Şimdi Ara

Administrator hesap ve normal hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden tek hesap benimkiydi ama sonradan babam da hesap açtı ancak nasıl yaptıysa kendisininkini yönetici hesap yaptı . yılda 5-10 kez bılgısayara oturuyor zaten bı de yonetıcı yapıyoç bır suru seyler yukluyo benım ekranıma geliyor ne kıpırdatabılıyorum masaustunden ne sılebılıyorum. sizden ıstedıgım dıger hesabın yonetıcılıgını nasıl kaldırabılırım? her yol olabilir. onun sıfresını bulup benı yonetıcı yapmak vs. vs. yardımlarınızı beklıyorum sımdıden aşırı derecelı gıcık bır durum.ç şimdide teşekkurler

Steam ID: n0raleus

Ama hep merak etmişimdir: Kara Derililer'i yeryüzünden yakıp attığımız zaman, acaba tek yaktığımız onlar mıydı? -Artyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

arkadaşlar eskiden tek hesap benimkiydi ama sonradan babam da hesap açtı ancak nasıl yaptıysa kendisininkini yönetici hesap yaptı . yılda 5-10 kez bılgısayara oturuyor zaten bı de yonetıcı yapıyoç bır suru seyler yukluyo benım ekranıma geliyor ne kıpırdatabılıyorum masaustunden ne sılebılıyorum. sizden ıstedıgım dıger hesabın yonetıcılıgını nasıl kaldırabılırım? her yol olabilir. onun sıfresını bulup benı yonetıcı yapmak vs. vs. yardımlarınızı beklıyorum sımdıden aşırı derecelı gıcık bır durum.ç şimdide teşekkurler

format at :D
    şaka şaka. xp mi?

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • anlatıma bak ya babayı nasıl suçluyor sincap seni yardım mardım yok sana

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.