Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.059
Cevap
1.066
Favori
5.626.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39833984398539863987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adios devri kapandi sanki, karti gecen sene bir hevesle adiosa cevirmistim, tek bilet bile alamadan bi de uzerine aidat verince dün arayıp kartı eko ya cevirdim

Adios maceram bana hicbir faydası olmadan bitmiş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aidat sebebiyle 7-8 ay önce iptal ettirmiştim adios'u. Aidatsız kullanmak için bir yöntem yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıl önce Nirvana'ya gitmiştim ve memnun kalmıştım. Fakat son iki yıldır Setur'la anlaşması bitmiş. Bu sene almak istedim, alamadım.
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    maaş müşterilerinden kesmiyor onun dışında sanırım kullanıma göre kesiyor ya da kesmiyor.
    Hocam biz Sentido Zeynep'e bakmaya başladık eşimle.
    Ancak tam anlamadığım bir husus var, otel tesettür oteli mi?
    Yani Rusu Almanı üstsüzü tepemize çıkmasın istiyoruz. Ama tesettür oteli de düşünmüyoruz. Nezih olsun huzur versin yeterli diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Hocam biz Sentido Zeynep'e bakmaya başladık eşimle.
    Ancak tam anlamadığım bir husus var, otel tesettür oteli mi?
    Yani Rusu Almanı üstsüzü tepemize çıkmasın istiyoruz. Ama tesettür oteli de düşünmüyoruz. Nezih olsun huzur versin yeterli diyoruz.
    otel antalyada gittigim en iyi otel... odanızı yeni yapılan binadan isteyin hem geniş hemde hersey yeni...

bende dediginiz gibi insanlar görmedim...

ama yetiskin havuzda üstsüzler olabilir cocuk vs almıyorlar müzik calmıyor...
  • cenkee kullanıcısına yanıt
    4-5 ay önce bana %50 olarak yaptılar iyi yine sizinki.. bir de ek kartı olanlar kartı kapatıp iade isterse, kart kapalı olduğu için onun iadesi yok.
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Ben bu yıla kadar meşe paketi kullandım. Yıllık 79 TL ödüyorum. Bunun dışında hesap işletim ücreti, kart ücreti vb. bir masraf ödemiyorum. Ancak bu yıl Nisan'da ondaki son durumu, ücreti göreceğiz.
  • 12 yıllık yapı kredi müşterisiyim. travel club sonrasında ise adios premium kullanıcısıyım. aylık ortalama kredi kartı ekstrem 9-10 bin tl arası geliyor. yıllardır açıp bakmazdım bile. çünkü yansıtmayacaklarına emindim. bugün bir baktım 16 kasım 2018 almışlar. 200 tl. aradım iade için edemeyeceklerini söylediler.

adios premium kredi kartımı kapatma başvurusu yaptım. kapatacağım. 2 katsayıyla, ayda 50 tl puan kampanyasıyla gitmiyordu zaten.
  • the-maintain kullanıcısına yanıt
    ben de 5-6 yıldır kullanıyorum aidos'u. Geçen yıllarda iade ediyorlardı. Biraz önce aradım, %75'ini iade edebiliriz 6 ay kapatmazsanız dedi. Geçen yıllarda hepsini iade ediyordunuz, şartı şurtu da yoktu dedim, artık böyle dedi. Bankayla çalışma durumuna bakarak iade yaparlardı. Şimdi aynı şartlarda en fazla %75 dediler :(

• Meşe paketi olayı bitmiş ve bu ay 240 lira yıllık ücret yansıtmışlar. Telefon açtım, nuh diyorlar peygamber demiyorlar. 7 tane otomatik ödeme ile 20 yıllık müşteriyim ve her ay dünya kadar harcama yapıyorum. İptal deyince hemen, “arzu ederseniz iptal edelim” dediler. Var mı tavsiyesi olan?

Bankalar Kanunu'nun 16/10/2006 tarih ve 2006/11188 sayılı Kararı gereğince; Bankaların kredi işlemlerinde sağlayacakları faiz dışındaki diğer menfaatlerin ve tahsil olunacak masrafların nitelikleri ile azami miktar ya da oranları ve bunların kısmen veya tamamen serbest bırakılması T.C. Merkez Bankası'nca yayımlanacak tebliğlerle düzenlenmekte olup bu Karara istinaden T.C.Merkez Bankası'nca çıkartılan ve 9/12/2006 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan 2006/1 sayılı Tebliğ'de de 'Bankalarca reeskont kaynaklı krediler dışındaki kredilere uygulanacak faiz oranları ile faiz dışında sağlanacak diğer menfaatlerin ve tahsil olunacak masrafların nitelikleri ve sınırları serbestçe belirlenir.' hükmü yer almaktadır. Üyelik Sözleşmesi'ndeki bu hükümler söz konusu Tebliğ'e uygun olarak düzenlenmiştir.

23/02/2006 kabul tarihli ve 5464 Sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu'nun 24.Maddesinde '...Kart hamilinin yaptığı işlemler nedeniyle sözleşmede yer almayan faiz, komisyon veya masraf gibi adlar altında hiçbir şekil ve surette ödeme talep edilemez ve kart hamilinin hesabından kesinti yapılamaz...' denilmektedir. Üyelik ücreti, yukarıda da belirtildiği gibi Kredi Kartı Üyelik Sözleşmesi'nde yer aldığı için, bu kanuna aykırılık teşkil etmemektedir. Bu bilgiler çerçevesinde kredi kartı hesaplarına üyelik ücreti yansıtılmakta olup, tarafınıza ait kredi kartına da her yıl aynı dönemde üyelik ücreti yansıtılmaktadır.

Üyelik ücreti ile ilgili gelen talepler için uygulamamız ise, kredi kartı kullanım performansı ve daha bir çok kriter dikkate alınarak belirlenmektedir. Uygulamamıza dahil olmak için, 4440444 numaralı hattımızdan Müşteri Hizmetleri yetkilimiz aracılığı ile işlem yaptırabilirsiniz.

“Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde yazılı iletişim kanallarından ya da e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden Türkiye Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirsiniz.”

Saygılarımızla,
    Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 23 Ocak 2019; 15:54:0 >

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    İptal talebinde bulunun , kart 7 gün kapatılmıyor zaten, sizi kapatma talebi verdikten sonra iki üç gün içinde iade için ararlar, baktınız arayan yok sizde beşinci altıncı gün siz arayın iptal ettirmek istemiyorum deyin.

• canverse C kullanıcısına yanıt
    tesettür oteli değil.üstsüz güneşlenen de yok.çocuk dostu bir otel olduğundan biraz rahatsız olabilirsiniz.denizi dalgalı çoğunlukla.personel çok ilgili.yemekleri tek kelime ile efsane.sessizlik istiyorsanız golf kısmından alın odanızı.
  • Puan ile Yurt dışı uçak bileti alımındaki puan çarpımı oranlarını düşürdülermi bilgisi olan varmı?Daha önce 2.10 oran şimdi 1.80 civarı
  • "kredi kartı kullanım performansı ve daha bir çok kriter dikkate alınarak belirlenmektedir"

Ben de bu lafa gıcığım arkadaş, neymiş o kriterler ? açıkla kriterlerini objektif olarak, biz de bilelim ki biz kriterleri yerine getiremedik o yüzden aidat yansıdı. böylece kriterleri yerine getirmek isteyenlere fırsat vermiş olursun, hem de biz bütün müşterilerine eşit davrandığını biliriz. Bu kriterler açıklanmadığı sürece banka tuttuğunu öpüyor demektir.
  • Kapatın gitsin bence zaten çok fazla espirisi kalmadı.Ben maaş müşterisi olduğum için bana yansıtmıyorlar.Yansıtılsa ve iptal edilmeseydi anında kapatırdım.Bu kart yüzünden puan vs toplayım derken olmayacak harcamalar yapıyorum.İptal seviyesine gelirsem canıma minnet derim.

O kadar zorlaşmışki puan toplamak ve herşeye zam gelmiş bunlarda puanı düşürüyorlar.Herkes iptal etsin bakalım o zaman ne yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 23 Ocak 2019; 17:8:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

Kapatın gitsin bence zaten çok fazla espirisi kalmadı.Ben maaş müşterisi olduğum için bana yansıtmıyorlar.Yansıtılsa ve iptal edilmeseydi anında kapatırdım.Bu kart yüzünden puan vs toplayım derken olmayacak harcamalar yapıyorum.İptal seviyesine gelirsem canıma minnet derim.

O kadar zorlaşmışki puan toplamak ve herşeye zam gelmiş bunlarda puanı düşürüyorlar.Herkes iptal etsin bakalım o zaman ne yapacaklar.
    kampanyaları bu kadar kısıp üzerine puan kazanımını bu kadar zorlaştırarak birde aidat konusunda bu kadar sert olmaları tamamen şımarıklık. artık o kadar doyuma ulaşmış ki kart umurlarında bile değil.

isteyen kapatsın nasılsa hala hatırı sayılır müşterimiz var bizi 3-5 sene götürür diye düşünüyorlar. baksanıza her sene ocak ayında çıkan mart uzakdoğu bile çıkmadı bu sene. ben şahsen 2019 yılından çok umutlu değilim.

ayrıca kaldı ki o sitesinde yazan 2 çarpan oranı reelde 1.5'lara kadar düşüyor. booking'de 50$ olan oteli setur 65$ görüyor sende 2 çarpan aldım diye seviniyosun halbuki arkada banka sana 1.5 çarpanı kitlemiş.

kısaca bu karta rakip çıktığı anda ykb şelale gibi müşteri kaybedecek ve aklı o zaman başına gelecek ama iş işten çoktan geçmiş olacak.

Siyah çarşaflı

• her sene olan erken rezervasyon kampanyası hangi ay oluyordu?
  • Hizmet hattıyla görüşünüz ve buradan sonuç çıkmazsa en yakın şubeye gidip dilekçe yazarsanız iade edilir.

• 
Sayfa: önceki 39833984398539863987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.