Evet malesef düzenli takip edemediğim için gözümden kaçmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4250. sayfa)

-
-
Müşteri hizmetlerini aradım, neden sayılmadı dedim. Alışveriş yapılan yer(Agakulche) garanti posundan çekilmiş ve üye işyeri değil dedi . Yani altın olduğu için değil arkadaşlar. Ben nerden bilebilirim peki üye mi, hangi pos, PTT diyordu yaptık dedim. Haklısınız dedi, kayıt açtı. Puan vermemek için 50 takla atıyor alçaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 10 Mart 2025; 21:1:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte dediğim gibi üstad altın alımına puan vermemek için özellikle ykb posundan çekmiyorlar gidip garanti posundan çekiyor. Epeydir böyle ptt ve çiçeksepeti maalesef
Daha önce illaki sorulmuştur ama bu kadar sayfa içinde cvbi bulmak zor çok.
Vakıf world, Albaraka world gibi kartlarimizdaki puanı adiosa aktarma olayı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 13 Mart 2025; 19:57:12 >
Hocam bunların hepsi farklı banka neden aralarında Puan transferi olsun ☺️
Haklısın. Worldpuan olunca belki bir protokol yapmışlardır diye bir Umut...
O değilde bugün hb bakiye hepsipay 15 binlik altın aldım ilk defa. Dikkat etmemişim 553 lira işlem ücreti kesmiş. Altını hem pahalı aldık, hem de işlem ücreti. Ben bu akılsız başı hangi taşa vurayim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 14 Mart 2025; 22:11:53 >
Thy Amerika için kampanya başlatmış. 24k gidiş-dönüş NewYork bilet var mesela Mayıs ayına. Birikmiş Puanları değerlendirmek için iyi bir fırsat ama yeni bir nane çıkarmış THY hazretleri. Amerika uçuşlarında 23 kilo default bagaj hakkını kaldırmışlar ve en düşük ücretli 8 kilo kabin bagajı seçeneği koymuşlar)
Yahu sırt çantasıyla giden var mı NewYork’a?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 15 Mart 2025; 12:22:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adios da refakatçi indirimi ile %25 bilet alma olayı ocak 2025 itibari ile bitmiş. daha önce bir biletin parasını kartla ödeyince diğerine %25 indirim yapıyordu. sene başından beri bu uygulama sonlandırılmış maalesef.
zaten kıt puan var kampanya yok çarpan düşük bir de bu refakatçi indirimi kalkmış. adios bence bu işten çekiliyor. daha burada puan toplamanın anlamı kalmamış
-
Bu çok kötü olmuş,bu yaz Japonya hayali vardı.Artık puan biriktirmek için pantolon parçalamaya gerek yok.Tüm kartlar için.Vakıf puan yatırmaz,hep kayıt açtırırsın.Bu kart ile çarpan sıkıntısı var.Artık lounge olan kart alıp gerisini akışa bırakmak lazım.Anlaşıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 28 Mart 2025; 11:8:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla bende tayland bilet aldım mutlu mutlu çocuğa para vereyim diğerine %25 yap dedim
2024 aralık sonu itibari ile sonlandı dedi. sonra girip siteye baktım orada da yazmışlar maalesef
-
2 ay önceki mesajımda yazmışım sana ama atlamışsın demek (Kasım 2024 tarihinde sonlanmış)
-
ben :)
aha buda çantam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 28 Mart 2025; 20:25:40 > -
Karttaki puanlarin buyuk kismini yurtdisi hotel icin kullandim. Iyi oldu. Kalan hak bu yil icin 5K zaten. Onu da bir sekilde kullanip puanlari bitirecegim. Bu ay 60K yurtdisi harcamaya 2.5K puan harcama tanimladi. Yurtdisinda yasadigimdan kampanyayi tamamlamak zor olmadi. Bu yil kart ucreti 1644TL gozukuyor. Bu kampanyanin puanlarindan direk dusurturum belki de. Kart bundan dolayi bu yil da belki acik kalir ama TR'de olmadan puan toplamak cok kolay degil. Toplasak da hem puan limitleri hem de dusuk kalan katsayilardan dolayi kullanimi eskisi gibi degil. Bu programin da sonuna geliyoruz gibi hakikaten.
Ancak yurtdışı harcamaya puan kampanyası yaparsa kartı belki açık tutarım yoksa karta Adios deme zamanı yaklaşıyor.
valla kaçırmışım üstad :) gerçi yapacak bişey yok olsa da olmasa da alacaktım zaten bileti. 28.000 puan birikmiş her yıl enflasyona eziliyor. eski dost, emektar tayland'a harcamak nasipmiş :)
-
2500 TL hepsiburada da hepsipay yüklemesi yaptım sayaç çalışmadı.. Başına gelen var mı? Vakıf metal kartta çalışıyor
Yurtdışını da fiziki pos yapması kötü oldu birkaç aydan beri tutturamıyorum ben de
-
Ben Mayıs'ta gidiyorum ama artık bu son diyorum bundan sonra sadece NY için biriktirip kullanacağım, olduğu yere kadar tabii..
-
Karttaki puanlarla gram altın alıp, kart aidatı gelmeden kartı kapattim..artık seyehat için puan kovalama dönemi bitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende yarın gidiyorum newyork. aylar önce thy kampanyasından vakıf puanlarla almıştım. son adios puanlarla da tayland aldım. elde avuçta kalmadı :)
-
cüzdan yüklemesi hariç bu ay maalesef. sayaç işlemez normal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X