< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
puanları değerli kullandırtmıyorlar mi? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 5 Temmuz 2021; 3:33:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
normalde mücbir sebep değil ama covid olduğundan belki bir istisnaları vardır. bence thy'ye direkt kayıt açın olumsuz dönerlerse de de sivil havacılığa başvurun oradan da ret gelirse anla ki talep geçerli bir talep değil. o zaman yapacak bişey yok. ama şahsi fikrim covid ve türevleri kaynaklı thy çok esnek ve yardımcı bence bunda da yardımcı olacaklardır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 5 Temmuz 2021; 16:9:10 > |
|
tüm dünya bence bu sene gelmez. covidden dolayı tüm sınırlar açılmadan banka o riske girmez. bir anda sınırlar kapatılıp biletlerin iptal olması açığa alma vs işleri ile uğraşmazlar kanımca. 2022 yılını bekleyeceğiz gibi duruyor. |
birkaç sorum olacak, geçmişi okudum biraz fakat kafam karıştı; halihazırda tl card ve world eko kartım vardı. adiosa başvurdum ve aldım.şuanda world eko ve tl carddaki puanları adiosa gönderebilir miyim? bu şekilde süreli olan puanlar süresize dönmüş olur mu? ayrıca aidat yansıma durumu olur mu? teşekkürler |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 8 Temmuz 2021; 12:27:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok uzun zamandır puan kullanmıyorum. Seyehat hattını aramadan önce THY'nin sitesinden online rezervason oluşturup telefonda sadece rezervasyon numarasını söyleyip bilet alıyordum. Uygulama hala geçerli mi acaba? Ailece bilet alacağım için telefonda bir saat konuşmak gerekecek değilse :) |
biriken puanları yurtiçinde otel rezervasyonunda daha değerli nasıl kullanabilirim ? ilk sayfayı okudum ama oradaki oranlar artık geçerli değil sanırım. son zamanlarda puanlarıyla hiç yurtiçi otele giden varmı dır? oran 1.8 midir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 8 Temmuz 2021; 12:9:25 > |
boşuna para biriktirmişim demek ki .saol yardımın için .bunca zaman puanla altın alsaydım daha karda idim. |
|
Premium'da oran 2 görünüyor |
Kampanyadan ben de sorunsuzca faydalandım, 12-23 Temmuz Bodrum gidiş dönüş Pegasus uçak bileti normalde 780 TL idi, aynı bileti seyahat hattını arayıp bu kampanyadan faydalanmak istediğimi söyleyip 299 TL'lik puan ile aldım, ki bu da 2,6'lık bir katsayıya denk geliyor. Bir daha bu oranı bulmak zor olabilir. |
Körler ülkesinde tek gözlü insan kral olur.
|
Hocam maalesef şu an yurtiçi biletler yurtdışından çok pahalı. Özellikle bayram haftası tatil yerlerine gidiş dönüş 1000 TL altında bilet yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |