Şimdi Ara

ADMIN,YÖNETİCİ,MOD ArkadaşlarHaLaKonuAçabildiğimHaldeCevaplaYapamıyorum.29Haziran'danBeriÜyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sankı konuyu mesaja değilde başlığa yazmış gibi olmuşsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

sankı konuyu mesaja değilde başlığa yazmış gibi olmuşsun

psikolojik heralde. cvp yazamicam, garanti olsun ben direk konu başlığında içimi dökim demiş
  • Bu konu hit olur.
  • arkadaşlar dandirik.01 bişey söylemiş boşa dalga geçmeyin bana da olmutu Allah kimseye göstermesin berbat bi durum çoğu zaman ne topic açabiliyorsunuz nede cevap yazabiliyorsunuz o bu değil yazdığınız onca yazı da boşa gidiyor bende derdimi anlatabilmek için bu topicimi değiştirip hortlatmıştım

ama formatla geçmişti hatırladığım kadarıyla sorunum tarayıcı ile ilgili bir olay herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

arkadaşlar dandirik.01 bişey söylemiş boşa dalga geçmeyin bana da olmutu Allah kimseye göstermesin berbat bi durum çoğu zaman ne topic açabiliyorsunuz nede cevap yazabiliyorsunuz o bu değil yazdığınız onca yazı da boşa gidiyor bende derdimi anlatabilmek için bu topicimi değiştirip hortlatmıştım

ama formatla geçmişti hatırladığım kadarıyla sorunum tarayıcı ile ilgili bir olay herhalde

Amin

• hele bide başıma geldiği sırada tam hararetli bi topicdeydim birileriyle kapışıyodum yine her zaman ki gibi yazdığım yazılar 15 satırı geçiyordu tam gönder diyorum haydeee sayfa gidiyo mesaj gidiyo bi daha yazıyorum kopyala desem bile onlarda siliniyo tartıştığımız adamda nooldu cevap veremedin gibisinden bişiler yazdı nasıl olduysa o an bi mesaj atabilidim kısaca "ah bi mesaj atabilsem sana bol bol cevap vericem ama şansına site bozuldu" demiştim

Allah kimseye tarayıcı problemi yaşatmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2017 PC Setup Paylaşım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

hele bide başıma geldiği sırada tam hararetli bi topicdeydim birileriyle kapışıyodum yine her zaman ki gibi yazdığım yazılar 15 satırı geçiyordu tam gönder diyorum haydeee sayfa gidiyo mesaj gidiyo bi daha yazıyorum kopyala desem bile onlarda siliniyo tartıştığımız adamda nooldu cevap veremedin gibisinden bişiler yazdı nasıl olduysa o an bi mesaj atabilidim kısaca "ah bi mesaj atabilsem sana bol bol cevap vericem ama şansına site bozuldu" demiştim

Allah kimseye tarayıcı problemi yaşatmasın

• Galiba site kuralları değişmişti.. Belli bir ileti sayısına ulaşana kadar yetkiler sınırlandırılıyormuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.