Şimdi Ara

Adnan Polat ihraç ediliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski başkan Adnan Polat’ın “Galatasaray’ın şike yapmadığına kefil olmam” sözleri pahalıya patladı.

Son yıllarda yaptıklarıyla G.Saray’a sadece zarar veren Adnan Polat’ın önceki gün yaptığı açıklamalar bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-kırmızılılarda 3 yıl oturduğu başkanlık koltuğunda sayısız transfer yapan, futbol takımını alt sıralardan kurtaramayan ve stadın loca gelirlerine temlik koyduran Polat’ın ibra edilmemesinden itibaren başlayan süreçte yaptığı açıklamalar dikkat çekiyor. Son olarak CNN Türk’te “G.Saray’ın tarih boyunca şike yapmadığına kefil olamam. Ama kendi dönemime kefil olurum’’ demesi eski başkanın ipini çekti.

Kendi dönemine bak!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a olan yakınlığı ile de taraftarın sempatik bakmadığı Polat’a sosyal medya ve camiadan tepki yağıyor. İbra edilmediği dönemde bile Aysal yönetiminin arkasında durduğu Polat, bu sözlerinden sonra disiplin kuruluna sevk ediliyor. Sarı-kırmızılı cepheden büyük tepki toplayan Polat’ın G.Saray’dan ihraç edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Dün gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında da Polat eleştirilere maruz kalırken bir kısım ise daha ılımlı karşıladı.

Galatasaray'ı 8. yaptı

2008-11 yılları arasında G.Saray’ın başında bulunan Adnan Polat’la birlikte sarı-kırmızılılar tarihinin en başarısız günlerini yaşadı. Neredeyse kümede kalma korkusu dahi yaşayan G.Saray, 2010-11 döneminde ligi 8. sırada bitirerek taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı.

Loca gelirleri uçtu gitti!

Rahmetli başkanlardan Özhan Canaydın’ın büyük uğraşlar sonucunda hayata geçirdiği TT Arena’nın tamamlanma aşamasında takımın başında bulunan Polat, 2 senelik loca satışı yapmış ve bunu gereksiz transferler ile bitirmişti. Göreve gelen Aysal yönetiminin de eli kolu bu yüzden bağlanmıştı.

"Utanmadan konuşuyor"

G.Saray Yönetimi’nin Adnan Polat’a olan tepkisi bitmiyor. G.Saray’lı bir yönetici işler iyi gittiği zaman Polat’ın konuştuğunu ifade ederek, “Kendi döneminde takımın hali ortadaydı. Utanmadan konuşuyor. G.Saray’ın önemli bir süreçten geçtiğini Polat’ı TV’de konuşurken anlarsınız’’ dedi.

Fenerbahçe'ye başkan olsun

Sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlar Polat’a büyük bir tepki gösteriyor. Taraftarların bir kısmının “F.Bahçe’ye başkan olsun’’ dediği Polat’ın rakip camiaya daha yakın davrandığı ve kendi kulübüne zarar vermekten başka bir şey yapmadığı belirtiliyor.

Kaynak: Bahadır Çokişler / AMK

• Ya arkadaş adam 1905'ten buraya ne kefil olacak? Adnan Polat'ın hatası aslında. Neden herkes gibi konuşmazsın ki? Olmadı arkadaşlar şike falan, net bilgidir desin geçsin.
    Ayrıca haberde de sürekli üstü kapalı kişilerin ağzından veryansın edilmiş. Haber yapanın günahını da almak istemem de, bu kadar kolay mı insanları karalamak ve haber yaptım diye para kazanmak?

Adnan Polat bence elinden gelen her şeyi yapmıştır Galatasaray için. Maalesef futbol takımı başarılı olamazsa sonuç böyle oluyor işte.

Ayrıca şu sosyal medya taraftarının nasıl bir farkı var normal taraftardan onu anlayamıyorum? Sürekli polemik yaratıyorlar!

Bahadır Cokişler AMK
  • adam doğruyu söyledi hemen kovdunuz bu kadar basit. Bunun dönemindede var fb- denizlispor maçı
  • Haberin aslı var mı yok mu bir yana, Aysal yönetimi ilk geldiği zamanlar da Polat'ın suçlayıcı ve yerici demeçleri olmuştu. Ben bunu "başarısız" sıfatıyla gönderilmenin acısına bağlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denk Dur Bak

adam doğruyu söyledi hemen kovdunuz bu kadar basit. Bunun dönemindede var fb- denizlispor maçı

Ne varmış o maçta biz mi şike yapmışız?
  • eski bir başkanın kendi kulübünün kurumsal kimliğine zarar verecek açıklamalar yapması doğru değildir . bir insan böyle saçma sapan açıklamalar yapmasında ben şike olaylarını genele yayma ve bişelerin altını oyma gayreti olarak algılarım gs yönetimi böyle konuşan bir adamı kesinlikle dışlamalıdır.
  • quote:

adam doğruyu söyledi hemen kovdunuz bu kadar basit. Bunun dönemindede var fb- denizlispor maçı

Adam ben usulsüzlük yapmadım diyor aradan 15 dakika geçmeden SPK kendi dönemindeki usülsüzlükten dolayı Galatasaray'a ceza veriyor. Doğruyu söylüyor cidden.

Ayrıca şu Denizli olayını da ortaya atmak ayrı bir gülünç durum. Fenerbahçe üç büyük takımdan biri olarak gösteriliyor bu ülkede ama Denizli gibi bir takımı 100küsür dakika oynanan maçta yenemiyor bunun nedenini de Galatasaray'ın Denizliye verdiği teşvik primine bağlıyor. Artık Galatasaray ne verdiyse adamlara doping mi verdi fındık fıstık mı yedirdi, adamlar Fenerbahçe'yi yenebilecek kıvama geldi. Hakeme laf söylense eyvallah diyeceğim ama hakem de Fenerbahçe gol atsın diye 15 dakika uzattı maçı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 isim kulüpten ihraç edildi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Var derken şike varsa fener mi yaptı denizli mi gs o maça bir hamle yaptıysa bu şike değil ancak teşvik olur.Ayrıca maçın belki yarısı fener tek kale oynadı atamadı güldürmeyin yahu.Maçın özellikle son dakikalarını açıp izleyin sorun varsa o dönemdeki fenerli futbolculara sorulsun niye atmadınız diye.
  • Tarih boyunca şike yapmadığına neden kefil olsun adam...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95.Dakika Appiah,direk ve Galatasaray bağlantısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

eski bir başkanın kendi kulübünün kurumsal kimliğine zarar verecek açıklamalar yapması doğru değildir . bir insan böyle saçma sapan açıklamalar yapmasında ben şike olaylarını genele yayma ve bişelerin altını oyma gayreti olarak algılarım gs yönetimi böyle konuşan bir adamı kesinlikle dışlamalıdır.

sen ne diyon laa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam kadar amatör ve yüzsüz bir yönetici görmedim.Günümüz de bile KAP'a bildirilmeyen fesihler yüzünden tonla paramız heba oldu.Hala ne yüzle konuştuğunu da anlayamadım.
  • Programı izledim. Kendim görev aldığım dönemlere kefil olurum ancak benden öncesine kefil olamam dedi. Bunlar mantıklı sözler eğer düşünürseniz. Ancak Adnan Polat bunu biraz da kulübün şimdiki yönetimine olan kırgınlığının, kızgınlığının etkisiyle söyledi. Yoksa böyle bir cümle kurması beklenemez. Benim olmadığım dönemleri ne bileyim dedi. Ki bu kulüp dünkü kulüp değil. Yine yanlış yerlere çekiliyor, başkan da kendi kendini malzeme ediyor.
  • bence adam haklı. kendi zamanım için kefilim diğer zamanları bilemem diyor. bunlar doğal ne olabilir. başkasına niye kefil olsun :)
  • Yahu taşlanıyormu adam çok doğru konuşmalar yapıyor kendi başkanlığına kefil oluyor diğer başkanlara kefil olmuyor ben olsam bende öyle bir açıklama yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

eski bir başkanın kendi kulübünün kurumsal kimliğine zarar verecek açıklamalar yapması doğru değildir . bir insan böyle saçma sapan açıklamalar yapmasında ben şike olaylarını genele yayma ve bişelerin altını oyma gayreti olarak algılarım gs yönetimi böyle konuşan bir adamı kesinlikle dışlamalıdır.

Moruk aman sen algılama aman dıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en nefret ettiğim insanlardan birisi. kendini bir şey zannedip, bir halt yapamadan gittirdi.
  • Adam haklı da neden böyle bir açıklama yapıyor ?Neden çıkıp ben Gs nin şike yapmadığına kefil olamam kendi dönemime kefil olurum diyor.Demek ki birileri çomak batırıyor,kaşınıyor ,GS yi karalamak istiyor.Birilerinin maşası olmuş ki durduk yere açıklama yapıyor.Söylediği şey doğru olsa da olmasa da GS başına gelmiş olan bütün başkanlara yönetime ithaf etmiş oluyor .Diyor ki siz şike yaptınız ama ben yapmadımBen yapmadığım için GS kötü zamanlar geçirdi siz yaptığınız için şimdi şampiyon.Başka bir amaç göremiyorum ben.Kulübün başına gelmiş biri herşeyden haberdir bizim ülkemizde.Bu yüzden söylediği herşey kasıtlı Polatın GS için iyi de olsa kötü de olsa.Şu sıralar zaten yaptığımız transferler yüzünden bütün rakip taraftarlardan ve medyadan büyük bir karalama kampanyası ile el ele vermişler karalayıp duruyorlar.Utanmasalar aysal öksürdü bu şike şifresi işte diyecekler.Demiröreni ,A.Y yi kimse görmüyor.Biri taraftarına hakaret ediyor ,bir diğeri kendi kulubünü batırdı terketti.Herkes bunları görmezden gelmiş varsa yoksa GS.

• aziz yıldırımın yalakası bu adamın gsden ayrılmasına en çok fenerliler üzüldü yemin ederim boş boş konuşuyor anca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.