanda risk almamak için söylenmiş söz olarak değerlendirilebilir. Nasıl yorum yaparsak yapalım yine her kapı hiç bi söze güvenmemeye çıkıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
quote:
2 senede ne kattı bu adam takıma? sırf barcelonada çalıştı diye bi altına yatmadığımız kaldı
quote:
quote:
quote:
2 senede ne kattı bu adam takıma? sırf barcelonada çalıştı diye bi altına yatmadığımız kaldı
quote:
quote:
quote:
Katabileceği bir ortam olsaydı, katardı emin ol.
Ama Galatasaray'da görev aldıktan sonra paşaları kızdırmamak lazım. Birçok paşa var Galatasaray'da. Hagi'de umarım kızdırmaz paşalarımızı.
quote:
+857268853642542
Başka bir söze gerek yok.... Anlatamassin saf satilmiş taraftara ugraşma kardeşim...