Bildirim
ADNAN AYBABA-LEMİ ÇELİK KAVGASI...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program -
quote:
Orijinalden alıntı: yılanlıdağ
bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program
Adnan Aybaba'nın olduğu her programda seviye yerlerde oluyor zaten.Ama yaptığı yorumlarıyla, hareketleriyle güldürüyor sağ olsun. -
dün akşam özür diledimi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nbaps3
quote:
Orijinalden alıntı: yılanlıdağ
bu program süper ben bayılıyorum.Kahvehanedeki muhabbetlerin seviyesi bu programdakinden yüksektir.Adnan'ın yanında bir adam var herşeyi biliyormuş gibi konuşuyor bitiyorum o adama.Adnan zaten rakipsiz.Bu Türkiye'de 2 tane futbol programı var biri bu diğeri de Derin Futbol.Böyle seviyenin yüksek olduğu harika program
Adnan Aybaba'nın olduğu her programda seviye yerlerde oluyor zaten.Ama yaptığı yorumlarıyla, hareketleriyle güldürüyor sağ olsun.
hocam adam eskiden telegol diye bir programı çıkıyordu.Ziya vardı orda adamı itin biryerine sokup çıkartıyordu.Adam çok sabırlı onun yerinde başkası olsa Lemi Çelik'i ,Ziya'yı tekme tokat döverdi.
-
Bay Tahmin mi la programı sunan -
-
-
sus sk...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adnan Aybaba reyizzzz. -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
az bile yapmış -
adnan aybaba reyiz ya -
adnan denen şahısın programlardaki fonksiyonu bu zaten şaşırmamak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X