Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36553656365736583659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartı yeni alanlarda oluyor o sorun genelde. 24 saat geçince düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart sadece uçuşlarda mı geçerli arkadaşlar başka herhangi bir yerde indirim kazandırıyor mu?

• arkadaşlar yapı kredi aradı world verelim dedi tamam dedim. Acaba normal kart yerine adios mu alsam. normal kartta olup adios ta olmayan birşey varmı acaba.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Dertsiz başına dert alıyorsun dostum.

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama ondan olduğunu sanmıyorum. Adios kartı da cüzdan uygulamasını da çıktığından beri kullanıyorum, hic basıma gelmemişti daha önce. 1 aydır filan kullanmiyordum sadece yoğunluktan. Müşteri hizmetleri de çözemedi 3 gündür, kullanamiyorum ne GG'da ne başka bir kampanyada.

• Merhaba,

Setur veya herhangi bir muadili sitesinde(bookinturkey) herhangi bir şekilde yurtdışı otel bakamıyorum. 3000 üzerinde yurtdısı otel varmış ama bunları nasıl seçeceğiz? Arayıp bana kafana göre xxx lokasyonda otel alır mısınız mı diyeceğim çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana19051905 -- 14 Mayıs 2017; 21:35:20 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    En son 2 sene önce geldi tek kart kullanmanın kötülüğü adios premium world plantium var ama kişiye özel gelmiyor. Ne yapmak lazım?

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu sene bana 1 kez geldi simdiye kadar. Senede 3 kere falan geliyor bana son 2 yilda. Ozel birsey yapmak gerekiyor mu bilmiyorum. Bazi kisiler MH arayip talep aciyor galiba. Ben hic oyle yapmadim. Harcamalara gore bakip harcamalar az ise motive etmek icin ozel harcama gonderiyorlardir muhtemelen. Gerci ben de karti duzenli kullaniyorum sayilir.
  • e_kodak E kullanıcısına yanıt
    Yapi kredi mobil uygulamasında favori kart seçimini yapip tekrar deneyin

• bahtsızpistole kullanıcısına yanıt
  • Bu ay gida/market 50 tl puan kampanyası gelmeyecek mi?

• alenes A kullanıcısına yanıt
    ramazan'da gelecek inşallah
  • beyler malum otel kampanyası yolculukları başlıyor artık yavaştan. acaba antalya için havalimanı transfer firması önerebilir misiniz, daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız. tek tek sitelere girip aratıyorum ama çok verimli olmuyor. çoğu amatörce yapılmış siteler, güncel olmayan fiyatlar vs. oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

beyler malum otel kampanyası yolculukları başlıyor artık yavaştan. acaba antalya için havalimanı transfer firması önerebilir misiniz, daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız. tek tek sitelere girip aratıyorum ama çok verimli olmuyor. çoğu amatörce yapılmış siteler, güncel olmayan fiyatlar vs. oluyor.

Işık oto transferi birkaç kez kullandım sorunsuzdur. Havalimanı otoparkında ofisleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiye özel harcama sözüne puan işini nasıl öğreniyorsunuz? Adınıza tanımlama işi. Müşteri hizmetlerini aradığımda öyle bir kampanya yok deniyor.:s

• tonymontana19051905 T kullanıcısına yanıt
    Seyahat hattını arayıp, konaklayacağınız tarihleri ve lokasyonu söylüyorsunuz, ayrıca istediğiniz diğer kriterleri de belirtin(yıldız sayısı, fiyat, şehir merkezine yakınlık vb). Buna göre hazırlayacakları listeyi sizin mail adresinize gönderiyorlar.
  • justinxnitsuj kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul'da her zaman Secure drive veya Tavport kullanıyorum, Antalya'da da her ikiside mevcut. Adios Premium'un secure Drive'da indirimi var, İstanbulda çok yoğun oluyor rezervasyon yapamayabiliyorsunuz çoğu kez, Antalya'da durum ne bilemiyorum ama erkenden yaptırmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazilimsever

Yapi kredi mobil uygulamasında favori kart seçimini yapip tekrar deneyin

Bu da çözüm olmadı maalesef, hem ykb mobili hem cuzdani sildim tekrar yükledim favori kart tanimlamasini filan yaptim ama düzeltemedim. Müşteri hizmetleri de geri dönüş yapmadı. Katılamıyorum hala hicbir kampanyaya

• merhaba arkadaşlar. kartta 900 e yakın puan var. haziran sonu gibi biyerlere gitmek istiyoruz. otel olur,
    schengenli yerlere uçak olur. ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 36553656365736583659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.