Şimdi Ara

ADNAN AYBABA-LEMİ ÇELİK KAVGASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program

Adnan Aybaba'nın olduğu her programda seviye yerlerde oluyor zaten.Ama yaptığı yorumlarıyla, hareketleriyle güldürüyor sağ olsun.
  • dün akşam özür diledimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program

Adnan Aybaba'nın olduğu her programda seviye yerlerde oluyor zaten.Ama yaptığı yorumlarıyla, hareketleriyle güldürüyor sağ olsun.

hocam adam eskiden telegol diye bir programı çıkıyordu.Ziya vardı orda adamı itin biryerine sokup çıkartıyordu.Adam çok sabırlı onun yerinde başkası olsa Lemi Çelik'i ,Ziya'yı tekme tokat döverdi.

• Bay Tahmin mi la programı sunan

• Burda da baransuyla kapışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sus sk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adnan Aybaba reyizzzz.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bile yapmış
  • adnan aybaba reyiz ya
  • adnan denen şahısın programlardaki fonksiyonu bu zaten şaşırmamak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.