Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34173418341934203421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adios06 A kullanıcısına yanıt
    Eski pasaportunda mesela ABD 10 yıllık vizesi var diyelim. 10 yıllık vizenin gecerliliği oldugu sürece passportun son kullanma tarihi bitse dahi ABDye sorunsuz gidebilirsin. Tek sart Vizenin oldugu eski pasaportu ABDye giderken yeni pasaportunla beraber yanında tasıman.

Ulkeye giriş-çıkış işleminde yeni almış olduğun pasaporta yapılırken, ABDye giriş izni için eski pasaportuna bakmaktadırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcitixxx -- 1 Kasım 2016; 17:20:12 >
  • xxxcitixxx X kullanıcısına yanıt
    Avrupa Schengen vizesi için bu durum geçerli değil. Vizeyi yeni pasaporta aktarmak gerekiyor, vize süresi 6 aydan az kaldıysa da aktarmıyorlar.
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Beraber calıstıgım arkadasa her ay bu kampanya geliyor ve her ay kampanya dahilinde harcama yapıyor ve dolayısı ile puan kazanıyor. Kredi Kartı alısverisi cok yapmayan biri olarak arkadastan genelde cok cok az alısveris yapmakta olmama ragmen bana kampanya mesajı gelmiyor. Bilemedim nedendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

Avrupa Schengen vizesi için bu durum geçerli değil. Vizeyi yeni pasaporta aktarmak gerekiyor, vize süresi 6 aydan az kaldıysa da aktarmıyorlar.

yeni mi çıktı o kural?

daha önce ben eski pasaportumdaki vizeyle çok seyahat ettim.
  • Arkadaşlar konunun son mesajlarını okudum ve genelde yurtdışı tatil ve uçak seyehati için yazılmış mesajlar. Yeşil pasaport almama 2-3 yıl var daha, ayrıca vizesiz yerlere gitmek istesem ailecek gitmek zor olur, ufak çocuk var. Tatil bölgelerine yakın olduğum için de uçak yerine şahsi aracımı kullanıyorum. Kartın bana tek avantajı yurtiçi otel rezervasyonu olur şu aşamada. Bunun için değer mi, veya kolay puan toplayabilir miyim? Aylık k.k harcamam kampanyalara göre 2500-4500 arası değişiyor. Bunun için değer mi acaba veya puanlarla istediğimiz otelleri seçebiliyor muyuz yoksa acentenin anlaşmalı otelleri mi olmalı ve son olarak acente setur mu?
  • Bence bu konular sadece otel tur vs tavsiyesi seviyesinde kalmalı geri kalan silinmeli

Mutlu aZınlık olalım sallayın gerisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: californiadream

gittigidiyor sitesinden senelerdir uzak duruyorum. özellikle elektronik eşya ve cep telefonu konusunda imei si kopyalanmış ya da sorunlu refurbished telefon satanlar ve sonrasında da telefonla bile ulasılamayan musteri hizmetleri ve alıcının yanında durmaması yüzünden.

fakat samsung cep telefonu almam lazım bu kampanyadan. gittigidiyor'da satış yapan dürüst namuslu bir cep telefonu satıcısı ya da mağaza tavsiyesi verebilecek olan var mı?

feedback lere bakarak karar vereceksiniz.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Kampanyaları sıkı sıkı takip ederseniz yılda bir tatili bedavaya getirebilirsiniz. Otel olarak Setur firmasının anlaşmalı olduğu otellerden alabiliyorsunuz.
  • Yıllık puan kullanım limiti Ocaktan Ocağa oluyordu değilmi arkadaşlar.? Yani Ağustosta puan limitimi doldurdum. Ocak ayında tekrar alım yapabilirmiyim?
  • xxxcitixxx X kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp kişiye özel kampanya talebinizi iletin.
    Sizi sisteme dahil edeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwanpazzini

hong kong bilmiyorum da hangi bölgesindeki otelleri tavsiye edersiniz

Wan Chai yada Kawloon bölgelerinden alın hocam. Eğlence yerlerine vs yakın olsun derseniz Wan Chai, alışveriş, çarşı vs olsun derseniz Kawloon.
  • Arkadaşlar şok un kampanyasının cüzdana ek puanı var mıydı?

11 Ekim 2016 SOK MARKET KAMPANYASI 2.000 10,00 TL
  • rodmank kullanıcısına yanıt
    5 tl cüzdan puanı 27 ekim de yattı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

bunu ogrendigim iyi oldu bir arastirayim benim 5 yillik schengenim vardi yanmasin sakin :(
  • Arkadaşlar,

Adios kartım var ama acıkcası normal kredi kartı dısında kullanmadım.

17 TL wp ım var su an.

bu haftasonu 5i izmire gidip 6si istanbula geri doneceğim. ilk sayfadaki gibi bookinturkey.com a baktım ama pegasus cıkmıyor ornegin. thy ve atlasjet cıkıyor ve ikisi de pahalı.

yani normal alım yaptığımdan daha pahalıya gelmiş olmuyor mu? birisi anlatabilir mi bu işin mantıgını?

yani ben kendim skyscanner'dan 50 tlye bilet buldum diyelim ama bookinturkeyde en ucuz 100 tl cıkıyorsa yani o buldugum havayolları şirketi cıkmıyorsa mantıklımı alım yapmak?

çünkü genelde thy yüksek kurlarda..
  • adios06 A kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey. Eski pasaportumdaki vizeyle çok gidip geldim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Arkadaşlar,

Adios kartım var ama acıkcası normal kredi kartı dısında kullanmadım.

17 TL wp ım var su an.

bu haftasonu 5i izmire gidip 6si istanbula geri doneceğim. ilk sayfadaki gibi bookinturkey.com a baktım ama pegasus cıkmıyor ornegin. thy ve atlasjet cıkıyor ve ikisi de pahalı.

yani normal alım yaptığımdan daha pahalıya gelmiş olmuyor mu? birisi anlatabilir mi bu işin mantıgını?

yani ben kendim skyscanner'dan 50 tlye bilet buldum diyelim ama bookinturkeyde en ucuz 100 tl cıkıyorsa yani o buldugum havayolları şirketi cıkmıyorsa mantıklımı alım yapmak?

çünkü genelde thy yüksek kurlarda..

genel olarak iç hatlarda uçak biletinin puan oranı iyi çıkmıyor.
    en iyisi istediğin gün için seyahat hattından teklifini al. İşine gelmiyorsa ucuz bulduğunu alırsın.

• Arkadaşlar bende müşteri temsilcisi yönlendirmesiyle adios premium a geçtim. Yalız kafama takılan soru şu world card ın bütün kampanyaları adios içinde geçerli mi ?
  • :S kullanıcısına yanıt
    evet, temel de adios ve adios premium da world kart zaten.
  • 
Sayfa: önceki 34173418341934203421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.