Şimdi Ara

Adiosçular-Ankara Buluşması (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
8
Favori
15.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesajı güncelledim arkadaşlar liste yapmaya gerek yok herhalde yarın görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

2. Adios Buluşması
    Konu: Kampanya kapsamında kuyumcu soygunu :)
    Yer. Kızılay meydan YKB önü
    Tarih:13/12/2012
    Saat:12:30
    Hedef: Özgü Kuyumculuk

hah şöyle ya süper olmus burası.
    yarın gelmeye çalısayım bende ama söyle bişi yapsanız olmaz mı benim için?
    3 gün raporluyum, üstüne üstlük sabahta yine dişciye gidicem nasıl dişim agrıyor anlatamam.
    5 gün boyuncada iğne vurulucam bogazlarım cok kotuyum mus, yani baya kötüyüm.

çağatay olmazsa ben sana kredi kartımı versem sifremi söylesem sen benim işlemleri yapsan sende kalsa kartım olmaz mı?

birde, fatihin su kontur olayını denemeyi düşünen varmı? market alısverislerinide oyle yapsak?

mac konusuna gelince cimpop lu ve kuşlarla işim olmaz, ama cumartesi günü 19 mayısta bir futbol resitali olacak :D gençler kombinemle gençler tarafında olucam ben gelen olursa birlikte izleriz

birde su akaryatıkta puanı yüksek veren yer biliormusunuz?

offf dişimmmmmmmmmmmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: prodans

quote:

2. Adios Buluşması

3 gün raporluyum, üstüne üstlük sabahta yine dişciye gidicem nasıl dişim agrıyor anlatamam.

çağatay olmazsa ben sana kredi kartımı versem sifremi söylesem sen benim işlemleri yapsan sende kalsa kartım olmaz mı?

birde, fatihin su kontur olayını denemeyi düşünen varmı? market alısverislerinide oyle yapsak?

mac konusuna gelince cimpop lu ve kuşlarla işim olmaz, ama cumartesi günü 19 mayısta bir futbol resitali olacak :D gençler kombinemle gençler tarafında olucam ben gelen olursa birlikte izleriz

offf dişimmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun can.
    buluşma kampanya bitene kadar devam edecek iyileştiğinde görmek isteriz seni de.

• Orijinalden alıntı: metinalasya

geçmiş olsun can.
    buluşma kampanya bitene kadar devam edecek iyileştiğinde görmek isteriz seni de.

metin saol şimdi buz koyum ağlıcam yaw. gece 11de birde iğne olmam lazım
  • Can, gecmis olsun...
    Cagatay, ben gelemeyebilirim. Ctesi falan alsak da altın fiyati degismezse ayni sekilde yaparlar mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stserkan

Altin fiyat iyi mi? Piyasayi bilmiyorum.

Dostum fiyat 103 TL
    1,5 TL anında WP
    10 TL kampanya puanı
    91,5 TL ye maloluyor. Şu anda altın fiyatı 97-98 TL

yani 11,5 tl puanı 5-6 tl'ye almış oluyoruz.harcama taahhüdü varsa daha da avantajlı
  • Yarın 12.30'da I. Adios Altın'a Hücum yürüyüşünde buluşmak üzere.
  • Yarin stok problemi yasamayalim beyler

Herkes ikiser ucer kartla gelecek insallah yeterince gramlik altinlari vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2. Adios Buluşması

offf dişimmmmmmmmmmmmmmm

Dostum geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Yapabileceğimiz bişey olursa söyle ben sağlıkçıyım yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

Yarin stok problemi yasamayalim beyler

Herkes ikiser ucer kartla gelecek insallah yeterince gramlik altinlari vardir

• Geçmiş olsun sevgili Can.
  • hepinize çok ama çok teşekkür ederim. iğnelerime bugun baslamıcam yarın baslıcam sanırım, bugun dişten güç kalmadı neyseki ağrı kesici birazcık etki etti heralde.

yarın oglen gelmeye calısıcam bende, sizi görmek ve puanlar moral verir hemde kafam dagılır ölücem yoksa bu agrıdan anam yaaa bundan sonra hayatım boyu hiçbi tarafım agrımasın hepinize benden 1000 tl puan veririm bi şekilde bulup buluşlturup, sağlık nasıl bişi yaw
  • Geçmiş olsun can. Yarın görüşmek üzere
  • Can geçmiş olsun..

"Altına hücum" etkinliğine katılamayacağım için, katılanlara iyi alışverişler diliyorum :)
    Umarım stok sorunu yaşamazsınız.
  • quote:

Geçmiş olsun can. Yarın görüşmek üzere

düne göre %1 e yakın bir düşüş var altında üstad. öğleyin dikkat edin. çok istiyor olmama rağmen daha önce vermiş olduğum ve sonra unuttuğum bir söz olduğundan size katılamıyacam ama gönlüm ve kartlarım sizinle olacak kolay gelsin.
  • quote:

metin saol şimdi buz koyum ağlıcam yaw. gece 11de birde iğne olmam lazım

Ustad geçmiş olsun.
  • Dostlar Bütçe Toplantısından dolayı yanınıza gelemeyeceğim
  • Yoldayim geliyorum

• Gelemedim ya
    Kuyumcuyu kuruttunuz mu?

• Arkadaşlar ne yaptınız, ilk gün eylemi tamam mı ? fiyat ne ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.