Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40724073407440754076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir kampanya gelmiş. İlgilenenler kaçırmasın.
    1$ uçak bileti ama yanında vergi eşantiyonlu)

www.anadolujet.com
    AnadoluJet Yurt Dışı Lansman Kampanyası | AnadoluJet
    https://www.anadolujet.com/tr/kampanyalar/anadolujet-yurt-disi-lansman-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 25 Şubat 2020; 14:18:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarabdi

YKBSETUR10
    Bende kıbrıs oteli alacaktım ama kod çalışmadı
  • Avrupa seyahat kampanyası gelmiş.

• Kod galiba seçili otellerde gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Kredi adios Premium 1 Nisan 2020 – 22 Mayıs 2020 tarihleri arası için Roma, Milano, Paris, Barselona, Madrid, Viyana, Prag, Frankfurt, Londra, Odesa, Kiev, Bükreş, Berlin, Amsterdam, Petersburg, Venedik'e 519 TL, 719 TL veya 919 TL puanla gidiş-dönüş uçak bileti alabilirsiniz.

Kampanya Koşulları

Kampanya bilet 25 Şubat 2020 saat 14:00 itibarıyla başlamıştır ve 20 Mart 2020 saat 17:00’de sonlanacaktır. Satışlar, belirtilen destinasyonlar için 240 adet gidiş-dönüş uçak bileti ile sınırlıdır.

Kampanya Roma, Milano, Paris, Barselona, Madrid, Viyana, Prag, Frankfurt, Londra, Odesa, Kiev, Bükreş, Berlin, Amsterdam, Petersburg, Venedik destinasyonlarını kapsamaktadır.

Kampanya dahilindeki uçuşlar 1 Nisan 2020 – 22 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmelidir. Bu tarihlerin dışında alınacak ve kullanılacak biletler kampanya dışında kalacaktır.

Kampanyada ödeme belirtilen seçili Avrupa destinasyonları için 1.800 TL’ye kadar olan gidiş-dönüş uçak biletleri için 519 TL puan karşılığı olan 103.800 tutarındaki, 2.500 TL’ye kadar olan gidiş-dönüş uçak biletleri için 719 TL puan karşılığı olan 143.800 tutarındaki, 3.000 TL’ye kadar olan gidiş-dönüş uçak biletleri için 919 TL puan karşılığı olan 183.800 tutarındaki puan kullanımı ile gerçekleştirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 25 Şubat 2020; 21:40:23 >

• Kisiye ozel taksitli avansta 50 tl puan gelmis bana. Bu avansi alsam 1 ay sonra da kalan taksitleri odeyerek kapatsam puan kazanimi olur mu? Yoksa geri alirlar mi? Tecrube eden var midir?

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmişti. Aradım 6 ay kartı kapatmama sözü ile iptal ettiler.

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmiş bu kampanya. 1.40 oran ile 2000 tl çekimi 2208 tl olarak ödersiniz dediler.

• Bana da şöyle absürt birşey gelmiş..

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    World mobil de mi görünüyor bunlar. Sanki ekran başka bir ekran gibi...

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    World mobil hocam..
  • meceng M kullanıcısına yanıt
    Benimde iptal ama harcama sözü istediler 3 aylık (aylık harcamam*3 den biraz fazla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Benimde iptal ama harcama sözü istediler 3 aylık (aylık harcamam*3 den biraz fazla)
    Otomatik ödemede faturalarım vardı. Her sene iade ederlerdi. Bu sene komisyon alacakları için iptal ettim faturaları. Şimdi iade için 3 aylık 40 bin işlem istiyorlar. Kabul ettim ama işlem yapmıyacağım. 3 ay sonra tekrar isteyeceğim bakalım.
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    komisyonmu almaya başladılar hocam faturalardan
    Yeni bir durum mu bu? Bende yıllardır 9 adet otomatik ödeme var ama hiç komisyon işlettiklerini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 27 Şubat 2020; 18:49:11 >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    bana döndüler telefon ile, hep %100 alırdım bu sefer ekranda sadece worldpuan ile ödeme seçeneği çıkmış.
    kalan tutarları ödeyip iptal edeceğim.
    alışveriş yapmayı world puan kazanımıyla motive edip sonra worldpuanı geri alıyor.
  • Multe kullanıcısına yanıt
    Bazı kurumlarla anlaşmaları bitmiş. Arayıp sizinki varsa arayıp kontrol ettirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet bu mail gelmişti en son.

Bana böyle bir mail gelmedi diye hatırlıyorum ekstrelerde de ayrı bir ödeme görmedim faturanın haricinde belirtiyorlarmı bu rakamı yoksa fatura içine yuvarlıyorlarmı

Faturaları iptal ettiğim için bilmiyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 40724073407440754076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.