Şimdi Ara

Adli arşiv kaydım görünmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edevlette adli sicil kaydı yoktur yazıyor fakat altında adli sicil arşiv kaydı hakkında hiçbir ibare yazmıyor ne var ne yok şeklinde.
    Normalde yaZması gerekmez mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatırladığım kadarıyla arsivli kayit edevlette gözükmüyordu savcılıkta gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @bekleceam,

trollüyorsunuz gördüğüm kadarı ile,

1- 2 tür savcılık rapor kağıdı vardır; Resmi kuruma-özel kuruma verilmek üzre diye..
    Siz özel kuruma verilmek üzere belge talep ederseniz arşiv kaydı ibaresi çıkmaz tabiki de.
    Ayrıca ''var yok'' diye bir ibare yazmaz.
    2- e-devletten alınan kağıt ile fiziki savcılıktan alınan belge arasında fark olması mümkün değildir. Öyle bir şey mümkün olsa e-devletten temini mümkün olmazdı.

Dediğim gibi trollüyorsunuz. Boş yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawyer066

Hatırladığım kadarıyla arsivli kayit edevlette gözükmüyordu savcılıkta gözüküyor.
    Açıkçası mantığınızı işletmeden böyle bir sanrılı cevabı vermeniz beni üzdü.. Bir de ülkenin iyi fakültesinden mezunmuşsunuz.

e-devlette gözükmüyorsa, resmi kuruma verilmek üzere seçeneği ile resmi belge nasıl verilebilir. Şaka mı bu?? Hakikaten şu cevabınızı esefle karşılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 13 Ağustos 2019; 10:14:59 >
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    Görüldüğü gibi yazıyor. Normalda adli sicil kaydı yokturun altında adli sicil kaysı yoktur ibaresi de var. Devlet kurumunu seçtim vermek için. Neden böyle olduğunu çıkmadığını soruyordum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titan321 T kullanıcısına yanıt
    Seni cozebilmis değilim her gönderinin altına insanları küçük düşürücü yorumlar yapıyorsun. Hatırladığım kadarıyla dedim çünkü kurum için edevletten almadım . En iyi fakülteden mezun olduğum yönünde de bir iddiam olmadı .

Sana tavsiyem şu iğneleyici uslubundan vazgeçmen olur. Varsa bir bilgin konu sahibine yazarsın her gönderi altına yorum yapanın hukuk bilgisine yorum yapmak senin haddine değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beleckham

Görüldüğü gibi yazıyor. Normalda adli sicil kaydı yokturun altında adli sicil kaysı yoktur ibaresi de var. Devlet kurumunu seçtim vermek için. Neden böyle olduğunu çıkmadığını soruyordum ben.
    https://yandex.com.tr/gorsel/search?pos=5&from=morda_new&img_url=https%3A%2F%2Fimg.tamindir.com%2F2017%2F10%2F406498%2Fe-devletten-alinan-adli-sicil-kaydindaki-ifadeler-ne-anlama-geliyor-1.jpg&text=adli%20sicil%20belgesi&rpt=simage

Koçum trollüyorsun derken yanılmadığımı kanıtladığın için teşekkürler.

Resmi kuruma verilmek için sorgulatılan belge yukarıda verilen linkdeki gibidir. Adli sicil arşiv kaydı yoktur yazar.

Senin paylaştığın da ise resmi değil özel sorgu olduğu için sadece adli sicil kaydı yoktur yazıyor. Trollüyorsun yani..
    Resmi sorgu istersen varsa çıkar yani! Yoksa çıkmaz! e-devletden de alsan, gidip adliyeden de temin etsen değişmez!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 13 Ağustos 2019; 12:12:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.