Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.099
Cevap
1.069
Favori
5.630.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

eğer elite ise önceden yapabiliyor check in i

Ben elite plus'ım ama onunla ilgisi yok, thy yurtdışı uçuşlarında uzun mesafe için 3 ay önceden, kısa mesafe için 7 veya 14 gün önceden checkin'e açılıyor. Yer ve yemek seçimini setur veya thy çağrı merkezi yapabiliyor.
    Singapur airlines ve aegon airlines içinde yer ve yemek seçimini önceden arayıp yapabiliyorsuz.
    Mesela singapur'a ekonomide giderken de arkada 2'li koltuk seçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan400 -- 2 Ekim 2012; 15:53:03 >

• iMac, Macbook vb. alacaklar için iyi bir kampanya...

• selamlar, yapi kredi kartlari malum yurtdisinda kullanmak pek hesapli degil, bu sebepten dolayi genelde M&Smiles a yuklendim, cok dusuk harcalari yapi kredi ile yaptim . biri euro biri usd.

esim yanlislikla otele world u vermis, simdi extreye baktim, hem 5 taksit var hemde yurtdisi otel diye ufakta olsa bi indirim, indirim oncesi euro kuru az biraz yukarda ama indirimide hesaba katinca , kurun altinda....

ameridaka 6.6 usdlik bir bufe harcamasi yapmisim mesela, temasiz ozelligi kullaniyim diye, yine ayni, cok ufak bir yemek indirim var ve kurun altinda kalmis...

umarim ben bir yanlislik yapmiyorum, ama sirf otel ve yemek icin yapilan harcamalarda kurun altindan kaliyor ve 100 usd uzerine 5 taksit var ... bosu bosuna hep M&S kullanmisim...
  • Yemek ve otelde yuzde 5 indirim var yurtdışında premiumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncle sam sung

selamlar, yapi kredi kartlari malum yurtdisinda kullanmak pek hesapli degil, bu sebepten dolayi genelde M&Smiles a yuklendim, cok dusuk harcalari yapi kredi ile yaptim . biri euro biri usd.

esim yanlislikla otele world u vermis, simdi extreye baktim, hem 5 taksit var hemde yurtdisi otel diye ufakta olsa bi indirim, indirim oncesi euro kuru az biraz yukarda ama indirimide hesaba katinca , kurun altinda....

ameridaka 6.6 usdlik bir bufe harcamasi yapmisim mesela, temasiz ozelligi kullaniyim diye, yine ayni, cok ufak bir yemek indirim var ve kurun altinda kalmis...

umarim ben bir yanlislik yapmiyorum, ama sirf otel ve yemek icin yapilan harcamalarda kurun altindan kaliyor ve 100 usd uzerine 5 taksit var ... bosu bosuna hep M&S kullanmisim...

Hocam Adios Premiumda yurt dışı otel ve restaurant harcamalarında %5 indirim yapıyor. Bu nedenle kur dezavantajı kalkabiliyor. Ancak bu harcamalarda indirim üst sınırı var buna dikkat etmek gerekiyor.

• quote:

selamlar, yapi kredi kartlari malum yurtdisinda kullanmak pek hesapli degil, bu sebepten dolayi genelde M&Smiles a yuklendim, cok dusuk harcalari yapi kredi ile yaptim . biri euro biri usd.

Ben de yurtdışı harcamalarımda hesap extresinde bazı kalemlerde adios indirimi die bir şey görmüştüm...demek ki bana has bir durum değilmiş...

• quote:

Hocam ben Amerika'da yemek harcamalarımda özellikle Adios Premium'u kullandım. Kur 1,81 TL iken kuru 1,87'den hesaplayıp yansıtmışlardı. Ama %5 indirimin etkisini kura yansıtınca reel kur 1,76'ya gelmiş oldu bana.

• thy'in kasım ayı için yaptığı yeni kampanyalar güzel vizesiz gidilebilecke zagrep,s.bosna , makedonya gibi ülkeler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

Yok yahu espri yapıyorum bende. Ama olsa tadından yenmezdi

Seturda bu hizmetler var zaten, ödemeyide world puanla yaparsın tek sıkıntı senin 1000 € maliyetle yaptığın tatile 2000 € gibi fiyat çıkar.

www.setur.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Setur
    http://www.setur.com.tr/sedventure.html

Birde kişiye özel seyahat paketi sunuyorlar sen gitmek istediğin yeri ve zamanı söylüyorsun otel, transfer ve bilumum hizmetleri hazırlayıp paket sunuyorlar tabni fiyattan bahsetmiyorum.

Başıma önceden gelen bir olayı anlatayım; Hsbc bankasını aradım concierge hizmetinden yararlanmak istiyorum Yurtdışında bir hizmet almak için. ( uluslar arası banka diye düşündüm ) Peki dediler ilgili bireme aktarıldım. X firma diye telefonu açtılar hangi ülke için ne istediğimi anlattım peki biz araştırıp geri dönelim dendi.

1-2 sonra beni aradılar dediler ki " dosya masrafı 80 TL " kabul ediyorum dedim, onlar devem etti " karşı taraftaki partnerimizin dosya masrafı 50 €" dendi bende onlara "50 € + 80 TL ödediğimde istediğim hizmet tamamlanacakmı" diye sordum aldığım cevap " bunlar sadece bizim dosya masrafımız, istediğiniz hizmetin bedelini ayrıca bildirecez" dediler.

Bende teşekkür edip telefonu kapattım istediğim hizmeti internetten 50 € maliyetle hallettim. Allah bilir benim 50 € ya hallettiğim şeyi bunlar bana 100 € falanda derlerdi tabiki kendi 80 TL ve yerel ajansın 50 € hizmetbedelleride hariç.

Sizde safariyi + tırmanışı seturdan isterseniz sizden kendi hizmet bedelleri + yerel acentanın hizmet bedeli + şişirilmiş tırmanış ve safari bedelini talep ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Sizde safariyi + tırmanışı seturdan isterseniz sizden kendi hizmet bedelleri + yerel acentanın hizmet bedeli + şişirilmiş tırmanış ve safari bedelini talep ederler.

Güzel bilgi bunlar. Olmadı bir Setur la konuşayım ben. Uçak hariç olursa bakarsın olmadık iyi bir fiyat çıkartırlar bana

Ben yemi bir atayım da gerisi onlara kalmış. Pek umutlu değilim ama bakmak lazım yine de. Ama yine de bunu puanla kabul etmeleri zor bence. Bilmiyorum bugün bir konuşayım bunu tırmanıştan ziyade Safari programı için yapabilirim.

Değerli bilgiler için teşekkür ederim

• Bence hiç boşuna safariyi Seturdan sormayın, onların fiyat aralığı çok yüksek, onların vereceğin puan fiyatına ailecek aynı şeyi yaparsınız;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

Bence hiç boşuna safariyi Seturdan sormayın, onların fiyat aralığı çok yüksek, onların vereceğin puan fiyatına ailecek aynı şeyi yaparsınız;)

Konuştum fiyatlar baya uygun geldi. Uçaklı pakette 2 kişilik oda kişi 4250 euro cuk. Tek kişi olursa 4850 euro.

Sudan ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 2 Ekim 2012; 18:15:52 >
  • Tatil gurularina bi sorum olacak,Moskova nasildir 4 gun gezmek icin?tavsiyeler varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 2 Ekim 2012; 18:23:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metronun şu kampanyasının puanı yattımı ? 29 u çoktan geçti

Metro Tekno Kataloğu'nda World'e özel seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli alışverişlere %18 Worldpuan hediye!
    13 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Metro Tekno Kataloğu'nda yer alan seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlere %18 Worldpuan hediye edilecektir. Her müşteri kampanyadan kampanya süresince 1 kez faydalanabilecektir. Alışverişlerin en yüksek tutarlı olanı üzerinden Worldpuan kazanacaktır. Her müşteri kampanyadan maksimum 150 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, toptan TL/dakika, toptan tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri, World Business ve debit kartlar dahil değildir. Kampanyadan kazanılan puanlar 29 Eylül 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanma tarihi 11 Ekim 2012'dir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanya katılımı için METRO yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir. Bu kampanya Metro Gross Marketler’de yapılan başka bir World kampanyası ile birleştirilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

metronun şu kampanyasının puanı yattımı ? 29 u çoktan geçti

Metro Tekno Kataloğu'nda World'e özel seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri tek çekim veya taksitli alışverişlere %18 Worldpuan hediye!
    13 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Metro Tekno Kataloğu'nda yer alan seçili ürünlerde 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlere %18 Worldpuan hediye edilecektir. Her müşteri kampanyadan kampanya süresince 1 kez faydalanabilecektir. Alışverişlerin en yüksek tutarlı olanı üzerinden Worldpuan kazanacaktır. Her müşteri kampanyadan maksimum 150 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler, toptan TL/dakika, toptan tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri, World Business ve debit kartlar dahil değildir. Kampanyadan kazanılan puanlar 29 Eylül 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanma tarihi 11 Ekim 2012'dir. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir. Kampanya katılımı için METRO yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir. Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir. Bu kampanya Metro Gross Marketler’de yapılan başka bir World kampanyası ile birleştirilemez.

Bana yattı

• quote:

Konuştum fiyatlar baya uygun geldi. Uçaklı pakette 2 kişilik oda kişi 4250 euro cuk. Tek kişi olursa 4850 euro.

Sudan ucuz

Bedava puanla alırsan 3600 Tl.lik puana veya buna yakın bir puana alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc104

Ve ilk adios seyahatimi gerceklestiriyorum. Dubrovnike gidecegim. 14-18 ekim arasinda ucak+arti konaklama 640 bin puanim gitti.otel icin daha erken davransaydim 550 bin puana hallederdim. Topike emegi gecen herkese tesekkurler

Hotel Lapad
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Sudan ucuz

Bedava puanla alırsan 3600 Tl.lik puana veya buna yakın bir puana alırsın

Ömrüm yetmez o kadar puanı ödemeye torunlara devretme var mı acaba worldpuanları

• GRATIS KAMPANYASI
    2 DEFA 50 TL LIK ALIŞVERİŞE 10 TL PUAN VERİYOR.1-31 EKİM ARASI GRATIS 3160 MESAJ ATILMASI LAZIM.
  • quote:

World ile CarrefourSA'da 20 TL Worldpuan hediye!

diye mesaj attılar, ayrıntı bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.