Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz adiostan duzgunce kisiye ozel puan alamazken TEB'den kendi kendine mesaj geldi 2859 TL'ye 75 TL puan.
    Keske adiosuma boyle birsey gelse idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Ben yurt dışında(hollanda) her turlu islemi sorunsuz yaptım. Hattım avea olmasına ragmen yapı krediden tum mesajlar zamanında geldi. Operatorlerin anlasmaları olan ulkelerde sorun yasayacaginizi zannetmiyorum.

avea mh; fransa, italya ve libayada aveanın anlaşmalı birden fazla operatörü var, sıkıntı yaşamazsınız demişti. 3 ülkede de avea yoktu. bunu bildiğim için 3. sünde vodafone da götürmüştüm yanımda. o sorunsuzdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orijinalden alıntı: tengin78

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Arkadaşlar daha öncede söylemiştim, bende Multinet geçersiz diye biliyorum.

Sonuçta Multinet bir Restorant değildir, Multinet size yemek sektöründe ödemelerde kolaylık sağlayan bir hizmettir. Dolayısı ile POS makineleride hizmet sektöründedir diye tahmin ediyorum. Sonuçta Multinet bir restorant değil. Bu sebeple play harcamasına dahil olmaması çok normal geliyor bana.

Dostum MH kesinlikle Catering olduğunu bildirdi ve bu doğrultuda birebir kampanya sektörleri dahilinde aslında. Ben de sizin gibi düşünmüştüm ancak MH kendisi söyledi firmanın sektör konusunu.

Ben YKB'nin bu konularda mantığını anlamış değilim. Facebook-müzik marketi kampanyasında MH internet alışverişleri geçerli değil dedi, hatta şartlarda yazıyordu geçerli olmadığı, ama şartları bilmeden internetten dnr alışverişi yapanlara yatmış puan Bence bu kampanyada da multinet alışverişleri geçerli olacak.

Ben daha önce yine böyle bir kampanyada multinetle harcama yaptım, daha sonra mh.'ni aradım. Slipteki üye iş yeri kodunu sordu bana,daha sonra kontrol etti ve multinet restaurant kategorisinde olduğu için kampanya kapsamına giriyor , ilk alışverişinizi yapmış sayılıyorsunuz dedi. 3 alışverişimi multinetten yaptım ve puanlar yattı.

Benim bu yüzden multinetin restaurant sayılıp sayılmamsı ile ilgili bir sorunum yok çünkü mh.'lerinin dediği gibi multinet restaurant kategorisine girdiği için puanlarım yattı.

Beni tek düşündüren kampanya şartlarında internet harcamaları ile ilgili bir ibare bulunmadığı için banka puan yükleme noktasında yan çizebilir.

• quote:

Arkadaşlar pasaporta başvuracağım, sizce kaç yıllık almak mantıklı. Şimdi iki yıllık pasaport alsam iki yıl sonra yine defter parası vermek zorunda kalıyor muyuz? Bir iki yıl içinde devlete geçme durumum var, yeşil pasaportlarda aynı ücret mi?. 12 yıllık sigortası olan biri devlete geçerse yeşil pasaport alma hakkı olur mu diyerek soruları mı sıralayayım

On yıllık alın, defter parası harç vb. derken 2-3 parasortta daha fazla parar verirsiniz ;)

Belirli bir memurluk süresini doldurmanız lazım yeşil pasaport alabilmek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

quote:

Arkadaşlar pasaporta başvuracağım, sizce kaç yıllık almak mantıklı. Şimdi iki yıllık pasaport alsam iki yıl sonra yine defter parası vermek zorunda kalıyor muyuz? Bir iki yıl içinde devlete geçme durumum var, yeşil pasaportlarda aynı ücret mi?. 12 yıllık sigortası olan biri devlete geçerse yeşil pasaport alma hakkı olur mu diyerek soruları mı sıralayayım

On yıllık alın, defter parası harç vb. derken 2-3 parasortta daha fazla parar verirsiniz ;)

Belirli bir memurluk süresini doldurmanız lazım yeşil pasaport alabilmek için...

yeşil pasaport almak için derece olarak 3. dereceye düşmeniz gerekiyor.ortalama bir üniversite mezunu memur 9-2 inden başlar bitirdiği okula ve askerlik durumuna göre 7-3 ine kadar başlayabilir.her yıl da 1 sene derece alırsınız, 3e düşmek için normal şartlarda 9dan başlarsan 12-15 sene bekleyebilirsin.Önceden özelde çalışman derece ve kademeni etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 14 Eylül 2012; 14:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

biz adiostan duzgunce kisiye ozel puan alamazken TEB'den kendi kendine mesaj geldi 2859 TL'ye 75 TL puan.

Bana da 5000'e 100 tl WP geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetsimon

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Antalya havalimanından antalya lara daki otelimiz için hangi transferi kullanıyorduk adioscular?ya da tavsiye

HAVAALANI LARA GECEN SENE TAKSİYE 60 TL VERMİŞTİK

Gidiş dönüştür o , en fazla 30-40 yazar taksi dostum, ayrıca transfer için oteltransferi.com tavsiye ederim.

teşekkürler dostlar.

belek limak arcadia için taksi ne kadar tutar ? transfere gerek var mı
    ( pazaretesi giriş yapaagız )

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Antalya havalimanından antalya lara daki otelimiz için hangi transferi kullanıyorduk adioscular?ya da tavsiye

Gidiş dönüştür o , en fazla 30-40 yazar taksi dostum, ayrıca transfer için oteltransferi.com tavsiye ederim.

teşekkürler dostlar.

ortalama taksi km başı 3 tl gibi bir ücret alıyor.google mapsten hesaplatın ortalama bir rakam bulabilirsiniz.tabi pazarlık hariç.ben 80 km uzaklıkta bir otelde kaldım.taksici normalde 240-250 tutar ama 150ye götürürüz demişti.ben etsten transfer almıştım gidiş dönüş km farketmiyor ama turun ets ile alınması gerekiyor.gidiş dönüş 90 tl tek gidiş 50 tl iki kişi fiyatları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler dostlar.

ortalama taksi km başı 3 tl gibi bir ücret alıyor.google mapsten hesaplatın ortalama bir rakam bulabilirsiniz.tabi pazarlık hariç.ben 80 km uzaklıkta bir otelde kaldım.taksici normalde 240-250 tutar ama 150ye götürürüz demişti.ben etsten transfer almıştım gidiş dönüş km farketmiyor ama turun ets ile alınması gerekiyor.gidiş dönüş 90 tl tek gidiş 50 tl iki kişi fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

biz adiostan duzgunce kisiye ozel puan alamazken TEB'den kendi kendine mesaj geldi 2859 TL'ye 75 TL puan.

bana YKB olumsuz dönmüş, daha önce kişiye özel kampanyalar tarafınıza düzenlenmiştir, anlayışınız için teşekkür ederiz diyorlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

bana YKB olumsuz dönmüş, daha önce kişiye özel kampanyalar tarafınıza düzenlenmiştir, anlayışınız için teşekkür ederiz diyorlar:)

al benden de o kadar aynısı da bana gelmiş müdür buralarda dolanıyor desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

quote:

yeşil pasaport almak için derece olarak 3. dereceye düşmeniz gerekiyor.ortalama bir üniversite mezunu memur 9-2 inden başlar bitirdiği okula ve askerlik durumuna göre 7-3 ine kadar başlayabilir.her yıl da 1 sene derece alırsınız, 3e düşmek için normal şartlarda 9dan başlarsan 12-15 sene bekleyebilirsin.Önceden özelde çalışman derece ve kademeni etkilemez.

teşekkürler cevaplar için, 10 yıllık harçları yatırdık bakalım; defter dahil 446 TL

Müdürden bu konuya da çözüm bekliyoruz

• otomatik ödeme talimatına 40 tl wp kampanya şartlarında açıkça ''kredi kartı veya hesaptan'' verilecek talimatlar kampanyaya dahildir denilmesine rağmen, vadesiz hesabı olmayan kredi kartı sahipleri ne internet şubesinden ne de telefondan talimat verebiliyorlar. her iki yolda da karşınıza talimat verebilmeniz için ''aktif bir tl hesabınız bulunmalıdır'' uyarısı çıkıyor.

talimat vermeyi düşünenlerin dikkatine...
  • yalnız hesap açıp içine para yatırmazsanız hesaip işletim ücreti derdi ile ugrasmazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

quote:

teşekkürler cevaplar için, 10 yıllık harçları yatırdık bakalım; defter dahil 446 TL

Müdürden bu konuya da çözüm bekliyoruz

puanlarla pasaportu alabilsek iyi olurdu hakikaten

• 11 eylülde bize yazın sayfasından kişiye özel kampanya istemiştim.
    Tam 3 gün sonra bugün kabul edildiğini söyleyen bir mail geldi. 1-30 Eylül
    arasındaki 6100 TL'ye 122 TL, 6300 Tl'ye de 126 TL vermişler. Merak eden
    olur diye yazdım. Beklediğimden de çabuk döndüler iyi oldu.

Bu vesileyle bu başlığı açan ve katkıda bulunan bütün arkadaşlara canı gönülden
    teşekkür ediyorum. Üşenmeyip bir yandan baştan itibaren tüm sayfaları
    okuyorum bir yandan da son sayfaları takip ediyorum. Acelem olmadığı için fırsat
    buldukça birkaç sayfa okuyorum. 144 sayfayı devirdim. Bir yerden sonra başlık
    kaçınılmaz olarak tekrara düşse de hala yeni ve güzel şeyler buluyorum. 12 yıldır worldcard'ım
    vardı ama bu zamana kadar boşuna kullanmışım :) Yine de zararın neresinden dönersek
    kardir tabi. Başta @bilgisayars olmak üzere emek veren herkese teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar,

Bende bir aylık bir kullanıcı olarak kliksa'nın %10 kampanyasından Samsung SIII aldım.

%10 puan daha sonra mı yükleniyor, şu anda dönem içinde görünen miktar son derece az.
  • oteltransfer.com rixos belekten Antalya havaalanına 2 kişi tek yön transfer ücreti için 70 tl fiyat verdi. Fiyat uygun mu sizce?
  • Play Facebook Torpili'nden yeni kampanya gelmiş.

Facebook'dan kayıt yaptırmak gerekiyor Play'in sayfasında.

Gelsin 30 TL WP :)

KAMPANYA KOŞULLARI

· 14 - 30 Eylül tarihleri arasında Play kartlar ile yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri tüm internet alışverişlerine %10 puan hediye edilecektir.

· Kampanyaya Play kredi kartları dahildir.

· Müşteri bazında en fazla 30 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.

· Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Ekim 2012 gününe kadar kartlara yansıyacaktır.

· Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı olması gerekmektedir.

· Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

· Başka bankaların POS’larından geçen işlemler de dâhildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Play Facebook Torpili'nden yeni kampanya gelmiş.

Facebook'dan kayıt yaptırmak gerekiyor Play'in sayfasında.

Gelsin 30 TL WP :)

KAMPANYA KOŞULLARI

· 14 - 30 Eylül tarihleri arasında Play kartlar ile yapılacak tek seferde 100 TL ve üzeri tüm internet alışverişlerine %10 puan hediye edilecektir.

· Kampanyaya Play kredi kartları dahildir.

· Müşteri bazında en fazla 30 TL değerinde puan kazanılabilmektedir.

· Kampanyadan kazanılan puanlar 6 Ekim 2012 gününe kadar kartlara yansıyacaktır.

· Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı olması gerekmektedir.

· Ticari kartlar, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iadeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

· Başka bankaların POS’larından geçen işlemler de dâhildir.

hb de iyi bi iş olur bu

80 tl puan

bende hem play var hemde adios

playdekileri adiosa sorunsuz aktarabiliyoruz sanırım

kartlar arası oluyordu herhal

• 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.