Şimdi Ara

!!!Adminlerin Dikkatine Sunulur!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gundur forumda Prince of Persia :The Forgotten Sands Inceleme konusunda Bolum Sonu Canavari sitesinden misafir botuyla baglanan bir uye durmaksizin kisisel hakaret ve yazili saldirirlar sahsima yonelik yazilar yaziyor, sikayet edemiyorsun, seviye diye birsey yok, usturupsuz bir tarz, gorusumu yaziyorum genel olarak fakat bu uye nedense surekli sahsima yonelik yazmadigim seyleri yazmisim gibi degisitiriyor, laf carpitip terbiyesizlikten baska birsey yapmiyor.

    E sikayet edemiyorsun bu misafir botunun islevi ne? Kim oldugu belli degil bu uyenin, bugun hakaret eden yarin kufurude basar. Her seferinde foruma boyle baslik acmayi ne ben ne baska uye ister ancak yapabilicegim baska birsey yok, gidip bu uyeyle ayni seviyeye dusecek biride degilim.

    Konunun linki : http://forum.donanimhaber.com/m_39991317/mpage_1/key_/tm.htm

    Misafir Botuyla baglanan uyenin mesajlari;

    quote:

    @Spydir

    Heralde sadece senin düşündüklerini söyleyen incelemeler %100 doğru senin düşünmediklerini söyleyen incelemeler %100 kafadan sallama.İnsanoğlu ne kadar bencilleşmiş ya.Sen beğenmedin diye kimse beğenmeyecek mi sen beğenmedin diye hiçbir editör iyi not veremeyecek mi ? Sen kral mısın sen padişah mısın nesin sen acaba ? Senin için beğenen editörler oyunu oynamadı senin için beğenmeyenler baştan sona bitirdi heralde.Eurogamer'dan sonra oyuna tek 6 veren yerde senin kaynak gösterdiğin yer heralde.Levent beyinde söylediği üzere oyun ortalama %76 puan almıştır.Arada tek tük kötü notlar veren sitelerde olmuştur tabi nasıl Level Assassin's Creed 2'ye 6 verdi.Burdaki gösterdiğin yer de öyle bir istisnadır eminim.Değerli kralımız spydir siz oyunu beğenmediyseniz beğenenlerin kellelerini uçuralım mı?


    quote:

    @ Spydir

    Adam birde 6 puan vererek cömertlik etmiş öyle mi ? Biz oyunu oynamayanlara cömert demiyoruz sahtekar diyoruz.Zaten senin düşündüklerini düşünenler oyunu oynamayanlardır bir tek.Git oyunu adam akıllı oyna ondan sonra eleştiri yap burada oyunu oynamak isteyenlerinde hevesini bilip bilmeden kırma.Oynamayanlar için söylüyorum.Oyun gayet güzel.İncelemede de yazdığı gibi eski seriye kesinlikle yakışıyor.PoP Fanıysanız oyunu sakın kaçırmayın derim.


    quote:

    @Spydir ilk olarak sen zıplama desenleri aynı bu bakımdan eksi dedin bende eksi olarak sayılamaz dedim.Ana felsefesi dedim.Yani "sen atlama zıplama olmasın demişsin" diye bi cümle kurmadım.Ben prince'in tüm oyunlarını oynadım.Revelations dediğin Two Thrones'in PSP'ye çıkan versiyonu değil mi ? Evet oynadım.Ne çeşitinden bahsediyosun Prince'in tüm oyunlarında aynı olay git yeniden aç PSP'nide oyna bak bakalım ne farkı varmış atlama zıplamada.Tamam dövüşleri ben övmüyorumki sen bana dövüşü örnek gösteriyosun.Evet oyun dövüşlerde eksik kalmış diğer prince'lere göre.Ama senaryoya fos diyemezsin.Yok 7 yaşındaki bebeye anlatıyomuş gibiymişde bilmemneymişte geç onları abimizin ülkesini ve abimizi kurtarmaya çalışıyoruz.Revelations dediğinde de vizier'ı öldürmeye çalışıyoduk.Sen bana Revelations'ın senaryosunu övüp buna fos diyosan sırf oyuna bok atmak için yapıyosun derim.Ha birde baştan oku sayfayı da gör kaç kişi aşağılıyor.Sen ile birlikte 6 kişi oyunu aşağılıyor.Birde bak bakalım oyunu kaç kişi aşağılıyor.Sen ile birlikte 6-7 kişi oyunu aşağılıyor.Birde bak bakalım oyunu kaç kişi övüyor ? Birde millete saygısız diyosun."Etrafta oyunu almayın 2. ele düşsün" "oyunun her şeyi vasat ona göre" diye bağır bağır bağıran sen misin onlar mı ? Oyunu 6-7 kişi beğenmediyse 12-13 kişi beğendiyse oyun beklentileri karşılıyordur.Dediğim gibi şu yorumları baştan okuda beğenmeyenler kaç kişi beğenenler kaç kişi bak bakalım.Dakka başı oyunu beğenenlere müdahele etmesen ne güzel olur değil mi ?


    Goruldugu uzere ne terbiye var ne bir uslup var, yuzune gelip soyleyemez bunlari, ama internet vasitasi ile klavye delikanliligi yapan sahislardan bu arkadasta. Yazilarin icinde okadar sey varki bunu ben hangi mesajimda yazmisim dedim? Laf carpitmayi kendine ilke edinmis.

    Benim ricam Adminlerden bu sahisa uygun gorulen cezanin verilmesi ve misafir botuyla mesaj sisteminin sikayet sismenine entegre edilmesi en azindan edilene kadar bu sistemin kapatilmasi, cunku uyenin bir nicki yok kim oldugu belli degil. Dedigim gibi bugun bu tarz bir seviyesizlik, bugun bana yarin baskasina biri gelir yada ayni kisi kufur eder, her seferinde foruma bu sekilde konu acip kirletmeyide kimse istemez. Gereginin yapilmasini rica ediyorum, Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 31 Mayıs 2010; 2:13:50 >







  • Edilen hakaretler halen ilgili konuda durmakta, adminlerden ricada bulundum ancak ilgili konuya henuz bir mudahalede bulunulmadi. Bu mesajlarin silinmesi ve bu uyeye ceza verilmesi imkansiz mi? Bu bot sisteminin boyle aciklari varsa neden hala aktif durumda? Sahsi hakaretler mevcut ve halen ben bu yazilari her girdigimde goruyorum, yani bu yazilarin sizin sahsiniza yazildigini dusunun, en azindan bir cevap yazin her hangi bir gelisme varmi yok mu bileyim, actigim konu PS3 bolumunde buraya tasindi bunun disinda bir destek alamadim. Lutfen sikayetimi dikkate alirsaniz sevinirim, Tesekkurler.
  • Söz konusu misafir biraz sert bir üslup ve yer yer argo kelimeler kullanmış. Mesajlarında gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Çok büyük çaplı bir olay değildir, sadece düzenleme yeterlidir bu gibi durumlarda.
  • Sahsi olarak surekli hakaret mevcut, nasil buyuk capli bir olay degil anlamis degilim. Oyunla ilgilimi fikir belirticez yoksa kisisel saldirimi okuyacaz. Misafir bot sistemini sikayet edemiyorsun, mesaji yazan kisi belli degil. Nasil hafife aliniyor anlamis degilim, duzenlemeden ziyade bu kisiye haddini bildirirseniz, sevinirim. Ha yok normalse herkes boyle argo usluple konussun sizde mesaj duzenleyin, mesajin size yazildigini dusunun kararinizi ona gore verin, kisisel olarak hakaret niteliginde tabirler daha ne olsun, okkali kufur edincemi buyuk olay oluyor?

    Ayrica misafir bot sistemi olmasi gerektigi gibi islemiyor ya kapatilsin bu sistem, boyle terbiyesizlerin mesaj atmasi engellensin yada sikayet sistemine entegre edilsin lutfen, Tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.