Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
85.046
Cevap
1.064
Favori
5.624.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38123813381438153816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Termal otellerde yıllardır çok çok bir indirim görmedim açıkcası. Seçin birini alın bence. Yanlız setura girdiğinizde bizi arayın yazmaması lazım. Fiyat yazması gerekiyor. Bizi arayın yazıyorsa seturun anlaşması yoktur ve alamazsınız.
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. Sağ ol :)
  • Sarar kampanyasını Cüzdan’da gören var mı arkadaşlar? Ayrıca hakkında hiç iyi şeyler konuşmuyorlar, ne alınır ki buradan mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 29 Aralık 2017; 19:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bonkör haftasonu kampanyasına katılıp 24kasımda n11'den alışveriş yaptım.

puanım yatmadı, mh'yi aradım, mobilya sektörü yatmaz dedi. ben nereden bileyim n11 hangi pos'u kullanacak. şartı sağlıyorum puanımı yatırın diye talepte bulundum.

dün bu posta geldi evime.

bankalar birliğine şikayet etmeli miyim?

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyuduzu -- 30 Aralık 2017; 13:2:47 >

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Bddk'nın sitesinden şikayet edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında 2400 tl lik istanbul - Seul gidiş dönüş uçak biletini 1200 tl puan istendi, 2 kişi gideceğimiz için biri normal kk diğeri refakatçi ile 900 tl puana aldım. Skyscanner bilet fiyatı 2200 tl civarıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livefreestyle -- 30 Aralık 2017; 17:13:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isonery İ kullanıcısına yanıt
    Bende gratis Deniz alışveriş yaptım ama 18 puan gelmedi .bende uğraşmadım ve migrosdan alışveriş yaptım anında mesajda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 31 Aralık 2017; 0:30:36 >
  • isonery İ kullanıcısına yanıt
    Bugün eşim yaptı gelmedi, ne gratis kampanyası için ne de 2018 kampanyası için. Slipde de yazmadı bir şey, dayanamayıp mh ı aradım, alışverişim kozmetik değil kişisel bakım gözüktüğünden 2018 kampanyasına (108wp) girmez dedi. hayır eşimin alışverişi karışık itiraz da edemedim, fiş içeriğine mi bakıyor bunlar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escobar_ -- 31 Aralık 2017; 0:31:39 >
  • Arkadaşlar merhaba. Yargıcı lampanyasından yararlanan var mı acaba?

• escobar_ E kullanıcısına yanıt
    108wp kampanyasının yayınlanan ilk metninde 'kozmetik' dahil olan sektörler arasında yoktu daha sonra eklenmiş. Dün ben de gratisten harcama yapıp mh a sormuştum, kozmetik sektörü açıklamada gözükmüyor, o yüzden işleminiz bu kampanyaya dahil değil demişti.
    Gratis, 'kişisel bakım hizmetleri' sektörü olarak gözükmekteymiş dediğiniz gibi. Gratis Cüzdan kampanyasına yaptığım işlem dahil gözüküyormuş, onda sorun yok.
    Ayrıca YKB Cüzdan'a özel kampanyalarda sms ile 'kazandınız' bildirimi gelmiyor. MH üzerinden işlemlerinizin dahil olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

• clxa C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Benim bu tip firmalar için hep kozmetik sektörü diye kamış aklımda, öğrenmiş oldum
  • escobar_ E kullanıcısına yanıt
    Kişisel Bakım Hizmetleri dedi ama kozmetik alt kategorisnde tahminim. pos sektör kodunu sormayı unuttum, eğer mcc kodu 5977 ise kozmetik sektöründe gözüküyordur. İşlemi 108wp ye dahil etmemesi, kampanyaya 'kozmetik' sektörünün sonradan dahil edilmiş olması olabilir.

• arkadaşlar bu artı puan ne oluyor? internetten baktım ama yeterli bi’ bilgi bulamadım.

• int. bank. girişte yada mobil uyg girişte ''fatura talimatına puan kamp'' çıktı bana.. sonra hatırlat diye işaretleyip kapattım.. şimdi bakıyorum öyle bi kampanya var mı diye de bulamıyorum. nasıl öğrenebilirim kamp. ve içeriğini? 4 faturam boşta şuan..
  • Opet kampanyasına katılmıştım arkadaşlar.Sartlari dun tamamladım.Yatacak olan puanı kullanırken opet world diye belirtmeme gerek var mı yoksa kendi doğrudan kampanya puanlarından çeker mi?Durduk yere biriktirdigimiz puanlardan olmayalım.

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    hocam son gun bugun talimatlarini mesaj atip veriyosun banka firsatlarindan konusu vardi

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    www.yapikredi.com.tr
    Bireysel | Kampanyalar | Yapı Kredi
    https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/101471

buldum hocam..sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1155

Opet kampanyasına katılmıştım arkadaşlar.Sartlari dun tamamladım.Yatacak olan puanı kullanırken opet world diye belirtmeme gerek var mı yoksa kendi doğrudan kampanya puanlarından çeker mi?Durduk yere biriktirdigimiz puanlardan olmayalım.

hocam ozellile belirt derim normal puandan cekmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

bonkör haftasonu kampanyasına katılıp 24kasımda n11'den alışveriş yaptım.

puanım yatmadı, mh'yi aradım, mobilya sektörü yatmaz dedi. ben nereden bileyim n11 hangi pos'u kullanacak. şartı sağlıyorum puanımı yatırın diye talepte bulundum.

dün bu posta geldi evime.

bankalar birliğine şikayet etmeli miyim?

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

Posta yoluyla cevap gelmesine şaşırdım. Bonkör haftasonu kampanyasında benimde aynı şey başıma geldi.n11 den 2 kez biri telefon biri elektrikli mutfak eşyası aldım. Yatmadı 30 TL bende m. Hizmetlerini aradım mobilya sektörü geçerli değil dedi bende mobilya almadım faturam var aldığım tarihlerde dememe rağmen yatırmadılar.sonra şikayet var,tweeter,facebooktan şikayetimi yazdım.sonra ertesi gün sabit hattan arandım. Telefondaki bayanda aynı şeyi söyledi. Puan vermemek için anlaşmışlar gibiydi. Bildiğin telefonda kavga ettik karşılıklı bağrışmalr sonra pes etti yarın yatacak dedi 2 gün sonra yatırdılar. Hemde 2 kez 30 TL yatırmışlar 😁

• Arkadaşlar kampanyasız uçak bileti alımlarında normal Adios katsayısı ne kadar oluyor bilgisi olan var mı? En son 2 olarak hatırlıyorum

• 
Sayfa: önceki 38123813381438153816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.