Şimdi Ara

Admine Bak Nası Rank Kasıo Hepsi Aynı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allahım yarabbim işe bak bıde serverın admını saat 2 de almıs bı arkadasını rank kasıo orda arkası nick değiştirmiş ölüp ölüp hs yiyip yiyip duruyo sonra 1.ye adminlik bedava alllahım bıktım bu uçkahatçı türklerden.inanmayan admin arklara buyrun ss;

http://img218.imageshack.us/img218/3859/adszsv1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunodeHierro -- 9 Şubat 2008; 2:17:33 >

• hepsi aynı derken bizLeride aynı kefeye koyuyorsun sanırım dosTum
    bizim serverda Top15 birincisine veya başka kimseye adminLik veriLmez saTıLır. adminLiği yazıLdığında da bir dosya veririz, serverda uyması gereken kuraLLar diye. o kuraLLara uymaz ise pLayerLarımız Tagımızı Taşıyan siTede şikayeT böLümüne şikayeT eder ve o kişinin adminLiği eLinden aLınır.

yani demek isTediğim beLeş adminLik yazılıyorise o serverda, yoLdan geçen adamLara biLe veriyorLarsa saTen senin o servera girmen haTa. nerde çokLuk orada yokLuk aTasözü gibi.

bu arada o arkadaşada aLLah akıL versin

• bende bi admin biliorm...bastard okkaann diye hangi takım yenerse ona geçior veya sağlam oynuyan adamı kendi takımına transfer ediyor...ve hala rank ta 1. değil
  • Bende diyorum bunLar nasıl 1. oluyor...
    Şindi anLadııım

SağoL Kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

hepsi aynı derken bizLeride aynı kefeye koyuyorsun sanırım dosTum
    bizim serverda Top15 birincisine veya başka kimseye adminLik veriLmez saTıLır. adminLiği yazıLdığında da bir dosya veririz, serverda uyması gereken kuraLLar diye. o kuraLLara uymaz ise pLayerLarımız Tagımızı Taşıyan siTede şikayeT böLümüne şikayeT eder ve o kişinin adminLiği eLinden aLınır.

yani demek isTediğim beLeş adminLik yazılıyorise o serverda, yoLdan geçen adamLara biLe veriyorLarsa saTen senin o servera girmen haTa. nerde çokLuk orada yokLuk aTasözü gibi.

bu arada o arkadaşada aLLah akıL versin

ben bu serverda 1. liğe adminlik veriliyomu bilmiyorum onu okudum bn genel olarak söledim ama bu adam ya onun ıcın yada artislik olsun diyo yapıyo bunu ve ben cok gıcık oldum.inadını durıyım derken kickledi Zaten böyle admin bizim serverda bulamassın diyen ip yazsın hemen gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunodeHierro -- 9 Şubat 2008; 13:31:05 >

• bunların çoğu böyle kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: QwA

bende bi admin biliorm...bastard okkaann diye hangi takım yenerse ona geçior veya sağlam oynuyan adamı kendi takımına transfer ediyor...ve hala rank ta 1. değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Atak'ım ndn bu kadar düşük?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayıp oLuyor kardeş.biz öyLe yapmıyoruz hepsi aynı deme
  • Ksk team gördüm tanışabiliriz
  • hepsi ayni
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

ayıp oLuyor kardeş.biz öyLe yapmıyoruz hepsi aynı deme

sizin server böle değilse bizim serverda böle bişiye raslayamassın raslarsan bile o admin atılır diyosan ip ver geliyim hemen buraya yaz veya özel msj at
  • RoyaLe cLan server--->62.68.209.117 kardeş bekLerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gFbMaTT

RoyaLe cLan server--->62.68.209.117 kardeş bekLerim.

Tmm Kanka Bakıyorum Servara
  • aynen bizde adminiz ayıp oluyor o serverdaki admini söle yada adminin ismini
  • gördüğün gibi adamın adı SaHaN adam bi baktım top15 de 1. olmuş burda bunun gibi lamer adminlere seslinyorum gidin mario fln oynayın kardeşim sizle mi uğraşçamBad CuSi dediğim gibi size bi lafım yok kardeşim üstüne alınma
  • Admin milleti değil mi hepsi aynı
  • onlar sadece kendilerini kandırırlar takma kafana
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

onlar sadece kendilerini kandırırlar takma kafana

öle oluyo bıraktım ztn naparlarsa yapsınlar
  • valla bende adminim ve 1.yim ama bu dediğinizi hiç yapmadım :) ve her zaman yenilen tarafta oynarım :)
  • Admin lerin şu huyuna sinir oluyorum.

Adama HS atıyorum.Adam yediremiyor BAN atıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.