Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.047
Cevap
1.064
Favori
5.625.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duduco

Evet bir de yapı kredi seyahat hattı başka şansımız yok, ama ben memnunum bir sıkıntım yok:)))
    beni geçen gün parodan aradılar arayan kişi iki kampanyadan aynı anda yararlanamazsın diyince daha önce burada paylaştığımız argümanları kendisine söyledim.
    oda mantıklı bir açıklama yapamayınca bana söylenen bu efendim dedi. bende zaten itiraz ettiğim noktanın bu olduğunu söyledim.
    bunun üzerine söylediğiniz şekilde tekrar ileteceğim ve size tekrar mutlaka dönüş olacak dedi.
    bekliyoruz bakalım.

(bu arada amma çok söylemek fililini kullanmışım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

beni geçen gün parodan aradılar arayan kişi iki kampanyadan aynı anda yararlanamazsın diyince daha önce burada paylaştığımız argümanları kendisine söyledim.
    oda mantıklı bir açıklama yapamayınca bana söylenen bu efendim dedi. bende zaten itiraz ettiğim noktanın bu olduğunu söyledim.
    bunun üzerine söylediğiniz şekilde tekrar ileteceğim ve size tekrar mutlaka dönüş olacak dedi.
    bekliyoruz bakalım.

Alıntıları Göster
    birde ben tatil planı yaptıkça çevremdeki adiosçu sayısı artıyor iyimi oluyor kötümü oluyor bilmiyorum ama
    bir gün herkes adiosçu olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

@fearofthedark aramıza hoşgeldin

@bilal47; sadece setur ve ykb seyahat hattında geçerli değerli puan uygulaması ama sadece puanlarla istediğin heryerde harcayabilirsin

yani setur a muhtacız avans tatil için?

Bilal47
    Diğer firmalarla setur arasında fiyat farkı yok gördüğüm kadarıyla. Genelde üst sınıf otel fiyatları zaten tüm firmalarda sabit. Mesala biraz önce yazıya istinaden çeşme sheraton fiyatlarına baktım ikisindede 243.80 tl.
    Antalyadan bir otel baktım limak lara seturda daha ucuz 281.25 ,
    ets turda 300 tl yani ets tur daha pahalı

Bunlar direkt setur da yazan fiyatlar yani world kard veya paro indirimi olmadanki fiyatlar.

3*OCEAN MAJESTY İLE 3 GECE 4 GÜN YUNAN ADALARI
    Ege cruise yunan adalrı gezisine baktım heryerde 149-150 euro seturdada aynı. düşünün yani cruise gezisi.

Daha önceki yazımdan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 23 Ağustos 2011; 15:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

quote:

@bilal47; sadece setur ve ykb seyahat hattında geçerli değerli puan uygulaması ama sadece puanlarla istediğin heryerde harcayabilirsin

Bilal47
    Diğer firmalarla setur arasında fiyat farkı yok gördüğüm kadarıyla. Genelde üst sınıf otel fiyatları zaten tüm firmalarda sabit. Mesala biraz önce yazıya istinaden çeşme sheraton fiyatlarına baktım ikisindede 243.80 tl.

Bunlar direkt setur da yazan fiyatlar yani world kard veya paro indirimi olmadanki fiyatlar.

Ege cruise yunan adalrı gezisine baktım heryerde 149-150 euro seturdada aynı. düşünün yani cruise gezisi.

teşekkürler
    milplus la uçak biletine devam:)

• quote:

bekliyoruz bakalım.

otomobilci_x

• quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

quote:

quote:

Bilal47

Alıntıları Göster
    ben bir tek otelde setur ile ets arasında fark bulabildim onun haricinde hepsi aynı.
    oda mirada del mar burada ets de %15 indirim var iken seturda %10

• quote:

ben bir tek otelde setur ile ets arasında fark bulabildim onun haricinde hepsi aynı.
    oda mirada del mar burada ets de %15 indirim var iken seturda %10

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarlar adios ile uçak bileti alırken sadece kendimize mi alabiliyoruz yoksa aynı anda 2-3 bilet alabiliyormuyuz aynı imkanlar ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKFİDAN

Arkadaşlarlar adios ile uçak bileti alırken sadece kendimize mi alabiliyoruz yoksa aynı anda 2-3 bilet alabiliyormuyuz aynı imkanlar ile

Alıntıları Göster
    az önce tekrar parodan aradılar siz hangi setur şubesi ile görüştünüz dediler bende seyahat hattının beni yönlendirdiğini bu nedenle hangi şube olduğunu tam olarak bilmediğimiz ancak kuvvetle muhtemel altunizade şubesi olduğunu söyledim. (şimdi vouchere bakınca üsküdarmış) onlarda sorunun çözümü için uğraştıklarını tekrar bana döneceklerini söylediler.
    durun bakalım ne çıkacak

10 liralık puanın peşinde değilim ama bu tür iddialaşmalardan (banka,alışveriş sitesi, müşteri temsilcisi vesaire) acaip bir haz almaya başladım.
    kafayımı sıyırıyorum ha ne dersiniz

• quote:

az önce tekrar parodan aradılar siz hangi setur şubesi ile görüştünüz dediler bende seyahat hattının beni yönlendirdiğini bu nedenle hangi şube olduğunu tam olarak bilmediğimiz ancak kuvvetle muhtemel altunizade şubesi olduğunu söyledim. (şimdi vouchere bakınca üsküdarmış) onlarda sorunun çözümü için uğraştıklarını tekrar bana döneceklerini söylediler.
    durun bakalım ne çıkacak

10 liralık puanın peşinde değilim ama bu tür iddialaşmalardan (banka,alışveriş sitesi, müşteri temsilcisi vesaire) acaip bir haz almaya başladım.
    kafayımı sıyırıyorum ha ne dersiniz

Ben de öğrendim, durum şu uygulamada puanla alışverişlerde paro yüklemesi yokmuş. Ama biz 5 adet bilet aldık en son, daha önce 4 tane almıştık, en son alışımızda sadece ben puanla aldığımdan arada benimki de kaynamış:)) Ben eğer size zararı dokunacaksa iade yapayım dedim ama teşekkür edip gerek olmadıgını söylediler. Bir saha alamiycaz anlaşılan:((

• Aslında setur ykb den çatır çatır seyahatin parasını alıyor. Azıcıkta parapuan verseler ne olur dimi.
  • quote:

Aslında setur ykb den çatır çatır seyahatin parasını alıyor. Azıcıkta parapuan verseler ne olur dimi.
    ya ben işte buraya takılıyorum.
    şimdi ben opetten, koçtaştan world puanımla harcama yaptığımda parodan çekmiyormu (aslında hiç denemedim ama çekiyor diye biliyorum) bunu paro ile yaptığımız ilk görüşmedede söyledim müşteri temsilciside itiraz etmedi. dolaysıyla seturdanda puanımla harcama yapıyorum (world puan) yapıkredinin kampanyasından paro ya neki.
    bana söyledikleri tek argüman iki kampanya birleştirilemezdi.
    bende neden dedim koçtaş bir kampanya yapsa siz parodan çekmeyecekmisiniz dedim
    bunun üzerine ben bu konuyu tekrar değerlendirilmek üzere ilgili birime iletiyorum dendi.

• quote:

ya ben işte buraya takılıyorum.
    şimdi ben opetten, koçtaştan world puanımla harcama yaptığımda parodan çekmiyormu (aslında hiç denemedim ama çekiyor diye biliyorum) bunu paro ile yaptığımız ilk görüşmedede söyledim müşteri temsilciside itiraz etmedi. dolaysıyla seturdanda puanımla harcama yapıyorum (world puan) yapıkredinin kampanyasından paro ya neki.
    bana söyledikleri tek argüman iki kampanya birleştirilemezdi.
    bende neden dedim koçtaş bir kampanya yapsa siz parodan çekmeyecekmisiniz dedim
    bunun üzerine ben bu konuyu tekrar değerlendirilmek üzere ilgili birime iletiyorum dendi.

Alıntıları Göster
    Yaw bosverin paroları bu puanları katlamayı degiştirmesinler yeter
    He bi de setur, ykb, koctas, opet fln hepsi koçun zaten:) para bi cepten cıkıyor, bi cebe giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

He bi de setur, ykb, koctas, opet fln hepsi koçun zaten:) para bi cepten cıkıyor, bi cebe giriyor

ya sorma pişman oldum zaten yakamıda kurtaramıyorum.

bir daha ararlarsa ben vazgeçtim puan falan istemiyorum diyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

ya sorma pişman oldum zaten yakamıda kurtaramıyorum.

bir daha ararlarsa ben vazgeçtim puan falan istemiyorum diyeceğim.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle deyin:) ödüm kopuyor yaw sistemi degiştircekler diye

• Değiştireceklerini zannetmiyorum hatta diğer kartlar rekabet için adiosa yaklasmaya çalışacaktır. Ykb kartlariyla yaptigi kampanyalarda müşteri portfoyünü çok genişletiyor. Bu konuyla sayenizde çok kişi adios sahibi oldu. Kampanyalara ilgi geldikçe artarak devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 24 Ağustos 2011; 18:09:42 >
  • quote:

Değiştireceklerini zannetmiyorum hatta diğer kartlar rekabet için adiosa yaklasmaya çalışacaktır. Ykb kartlariyla yaptigi kampanyalarda müşteri portfoyünü çok genişletiyor. Bu konuyla sayenizde çok kişi adios sahibi oldu. Kampanyalara ilgi geldikçe artarak devam edecektir.
    arkadaşlar aklıma bir cinlik geldi ama daha önce düşünüldü mü ya da geçerli midir bilmiyorum..

mesela bu world'un 5x75'e 50 TL WP kampanyası için, migrosun HediyeM kart diye bi kartı var.. ben bekar olduğum için 5x75'i bir ay içinde bir de özellikle migrostan karşılamam mümkün görünmüyor. Ama migrosta bu kart bir debit kart gibi, içine para yükleyip dilediğiniz an kullanabiliyorsunuz.. acaba bu karta kredi kartıyla doldurulabilir mi? yani 5 gün boyunca gidip 75'er TL yükletip WP kampanyasından yararlanabilir miyiz diye düşündüm..

bir diğer alternatif de makromarketten hediye çeki almak.. ama bunların kredi kartıyla mı nakit mi yapıldığını öğrenmek lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

arkadaşlar aklıma bir cinlik geldi ama daha önce düşünüldü mü ya da geçerli midir bilmiyorum..

mesela bu world'un 5x75'e 50 TL WP kampanyası için, migrosun HediyeM kart diye bi kartı var.. ben bekar olduğum için 5x75'i bir ay içinde bir de özellikle migrostan karşılamam mümkün görünmüyor. Ama migrosta bu kart bir debit kart gibi, içine para yükleyip dilediğiniz an kullanabiliyorsunuz.. acaba bu karta kredi kartıyla doldurulabilir mi? yani 5 gün boyunca gidip 75'er TL yükletip WP kampanyasından yararlanabilir miyiz diye düşündüm..

bir diğer alternatif de makromarketten hediye çeki almak.. ama bunların kredi kartıyla mı nakit mi yapıldığını öğrenmek lazım :)

Ben 3 kere 80TL lik kart aldım başka türlü dolduramazdım zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

Ben 3 kere 80TL lik kart aldım başka türlü dolduramazdım zaten

süper.. migros'tan mı :)

hocam hediyeM kart direkt kontörlü kart gibi, yükleyip istediğin kadarını harcayabiliyosun, yani hepsini tek seferde harcamak zorunda da değilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 25 Ağustos 2011; 12:11:56 >

• Evet aynen dediğiniz gibi, istediğiniz kadarını kullanabiliyorsunuz Migros'ta geçerli..
  • quote:

Evet aynen dediğiniz gibi, istediğiniz kadarını kullanabiliyorsunuz Migros'ta geçerli..
    arkadaşlar ykb kart gönderim ücreti almıyordu.benden 5tl card ücreti kesmişler.taksitçi carddan play card a geçtim.durum böylemidir ? böyle değilse ne yapabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.