< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4099. sayfa)

-
-
şu anda korona olduğu için otel almak mantıklı olabilir ama normal şartlar altında puanların en verimli kullanım şekli çarpandan dolayı uçak bileti almaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Urban Bug
Merhaba arkadaşlar. Ben de yurtdışı uçuşların açılacağından umudu kestiğim için yurtiçi otelde değerlendirdim puanları. Uçaktan bir farkı şu ki her biletlere için bildiğim kadarıyla 15 usd komisyon kesiliyor ve biz 3 kişiyiz ve bu 45 usd yapar ama otel aldığınızda Setur fiyatı ne ise direkt o çıkıyor. Sakın bana setur pahalı satıyor otelleri demeyin çünkü ets den de baktım aynı fiyattı otel
ayrıca otel fiyatları her zaman setur ets gibi sitelerde pahalıdır. oteli direkt arayıp setur ve ets tarzı sitelerin verdiği fiyatlardan en az %10-15 zaten indirim alınabiliyor. ayrıca booking gibi uluslararası firmalardan indirim kodları yada genius üyelikleri ile yine daha uyguna bulunabilir.
-
Merhabalar, biliyorsunuz ara ara QR ödemesine puan kampanyası çıkıyor. Ben genelde shell yakıt kampanyasına denk gelirse ikisini birleştirerek kullanıyorum. Yakıt kampanyası olmadığı zamanlarda QR ödeme için önereceğiniz yer var mıdır? Özellikle market işime yarar ama nereye sorsam yok diyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
metro marketlerin hepsinde QR kod geçiyor.quote:
Orijinalden alıntı: cihannahic
Merhabalar, biliyorsunuz ara ara QR ödemesine puan kampanyası çıkıyor. Ben genelde shell yakıt kampanyasına denk gelirse ikisini birleştirerek kullanıyorum. Yakıt kampanyası olmadığı zamanlarda QR ödeme için önereceğiniz yer var mıdır? Özellikle market işime yarar ama nereye sorsam yok diyor.
Ek olarak metronun 500 liraya 50 metro puan kampanyası var. Belki birleştirmek istersiniz.
Ben bu ayki QRları metrodan yaptım. Haftasonu bazı ürünlerde güzel fiyatlar olabiliyor. -
İyi olduğunu söylediğiniz en azından bir 150 liralık yapabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Opet de arabada ödeme kullandım, mobil ödeme kampanyasına saymadı.
Uçakla 1 saat yurtiçi uçuşu bile maskeyle eziyet. Geçen gün Dalaman’a uçtum. Maskeyle uçmak ölüm. Uzakdoğu vb yerlerde 16 saat maske takmayı düşünmek bile fenalık geçirtecek cinsten. Bu korona bitmeden yurtdışını düşünmek bile hata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 19 Eylül 2020; 21:14:12 >
Vakko’dan al sen de maskeyi.
bugün birkaç tane seyahat kampanyası yüklenmiş hem siteye hem uygulamaya (otel indirimi, tur indirimi vb). ilginç yanı kampanyaların geçerlilik tarihi 1 Eylül'den itibaren ama duyurusu yeni yapılıyor. -
Adios Seyahat Kampanyası mı? Ben göremedim bir şey sayfasında.
hem adios hem de adios premium sitelerinde yer alıyor. -
Yurtdışı uçak bileti kampanyası yok. Diğerleri de dişin kovuğuna bile sığmayan cins cins turlar falan.
yahu bu covid ortamında hala bankadan kampanyamı bekliyorsunuz :) olduki çıktı bu kadar vakanın olduğu ortamda uçağa binip tatile gidilirmi, diyelim ki gidildi adam gibi gezemezsiniz bile.
ben seyahat kampanyaları sayfasını açmıyorum bile en erken 2021 ocağa kadar da açmam. zaten o zamana kadarda dişe değer bişey gelmez -
hocam benim dikkat çekmek istediğim nokta seyahat kampanyasının niteliği değil (gayet kötü), 1 Eylül'den itibaren geçerli denilen kampanyanın Eylül'ün sonunda duyurulmuş olması :)))
YKB iyice salmış. -
2800 TL adios puanım var. İhtiyacı arkadaş varsa ettiği kârın yarısı kadar farkla devredebilirim.
Şöyle ki!
2800tl puanla 5000lik seyahat aldıysa.
2200/2 =1100 TL..
2800+1100=3900 ödeme beklerim.
Dm atabilirsiniz.
hocam maalesef artık o kapıyı kapattı ykb. kendi soyadından farklı birine otel yada uçak bileti alacaksan aynı uçuş ve konaklama da seninde olman gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: dionysos1977
2800 TL adios puanım var. İhtiyacı arkadaş varsa ettiği kârın yarısı kadar farkla devredebilirim.
Şöyle ki!
2800tl puanla 5000lik seyahat aldıysa.
2200/2 =1100 TL..
2800+1100=3900 ödeme beklerim.
Dm atabilirsiniz. -
Uçak bileti için bilet alınacaksa mesela,
Ahmet Veli, +1 Kemal Mehmet’e bilet alabiliyor mu?
İstanbul-Odesa mesela?
Varsayalım ki alıyor. Oran nasıl?
Ahmet Veli 150.000 puanlık bilet alıyor.
+1 Kemal Mehmet aynı puan mı?
Arkadaşlar merhaba EKİM ve KASIM ayı için kişiye özel harcama kampanyası geldi. Fon talimatı vermek istiyorum ama sanırım kredi kartı ekstre kesildikten sonra vs oluyor diye durumlar vardı.
Adios Kartım 15 inde Gold kartım 22 sinde kesiliyor ekstre. Ne yapmam lazım ne zamana talimat vermem lazım yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: habipermisArkadaşlar merhaba EKİM ve KASIM ayı için kişiye özel harcama kampanyası geldi. Fon talimatı vermek istiyorum ama sanırım kredi kartı ekstre kesildikten sonra vs oluyor diye durumlar vardı.
Adios Kartım 15 inde Gold kartım 22 sinde kesiliyor ekstre. Ne yapmam lazım ne zamana talimat vermem lazım yardımcı olur musunuz tecrübeli arkadaşlar
Teşekkürler
Harcama yapılması gereken ay içinde yaptığınız sürece ekstre öncesi veya sonrasında olması bir şeyi değiştirmez. Tek değiştireceği sizin ödeyeceğiniz ay olur. Bir de fonun hesaba geçmesi için ekstre son ödeme tarihinin geçmesi gerekiyor. Son ödeme tarihinden yanlış hatırlamıyorsam 1 iş günü sonra hesaba geçiyor. 3 iş günü de olabilir.
-
Aytemiz kampanyasında mobil uygulamadan bkmexpress aracılı bakiye yüklemesi ile kampanya koşulu sağlanıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X