Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40424043404440454046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu soru 5000 kez sorulunca arkadaşta dşşk geçmiş ne yapsın.
  • ea85 E kullanıcısına yanıt
    Sıcak ve az eforla gezilebilecek küçük yerleri tercih edin. Malta, valensiya, lizbon, porto, Fransa kıyıları, malaga vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea85

1. YFBL1
    2. Ekstre ile alakası yok, o ay içinde tüm kartların toplamı hedeftir.
    3. O ay içinde alınması yeterlidir. Ödeme hesap kesim tarihinde yapılacak. fon ekstreyi ödedikten bir sonraki gün bozulabilir.
    4. Uygulamada ben göremedim.
    Hocam saçma bir şey sorabilir miyim?
    Geçen ay (23.09) aylık harcama hedefini tutturmak için 2500 TL değerinde YFBL1 aldım.
    Başlangıçta hemen sistemde görünmediğini buradan okumuştum ama hala sayfamda bu fonu göremiyorum, yanlış yere bakıyor olabilir miyim

• aliersan A kullanıcısına yanıt
    fon kısmında kredi kartı fon işlemlerim var orda gözükür zaten hesap kesiminden sonra son ödeme tarihi +2 gün sonra hesaba geçer

• merhaba. world card klasik kullanıcısıyım. adiosa başvuruda bulunsam sıfırdan kart başvuruyor gibi mi oluyorum yoksa world card ortak limitli olarak direk yollarlar mı? bilgisi olan aydınlatabilirse çok sevinirim. teşekkürler.
  • Adem.Hoca A kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi gördüm teşekkürler, son ödeme tarihim bugün dolayısıyla 2 gün sonra mı bozdurmalıyım?

EDIT: Zaten henüz portföyümde görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliersan -- 7 Ekim 2019; 10:39:42 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak fikrinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Kartımda şu an 1400 tl civarında puan var. Yaza kadar tahminimce 2000'i geçer. Her yaz mutlaka ABD kampanyası oluyor mu? Geçmiş kampanyalarda aradım bulamadım. Puanları kullanırsam ancak uçak bileti için kullanırım o da ABD'ye olur. Başka kârlı bir kullanım yeri var mı?

Burada uzun zamandır kartı kullanan ve konuda paylaşım yapan değerli kişilerin olduğunu biliyorum. Genel bir fikir verirseniz çok sevinirim. Diğer kartların kullanımını bıraktım. Boşa mı kürek çekiyorum bu kartla bilemedim.

• aliersan A kullanıcısına yanıt
    aynı değerden bozuyor lazım değilse kalsın biraz

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    Ortak limitli kart olarak gelecektir. Normal adios için direk kart başvurularından internet şubesinden yapabilirsiniz. Adios premium için arayarak başvuruda bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliersan

Hocam saçma bir şey sorabilir miyim?
    Geçen ay (23.09) aylık harcama hedefini tutturmak için 2500 TL değerinde YFBL1 aldım.
    Başlangıçta hemen sistemde görünmediğini buradan okumuştum ama hala sayfamda bu fonu göremiyorum, yanlış yere bakıyor olabilir miyim

Alıntıları Göster
    fon alım ve satımdan komisyon kesiliyor mu?

• um_t U kullanıcısına yanıt
    Ben alırken komiyon ödemedim, henüz satamadım ama bildiğim kadarı ile satışta da kesinti olmuyor
  • um_t U kullanıcısına yanıt
    Kesinti olmuyor. Fondan kazanılan paranın %10 vergisini alıyorlar.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    hocam sen hangi aracıyı kullanıyorsun? ne kadar ödüyorsun?
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Arşiv

https://forum.donanimhaber.com/adios-seyahat-kampanyalari-indeks--72197753

• quote:

Orijinalden alıntı: polodepolo

hocam sen hangi aracıyı kullanıyorsun? ne kadar ödüyorsun?
    vakıf yatırım kullanıyorum 10000 binde 5 ödüyorum ama aylık 500 bin hacim istiyor.
  • Adios karttaki puanlarim azalmis gorunuyor. Benzeri durum yasayan var mi? Bazen bu sekilde problem yasayan arkadaslar yazmisti diye hatirliyorum.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    aylık 300-350 bin yapıyorum hocam. shortçu değilim.
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    puan kazandığın bir alışverişi sonradan iptal iade vs ettiysen kazandığın puanı geri alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polodepolo

puan kazandığın bir alışverişi sonradan iptal iade vs ettiysen kazandığın puanı geri alırlar.
    Oyle birsey olmadi. 150 liradan fazla puanim eksik gorunuyor.

• sarius82 S kullanıcısına yanıt
    puan hareketlerinde ne görünüyor?

yıllık kart ücretini puanla ödemiş olamaz mısın?
  • 
Sayfa: önceki 40424043404440454046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.