Şimdi Ara

Adminler zorunuza mı gitti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimseye saygısızlık etmedim, hakaret etmedim.

Sadece fikir beyan ettim, gücünüze giden ne?

Herkesler muhahaha şikeciler derken hoşunuza gidiyor da, sizce Fenerbahçe'nin şike davasında kimler ne amaçla sahte delil, yalan iddia ortaya atmıştır deyince mi, canınızı sıktık!!!

Ya cevap verin, ya da cevaplardan korkun, bunu da silin.

bende bir daha acayım aynı konuyu

• Senin yazmana gerek yok geçen hafta eski başbakan danışmanı kendisi açıkladı zaten şikenin bahane planların şahane olduğunu
  • Önceki açtığın konuda siyasi davalarla alakalı yorumların vardı. Forum içinde siyasi mesajlar atmak , konular açmak yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Senin yazmana gerek yok geçen hafta eski başbakan danışmanı kendisi açıkladı zaten şikenin bahane planların şahane olduğunu

Biraz görmek isteyen görüyor da zaten, fanatiklik kör etmiş gözleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Önceki açtığın konuda siyasi davalarla alakalı yorumların vardı. Forum içinde siyasi mesajlar atmak , konular açmak yasak.

lütfen şu bölüme tarafsız adminler getirin takım tutmayanlar gelsin lütfen yav eşit davranılmıyor açıkca diyeceğim bu.

• hala cevap yok, tam beklediğim gibi....

çünkü çok değerli rakip taraftarların buna verecekleri cevap bunca sene konuştuklarına, maillerine, üflemelerine ters
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben şahsen Fenerbahçe üzerine siyasi oyunlar oynandığını kabul ediyorum. Aynı zamanda da Türkiyede temiz takım olmadığını herzaman söylerim..

Peki bunları birkenarı koyalım.Ve su soruyu cevaplayın.

Sizce Fenerbahçe şike yapmışmıdır ? yapmamısmıdır ?

• Adam meydan okumuş.
  • yukarda bir arkadaş da paylaşmış. Taraftar bölümünde açılan siyasi konulardan bahsediyor.

@elzora666666
    Timsahı başından ıskaladın sanırım.
  • Özür dilerim o linkleri koymana sebep olacak bir hata yaptım. Forum değil bölüm demeliydim.

@elzora666666 Forumdaki çalışan herkes adaletli davranmaya çalışıyor. Emin olun kimsenin kimseye bir art niyeti yok. Burada işler Fenerli , Galatasaraylı diye yürümüyor siz neden bölye düşünüyorsunuz anlamıyorum.

Forumun adaletini sürekli sorgulamak yerine hepimiz kendi yorum seviyemizi arttırmaya çalışşsak daha iyi olacak. Asıl sorunlar burada başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladajuæa

Beyler ben şahsen Fenerbahçe üzerine siyasi oyunlar oynandığını kabul ediyorum. Aynı zamanda da Türkiyede temiz takım olmadığını herzaman söylerim..

O sezonun tüm maçlarını izlemiş biri olarak bence o sezon Fenerbahçe şike yapmamıştır.

Ama sana katıldığım noktalarda var, Türkiye'de temiz takım olduğunu bende zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

yukarda bir arkadaş da paylaşmış. Taraftar bölümünde açılan siyasi konulardan bahsediyor.

@elzora666666
    Timsahı başından ıskaladın sanırım.

Forum lafından ben forumun genelini anlıyorum

Bölüm deseydi haklıydınız ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Özür dilerim o linkleri koymana sebep olacak bir hata yaptım. Forum değil bölüm demeliydim.

@elzora666666 Forumdaki çalışan herkes adaletli davranmaya çalışıyor. Emin olun kimsenin kimseye bir art niyeti yok. Burada işler Fenerli , Galatasaraylı diye yürümüyor siz neden bölye düşünüyorsunuz anlamıyorum.

Forumun adaletini sürekli sorgulamak yerine hepimiz kendi yorum seviyemizi arttırmaya çalışşsak daha iyi olacak. Asıl sorunlar burada başlıyor.

Sende bir önceki yazdığım için kusura bakma, amacım ukalalık değildi, sadece bu yazdıklarını görmeden yazmış bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladajuæa

Beyler ben şahsen Fenerbahçe üzerine siyasi oyunlar oynandığını kabul ediyorum. Aynı zamanda da Türkiyede temiz takım olmadığını herzaman söylerim..

Vladajuæa sence Fenerbahçe üzerine kim veya kimler siyasi oyunlar oynuyor ve neden?

Bunu da cevaplayabilir misin lütfen?
  • Estağfurullah ne kusuru.İnsanız , doğal .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Senin yazmana gerek yok geçen hafta eski başbakan danışmanı kendisi açıkladı zaten şikenin bahane planların şahane olduğunu

Konuyu rica etsem başka bir konudan açar mısın hacı, çünkü bu konu birazdan uçar.
  • Bu forumda gerçektende haddini fazlasıyla aşan yöneticiler var.Yaklaşık 1 hafta önce silinen konularıma bir bakarmısınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.