Adminler, yöneticiler, bölüm yetkilileri ve unvanı ne olursa olsun bu ailenin parçası herkes birer insandır. Hatalarımız olabilir, noksanlarımız bulunabilir. Kalp de kırabiliriz, kırgınlık da yaşayabiliriz. Neden mi? Biz de sizin gibi insanız. Birer forum üyesiyiz. Sizler gibi biz de burada mutluyuz. Sizler gibi biz de insanlara yardımcı olmaya nitelikli ve zengin vakit geçirmeye çalışıyoruz.
Elimizden geldiğince ve bize layık görülen sorumlulukları ifa etmeye çalışırken hepimiz içimizden "biz olsaydık, ben olsaydım" diye geçirerek hareket ediyoruz. Amacımız sizi kırmak, sizi forumdan mahrum bırakmak değildir bilakis uyarı ve ceza en son kullandığımız yöntemdir. Bu samimi bir şekilde belirtmeliyim ki tüm arkadaşlarım ceza vermemek için azami gayret gösteriyor.
Siz bizi sevmeseniz de olur. Canınız sağ olsun. Ben bu kulübün üyelerini önce insan oldukları için sonra da aynı ortamı paylaştığım için seviyor ve sayıyorum.
BU TÜR MESAJLARIN TAMAMEN DUYGU SÖMÜRÜSÜ OLDUĞUNU AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ SADECE BİR ÖRNEK. ASLINDA HEPİNİZ DURUMUN FARKINDASINIZ. AMA DURUMUN NE KADAR KOMİK BİR HAL ALDIĞINI GÖSTERMEK İSTİYORUM.
AŞAĞIDAKİ KONUM "SİYASİ" OLDUĞU İÇİN KAPATILMIŞ. VE ŞU AN 15 GÜNLÜK CEZA ONAY BEKLİYOR. OYSA Kİ KONUDA 1 TEK SİYASİ KELİME VE YA AMAÇ GEÇMEMEKTE. YORUMLAR DA DAHİL. BUNA NASIL SİYASİ KONU OLARAK GÖRÜYORLAR ANLAMIYORUM. ADAMLAR SANKİ ROBOT. CİTİZEN BUNLARI KODLAMIŞ. BİR KAÇ ANAHTAR KELİME VE YA RESME KODLANMIŞ BUNLAR. HİÇ DÜŞÜNCE, MANTIK DENEN BİR ŞEY YOK. TAMAMEN DÜZ MANTIK.
EMEK VERİP AÇTIĞIM KONU SİYASİ Mİ DEĞİL Mİ SİZ KARAR VERİN.
quote:
VALİ MUTLU SONUNDA AÇIKLAMA YAPTI!! [SS'Lİ]
İSTANBUL VALİSİ, İSTANBUL'DA ANİDEN BASTIRAN KARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI!
VALİ, YAĞAN KARIN GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ YÖNDE PEK ETKİLEMEYECEĞİNİ SÖYLEYEDİ.
YENİ NESLİN TEMBELLİĞİNE DEM VURDU!
AYRICA İPTAL EDİLEN MAÇLA İLGİLİ "ZAMANIMIZDA -45 DERECEDE MAHALLEDE TSUBASALARLA MAÇ OYNARDIK, ŞİMDİKİ NESİL 2 GRAM KARI GÖRÜNCE DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGİNİZASYONLARINDAN BİRİNİ İPTAL EDİYOR." DİYEREK SERT İTHANLARDA BULUNDU.
GENÇLERE AKILLI OLMALARINI, TIPIŞ TIPIŞ OKULLARINA GİTMELERİNİ SÖYLEDİ. VE SON OLARAK KAR TATİLİ BEKLEYEN GENÇLERE;
Şimdi eleştiriye kapalı insanlar değiliz. Bilakis biz burada sizlerle birlikte forum için, üyelerimiz için, ziyaretçilerimiz için hizmet etmeye çalışan sizin gibi üyeleriz. Sadece belirli sorumluluklar belirli bir süre için bize teklif edilmiştir elimizden geldiğince icra etmeye çalışıyoruz.
Hatamız olabilir, telafisine bakarız. Lakin burada konu açarak şov yapabileceğinizi düşünüyorsanız bu hususta size yardımcı olamayız. Öneri bölümüne konu açabilirsiniz, destek hesabına şikâyetinizi ve itirazını iletebilirsiniz keza burada konu açarsanız iyi niyetimizi suistimal etmiş olursunuz.
Şimdi lütfen kırıcı olmayalım, birbirimizi üzmeyelim.
Siz buna sömürü ya da ne derseniz diyebilirsiniz de bizim nazarımız budur, size verdiğimiz değer budur.
Size cevap hakkı vermediğim hususunda lütfen alınganlık göstermeyiniz, eklediğiniz gif ve söylemlerinizden hareketle ben size sizin gibi bir tavır takınarak, hakir gören bir iadei cevap vermedim. Burada bu konunun bulunmasının kurallara aykırı olmasına rağmen güzelce izah ettim.
Bana özel ileti göndermiş olsaydınız büyük bir ihtimal birkaç gün sonra da olsa cevap verebilirdim. Öneri bölümünde size yardımcı olabilirdik. Destek formu oluşturabilirdiniz adminlerimiz ilgilenirlerdi.
Şunu lütfen idrak edin, ben ya da diğer arkadaşlarım bu forumun birer üyesiyiz ve yarın olağan unvanlarımızla sizlerle olacağız. Amacımız düşman kazanmak ya da kalp kırmak değil.
Açtığınız konuya dair yaptırım doğrudur. Özel kişi olarak da olsa tüzel kişi olarak da olsa gerek kişiye gerekse makama yönelik böyle bir konu açamazsınız. Kurallara aykırıdır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >