Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.047
Cevap
1.064
Favori
5.625.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phuket'te hava cok kotu, dun Phi-Phi turuna giden bir tekne batmis. Icinde Turk bir aile de varmis. Neyse ki herkes kurtulmus. Detaylari ogrenmek isteyen asagidaki linkleri incelesin :

http://www.trip****or.com/ShowTopic-g293920-i5037-k5710294-Bad_news_happening_No_Joke-Phuket.html
    http://phuketwan.com/tourism/almost-drowned-phuket-tourist-tells-nightmare-sinking-speedboat-16575/

Tam Phuket'e geldik Phi-Phi turlarina bakalim derken bunu gordum bakalim umarim 1-2 gune hava daha iyi olur.

• Xantia hocam bilgi için teşekkür ederim. Bugün otelleri halledeceğim geldigimde de vizeyi hallederim artık. Gidiyor paraciklar bu arada uzun senelerdir bilgisayar işi yapıyordum en son bir fırsat sitem vardı. Bizim sektör çok bozuldu bende baba mesleğine inşaat işine geçtim. İyi ki de geçmişim yaşadığımın farkına vardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manitu1

Phuket'te hava cok kotu, dun Phi-Phi turuna giden bir tekne batmis. Icinde Turk bir aile de varmis. Neyse ki herkes kurtulmus. Detaylari ogrenmek isteyen asagidaki linkleri incelesin :

http://www.trip****or.com/ShowTopic-g293920-i5037-k5710294-Bad_news_happening_No_Joke-Phuket.html
    http://phuketwan.com/tourism/almost-drowned-phuket-tourist-tells-nightmare-sinking-speedboat-16575/

Tam Phuket'e geldik Phi-Phi turlarina bakalim derken bunu gordum bakalim umarim 1-2 gune hava daha iyi olur.

Aman hoıcam dikkat edin, teknelerden bu tür havalarda uzak durun en son gittiğimizde biz de hortumdan 20 dk fark ile kurtulmuştuk, denizden tırsarım normalde bir de böyle hava oldu mu off:(

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

cevaplar için bütün arkadaşlara teşekkür :)

tabi dediğiniz gibi bir kere alınıp uzun süre kullanılacağından ve içinde değerli eşyalaırmız olacağından sağlam bir şey almak istiyorum fakat 1000 tl gibi bir para veremem :)

hava yollarında genelde 15 kglık sınır oluyor sanırım. bu yüzden çok büyük almak istemiyorum. ama @dangeraus üstad ; 74 cmlik valiz çok büyük değil mi ? ben onu doldursam 30 kilo gelir en az :)

american tourister modelini de yazdım aklıma tabi bende sert olan malzemeden düşünüyorum. arasıra metro yu yoklayalım bakalım indirimli bir şey buluruz inşallah :) bi tane büyük bi tane de yanımıza alacak kabin boy yeter sanırım. en azından biri kaybolursa diğeri ile hayatta kalabiliriz :D

not: bu arada play torpili puanları yatmış fakat direk play karta yatmış adiosa yatmamış, sanki en çok kullanılan karta yatıyor puanlar gibi bir şey okumuştum ama durum pratikte böyle olmamış bende. bilgi vereyim dedim...

Selam ,

geçen hafta linktekinin aynısı bu valizi Italya'dan aldım. 4 tekerlikli , son seri ve çok hafif. 159 euro fiyatı vardı tax free ile beraber 140 euro ya geldi bana. Adios sayesinde de 5 taksitle odeyecegim. 320 tl ye 5 taksitle maloldu linkteki fiyatı malum. Gayet güzel 3 noktadan kilitli fermuar vb. bişey yok.

www.desa.com.tr
    DESA | Deri Mont, Deri Ceket, Çanta ve Ayakkabı Modelleri
    http://www.desa.com.tr/p-8846-scure-75-cm-spinner-valiz.aspx

Edit: Link ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerkurt -- 28 Ağustos 2012; 14:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar yurtışındaki otel ve restaurant harcamalarında %5 indirim olayı sadece premium için mi geçerli? normal adioslarda da yok mu?

%5 Otel ve restaurant indirimi:

Crystal: Tüm dünya
    Adios Premium: Yurtdışı
    Adios: Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan400

quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

arkadaşlar yurtışındaki otel ve restaurant harcamalarında %5 indirim olayı sadece premium için mi geçerli? normal adioslarda da yok mu?

%5 Otel ve restaurant indirimi:

Crystal: Tüm dünya
    Adios Premium: Yurtdışı
    Adios: Yok

çok tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahiraygun

quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: Krombacher

Arkadaşlar şimdi harcamalarımı kontrol ettirdim 5x100 için, Ankara Etlik Real danışma pos'u tekel/elektronik olarak gözüküyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önceki süpermarket kampanyalarında bu postan işlem yapan arkadaşların işlemi sayılmıştı (yanlış hatırlamıyorsam cartok bu şekilde işlem yaparak puanı kazanmıştı ama emin olamadım). Bu konuyu tecrübe eden var ise teyid ederse sevinirim, buna bakarak 2 veya 3 alışveriş yapıp yapmamaya karar vereceğim.

Oradan cek aliyorduk kampanyada geçerli olsun diye danışma posundan değil seyyar posdan geçiriyorduk .

ben de aldım bir sürü (teb-vakıf-ykb-cardfinans) hepsi sayılmıştı hocam,,,

REAL den yapılan alışverişler geçerli tabii ki ama danışma posu gıda olarak gecmiyordu, belki sonra duzeltmislerdir ,benim bahsettigim 7-8 ay önceki durum.

bahsettiğim alışverişlerin tamamı danışmadan alışveriş çeki hocam,,,

Arkadaşlar puanlar yatmadı, daha önce problem olmuyordu. Ben Real'deki görevliye de özellikle sordum kasadakilerden bir farkı var mı diye, bir farkı yok dediler. Ama sorumluluğu kabul edip bir düzeltme yapacak durumda olmadıklarından işlerine geldiği gibi söylüyorlar. Bu tür durumda olanlar var mı ? Yapı Kredi'yi arayıp itiraz edeceğim. Benzer durumda olanlar var ise itiraz etsinler, real'den bizi bu şekilde bilgilendirdiler diye.

hocam, benim de real danışma posundan yaptığım alışverişlerim var ve puanım yattı,,,

Real danışmada 2 çeşit POS oluyor. Biri seyyar POS (sorun olmuyor), diğeri danışma POS'u Elektronik ve Tekel diye geçiyor (bu POS, Gıda Kampanyalarında sorun çıkarabiliyor).

• Benim hem Adios hem de Play kartım var.
    Adios ile Ramazan Kampanyasından faydalanmıştım. Bugün kontrol ettim. Puanlar Play karta yatmış görünüyor.
    Play karta yatan bu puanlar silinir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

http://www.adioscard.com/kampanyalar/kurban-bayraminda-ve-ekimde-turkiyeyi-gezme-firsatini-yasiyos/a-209.aspx

Yurtdışı kampanyası bitti mi :(

haydaa

• quote:

http://www.adioscard.com/kampanyalar/kurban-bayraminda-ve-ekimde-turkiyeyi-gezme-firsatini-yasiyos/a-209.aspx

Yurtdışı kampanyası bitti mi :(

bana da patladı... :( Limitim olsa avans ile alabilirdim )
    Neyse artık uygun ucak bileti bulacaz mecburen

• 500 tl lik viyana biletini kaç wp ye alabilirim yaklaşık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihan1907

500 tl lik viyana biletini kaç wp ye alabilirim yaklaşık?

aynı soru için seyahat hattını aramayı düşünüyorum
    benden önce arar da cevap alırsanız lütfen bilgili paylaşın
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ilk sayfada oranlar var

yurtdışı uçak biletlerini yaklaşık 3 te bir fiyatına puanla alabilirsiniz.
    yurtiçi uçak biletlerini yaklaşık yarı fiyatına puanla alabilirsiniz.
    yurtiçi ve yurtdışı otelleri yaklaşık 3 te bir fiyatına puanla alabilirsiniz.

kampanya olursa bu kazanım uçak biletlerinde dahada artıyor, bazen 7 de birine kadar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 28 Ağustos 2012; 15:47:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xantia

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

Arkadaşlar dün akşam Dubai Konsolosu @bilgisayars üstadın dükkanına bilgi almak için gittim. Hem tanıştık, hem de çok değerli bilgiler edindim. Gerçekten keyifli bir buluşmaydı.

@bilgisayars
    abi önerdiğin oteller admiral plaza ve york seturun sisteminde görünmüyormuş. O bölgede önerebileceğin otel var mı? Yoksa ben o civardaki otelleri tarayım mı?

bizde 4 arkadaş şubat tatilinde dubai yapıcaz

arkadaşlar biletleri almaya başladı pegasustan

ama 185 tl iken daha 2. günde 230a yükseldi

gitgel 500 tl pahalı geldi açıkçası

boobkingturkeye baktım

750 tl thy

şimdi ben bunu adios ile alsam 250yemi gelecek acaba

2.5 ile 3.1 görünüyor puan değeri

31 Ağustosa kadar yapılan rezervasyonlarda Abu Dhabi ye 31 Aralık a kadar 500TL fiyatlar var Thy de. Uygun tarihli denk getirebilirseniz vizeyi de Thy den alma şansınız olur. Emirates in sitesinden araç kiralama ile günlük 20euro ya araba kiralayabilir ucuz benzinle (1 depo 30TL) hem dubai ye geçer bolbol gezersiniz hemde abu dhabi yide görmüş olursunuz.

öncelikle sağolasın

biz 4 arkadaş gidecez

işin kötü tarafı arkadaşlardan ikisi pegasusla dubai biletlerini aldılar

30 ocak akşamı gidiş 4 şubat sabahı dönüş

fiyat taklaşık 480 tl

bana fazla geldiği için adios ile alayım diyorum

thy 743 tl dubai

abudabiye gitsem arkadaşlar dubaiye ineceği için geri dönmem gerekecek

birde dubaiden araba kiralyı abudabi şarjak vs dolanıp geri dönecez

o yüzden dubaiye inmem şart gibi bişey

ne kadar masraf alıyor acaba adios biletleme için

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

quote:

Arkadaşlar ilk sayfada oranlar var

yurtdışı uçak biletlerini yaklaşık 3 te bir fiyatına puanla alabilirsiniz.
    yurtiçi uçak biletlerini yaklaşık yarı fiyatına puanla alabilirsiniz.
    yurtiçi ve yurtdışı otelleri yaklaşık 3 te bir fiyatına puanla alabilirsiniz.

kampanya olursa bu kazanım uçak biletlerinde dahada artıyor, bazen 7 de birine kadar düşüyor.

YOK ÜSTAD BAZI ARKADAŞLAR 2.6 2.7 3 GİBİ oranlardan almış hala bi kesinlik yokta ondan dedim haklısın yoksa gördüm ama ilk sayfayı teşekkürler

• Kurban bayramı için sadece Türkiye var gözüküyor, ama reklam afişinde Türkiye ve Avrupa yazıyor arkadaşlar, bence Avrupa da var kampanyada, ama siz bilet fiyatlarını kontrol edin daha ucuz puanla bulabilirsiniz.
  • Yeni üyeler tarafından konumuzun içeriğinin daha iyi anlaşılması açısından,

Konu başlığımızın içinde geçen "İpuçları" ibaresi, "Gezi ipuçları" olarak değiştirilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 28 Ağustos 2012; 16:07:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Yeni üyeler tarafından konumuzun içeriğinin daha iyi anlaşılması açısından,

Konu başlığımızın içinde geçen "İpuçları" ibaresi, "Gezi ipuçları" olarak değiştirilmiştir

• Shop&Miles kredi kartlarının yenilenmesinden sonra yeni adıyla Miles&Smiles olan kredi kartımı Garanti bankası ve Kuryenet ortaklığı yaklaşık 2 aylık bir süreçte Ataşehir gibi merkezi bir yere ulaştıramalarından dolayı 25.000 limitli Miles&Smiles Platinium kredi kartımı iptal ederek Garantiyle bağlarımı kopardım. Zaten son süreçte iyice mil kazanımları düşmüştü. 2 tane Adios premium kartım var. Alternatif olsun diye Vakıf World ve elimde bulunan Axess Platinium yerine de Wings Black e başvurmuştum. 2 yeni kartımda bugün itibarı ile elime ulaştı.

Artık elimde 2 tane Adios Premium Toplam limit 26500

Wing Black limit 20.000
    Vakif World Gold limit 5000 olarak 4 kredi kartım oldu. Adios u yurtdışı - yurtiçi otel ve uçak biletlerinde kampanya alışverişlerinde, Vakıf World u yurtiçi uçak biletlerinde kampanya alışverişlerinde ve Wings Black i ise kampanyasız alışverişlerle kullanarak harcamaları yapıcam.

• 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.