Bildirim
ADIYAMAN LI OLAN VAR MI ? YADA KAHTA YA NEMRUT A GİDEN ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yarı Adıyamanlı olarak sorularınızı cevaplayayım
Ilk kez mi gideceksiniz Adıyamana? Nemruttaki kültür yerleri dediğiniz yer Nemrut Dağının tepesi olmalı. Orası halka açık tabiki kısıtlı. Yani heykellerin tam yanına gidilemiyordu ben gittiğimde. Nemrut çevresi park gibi. Piknikte yapabilirsiniz. Giriş fiyatları kişi başı 10 liraydı galiba. Değişmişte olabilir. Kahtadan bilmiyorum fakat merkezden turlarla gidilebiliyor. Güneş batışını veya doğuşunu izlemeye gitmelisiniz. Yoksa heykellerin bi güzelliği yokBaşka sorularınız olursa cevaplarım
-
Ben bi kaç defa bulundum orda. Adıyamanın içinden ulaşım kolaydır kime sorsanız anlatır herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız.
bu mevsimde eğer güneşin doğuşu batışı gibi bir olaya girilecekse yorgan döşek gidilmesi gerekir. dağın soğuğu anlatılacak gibi değil. -
teşekkür ederim.yaza doğru gitmek lazım o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X