Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 - Moskova-St. Petersburg
    3 - Herhangi bir avrupa ülkesi
    4 - Antalya'da 5* ultra herşey dahil otel

Kurban Bayramı için siz olanız hangisini seçerdiniz? 2 arkadaşız ve çok kararsızız, önce Tayland'a gitmeye karar vermiştik sonra 6 gün az gelebilir diye düşündük . Lütfen tavsiyede bulunun. (farklı yerler/seçenekler de olabilir, her türlü tavsiyeye açığım)
  • Ben olsam bir avrupa ülkesine gitmek yerine, Tayland,ı seçerdim.
    Tamamen farklı bir kültürle tanışmış olursun, Avrupaya göre insanları cok sıcakkanlı, çok daha ucuz, kasım ayında deniz, kum güneş, doğal güzellik var. Eğlence hayatı zaten aşmış durumda.
    Moskova St Petersbug içinse Rusyanın en pahalı iki şehri. Avrupa'dan da pahalı. Ayrıca kasım ayında da soğuk.
    Yurtdısı imkanı varken yurtiçini düşünmem şahsen. İlerde de çok fırsat olur Antalya için, fırsat varken yurtdısı düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Ben olsam bir avrupa ülkesine gitmek yerine, Tayland,ı seçerdim.
    Tamamen farklı bir kültürle tanışmış olursun, Avrupaya göre insanları cok sıcakkanlı, çok daha ucuz, kasım ayında deniz, kum güneş, doğal güzellik var. Eğlence hayatı zaten aşmış durumda.
    Moskova St Petersbug içinse Rusyanın en pahalı iki şehri. Avrupa'dan da pahalı. Ayrıca kasım ayında da soğuk.
    Yurtdısı imkanı varken yurtiçini düşünmem şahsen. İlerde de çok fırsat olur Antalya için, fırsat varken yurtdısı düşünün derim

Katılıyorum ben olsam Tayland'ı tercih ederdim. Uçak saatlerini ayarlayarak 1,5 gün Bangkok-4 gün Phuket yeterli gelecektir.
  • Yapı Kredi son zamanlarda çok daha özensiz davranıyor önceki günlerine göre.

-Puan aktarım dilekçesini vereli 1 hafta oldu hala puanlar aktarılmadı. Aktarılmış olsaydı alacağım biletleri çoktan almış olacaktım.
    -Kampanya puanları konusunda da çok fazla kriter koyup çok küçük puanlarda bile sorun yaratmaya başladılar.
    -Daha önceki sayfalarda yazmıştım yurtdışı alışverişlerinde döviz kurunu internet kuru yerine çok daha yüksek olan gişe kurundan çevirmeye başladılar.

Umarım yapı kredi en kısa zamanda bu tür küçük hesapları bırakıp eski müşteri dostu pozisyonuna geri döner.
  • Tayland benimde çok istediğim bir yer. Ama şöyle bir durum var; Tayland'a gidersem tur şirketleriyle gitmem lazım ben ise kendi imkanlarımla gitmek istiyorum. Tur şirketleriyle gidersem 3-4 yıldızlı, kendi imkanlarımla gidersem 5 yıldızlı otellerde kalabilirim. Fakat kenim gidersem biraz korkuyorum açıkçası üstesinden gelebilir miyim diye İşte burada çok tavsiyeye ihtiyacım var. Tur şirketi olmadan, İstanbul'dan yola çıkıp Bangkok ve Phuket'e gidip istediğim gibi bir tatil yapıp tekrar yurda dönebilir miyim? Şimdilik yurtdışı tecrübesi olarak sadece Bulgaristan'a gitmiştim o da fazla kalamadım, iş içindi ve 2 gün sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

Tayland benimde çok istediğim bir yer. Ama şöyle bir durum var; Tayland'a gidersem tur şirketleriyle gitmem lazım ben ise kendi imkanlarımla gitmek istiyorum. Tur şirketleriyle gidersem 3-4 yıldızlı, kendi imkanlarımla gidersem 5 yıldızlı otellerde kalabilirim. Fakat kenim gidersem biraz korkuyorum açıkçası üstesinden gelebilir miyim diye İşte burada çok tavsiyeye ihtiyacım var. Tur şirketi olmadan, İstanbul'dan yola çıkıp Bangkok ve Phuket'e gidip istediğim gibi bir tatil yapıp tekrar yurda dönebilir miyim? Şimdilik yurtdışı tecrübesi olarak sadece Bulgaristan'a gitmiştim o da fazla kalamadım, iş içindi ve 2 gün sürdü.

Hiç zorlanmazsın hocam merak etme. İlk sayfada Taylanla ilgili rehberler var. İnceleyin eğer merak ettiğiniz başka şeyler olursa burada çok tecrübeli arkadaşlar var yardımcı olacaklardır. Bence yurt dışı konusunda gidildikten sonra tatil yapılması en kolay ülkelerden biridir herhalde. Bizde çekinerek gittiğimiz halde hiçbir konuda zorlanmadık.

• Üstesinden gelemicek bişey yok hocam,orta ingilizceniz varsa hic sorun olmaz, gitmeden önce kafanızda planınızı yaparsınz gidip göriceğiniz yerleri yazarsınız bi yere, havalanından taksiyle otelinnize gidersiniz ordan sonra alırsınız eline bir harita gezersiniz. Hocam bence otel çok önemli olmasın sizin için, Oteli sadece uyumak için kullanırsınız bence, vaktiniz kısıtlı 3 yıldız 5 yıldız çok farketmez
  • @thekoch ve @Cartok
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendirdiniz. 2 kişiyiz, arkadaşımla durum değerlendirmesi yapıcam ve umuyorum ki Taylad'a gideceğiz. Eğer Tayland'a gitmeye karar verirsek ve izin verirseniz bir kaç soruyla sizlerin tecrübelerinden faydalanıcam. Tekrar teşekkür ederim.
  • Memnuniyetle yardımcı oluruz da forumda asıl Tayland uzmanı duduco'dur
  • iyi aksamlar
    bende haftaya Amsterdam ve Parıs e gıdecegım. Bu sehirlere daha once gıtmıs olan arkadaslardan bılgı alabılırmıyım ?Nerelerı gezılır ? ne yenır ?vs. vs.
  • Evet arkadaşlar fotoğraflarda eklendi.
    Dubai gezilecek yerler:
    Dubai de alabileceginiz en iyi otellerden bırı york international dır. Eglence seviyorsanız tabı. Dubainin en buyuk diskolarından bırıne sahip. Sanırım 100 kıza bir erkek dusuyor. 2000 kısılık demıslerdı.Resmen taciz ediyorlar. Tabi çoğu iş. Uzakdoğulu çok. Dubai şeriatla yönetilmesine rağmen otellerde içki serbest. Bazı şeylerede turuizm açısından göz yumuyorlar sanıyorum.Kuzenle girdik. Bır erkek olarak bekar olsam dunyada ılk gıdecegım yer olurdu.Otel musterilerine ucretsiz. Otelin onundeki kizlarin da otobus bekledigini sanmayin. Otel bu arada gercekten nezih. Personel saygili.
    Bigisayarcılarda aynı bolgede. Computer plaza otelin tam karşısı. Tamamı bilgisayarcı. Fiyatlar makul.
    Cep telefonu için abraj center a gitmelisiniz. Al sabhka road uzerinde. Butun cep toptancıları orda.ortadoguya burdan mal çıkıyor.Ust sınıf telefonlar turkıyenın yarı fiyatı. taksicilere soyleyın goturur. Dubaıde hersey çok ucuz çünkü gumruk vergisi ve kdv yok. Almassan dovuyolar yani. .:))Taksıler cok ucuz sehrın bır ucundan bır ucuna 20 tl ye fılan gıdersınız.
    Denız ıcın 10 dakıkalık taksı yolculugu sonucu 3 nolu beache gıdın. Palmıyeler bıtıyor denız baslıyor. Bali, phuket gıbı. Denız kenarında kalırsanız fıyatlar yuksek olacaktır.dubainin denizi 11 ay sicak ve kumu ipek gibi hiç taş yok. Deniz tatili ocin harika bir yer. Haziran- temmuzl arasi gitmeyin cok sicak

Bu arada nasqer street, el fahidi street ve cevresı ınanılmaz. Alısverıs sevıyorsanız bu sokaklara gırın ve kaybolun. Bırbırını kesen yuzlerce sokak cadde resmen labırent. Cok cook guzel. Play station fotograf makınası, saat, masaj aletı, parfum aklınıza ne gelırse. Burada 5 saat gecırsenız sıkılmazsınız. Bu
    sokaklarda bide yanınıza zencıler yanasıyor ve rolex canta fılan lazımmı dıye soruyor. En baba çakma rolexı bunlardan alabılırsınız. Dayım saat aldı aslından farkı yok. Loıs vıtton cantalar vs vs de var.
    dubaının ıyı yanlarından bırı yemekte çok ucuz. Her yerde bulabıleceğınız shawarma yanı bır cesıt doner. Ozel lavaslarda ve ıcıne patates koyularak verılıyor. Ve cok ucuz. 5 - 10 dırhem.
    Bızım paramız orda degerlı ve 1 tl ben ordayken yaklasık 3 dırhemdı. Bu shawarma cılardan bırde kat kat yapılan meyve suyu ısteyın. Turkıyede gormedım super bir tadı var.
    Burj el arab otelı dubaının sembolu otelden tur ayarlayıp bir kahvaltı alabılırsınız burda. Oteli gezmek icin yemek rezarvasyonu yapmak gerkiyor. En ucuzu kahvalti.Luks neymıs gorun. Sarı her sey altın veya altın kaplama. Restaurantlarda masalara gercek orkide koyuyorlar. Bir retaurantinda Yaninizdaki duvar komple akvaryum. Kahvaltida takimlar gumus ve altin. Tuvaletteki taharet mysulugu bile altin;)) vs vs
    Burj dubai yani yeni adiyla burj halife 1 km yuksejligiyle dunyanin en uzun binalarindan yanlis hatirlamiyorsam 3 ayri asansorle cikiliyor. Dunyanin en hizli asansorleriymis. Cikarken hizdan basiniz donebilir. Yaninda dunyanin en buyuk alis veris merkezi Dubai Mall ve 400 kopekbaligi ve 30000 kadar farkli balik turunun yasadigi shark fight club yani kopek baligi dovus clubu var . Burda kopekbaliklarinin diger baliklari parcladiklarini seyredebilirsiniz. Balik çeşidiyle guiness rekorlar kitabina girdi. Ayrica burj halufenin yanindaki su gosterisini sakin kacirmayin. Trip ****or de dubaide 1. Yapilacak sırasında.
    Dubai bahsettigim caddeler disinda alisveris icin inanilmaz buyuk aliavwris merkezleri barindiriyor. Alisveris merkezi demek haksizlik alusveris sehri demek lazim herbirine. Bunlardan mall of emirates icinde bir kayak merkezi barindiriyor. Disarisi 40-50 dereceyken icerdw pistlerde profesyonel kayak yapabilir yada kayak bilmiyorsaniz kizak kayabilirsiniz cok zevkli. Gercek kar kullaniliyor.
    Mutlaka aracli bir tur rehberi edinip sizi gezdirmesini saglayin. Fiyatlar makul. Gezeceginiz yerlerden biri de yeni kurulan gokdelenlerin arasina denizi uzattiklari ve teknenizi super lux yatinizi gikdelenin yanina park edebileceginiz bolge olmali, Burasi Dubai Marina. Basiniz donecektir.
    Kuyumcular carsisi gold bazaar ve baharat pazarinida gezebilirsiniz.
    Palmiye adalari ve world adasida uzaydan gorulebilen ve denizin uzerine insa edilen sehirler. Gercekten inanilmaz. Palmiye adasinin uzerindeki atlantis otelide karayiplerdekinin benzeri ve dunyanin en buyuk akvaryumlarindan birine sahip. Otele direkt giden kendi ozel metrosuna sahip. Mutlaka rehberinize soyleyin gezdirsin.
    Dubaiyi ikiye bolen bir nehir var. Burda sizi karsiya geciren kalabalik kucuk teknelere binmenizi tavsiye ederim. Isimleri abra.Cok otantik geliyor. Ucreti 1 dirhem :)). Ayrica gece yemekli tekne turuna cikip nehrin keyfini surebilirsiniz
    Ayrica Col safarisine cikin jeeplerle kum tepelerini akribatik hareketlerle asip colun ortasindaki vahada acik bufede barbeku yiyorsunuz.
    Dalisla ilgilenen arkadaslar ozel olarak batirilmis gemilere ve ucaga !! Dalabilirler.
    Burj el arab oteli ve sahili
    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

Deira nehrinden bir görünüm

Burj el arab otelinde bir restaurant masaların yanında gördüğünüz gibi balıklar yüzüyor

Burj el arab oteli ben ve oğlum Ege :)

Burj el arab oteli sarı gördüğünüz yerler altın veya altın kaplama

Dubai havalimanı dünyanın en büyük ve lüks havalimanlrından biri

Suda bir balık :)) Denizin rengine ve kuma dikkat

Abu dabi deki dünyanın en büyük camilerinden biri. Şortlu olduğumuz için verilen kıyafetleri giydik :)

Şehirden bir görünüm

Burj el arabta kahvaltı. Takımlr gümüş ve altın. Hava attığımı zannetmeyin paramız anca kahvaltıya yetti :) Oteli görmek için yemek rezervasyonu yapmanız lazım

Burj el arab tan bir sahne

Oğlan oyuncak istedi aldım :)

Yukardakini kırdı bende hemen aşşadakini aldım:)

Medinah jumeirah kanallar ve tekneler çok güzel

Bir eşide karayiplerde bulunan ünlü atlantis otel.

1km yüksekliğindeki dünyanın en uzun binalarından Burj dubai yeni adıyla Burj Halife O kadar uzunki fotoğrafa sığmadı bende çapraz çektim sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 27 Eylül 2011; 0:33:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

arkadaşlar Metorunun indexi varmıdır acaba elinizde ?

buyur dostum yardımcı olayım

29unda kampanya başlıyor ya fikir edinmek açısından ne alınır ne alınmaz :)

150 tl world puan için:
    150 tl worldpuan veren Dell 4050 notebook var. 1199 tl fiyatı. 1049 tl ye gelir. i5 işlemcili 3 gb ram 320 gb disk var 1gb paylaşımsız hd 6470 ekran kartı var. Dell yerinde servis veriyor. Yani servise götürmüyorsunuz. Ekip gelip evinizde veya işyerinizde arızayı gideriyor. En alınabilir notebook bu gözüküyor.

Ayrıca 250 tl üstü alışverişe 25 tl; 500 tl üstü alışverişe 50 tl için: (tüm alışverişlerde geçerli gıda gıda dışı vs.)
    4 ekim 500 gb 2.5 disk var maxell 99.90 tl
    2 ekim cem 24 cm tava 19.90
    11 ekim kenwood narenciye sıkacağı 39.99
    11 ekim tefal smart 4 ıçaklı doğrayıcı 59.99
    5 ekim siemens telsiz telefon al140 39.99
    lg 22 inç 56 ekran tv 399 tl

persil 10 kg gold konsatre matik 23.75 tl 1 lt vernel de hediye
    beypiliç sırtlı göğüs kg mı 4.75
    beypiliç baget kg mı 5.5
    beşler hünkar baton sucuk 450 gr 2.99
    ikbal karahisar kangal kg mı 10.49
    saray blok kavurma kg 33.99
    maret koteyl sosis 500 gr 3.75
    ikbal kokkteyul sosis kg 6.9
    tukaş mısır 600 gr 2.99
    uzaktan kumandalı araba 9.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 27 Eylül 2011; 0:24:23 >

• Evet arkadaşlar fotoğraflarda eklendi.
    Dubai gezilecek yerler:
    Dubai de alabileceginiz en iyi otellerden bırı york international dır. Eglence seviyorsanız tabı. Dubainin en buyuk diskolarından bırıne sahip. Sanırım 100 kıza bir erkek dusuyor. 2000 kısılık demıslerdı.Resmen taciz ediyorlar. Tabi çoğu iş. Uzakdoğulu çok. Dubai şeriatla yönetilmesine rağmen otellerde içki serbest. Bazı şeylerede turuizm açısından göz yumuyorlar sanıyorum.Kuzenle girdik. Bır erkek olarak bekar olsam dunyada ılk gıdecegım yer olurdu.Otel musterilerine ucretsiz. Otelin onundeki kizlarin da otobus bekledigini sanmayin. Otel bu arada gercekten nezih. Personel saygili.
    Bigisayarcılarda aynı bolgede. Computer plaza otelin tam karşısı. Tamamı bilgisayarcı. Fiyatlar makul.
    Cep telefonu için abraj center a gitmelisiniz. Al sabhka road uzerinde. Butun cep toptancıları orda.ortadoguya burdan mal çıkıyor.Ust sınıf telefonlar turkıyenın yarı fiyatı. taksicilere soyleyın goturur. Dubaıde hersey çok ucuz çünkü gumruk vergisi ve kdv yok. Almassan dovuyolar yani. .:))Taksıler cok ucuz sehrın bır ucundan bır ucuna 20 tl ye fılan gıdersınız.
    Denız ıcın 10 dakıkalık taksı yolculugu sonucu 3 nolu beache gıdın. Palmıyeler bıtıyor denız baslıyor. Bali, phuket gıbı. Denız kenarında kalırsanız fıyatlar yuksek olacaktır.dubainin denizi 11 ay sicak ve kumu ipek gibi hiç taş yok. Deniz tatili ocin harika bir yer. Haziran- temmuzl arasi gitmeyin cok sicak

Bu arada nasqer street, el fahidi street ve cevresı ınanılmaz. Alısverıs sevıyorsanız bu sokaklara gırın ve kaybolun. Bırbırını kesen yuzlerce sokak cadde resmen labırent. Cok cook guzel. Play station fotograf makınası, saat, masaj aletı, parfum aklınıza ne gelırse. Burada 5 saat gecırsenız sıkılmazsınız. Bu
    sokaklarda bide yanınıza zencıler yanasıyor ve rolex canta fılan lazımmı dıye soruyor. En baba çakma rolexı bunlardan alabılırsınız. Dayım saat aldı aslından farkı yok. Loıs vıtton cantalar vs vs de var.
    dubaının ıyı yanlarından bırı yemekte çok ucuz. Her yerde bulabıleceğınız shawarma yanı bır cesıt doner. Ozel lavaslarda ve ıcıne patates koyularak verılıyor. Ve cok ucuz. 5 - 10 dırhem.
    Bızım paramız orda degerlı ve 1 tl ben ordayken yaklasık 3 dırhemdı. Bu shawarma cılardan bırde kat kat yapılan meyve suyu ısteyın. Turkıyede gormedım super bir tadı var.
    Burj el arab otelı dubaının sembolu otelden tur ayarlayıp bir kahvaltı alabılırsınız burda. Oteli gezmek icin yemek rezarvasyonu yapmak gerkiyor. En ucuzu kahvalti.Luks neymıs gorun. Sarı her sey altın veya altın kaplama. Restaurantlarda masalara gercek orkide koyuyorlar. Bir retaurantinda Yaninizdaki duvar komple akvaryum. Kahvaltida takimlar gumus ve altin. Tuvaletteki taharet mysulugu bile altin;)) vs vs
    Burj dubai yani yeni adiyla burj halife 1 km yuksejligiyle dunyanin en uzun binalarindan yanlis hatirlamiyorsam 3 ayri asansorle cikiliyor. Dunyanin en hizli asansorleriymis. Cikarken hizdan basiniz donebilir. Yaninda dunyanin en buyuk alis veris merkezi Dubai Mall ve 400 kopekbaligi ve 30000 kadar farkli balik turunun yasadigi shark fight club yani kopek baligi dovus clubu var . Burda kopekbaliklarinin diger baliklari parcladiklarini seyredebilirsiniz. Balik çeşidiyle guiness rekorlar kitabina girdi. Ayrica burj halufenin yanindaki su gosterisini sakin kacirmayin. Trip ****or de dubaide 1. Yapilacak sırasında.
    Dubai bahsettigim caddeler disinda alisveris icin inanilmaz buyuk aliavwris merkezleri barindiriyor. Alisveris merkezi demek haksizlik alusveris sehri demek lazim herbirine. Bunlardan mall of emirates icinde bir kayak merkezi barindiriyor. Disarisi 40-50 dereceyken icerdw pistlerde profesyonel kayak yapabilir yada kayak bilmiyorsaniz kizak kayabilirsiniz cok zevkli. Gercek kar kullaniliyor.
    Mutlaka aracli bir tur rehberi edinip sizi gezdirmesini saglayin. Fiyatlar makul. Gezeceginiz yerlerden biri de yeni kurulan gokdelenlerin arasina denizi uzattiklari ve teknenizi super lux yatinizi gikdelenin yanina park edebileceginiz bolge olmali, Burasi Dubai Marina. Basiniz donecektir.
    Kuyumcular carsisi gold bazaar ve baharat pazarinida gezebilirsiniz.
    Palmiye adalari ve world adasida uzaydan gorulebilen ve denizin uzerine insa edilen sehirler. Gercekten inanilmaz. Palmiye adasinin uzerindeki atlantis otelide karayiplerdekinin benzeri ve dunyanin en buyuk akvaryumlarindan birine sahip. Otele direkt giden kendi ozel metrosuna sahip. Mutlaka rehberinize soyleyin gezdirsin.
    Dubaiyi ikiye bolen bir nehir var. Burda sizi karsiya geciren kalabalik kucuk teknelere binmenizi tavsiye ederim. Isimleri abra.Cok otantik geliyor. Ucreti 1 dirhem :)). Ayrica gece yemekli tekne turuna cikip nehrin keyfini surebilirsiniz
    Ayrica Col safarisine cikin jeeplerle kum tepelerini akribatik hareketlerle asip colun ortasindaki vahada acik bufede barbeku yiyorsunuz.
    Dalisla ilgilenen arkadaslar ozel olarak batirilmis gemilere ve ucaga !! Dalabilirler.
    Burj el arab oteli ve sahili

Deira nehrinden bir görünüm

Burj el arab otelinde bir restaurant masaların yanında gördüğünüz gibi balıklar yüzüyor

Burj el arab oteli ben ve oğlum Ege :)

Burj el arab oteli sarı gördüğünüz yerler altın veya altın kaplama

Dubai havalimanı dünyanın en büyük ve lüks havalimanlrından biri

Suda bir balık :)) Denizin rengine ve kuma dikkat

Abu dabi deki dünyanın en büyük camilerinden biri. Şortlu olduğumuz için verilen kıyafetleri giydik :)

Şehirden bir görünüm

Burj el arabta kahvaltı. Takımlr gümüş ve altın. Hava attığımı zannetmeyin paramız anca kahvaltıya yetti :) Oteli görmek için yemek rezervasyonu yapmanız lazım

Burj el arab tan bir sahne

Oğlan oyuncak istedi aldım :)

Yukardakini kırdı bende hemen aşşadakini aldım:)

Medinah jumeirah kanallar ve tekneler çok güzel

Bir eşide karayiplerde bulunan ünlü atlantis otel.

1km yüksekliğindeki dünyanın en uzun binalarından Burj dubai yeni adıyla Burj Halife O kadar uzunki fotoğrafa sığmadı bende çapraz çektim sonra :)

• @bilgisayars hocam valla süpersin; kahvaltı, oyuncak ve ödünç verilen kıyafetler çok iyiymiş:))) Bangkok defterini kapadıktan sonra ilk durak burası olacak herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

1 - Bangkok-Phuket
    2 - Moskova-St. Petersburg
    3 - Herhangi bir avrupa ülkesi
    4 - Antalya'da 5* ultra herşey dahil otel

Kurban Bayramı için siz olanız hangisini seçerdiniz? 2 arkadaşız ve çok kararsızız, önce Tayland'a gitmeye karar vermiştik sonra 6 gün az gelebilir diye düşündük . Lütfen tavsiyede bulunun. (farklı yerler/seçenekler de olabilir, her türlü tavsiyeye açığım)

@thekoch ve @cartok üstadların dediği gibi bence bu seçenekler arasında kesinlikle Tayland, hem maddi açıdan diğer yerler çok pahalı hem de kültür tamamen farklı. Avrupayı hç sevmiyorum hem bize baktıkları göz farklı hem kültür çok farklı değil bu yüzden çekici gelmiyor. Ama Asya kültürü oradaki insanların sana davranışları, yaşayış biçimi, raflardaki ve sokaktaki malların tamamen farklı olması insanı çok cezbediyor. Karar verdikten sonra ilk sayfadaki bilgilerden başka da aklına takılan olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırız. Ama zorlanacağını hiç düşünme her şey tıkır tıkır işleyecek

• @bilgisayars bukadar güzel anlatılır eline ağzına yüreğine sağlık tek kelimeyle süpersin sana özeniyorum wallahi gittiğin yoldan gidicez teşeürler resimle v detaylar için
  • foto lar dubai ye gitme isteğimi çoğaltıyor.emeğinize sağlık.bir kaç sorum olacak , yardımlar için şimdiden teşekkürler.
    1-Rehberlik hizmetinden dubai ye kendimiz gidince faydalanabiliyor muyuz?ingilizcem vasatın üzerinde yeterli olur mu ve şu tarih aralığı daha iyidir diyebileceğiniz bir zaman var mıdır?saçma olacak ama en az kaç günlük bir gezi yeterli olacaktır?
    2-Adiostan faydalanmak istersem otel ve uçak bileti için ne kadarlık bir puan (avans puan) gereklidir ,
    3-Adiosla ilgili olarakta , erken rezarvasyondan faydalandık ve sigorta yaptırdık , daha sonra iptal edersek puanlar yanıyor mu yoksa sigorta zaten yaptıramıyor muyuz?
  • arkadaşlar kıbrısa 30 ekim-31 ekim gidiş dönüş bilet aldık. her şeyden önce nerede kalınır? 1 günlüğüne gittiğimiz için zaten gecenin bir yarısında otele girp sabahın köründe kalkıp tekrar gezmeye devam edeceğiz. bu sebeple otele bi dolu puan harcamak istemiyoruz. girnede her yerde de kalınmayacağını, otellerin çoğunda karanlık işler olduğunu :) da öğrendik. eşimle gideceğimiz için güvenli ve parasını cepten ödeyeceğimiz bir yer arıyoruz. orduevi dışında kamunun misafirhanesi falan var mıdır oralarda?
  • @bilgisayars eline sağlık. Bir sonraki seyahati yine Singapur-Tayland olarak düşünüyordum ama yazdıklarını okuduktan sonra Dubai ye gitmemiz gerektiğini anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

@bilgisayars hocam valla süpersin; kahvaltı, oyuncak ve ödünç verilen kıyafetler çok iyiymiş:))) Bangkok defterini kapadıktan sonra ilk durak burası olacak herhalde...

quote:

Orijinalden alıntı: serkanim
    @bilgisayars bukadar güzel anlatılır eline ağzına yüreğine sağlık tek kelimeyle süpersin sana özeniyorum wallahi gittiğin yoldan gidicez teşeürler resimle v detaylar için

quote:

Orijinalden alıntı: cartok
    @bilgisayars eline sağlık. Bir sonraki seyahati yine Singapur-Tayland olarak düşünüyordum ama yazdıklarını okuduktan sonra Dubai ye gitmemiz gerektiğini anladım

Üstadlarım ve arkadaşlar ince yorumlarınız için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.