Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.752
Cevap
1.076
Favori
5.538.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekoch

    Singapurda Santosa adasına nasıl gidebilirim? Tur sirketi ile fln mı yoksa herhangi bir tasıt gidiyor mu? Bir bucuk günlük bir zamanım var singapurda nasıl degerlendirmemi önerirsiniz, Gece safarisine katılmak istiyorum bir de önceki sayfada bilgisayars çok güzel anlatmış aslında singapuru, Bu safari kac saat sürüyor, sehir merkezinde mi?

    ilk sayfadaki gezi rehberinde ayrıntılar var. ama senin için bi kaç şey ekliyim ve özet geçiyim hocam:
    Sentosa adasına teleferikle gidilebildiği gibi otobüsle de geçebilmeniz mümkün. Ada içinde sizi yükseklere çıkaran trenle ada turu atmanız en eğlenceli aktivitelerden biri. Harbour front’tan kalkan ücretsiz otobüslerle de Sentosa'ya ulaşmak mümkün. Ama bu durumda teleferiğin müthiş manzarasından yoksun kalıyorsunuz.

    Sentosa, dünyanın en ünlü eğlence parklarındandır. Asya'nın en büyük tüp akvaryumu burada bulunur. Burada, çok çeşitli tropikal deniz canlılarının yanında köpekbalıkları, dev kaplumbağalar ve piranaları görebilirsiniz.
    bide biz oğlanla beraber balıkları sevdik. ve yem verdik. elinize yanaşıp yem yiyorlar.


    Ziyaretinizi saat 16.00 civarına denk getirebilirseniz yunusların şovlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca mumya müzesi de ilgi çekicidir. Musical Fountain ise şahane bir ışık ve ses gösterisi sunar.
    ---------------
    singapuru gezmek için city tour otobuslerine binmeni tavsiye ederim. 3-4 saat içinde tum gorulecek yerlere gidiyor. tek biletle istediğin durakta inip tekrar ucretsiz binebilirsin... devam edecek copy patelicem....

    geldim normal pc ye geçtim klavye da hızlı evet devam edelimmm...

    bide o city tour otobuslerinin kakltığı yerden direkt city tour şirketinin sentosa ya seferi var. az bi fark veriyosun direkt sentoso ya geçiyosun zamanın az olduğu için teleferik fazla zaman kaybettirir.

    Çin mahallesine kesin git ordaki hint tapınağının yanındaki sokaklarda alışveriş yap tipik çin hediyelik ürünleri çook ucuz .kaligrafi ustasından şans rulosu yazdırın ve korkunç büyük bir yer sokak sokak labirent gibi. (gece git)
    elektronik alacaksan funan centre a git. iphone 4 1000 tl gibi rakamlardır şu an. bilgisayarcılar var çok ucuz. i7 asus cihaz 1350 tl ydi mesela geçen yıl kasımdan bahsediyorum. gözlerin açıldı dimi

    devem ediyorrr. tekrar geldim...

    dikkaaaat bugis streeet diye bi yer var alışveriş manyağı olmamak için kendini bağlaman lazım. ççook ucuz labirentler gibi alışveriş yap önce oraya git sonra başka yerlere git. son dakka gidersen ben burdan nie almadım diye kafanı duvarlara vurursun. Bizim hanımlar 5-10 dolara çantaları görünce öyle oldu. gece git.
    bide dikkat et sokakta hatunlar asılabilir. sanırım ticari olaylar dönüyo.


    orchad road: orkide caddesi bizdeki alışveriş merkezleri köy bakkalı gibi kalıyor. özel metro istasyonu olanlar falan var alttan hepsi birbirne bağlı zaten. dış duvarları hep görüntülü reklam. aptala dönüyorsun.

    bi kaç hint ve çin tapınağı mutlaka gez acayip otantik yerler. ilk sayfadaki gezi rehberinde ayrıntılar var.

    . hayvanat bahçesini zamanın olursa mutlaka gez. singapur dan otobusle gidiyosun yolculuk 1.30 saat filan sürüyordu sanırım. 4-5 saat içerde zaman geçirirsin fillerle fotoğraf çektir. gece safarisi gereksiz zaten zamanın az. singapuru gece de yaşaman lazım. her zaman gidemiyosun.

    akşam gideceğin yerlere taksiyle git zaman kaybetme. çin mahallesine kesin gece git çok renkli pazarlar. gündüz pek bişi yok. bi yer vardı sinek böcek falan satıyorlardı yemek için

    hhaaaaa bu arada sakın bi yemek pazarına uğramadan singapurdan çıkma bozuşuruz bak . herkes önüne bi kaç çeşit yemek alsın ve deneyin. inanılmaz yemek çeşidi var. singapurlular için yemek bi kültür.
    rimbutan diye bir meyva var sakın yeme çok överler severler ama kokla ne demek istediğimi anlarsın.

    1.5 gün singapur dişinin kovuğuna yetmez ama iyi bir planlamayla çok iyi bir deneyim yaşayabilirsin


    thekoch kardeşim için...........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 21 Temmuz 2011; 0:24:27 >




  • charnel arkadaşın phuket gezisini ilk sayfaya ekledim.
  • @bilgisayars
    Hocam cok tesekkür ederim ya, sizler sayesinde adiosla tanıştık geziyoruz sürekli, bir de üstüne rehberlik hizmeti alıyoruz:)
    Emeği gecen tüm arkadaslara tesekkürler, eşsiz bir kaynak oluyor, Sayfanın cıktısını alıyorum, yarın kısmetse rehberim bunlar olacak,
    Tayland'dan foto makinası dısında alısveriş yapamamıstım, iyi olmuş ozaman,funan center'ı bir karıstıralım bakalım:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekoch

    @bilgisayars
    Hocam cok tesekkür ederim ya, sizler sayesinde adiosla tanıştık geziyoruz sürekli, bir de üstüne rehberlik hizmeti alıyoruz:)
    Emeği gecen tüm arkadaslara tesekkürler, eşsiz bir kaynak oluyor, Sayfanın cıktısını alıyorum, yarın kısmetse rehberim bunlar olacak,
    Tayland'dan foto makinası dısında alısveriş yapamamıstım, iyi olmuş ozaman,funan center'ı bir karıstıralım bakalım:)


    the koch aman diyim eklemelerim olacak akşamı bir bekle. eve gidip haritamdaki notlara bakacağım. gerçi orda saat kaaç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 20 Temmuz 2011; 19:56:58 >
  • Hocam saat 23.51 sabah 7 de transferimiz var. Siz yazın ben sabah gitmeden okurum oyle çıkarım :) ben uyuyorum artık. Phuketten selamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekoch

    Hocam saat 23.51 sabah 7 de transferimiz var. Siz yazın ben sabah gitmeden okurum oyle çıkarım :) ben uyuyorum artık. Phuketten selamlar

    Naptın ya:((( 23:51 hayat daha yavaş yavaş başlıyor o saatte uyunur mu????
  • adios'un kampanya sayfasında 599 liraya uzakdoğu tatili linkini çıkartmışlar. bu kampanyayı bitirdiler mi acaba?
  • ya bana fotoğraf makinası veya cep telefonu getirebilecek olanınız var mı?Lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7

    adios'un kampanya sayfasında 599 liraya uzakdoğu tatili linkini çıkartmışlar. bu kampanyayı bitirdiler mi acaba?



    Evet, bugün görüştüm, kampanyayı Cuma günü sonlandırmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7

    adios'un kampanya sayfasında 599 liraya uzakdoğu tatili linkini çıkartmışlar. bu kampanyayı bitirdiler mi acaba?



    arkadaşın da dediği gibi kampanya sona erdi. yeni kampanyaları bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 21 Temmuz 2011; 10:17:39 >
  • arkadaşlar ayrı bir soru olcak ama bu topik yoğun olduğu ve kartı sürekli kullananların da başına geliyor mu diye sormak istedim.Bir kaç kere burger king e gittim.Aldım menümü.Yk posundan çekin dedim.Tamam dediler çekmemişler.Dün başka bir şubesine gittim yk posu var mı dedim,var dediler daha sonra bozuk dediler.Anlamadım gitti Bütün bk lar birleşmiş ayn şeyi mi yapıyorlar.Resmen yk psoundan çekmek istemiyorlar.Bunun gibi şeyler başına gelen var mı ? gelince de ne yapıyorsunuz acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekoch

    Hocam saat 23.51 sabah 7 de transferimiz var. Siz yazın ben sabah gitmeden okurum oyle çıkarım :) ben uyuyorum artık. Phuketten selamlar


    yapma gözünü sevdiğim. o saatte uyunurmu. yazık oradaki uyku zamanlarına. en fazla 4 saat uyku yeter kardeşim. bırak 1 hafta uykusuz kal gelince toptan uyursun.
  • ben de dün istanbul küçükköy cebeci caddesindeki opet hilal petrole gittim. pompacıya temazsız posunuz var ve calısıyo mu dedim. evt dedi adam. 35 liralık doldur dedim. ödeme için kasaya gittim. temazsız POS'u kullanacağım deyince adam bozuk dedi. iyice sinir oldum ama yapacak birşey yok benzini bir kere almıştım artık.

    arkadaşlar cebeci caddesindeki OPET hilal petrole gitmeyin. POS'ları çalışmıyormuş.

    anlamadığım işyerleri bilerek ya da bilmeyerek nmi bozuk diyor bilmiyorum. adamların ne kaybı var sanki. kampanya parası onların cebinden de cıkmıyor üstelik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vibisi

    arkadaşlar ayrı bir soru olcak ama bu topik yoğun olduğu ve kartı sürekli kullananların da başına geliyor mu diye sormak istedim.Bir kaç kere burger king e gittim.Aldım menümü.Yk posundan çekin dedim.Tamam dediler çekmemişler.Dün başka bir şubesine gittim yk posu var mı dedim,var dediler daha sonra bozuk dediler.Anlamadım gitti Bütün bk lar birleşmiş ayn şeyi mi yapıyorlar.Resmen yk psoundan çekmek istemiyorlar.Bunun gibi şeyler başına gelen var mı ? gelince de ne yapıyorsunuz acaba ?

    bende böyle birşeyle karşılaştım. yk posundan geçirin dedim. merak etmeyin yk ile ortak pos dedi. gerçekten de öyleymiş puanlarım hesabıma girmiş.
  • Arkadaşlar uzakdoğu kampanyası sona erdi...

    DİĞER AKTİF KAMPANYALAR:
    -------------------------------------------------------------
    adios ile K.K.T.C'ye YAZ BOYUNCA 109 TL puanla uçuyos!
    ------------------------------------------------------------------
    Yapı Kredi Seyahat Hattı ile yaz boyunca ücretsiz shuttle hizmetinden faydalanıyos!
    adios ile yaz boyunca Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir'de ücretsiz shuttle hizmetinden faydalanabilirsiniz.

    Kampanya İzmir Havalimanı’ndan Çeşme’de istenilen bir adrese veya Çeşme’den İzmir Havalimanı’na, ayrıca Dalaman, Bodrum ve Antalya Havalimanları’na ya da bu havalimanlarından istenilen adrese (hizmet alanında olmak koşulu ile) yapılacak olan transferler için geçerlidir
    ------------------------------------------------------------
    adios ile Ramazan Bayramı ve Eylül ayı boyunca 149 TL'den başlayan puanlar ile uçuyos, çifte bayram yaşıyos!
    Ramazan Bayramı ve Eylül ayı boyunca yurtiçi 149 TL, Avrupa 249 TL ve dünyanın geri kalanı 449 TL puanla gidiş dönüş uçak bileti.

    -----------------------------------------------------------------------------------
    adios ile yaz sıcağını kışın yaşıyos!
    Yazın bitmediği Havana, Lima, Buenos Aires, Acapulco, Seychelles, Sao Paulo, Cape Town, Johannesburg, Meldives, Bangkok, Beijing, Phuket, Bali, Shangai'a uçak bileti adios sahiplerine özel 479 TL puanla.
    -------------------------------------------------------------
    adios ile Kasım ayı ve Kurban Bayramı'nda 149 TL'den başlayan puanlar ile uçuyos, çifte bayram yaşıyos!
    Kasım ayı ve Kurban Bayramı’nda yurtiçi 149 TL, Avrupa 249 TL ve dünyanın geri kalanı 449 TL puanla gidiş dönüş uçak bileti.
    -----------------------------------------------------------------
    adios ile yeni yıla en güzel nerede giriliyorsa biz de orada oluyos!
    249 TL'den başlayan puanlar ile yeni yıla en güzel nerede giriliyorsa siz de orada olun.

    Paris, Londra, Roma, Barcelona, Berlin, Dubai, Beyrut ve Moskova biletleri kampanya koşulları için tıklayınız.
    http://www.adioscard.com/modalcontent.aspx?modalid=85
    Sydney, New York, Shangai ve Rio biletleri kampanya koşulları için tıklayınız.
    http://www.adioscard.com/modalcontent.aspx?modalid=86




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydemir52


    quote:

    Orijinalden alıntı: thekoch

    Hocam saat 23.51 sabah 7 de transferimiz var. Siz yazın ben sabah gitmeden okurum oyle çıkarım :) ben uyuyorum artık. Phuketten selamlar


    yapma gözünü sevdiğim. o saatte uyunurmu. yazık oradaki uyku zamanlarına. en fazla 4 saat uyku yeter kardeşim. bırak 1 hafta uykusuz kal gelince toptan uyursun.


    Valla ben de aynı şeyi söyledim ama bilmiyorum belki geri dönünce daha iyi anlar ne demek istediğimizi




  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum bu "agoda" da neden fiyatlar bu kadar ucuz? :D

    mesela çeşmedeki bu otel 2 kişi geceliği 71 TL mi?

    http://www.agoda.com.tr/europe/turkey/izmir/albano_hotel.html

    diğer yerlerde bu fiyatın 3 misli fiyat veriyolar.
  • hocam ben 1 eylül için baktım 473 lira çıkıyor sen hangi tarih için 71 tl görüyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x

    hocam ben 1 eylül için baktım 473 lira çıkıyor sen hangi tarih için 71 tl görüyorsun


    5 eylül mesela.. =) baktığınız tarih bayram olduğu için öyle uçuk kanımca onun dışında 189-200 civarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuzzleMaker -- 21 Temmuz 2011; 16:55:57 >
  • gezisitesinden baktım oradada 76 lira ve daha %10 indirim var gibi.
    ben şu ana kadar yurt içi hiç bir oteli agoda da daha ucuza görmedim.
    (gezisitesi ilede tatile gitmişliğim vardır sorun yaşamamıştım)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.