Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37213722372337243725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye bağırıyorsunuz ki.Size mantıklı bir şey söylemiş.Bu şekilde olur arada ve ykb düzeltir zaten.Sms sistemi daha oturmadı onun engamesi bunlar.Size hiç sms te gelmeyebilirdi.Size puan gelmezse eğer zaten arayınca düzeltiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    :) böyle iş mi olur ya. Çok garip

• atakninja A kullanıcısına yanıt
    Sms değil kredi kartı slipinde yazıyordu bahsettiğim bilgi. Çağrı merkezi de teyit etti zaten. Bir sorun var. İnceleyip sonecekler. Umarım.

Kampanyadan puan kazandık mı kazanmadık mı kampanya süresi bitiminde mi haberdar olunacak? Bu bana garip geldi. Puanı çekilişle vermiyor ki. 4 kez harcama yap diye bir hedef belirlemiş sen de gidip ona göre harcamanı planlıyorsun. Ama kısmetse kazanırsın noktasına çıkıyor bu söylem.

• Bayramda Roma ve Amsterdam'a gidecegim gezmek icin, giden arkadaslar ne önerir , nelre dikkat etmem lazım bilgi verirse sevinirim. Her öneriye açığım :)
  • onore O kullanıcısına yanıt
    Siz yine de çağrı merkezi çalışanlarıyla konuşurken deliye dönüp bağırmayın olur mu? Hakkınızı sonuna kadar arayın ama kalp kırmayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_karadagli

Siz yine de çağrı merkezi çalışanlarıyla konuşurken deliye dönüp bağırmayın olur mu? Hakkınızı sonuna kadar arayın ama kalp kırmayın...

• Merhaba arkadaşlar adios ile genel tatil kampanyasından almış olduğum rezervasyonu nasıl iptal edebilirim yada iptal ettirebilen nasıl ettirdi var mı çözümü hastane raporu felan işe yarar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Merhaba arkadaşlar adios ile genel tatil kampanyasından almış olduğum rezervasyonu nasıl iptal edebilirim yada iptal ettirebilen nasıl ettirdi var mı çözümü hastane raporu felan işe yarar mı

Eskiden raporla kampanya dışı otel alımının iadesini almıştık ancak sizinki kampanyalı olduğu için şansınız zor gibi. Bir keresinde de bilet iadesinde sadece vergiyi almıştık.

Şansınızı hastanede yatarak tedavi olacak şekilde ünvanı yüksek birinden alarak deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: arecel

Datça'da puanla gidebileceğim otel önerisi olan var mı?
    Geçen sene Hotel Mare'de konakladık. Çok da memnun kaldık. Fakat ani gelişen bi tatil olduğu için puan kullanamadım.
    Bu sene kullanabilir miyim açıkçası onu da bilmiyorum.

Perili Bay Resort Datça oteli var ama hiç tavsiye etmiyorum. Deniz hariç hiç birşeyden memnun kalmadık.
    Şikayetlerin tamamı doğru. Çok beklentiniz yoksa gidin.
  • ayhade A kullanıcısına yanıt
    Ne gibi şikayetler var hocam, 22 sinde bizim de rezervasyon var. Biraz detay verir misiniz? Çalışanlar, yemekler, konum, odalar vs. Tripadvisordaki yorumlar fena değil gibi..
  • Merhabalar, geçen gün premium kartım geldi, diğer kartı ne yapmam lazım? kapatimmi yoksa kesip atimmi?

• [escobar] kullanıcısına yanıt
    Roma için Roma Pass almanızı öneririm, Collesium a girerken o sırayı aşmak için bile yeter. İlk 2 müze girişi bedavaya geliyor. İlk Collesium a girin 2. sinide istediğiniz yerde kullanın. (Collesium, palatino ve roman forum tek bilet, Collesium a roma pass ile girince ilk müze hakkın dolar, palatino ve roman foruma roma pass ile müze hakkın dolmadan girersiniz. 2 müzede size kalmış.) Birde vatikan müzesine girecekseniz, internetten 4 euro pahalıya alın sıra beklemeyin derim. Havaalanındaki yapışkan taksicilere kanmayın, leonardo ile mis gibi terminiye gidin. Biletler kredi kartı ile kiosklardan alınabiliyor. Sorunuz olursa özelden detaylı sorabilirsiniz.
  • andR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben puanların silinmesi kuralını bekliyorum kesip atmak için. Alısverisi azalttım

• Kredi kartı ekranları hata veriyor an itibarıyla.

Sanırım harcama yaparken de sıkıntı yaşayacaksınız. Bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

Hocam ben puanların silinmesi kuralını bekliyorum kesip atmak için. Alısverisi azalttım

puanların silinmesi kuralı ne hocam? iki kartta da süreli puanlar silinmiyor diye biliyorum
  • @_LL_i @ kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılmakla beraber sıranın her zaman olmadığını söylemek de lazım. Akşam üstü gittim ve roma pass almadan sıraya girdim 5 dakika içerisinde içerideydim. Bazen çok uzun görünen sıralar gruplar için olabiliyor, biraz gayret edip net bilgiyi aldıktan sonra alacaksanız roma pass almakta fayda var:) Palatino hill bundan 1 ay önce gittiğimde açıktı ama müze kapalıydı. Leonardo ile değil otobüsle merkeze geçtim oldukça rahattı ve daha ucuz, leonardo oldukça hızlı ama 14 euro otobüsler 5-6 euro olması lazım.
  • photostr P kullanıcısına yanıt
    Evet, Roma Pass ve sıra konusunda haklısınız. Açıkçası biraz tercih meselesi, benim yaptığım hesaba göre 4-5 euro zarar ettim.(Müze girişleri ve akşamları metro kullandım) Hatta denemedim ama Palatino Hill e ilk girip aynı bilet diğer 2 yerde de geçtiği için daha sonra Collesium a sıra beklemeden geçenlerde varmış. Bu arada çocukla vatikan müzesine gidecekler varsa önden online bilet almasınada gerek yok. Her yarım saatte bir sanırım online bileti olanlarla aynı yerden çocuk önceliği verip içeri alıyorlar, bunu da araştırabilir çocuklular.(Tabi puset ile vatikanı gezmek biraz zulüm :) )
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Hocam katsayılar düstü parafly gibi puanlar silinmeye baslarsa kartı cöpe atarım

• ayhade A kullanıcısına yanıt
    Perili için şikayet çok.
  • Artık avantajı kalmadı, puanları harcayıp kartı kapatacağım...
  • 
Sayfa: önceki 37213722372337243725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.