Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.016
Cevap
1.064
Favori
5.617.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Kesnlikle eminim 2 ayrı kartta kullanırsınız ama 500.000 sınırı müşteri tanımlı olduğundan onda sıkıntı olabilir ona kesin cevabı MH den almanızı tavsiye ederim (Kesin olması için yazıp cevabı da yazılı olarak istiyorum diye başvurun)

Her iki halde sınıra yakalanacağız gerçi çok da problem olmayacak. Yılbaşından sonra alırım biletleri ben de sorun yaşamam böylece yine. Bir daha sanmıyorum ama 500.000 sınırına takılacağımı. Bu sene biraz fazla oldu. 2013 2. dönem duraklama devri olacak gibi. Ben bir arayıp sorayım biri 1.000.000 sınırından bahsetti demişti MH için. Bakarsın öyle bir şansım olabilir. Denemek gerek. Bunu öğrendiğim iyi oldu duduco hocam çok teşekkür ederim

1.000.000 dan ben bahsettim ama konu hakkında açıklayıcı bir cevap yok, müşteri hizmetleri bugün beni arayacaktı ama şu ana kadar aramadılar.

Neyse akşam bir arayayım olmadı MH lerini beynim çok dolu bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

quote:

Orijinalden alıntı: dboz

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

öğretmen olduğunu belgeleyen bir belgemi istiyorlar ki acaba.? yoksa kart tiplerinde özel bir meslek grubuna yönelik kart yok netde de baktım bulamadım banka görevlisinden tam olarak öğrenebilirseniz sevinirim.

Evet öğretmen kimlik fotokopimi aldılar..

hocam yapikredi bankasindan mi ogretmenler icin aidat almiyorlar? oyle bir sey varsa hemen bende vereyim belgemi

Evet..

Tesekkurler.
    iki musteri hizmetleri temsilcisi ile gorusme yaptim ikiside boyle bir uygulama yok dedi. Bulundugum ilcede ykb subesi olmadigi icin baska bir yoldan bilgi sahibide olamiyorum maalesef.

çok ilginç.. Daha bugün başvurdum..

Sanırım bankalar karıştı. Kredi kartlarından,
    Yapı kredi bankası öğretmenlerden üyelik ücreti alır.
    Vakıfbank üyelik ücreti almayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Arife günü için yarım gün izin almaya gerek yok mu yani?

pazartesi salıda tatil olsaydı süper olacaktı yarım gün ile idare edeceğiz artık yarım gün izin almaya gerek kalmadı
  • quote:

quote:

quote:

pazartesi salıda tatil olsaydı süper olacaktı yarım gün ile idare edeceğiz artık yarım gün izin almaya gerek kalmadı

Oda olsa 10 gün olacak zaten
  • TL Card ile kazanılan puanları Adios'a aktarabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunta-kinte

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öğretmen olduğunu belgeleyen bir belgemi istiyorlar ki acaba.? yoksa kart tiplerinde özel bir meslek grubuna yönelik kart yok netde de baktım bulamadım banka görevlisinden tam olarak öğrenebilirseniz sevinirim.

Evet öğretmen kimlik fotokopimi aldılar..

hocam yapikredi bankasindan mi ogretmenler icin aidat almiyorlar? oyle bir sey varsa hemen bende vereyim belgemi

Evet..

Tesekkurler.
    iki musteri hizmetleri temsilcisi ile gorusme yaptim ikiside boyle bir uygulama yok dedi. Bulundugum ilcede ykb subesi olmadigi icin baska bir yoldan bilgi sahibide olamiyorum maalesef.

çok ilginç.. Daha bugün başvurdum..

Sanırım bankalar karıştı. Kredi kartlarından,
    Yapı kredi bankası öğretmenlerden üyelik ücreti alır.
    Vakıfbank üyelik ücreti almayabilir.

Arkadaşlar zaten kartı aktif kullanıyorsanız genelde aynı extrede iptal ediiyor kredi kartı yıllık ücreti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oda olsa 10 gün olacak zaten

Esnaf olarak bana iyi gelmiyor uzun tatil, çok para harcadım kredi kartlarına, çalışıp kapatmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 8 Ekim 2012; 19:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

TL Card ile kazanılan puanları Adios'a aktarabiliyor muyuz?

Dostum arka sayfada söylendi otomatik kredi kartına yatıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

Sabri Üstadım,

İlk sayfadaki kampanyalar içerisinde göremedim ama Gratis firmasında da güncel bir kampanya var. YKB sitesinde göremedim ama aşağıdaki linkte yer alan katalogda ilk sayfada detaylar var.

Gratis

Teoman çok sağol inceleyip abby pdf transformer ile tarayıp hemen koyuyorum ilk sayfaya

Not: Bu arada katalogda akıllara zarar kızlar varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 8 Ekim 2012; 19:45:06 >

• YKB Sitede yoktu daha önce yeni eklenmiş :

Avis'ten World'e özel %10 Worldpuan ve 5 taksit fırsatı!
    Üstelik 1 - 19 Ekim tarihleri arasında Mercedes C180 günlük 189 TL, Peugeot 508 günlük 149 TL!

Kampanya Koşulları
    1 - 19 Ekim 2012 tarihleri arasında liste fiyatları uygulanacak olup, %10 Worldpuan ve 5 taksit fırsatı geçerlidir. Kampanyadan tüm Yapı Kredi kredi kartı sahipleri faydalanabilir. Avis genel kiralama koşulları geçerlidir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya filo imkanları ile sınırlıdır. Ödeme, kiralama yapılan ofiste kredi kartı ile yapılacaktır. Dünyanın her yerinden anında rezervasyon ve kampanyaya katılan ofisler için:www.avis.com.tr veya 444 28 47

Yurtdışında araba kiralayacak arkadaşlar için burdan kiralayarak puan kazanma fırsatı olurmu dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 8 Ekim 2012; 19:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicjoe

quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

belki defalarca soruludu ama

şimdi yurtdışı bilet 800 liraya kadar 169 tl world puan

ama benim alcağım bilet 900 lira bu kalan 100 tl ,
    world puandan mı 100 tl kesilir, kart hesabına 100 tl eklenirmi?

Kampanya bilet satış TL sınırının üzerindeki bir bileti kampanya ile alamazsiniz.
    Yürürlükteki normal cevrim katsayisi üzerinden wp ile alabilirsiniz.

teşekkürler
    ama şansmı deneyim diye aradım
    ve biletleri kampanyalı şeklinde aldım

izmir -moskova 870 lira 800ü 169 wp ile geri kalan 70 tl yi setur karta ekledi
    izmir Simferopol 850 lira 800ü 169 wp geri kalan 50 lira yı setur karta ekledi
    bu eklemeler vakıfkartm için için ama adios içinde geçerlidir diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicjoe

quote:

belki defalarca soruludu ama

şimdi yurtdışı bilet 800 liraya kadar 169 tl world puan

ama benim alcağım bilet 900 lira bu kalan 100 tl ,
    world puandan mı 100 tl kesilir, kart hesabına 100 tl eklenirmi?

Kampanya bilet satış TL sınırının üzerindeki bir bileti kampanya ile alamazsiniz.
    Yürürlükteki normal cevrim katsayisi üzerinden wp ile alabilirsiniz.

teşekkürler
    ama şansmı deneyim diye aradım
    ve biletleri kampanyalı şeklinde aldım

izmir -moskova 870 lira 800ü 169 wp ile geri kalan 70 tl yi setur karta ekledi
    izmir Simferopol 850 lira 800ü 169 wp geri kalan 50 lira yı setur karta ekledi
    bu eklemeler vakıfkartm için için ama adios içinde geçerlidir diye düşünüyorum

Adiosda geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozcirpici -- 8 Ekim 2012; 20:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TL kart ile banka kartı aynı ve puanlar otomatik olarak kredi kartına yüklenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

YKB Sitede yoktu daha önce yeni eklenmiş :

Yurtdışında araba kiralayacak arkadaşlar için burdan kiralayarak puan kazanma fırsatı olurmu dersiniz?

Geçen ay 10 günlük kiralama yaptım AVIS'den, yurtdışından gelen bir misafirimiz için, 8 günlük çekilmişti kartımdan %10 hemen yüklendi, ilave 2 günün puanı yüklenmedi şikayette bulundum.

Aralık'ta 4 kişi Endülüs yapıyoruz, uçakları bir arkadaşın kartından otelleri de benim Adios'dan yaptım. Seyahat hattına puanlarla araç kiralama talebinde bulundum, yurtdışında araç kiralamada puan kullanamayacağımı bildirdiler,sadece yurtiçi için geçerliymiş puanla kiralama.

Biz de Sixt'den 9 günlük orta sınıf (Insignia muhalidi) bir aracı 200 Euro'ya kiraladık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

Geçen ay 10 günlük kiralama yaptım AVIS'den, yurtdışından gelen bir misafirimiz için, 8 günlük çekilmişti kartımdan %10 hemen yüklendi, ilave 2 günün puanı yüklenmedi şikayette bulundum.

Aralık'ta 4 kişi Endülüs yapıyoruz, uçakları bir arkadaşın kartından otelleri de benim Adios'dan yaptım. Seyahat hattına puanlarla araç kiralama talebinde bulundum, yurtdışında araç kiralamada puan kullanamayacağımı bildirdiler,sadece yurtiçi için geçerliymiş puanla kiralama.

Biz de Sixt'den 9 günlük orta sınıf (Insignia muhalidi) bir aracı 200 Euro'ya kiraladık :)

Sigorta kapsamini mutlaka cok iyi okuyun sorun...artik baz siortalarda 750 € civarina kadar olan hasarlari kullanici oder ibaresi var...full kasko istiyorsaniz uzerine arti bedel odemeniz gerekir...kaza durumunda zor durumda kalmayin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigorta kapsamlarına genelde bakarım, daha önceki senelerde araba kiralamalarımda ekstara sigortalar almıştım ama fiyat 2 katına çıkıyor ve ekstra sigortalar bile full kapsam sağlamıyor!
  • quote:

Sigorta kapsamlarına genelde bakarım, daha önceki senelerde araba kiralamalarımda ekstara sigortalar almıştım ama fiyat 2 katına çıkıyor ve ekstra sigortalar bile full kapsam sağlamıyor!

Evet dediğiniz gibi neredeyse iki katına çıkıyor fiyat...neticede kaza durumunda 750euro ya kdar ödeme göze alınabiliyorsa baz sigorta ile almak mantıklı....kazasız belasız iyi tatiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: Turkuaz Diaries

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar bilgisi olan vardır burda muhakkak:

Wings black doğrudan alınır mı? Bir limit filan var mı talep ettikleri? Puanlar siliniyor mu orda? Bir de genel olarak tavsiye eder misiniz? Adios premiuma ek olarak tabi..

Tşkler..

benim axessin limiti 17000 olduğu için direkt black verdiler

henüz elime geçmedi ama kart ücreti alırlarsa iptal ettirecem kullanmadan

Wings ilk çalışmaya başladığımda benden kart ücreti almadı ama ne zaman avans mil kullandım hemen kart ücreti dayadılar.20000 gibi bir limitim ve yüksekçe harcamam var ama itiraz etsem de fayda etmedi. Şimdi avansları bitirir bitirmez kartı kapatıyorum...

ben arıyacam alıcakmısın almıyacakmısın arkadaş diyecem

alıcam derse iptal almıyacam derse yarın aldığında onu kanıt gösterecem

bende de wings var. 75 tl kart ücreti kesmişler. ilginç birşey söyleyeyim. iptal için aradığımda ben derdimi duygusal bir fonda anlatmaya çalışırken müşteri temsilcisi ... iptal mi edelim dedi. evet dedim. tamam dedi. bu kadar.

doğrusu çok şaşırdım. garanti bankası benim iki kartımı da iptal etti 60 tl için. sonra arayıp sizi aramızda tekrar görmek isteriz 60 tl verelim dediler. işte ülkemin bankacılık anlayışları....

• 1-31 Ekim 2012tarihleri arasında World ile Gratis mağazalarında 2 adet 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecektir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında geçerlidir. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilecektir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, World Business kart ve debit kartlar dahil değildir. Kampanyadan kazanılan Worldpuan'lar 8 Kasım 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup Worldpuan'larin son kullanım tarihi 20 Kasım 2012'dir. Kampanya katılımı için GRATIS yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,50 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,40 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'eSMSgöndermelidir.

İSTANBUL: Acıbadem • ALtıntepe • Ataköy 5. Kısım • Ataköy 7. Kısım • Avcılar • Bahariye • Beşiktaş • Bahçelievler Çalışlar • Bahçelievler Yayla • Bakırköy
    • Beylikdüzü Koçtaş AVM •Caddebostan • Capacity • Cennet • Cihangir • Çağlayan • Çengelköy • Çiftehavuzlar • Erenköy • Ethemefendi • Fatih • Flyinn AVM
    • Forum istanbul • Gaziosmanpaşa • Göktürk • Gültepe • içerenköy • Harbiye • İstasyon Caddesi • istiklal Caddesi • 212 istanbul Power Outlet Center • Kavacık
    • Kozzy AVM • Kurtuluş • Marmara Forum AVM • Maltepe CarrefourSA AVM • Mecidiyeköy • Metrocity AVM • Nişantaşı • Olivium Outlet Center • Osmanbey
    • Optimum • Ortaköy • Pendorya AVM • Profilo AVM • Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı • Sancaktepe • Suadiye • Şaşkınbakkal • Şirinevler • Şişli • Torium AVM • Ümraniye M1 Meydan AVM • Ümraniye Alemdağ Cad. • Ümraniye Buyaka AVM • Üsküdar • Üsküdar Sultantepe • Via/Port AVM • Yeşilköy ANKARA: ANKAmall AVM • Ankara Nata Vega AVM • Bahçelievler 7. Cadde • Tepe Prime AVM • Kızılay İzmir 1. Cadde ADANA: Gazipaşa ANTALYA: Kazım Özalp Caddesi
    • Shemall AVM İZMİR: Alsancak • Kıbrıs Şehitleri • Mithatpaşa • Optimum Outlet Center DİYARBAKIR: Ninovapark AVM ESKİŞEHİR: Espark AVM • Köprübaşı GAZİANTEP: Gazimuhtar • Sankopark AVM KAYSERİ: Meysu Outlet Center • Kayseripark AVM KOCAELİ: İnönü Caddesi • İstiklal Caddesi • Gebze MERSİN: Mersin • Tarsus SAKARYA: Adapazarı SAMSUN: Bulvar AVM • Lovelet AVM
    Yakında İskenderun Primemall AVM, MarmaraPark AVM, Novada AVM, Bakırköy İstasyon Caddesi ve Konya Kentplaza'da!
    Mağazalarımızın adres bilgilerine ulaşmak içinwww.gratis.com.tr'ye tıklayın.
    twitter.com/Gratistr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 8 Ekim 2012; 21:38:18 >

• quote:

quote:

Üstad puan kullanma değilde,
    bu kampanyadan yararlanarak puan kazanabilirmiyiz dersin yurtdışında kiralayacağımız aracı gitmeden önce kiralayarak

• 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.