Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4060. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...belirtilen seçili Avrupa destinasyonları için 2.100 TL’ye kadar olan gidiş-dönüş uçak biletleri için 579 TL puan karşılığı olan 115.800 tutarındaki...

Yuh diyorum, Şubat-Mart kim ne yapsın soğuklarda o rotaları 2.100 lira karşılığı puanla. En düşük bu ve bu rakamlar yazın yapılan Kurban ve Ramazan bayramı kampanya rakamları. Sömestrmış falan Ocak var ama değil mi? Ocak çok önemli ay! Yahu Pegasus’tan Avrupa’ya 600-700 lira gidiş-dönüş bilet almayanı dövüyorlarmış. Olmadı kodlar var Mart sonuna kadar.

6.500 liralık Uzak mesafeler için 369.800 puan iyi. Sanırım, yanlışım varsa düzeltin, katsayı 4’e geliyor. Yalnız o rotalara Ocak-Şubat-Mart 3.500 liraya bilet zaten vardı.

Yahu 1.500 liradan başlangıç fiyatı bile yok! Direk 2.100 lira! Enayi düdüklemece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 10 Aralık 2019; 0:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

İstinyePark QR kod mağaza listesi nerede var, ben bulamadım.
    World mobil qr kod ödeme kampanyası şartlarının altında liste mevcut.

• devilish_ kullanıcısına yanıt
    Kampanya detaylarında yer almaktadır diyor ama detay metay göstermiyor uygulama.

• sarius82 S kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce world eko almıştım, bugün adiostan 165 TL yıllık ücret kestiler. World Eko aktif ama kartla hiç alışveriş yapmadım daha, etkisi var mıdır bilmiyorum. Ben de işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

Kampanya detaylarında yer almaktadır diyor ama detay metay göstermiyor uygulama.
    İstinyepark kampanyası ile ilgili 2 ayrı başlık var diğerine de bakar misiniz? Bende liste çıkıyor;

• devilish_ kullanıcısına yanıt
    Marka listesini hala ne uygulamada, ne burada forumda hiçbir yerde göremiyorum. Ne uyuz bir durum yahu. Biri hayrına tamamını şuraya dökse çok makbule geçecek.

• Geçen ay THY Mart ayı için Bangkok'a 3200 TL'ye gidiş-dönüş bilet satıyordu. O zaman üşenip bilet almamıştım. Bugün THY ile 21 Mart Phuket gidiş, 29 Mart Bangkok dönüş şeklinde 2 bilet aldım. Bilet fiyatları bir kişi için 5840 TL (1849 puan). Aslında ortada kampanya falan yok. Kağıt üzerindeki katsayı 3.15 ama gerçekte 2 bile değil.
  • ben de puanla uzak dogu bileti alıp sonrasında kartı kapatmayı dusunuyorum, mantıklı mı sizce bu kampanyadan bilet almak? ya da tavsiye edeceginiz baska bir yontem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftokan

Geçen ay THY Mart ayı için Bangkok'a 3200 TL'ye gidiş-dönüş bilet satıyordu. O zaman üşenip bilet almamıştım. Bugün THY ile 21 Mart Phuket gidiş, 29 Mart Bangkok dönüş şeklinde 2 bilet aldım. Bilet fiyatları bir kişi için 5840 TL (1849 puan). Aslında ortada kampanya falan yok. Kağıt üzerindeki katsayı 3.15 ama gerçekte 2 bile değil.
    Ben o kampanyadan almıştım 1600₺ puana, şimdi kampanya diye millet saldırıyor aynı bilete 1850 puan verip seviniyor 😄

Hep derim uçak firmalarını takip edip normal 2 katsayı ile istediğin zamana bilet almak daha avantajlı.

Bu kampanyanın tek güzel tarafı fiyatı hiç inmeyen rotalarda avantaj sağlıyor ama özellikle Uzakdoğu ülkelerine peşpeşe havayolları kampanya yapıyor zaten kampanya beklemenin anlamı yok

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Mesela böyle kampanyalarla nerelere almak daha mantıklı hocam ? Anladığım kadarıyla Amerika, uzakdoğu gibi yerler çok mantıklı değil. Biz geçen sene Küba'ya almıştık.
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda bir belirsizlik var. Benim hem play kartıma hem adios kartıma ücret yansıttılar, ikisinide kapattım. Sonrasında şöyle bir sistem açığı buldum. Bir eko kart bir adios aldım, adiosu hiç kullanmıyorum, cüzdana bile koymadım, tamamen eko kartı kullanıyorum. Adios kartım olduğu için eko karttaki süreli puanlar silinmiyor, adiosu hiç kullanmadığım içinde kart aidatı yansıtamazlar, çünkü BDDK'nın tebliğinde kullanılmayan kartlara yansıtılmaz yazıyor.

Burada test edemediğim tek konu şu, puanları kullanacağım zaman adiosa aktarıp hemen bilet alacağım, o zaman adiosu kullandın sayıp hemen ücret yansıtırlar mı ????
  • mrb. kasım hedef puanları yatan var mı ? 10 aralık benim hala yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistral34

Evet o konuda bir belirsizlik var. Benim hem play kartıma hem adios kartıma ücret yansıttılar, ikisinide kapattım. Sonrasında şöyle bir sistem açığı buldum. Bir eko kart bir adios aldım, adiosu hiç kullanmıyorum, cüzdana bile koymadım, tamamen eko kartı kullanıyorum. Adios kartım olduğu için eko karttaki süreli puanlar silinmiyor, adiosu hiç kullanmadığım içinde kart aidatı yansıtamazlar, çünkü BDDK'nın tebliğinde kullanılmayan kartlara yansıtılmaz yazıyor.

Burada test edemediğim tek konu şu, puanları kullanacağım zaman adiosa aktarıp hemen bilet alacağım, o zaman adiosu kullandın sayıp hemen ücret yansıtırlar mı ????
    bende halen play ve adios var, acaba şimdi eko kart alıp birkaç alışveriş yapsam diğerlerine yine ücret gelir mi ki?
    gerçi ekokart ücretsiz, alıp denenebilir bu

• can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Benim dün yattı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Mesela böyle kampanyalarla nerelere almak daha mantıklı hocam ? Anladığım kadarıyla Amerika, uzakdoğu gibi yerler çok mantıklı değil. Biz geçen sene Küba'ya almıştık.
    hocam adiosun bu kampanyalarında genelde katsayı 3.5 oluyor dolayısıyla normalde 2 çarpanla 1800tlpuana alınamayan yani en az 3600tl ve üzeri olan ve hiçbir zaman bu fiyat altına inmeyen rotalar daha avantajlı.

ama örneğin bangkok gibi zaten 2500-3000tl bandında çok rahat bilet bulunabilen bir rotaya zaten 2 katsayı ile 1250-1500puan arasında bilet alınabiliyorken hemde zaman kısıtı yokken bu tarz kampanyaları beklemek zaman kaybı bence.

thy nin yaptığı kampanyada direkt 3000tl ye tüm 2020 yılı içinde sattı misal. dilediğin tarihe 1500 puana alma imkanı vardı
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Benim 4-5 gün önce yattı. 10 u beklemediler
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Siz ilk olarak adios kartı mı aldınız? Sanırım ilk alınan kart ana kart oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Siz ilk olarak adios kartı mı aldınız? Sanırım ilk alınan kart ana kart oluyor
    Evet öyle, ilk kart adios, sonra play sonra eko aldım, adiostan üyelik ücreti aldı.
  • muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için
  • ben tailanda gulf air ile istanbul bankok ve bankok londra olarak 1100 tl puan ıle aldım kampanyasız.yani kampanya falan hikaye..istersenız 2000tlye dırek havayolundan da alabılıyorsunuz tayland bıletı..bunlar o bıletlerı daha pahalı satıyorlar.bence adiosa adios demenın vaktı coktan geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 40584059406040614062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.