Şimdi Ara

Adiosçulara 10 Tl puan www.1v1y.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar world kart kullananalara 175 Tl üzeri alışverişte 10 Tl world puan ve worlde özel %20 indirim yalnız dikkat edilmesi gereken worldpuan sadece tek çekimde yapılan alışverişte geçerli.

site beta aşamasında olduğu için ana menüdeki bannerlar üzerinden tıklarsanız adam gibi börebiliyorsunuz ürünleri.

üye olmadan önce emailinizi gönderirseniz alışveriş yaptığınızda 10 tl kazanıyor diğer arkadaşınız, bunuda düşünerek zincir yapılabilir.

• sitedeki bazı fiyatlar gerçekten iyi güzel de 7 ekimde verdiğim sipariş bugün itibarıyla halen gelmedi (19 ekim). attığım maile cevap olarak 21 ekimde kampanya bitecekmiş ondan sonra da 7 iş günü içinde kargoya vereceklermiş. neredeyse 1 ayı bulmuş olacak gelene kadar. bence bu kadar uzun zaman aralığı olması dezavantaj kendileri için. şahsen son alışverişim olacağını düşünüyorum.
  • Aynen benim de 7 ekimde verdiğim sipariş halatedarik halinde! Facebook sayfalarına 2-3 kez yazında direk arandım satıştan sonra 7 iş gününde gönderilecekdediler! 9 iş günü oldu!
  • bu sitenin kampanyasını ben de açmıştım konu olarak 4 ekim'de siparişte vermiştim 11'inde teslim edileceği yazıyordu,ürünü hala göndermediler ben de bugün iptal ettim,böyle siteler açıldığında güven kazandıracak hamleler yapmaları lazım;ama anladığım kadarıyla maalesef bu site öyle olmayacak gibi;çünkü bana dediklerine göre aldığım ürün kontrolden geçememiş o yüzden gecikme olmuş,ne demekse artık.
  • Kampanya bittikten sonra 7 iş gunü dediler banada bekliyorum salı kargoya verilmezse iptal edeceğim
  • 5 ve 9 ekimde verdiğim siparişler hala tedarik ediiyor. biri derimod diğeri hotiç.ama kampanya dıış verdiğim kiğılı takım hemen ertesi gün gelmişti. valla ben bekelyecem hem hotiç i hemde derimod u şaka gibi fiyata almıştım.
  • Paranızla rezil olmak istiyorsanız alabilirsiniz.
    Kiğılı takım elbise aldım ertesi gün geldi. Pantolon ile ceket farklı beden, ceket defolu ve lekeli, kolundaki kumaş türünü ve bedenini gösteren bilgi etiketi makasla kesilmiş, üzerinde yeni olduğunu gösteren bir tek etikt yok, pantolonun paçaları yapılmış bir takım elbise geldi. Mesaj attım aradılar beğenmediyseniz iade edin dediler iade ettim. Aradan bir hafta geçti iade yapılmadığı için tekrar mesaj attım yine aradılar. Ürün gönderdiğim günün ertesi günü firma tarafından teslim alınmış olmasına rağmen sanki o gün ellerine geçmiş gibi davrandılar. Para iadesinide tüm iadelerle birlikte toplu olarak bir kerede yaptıklarını ve iade için 10 iş günü beklemem gerktiğini söylediler. Ekstre çıktığı için ben elbisenin parasını kredi kartıma ödedim. Bunun dışında yadımcı olamıyorlarmış.
    Takdir sizin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle uzak durulması gereken bir site! 13 gün sonra, Koton siparişlerimi tedarik edemiyor diye iptale gidildi! Tedarik edilemeyen 1-2 ürün neyse onları iptal edin, iptal kadar da hediye çeki verin vb. "ılımlı" yaklaşımıma ya tamamını ya hiçbirini! yaklaşımı sunuldu! Sipariş verilen "paket" kısmi iptal edilemezmiş! İyi de ben paket ürün almadım ki, 6-7 değişik ürünü seçtim, paketi kendim oluşturdum, eksik olanı iptal edin dediğimde mümkün olmadığı gibi herhangi bir mantık kalıbına sığmayan bir cevap aldım! 13 gün sonra iade (güya!) yapılacak bakalım ne kadar sonra para kartıma düşer! Bu arada paramı kullanmaları da onların karı! Kesinlikle güvenilmez bir site, sikayetvar.com'a bakınız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Kesinlikle uzak durulması gereken bir site! 13 gün sonra, Koton siparişlerimi tedarik edemiyor diye iptale gidildi! Tedarik edilemeyen 1-2 ürün neyse onları iptal edin, iptal kadar da hediye çeki verin vb. "ılımlı" yaklaşımıma ya tamamını ya hiçbirini! yaklaşımı sunuldu! Sipariş verilen "paket" kısmi iptal edilemezmiş! İyi de ben paket ürün almadım ki, 6-7 değişik ürünü seçtim, paketi kendim oluşturdum, eksik olanı iptal edin dediğimde mümkün olmadığı gibi herhangi bir mantık kalıbına sığmayan bir cevap aldım! 13 gün sonra iade (güya!) yapılacak bakalım ne kadar sonra para kartıma düşer! Bu arada paramı kullanmaları da onların karı! Kesinlikle güvenilmez bir site, sikayetvar.com'a bakınız!

kampanya ürün mü sipariş ettniiz yoksa sezon ürünümüydü.

• Kampanya ürünüydü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Kampanya ürünüydü...

valla bende derimod ceket ve hotiç ayakkabı kampanyas ürünlerini bekliyorum. 15 gün oldu nerdeyse bakalım nolcak
  • Facebook sayfalarında bir yığın şikayet var. Sitenin dolandırıcı olduğunu düşünmeye başladım...
  • dolandırıcı değiller ama beceiksizler 1 ayın sonunda iptal ettim siparişimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Paranızla rezil olmak istiyorsanız alabilirsiniz.
    Kiğılı takım elbise aldım ertesi gün geldi. Pantolon ile ceket farklı beden, ceket defolu ve lekeli, kolundaki kumaş türünü ve bedenini gösteren bilgi etiketi makasla kesilmiş, üzerinde yeni olduğunu gösteren bir tek etikt yok, pantolonun paçaları yapılmış bir takım elbise geldi. Mesaj attım aradılar beğenmediyseniz iade edin dediler iade ettim. Aradan bir hafta geçti iade yapılmadığı için tekrar mesaj attım yine aradılar. Ürün gönderdiğim günün ertesi günü firma tarafından teslim alınmış olmasına rağmen sanki o gün ellerine geçmiş gibi davrandılar. Para iadesinide tüm iadelerle birlikte toplu olarak bir kerede yaptıklarını ve iade için 10 iş günü beklemem gerktiğini söylediler. Ekstre çıktığı için ben elbisenin parasını kredi kartıma ödedim. Bunun dışında yadımcı olamıyorlarmış.
    Takdir sizin.

Benim hala paramı iade etmediler. 25 gün oldu. Bu kadar rezil bir site görmedim.

• modaelinizde.com gibi geldi bu site bana

sipariş ediyorsun tedarik edemedik diye hemen iptal ediyorlar oysaki tedarik edemedikleri ürün hala butikte satışta

1 varmış 1 yokmuş bunun gibi amatör bir site annaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

modaelinizde.com gibi geldi bu site bana

sipariş ediyorsun tedarik edemedik diye hemen iptal ediyorlar oysaki tedarik edemedikleri ürün hala butikte satışta

1 varmış 1 yokmuş bunun gibi amatör bir site annaşılan

şimdiye kadar bir takım elbise bir erkek bot bir erkek çizme ve 3 adet deri mont sipariş ettike bazısı geç de olsa geldi. şans işi galiba
  • kesinlikle uzak durulması gereken lanet bir site.
    kiğili takımlarda attığı kazık ve 1 aydır paramı iade etmemeleri ve ayrıca telefon hattına koydukları iq seviyesi premature bebek kadar olan Nihan ve Pınar'a sahip olan rezil site.
    aman diyim, markafoni trendyol dan şaşmamak lazım. trendyol da onlardan kaynaklanan iademde anında 20 tl hediye çeki bile tanımlamışlardı.
  • aynı anda 2 ürün sipariş edilemiyor yok bir isezon digeri kampanya imiş
    dedim 2 kampanya alayım ona da izin vermiyor ne anladık bu işten iyi ki alamamısım şikayetlere bakılırsa uzak durmak lazım
  • valal bende sipariş hızına çok şaşırdım

columbia polar aldım

ertesi gün kargoya verdiler 2 günde elimde olsu

dün viaportta aynı polar 189 tl idi

95e geldi 10 lira puanla

ama puanlar ne zaman yüklenecek onu arıyom nette şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valal bende sipariş hızına çok şaşırdım

columbia polar aldım

ertesi gün kargoya verdiler 2 günde elimde olsu

dün viaportta aynı polar 189 tl idi

95e geldi 10 lira puanla

ama puanlar ne zaman yüklenecek onu arıyom nette şimdi

puqn kampanyası bitti hocam ekim sonunda. 15 inde de world e % 20 bitiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.