Şimdi Ara

Adnan Januzaj Belçika'yı Seçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Yaşındaki Kosovalı - Arnavut bir ailenin çocuğu olan ve Manchester United'ta yıldızı parlayan genç sol kanat milli takım tercihini Belçika'dan yana kullandı.

Belçika milli takımı teknik direktörü Marc Wilmots'un da "Kıtadaki en iyi genç yetenek" dediği Januzaj'ın Belkiça milli takımını tercih etmesi Wilmots'un yüzünü güldürdü.

http://www.3puan.com/content?id=1242

+ Twitter da çeşitli hesaplar kaynak .

Kendi gelişimi için en doğru tercihi yapmış Januzaj

• Doğru tercih...
  • En dogru tercih zaten genc yetenekleri bol Belcikanin birde Adnan katilir Lukaku, Benteke, Fellaini,Kompany, Hazard, Dembele, ve aklima gelmeyen diger genc yetenekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kosovayı seçmemiş miydi
  • Mirallas'ın sakatlığında ilaç olur

• Keşke bizi seçseydi. Ön taraf baya rahatlardı. Adnan - Arda - Töre yi görmek isterdim.
  • Dogru secim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendisi için en doğru kararı verdiğini düşünüyorsa problem yok. Lakin Kosova'yı seçmemiş miydi?
  • Doğru seçim de kıtadaki en iyi genç yetenek sıfatı nedir yahu . Ayıp bahsettiğimiz adam Januzaj.
  • Doğru tercih, Kosova gibi Türkiye gibi 2. sınıf futbolun oynadığı milletleri seçer diye çok korkmuştum.Kafası çalışıyormuş.
  • Bende Kosova'yı seçti diye biliyorum. Ayrıca yapabileceği en iyi tercihi yapmış. Belçika mükemmel bir jenerasyon yakaladı. Januzaj'da Benteke'nin sakatlanması ile beraber büyük ihtimalle Dünya Kupası'nda yer alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim çok uğraştı bizi seçmesi için, başarılı olamamış demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

Fatih Terim çok uğraştı bizi seçmesi için, başarılı olamamış demekki

Ft ömer ve hakan dışında kimi kazandırmış milli takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Ömere çok şaşırmıştım, en azından onu kazandırdı
  • kendi adına en doğru tercihi yapmış
  • quote:

quote:

Nuri,Aurelio,Mevlüt'ü kazandırdı. Caner'i ilk defa sol bek oynattı ve iki yıldır FB taraftarına saç baş yoldurtan adam takımın vazgeçilmezi oldu. Gökhan'ında kariyerini döndüren Norveç maçında takımın başında FT vardı. 2002 Dünya Kupasında'ki takımı 10 sene önce oluşturan ve Akdeniz oyunları şampiyonu yapanda odur.

• abi bu adamın babası nereli türk mü kosovalımı belçikalımı yoksa birden fazla babasımı var bu çocuğunda böyle önünde bir sürü milli takım seçeneği var anlamadım gitti
  • Belçika'nın gerçekten olağanüstü bir kadrosu var. İlk 11'in kilit isimlerini hepsi dünyanın en kaliteli liglerinde, en iyi takımlarında oynuyor.

Januzaj akıllılık yapmış. Benteke, Lukaku, Hazard, Witsel, Mirallas, Kompany ile oynamak var nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

abi bu adamın babası nereli türk mü kosovalımı belçikalımı yoksa birden fazla babasımı var bu çocuğunda böyle önünde bir sürü milli takım seçeneği var anlamadım gitti

Biraz bundan, biraz ondan, üstüne leblebi usulü yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

quote:

Nuri,Aurelio,Mevlüt'ü kazandırdı. Caner'i ilk defa sol bek oynattı ve iki yıldır FB taraftarına saç baş yoldurtan adam takımın vazgeçilmezi oldu. Gökhan'ında kariyerini döndüren Norveç maçında takımın başında FT vardı. 2002 Dünya Kupasında'ki takımı 10 sene önce oluşturan ve Akdeniz oyunları şampiyonu yapanda odur.

Ben gurbetçileri kast etmiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.