Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40984099410041014102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet.

• Vay be corona şu konuyu ne kadar çok seviyordum görünce duygulandım eskiden neydi adiyos şimdi ne oldu birde virüs geldi tam oldu.

• 11bin tl değerinde puan patladı elimizde. Eski günlerine döner mi ki Adios?

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    11.000 patlamaz yahu. Uçak işleri yoksa, otel-motel illa ki kullanılırdı yazın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    11000 tl civarı puan zaten bir yıl içinde kullanılamaz. Bir yılda 750000 puan kullanımı yani takribi 3750 tl kullan8m sınırı var. Dün seyahat hattında bilet alımı yaparken bu noktada tıkandık

• cemalettinm C kullanıcısına yanıt
    Iki farklı şahıs kartı var hocam bende, bir tane de ek kart çıkartarak 1 senede kullanılır tüm puan ama yapmıyor ki güzel bi kampanya. Balayına falan giderken kullanacağız artık. Şu pandemi bi bitse de önümüze baksak.

• Adios premium ve play kartım var. Premium da 5400 TL wp var. Eylül ayında 270 TL aidat ücreti yansıttılar . 10 yıldır kartı kullanıyorum ilk defa iade yapamayız dediler . Premium kapatıp Puanları play e aktarsam puanlar silinir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

Adios premium ve play kartım var. Premium da 5400 TL wp var. Eylül ayında 270 TL aidat ücreti yansıttılar . 10 yıldır kartı kullanıyorum ilk defa iade yapamayız dediler . Premium kapatıp Puanları play e aktarsam puanlar silinir mi ?

adios da puan silinmeme şartı aktif bir adios kartınızın olmasıdır.

• bedfellow kullanıcısına yanıt
    Süreli puanlarınız süresiz duruma geçti ise ki geçmiştir şimdiye kadar silinmemesi gerekiyor. Ben de aidat kesilmeden önceki ayda kartımı aidostan başka bir çeşide değiştirmek istiyorum. İhtiyaç olursa yeniden adios a döneceğim.

• X kisiye ek kart cikarttiktan sonra, X kisiye seyahat hattini arayarak ucak bileti alabilirmiyim?

Birde hala online ucak bileti bulmak icin bir platform yok sanirim?

Edit,

Cevap:

• Puanlarla yapılan tüm seyahat harcamalarında, seyahat edecek yolculardan en az birinin soyadının asıl veya ek kart sahibi soyadı ile aynı olması gerekmektedir.

*

*

*

1yil icerisinde 750.000puan limiti 3.750TL ye tekabul ediyor ve bunu ucak bileti alirken 1,8 kat sayi ile kullanildiginda maksimum 6.750TL degerinde ucak bileti alabiliyoruz.

1$ = 7,88 TL // 6.750TL = 855$ dolar ediyor. Yani uzun lafin kisasi artik amerika kitasina bilet almak ucak bileti kampayasi bulmadikca o da hayal.

Saka gibi 7,88TL

Edit 2;

1,8 katsayi nedir YKB!!! 3,8 den nerelere geldik.

Bir biletle puanlari bitirir daha da puan ile ugrasmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 13 Ekim 2020; 2:0:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

X kisiye ek kart cikarttiktan sonra, X kisiye seyahat hattini arayarak ucak bileti alabilirmiyim?

Birde hala online ucak bileti bulmak icin bir platform yok sanirim?

Edit,

Cevap:

• Puanlarla yapılan tüm seyahat harcamalarında, seyahat edecek yolculardan en az birinin soyadının asıl veya ek kart sahibi soyadı ile aynı olması gerekmektedir.

*

*

*

1yil icerisinde 750.000puan limiti 3.750TL ye tekabul ediyor ve bunu ucak bileti alirken 1,8 kat sayi ile kullanildiginda maksimum 6.750TL degerinde ucak bileti alabiliyoruz.

1$ = 7,88 TL // 6.750TL = 855$ dolar ediyor. Yani uzun lafin kisasi artik amerika kitasina bilet almak ucak bileti kampayasi bulmadikca o da hayal.

Saka gibi 7,88TL

Edit 2;

1,8 katsayi nedir YKB!!! 3,8 den nerelere geldik.

Bir biletle puanlari bitirir daha da puan ile ugrasmam

aynen öyle bende amerika seyahatim icin 2 yıldır 3bin küsür puanı bekletiyordum keske altın vs alsaydim katsayi olayindan daha karli bi iş olurdu... bu sene otellerde harcadim bitirdim...

• onurforever53 O kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız hocam, bunca zaman her puan kazandıkça altın veya dolar alsaydim çok daha karda olurdum.

Hem katsayı düştü hem de TL çok değer kaybetti.

Bir an önce puan biriktirme olayından vazgeçmek en iyisi olacak.

• Kart aidatı da yansıtıyor eskisi gibi değil.

Adios sağlam müşteri kaybeder ben ve eşim olarak 2 ile başladı.

• Otomatik fatura ödeme kampanyasına SMS harici katılma yolu var mı arkadaşlar?

• Adios aidat iptalinde %75 geri iade teklifi yaptı. Puanlarım yüzünden mecburen kabul ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Otomatik fatura ödeme kampanyasına SMS harici katılma yolu var mı arkadaşlar?

maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: packetman

Adios aidat iptalinde %75 geri iade teklifi yaptı. Puanlarım yüzünden mecburen kabul ettim

Ben de az önce aidat iptali için aradım. 3 işgünü içinde sizi ararız dediler. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaştım. Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 16 Ekim 2020; 13:31:1 >
  • kişiye özel harcama kampanyasına, sms harici katılım yolunu bilen var mı?

• sak0575 kullanıcısına yanıt

worldmobil uygulamasında kampanya gözuküyorsa oradan da katılabilirsiniz.

• cengos07 C kullanıcısına yanıt

maalesef orada yok

• 
Sayfa: önceki 40984099410041014102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.