Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84.751
Cevap
1.076
Favori
5.538.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23702371237223732374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murspam

    Evet, şu aşamada kapattırırım diyemiyorum, biriken puanlardan dolayı.

    Açıkcası şimdiye kadar Adios'la bu aidat iptal işi neredeyse otomatiğe bağlanmış olduğundan Tüketici Hakem Heyetine gitmeyi hiç düşünmemiştim. O yüzden öncelikle yukarıda bahsettiğim iki stratejidne birini uygulamayı planlıyorum. Ama tutmazsa dediğiniz yoldan da gidebilirim, ekkartla birlikte 180tl ödemem gerekecek, az değil. Arkadaşınız hangi bölgede? Teşekkürler yardımınız için.

    Burada başka yüksek harcama sözü sorunu yaşayan oldu mu acaba?



    Şahsen kart aidatı iptaline yönelik harcama sözü önerilerini hiç kabul etmedim. Bir şekilde iptal edildi ya da THH itirazı ile geri aldım tutarları. Ayrıca aklıma gelmişken, zaman zaman otomatik ödeme talimatlarına da iptal sağlanabiliyor. Bu öneriyi de sunabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi na9n -- 13 Ocak 2014; 15:53:53 >




  • Arkadaşlar yurt içi uçak biletine ihtiyacım olacak.
    Adiosda kat sayı düşük olduğu için Vakıfbanka başvurdum. Saolsunlar kabul etmemişler.
    Uygun fiyatlı uçak bileti için önerileriniz nelerdir.
  • merhaba arkadaşlar. paraf ve bonus kullanıyorum yıllık 20 bin lira civarında kart harcamasi yapıyorum yılda 10 15 kez yurt içi thy ve onur air gibi şirketlerle uçuyoruz eşim yada ben yazın 5 günlük tatile çıkarız. bu kartı almalı miyim bana ne oranda faydası olur
    saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solidsnake86 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sevindim hırsızın bulunmasına umarım böyle olaylarla birdaha karşılaşmazsınız.
    Ama otelin dedektif tutarak olayın üstüne gitmesi olayını çok beğendim.
    Gittiğiniz otelin adını alalımda o bölgede tatil yaparsak tercih sebebimiz olur
  • respectrespect kullanıcısına yanıt
    Tatil için faydasını görürsünüz. Birikmiş puanlarınız ile tatiliniz ucuza gelir. Yurt içi uçuş için Adios çok uygun olmuyor. Çok sık yurt içi uçuyorsanız Vakıfbank World daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Tabi daha tecrübeli arkadaşlarada sormak lazım.
  • Arkadaşlar GRANDE CENTRE POİNT HOTEL RATCHDAMRİ otelin adı 5 yıldızlı 1 otel..bangkokta..otel çok merkezi skytrain istasyonu dibinde..kahvaltı güzel,havuz da iyi..personel 10 numara..herşeyden önce otelin lekelenmemesi için herşeyi yapıyolar..ilgilenen herkese tsk ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solidsnake86 S kullanıcısına yanıt
    Cok gecmis olsun sizin adiniza sevindim, iyi tatiller

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an Bangkok ta olan varmı? Durumlar nasıl? 18-25 Ocak arası Tayland da olacağım. Ortalık fena karışmış sanırım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Franchase

    Arkadaşlar şu an Bangkok ta olan varmı? Durumlar nasıl? 18-25 Ocak arası Tayland da olacağım. Ortalık fena karışmış sanırım...

    https://twitter.com/RichardBarrow
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidsnake86

    Arkadaşlar olay çözüldü..otel özel dedektif kiraladı herif geldi ilk benle konuştu benden geri kalan dolarlarımıda istedi sonra 1 saatte 3 şüpheliyle konuştu ve oda temizleyicisi kadın çıktı çalan..parayı almış başka bi odada yatağın altına saklamış..paramı da verdiler bide tabi sus payı olarak ufak hediyeler:)))kadınıda şikayet ettim şimdi gözaltında karakolda yarında mahkeme:))

    Geçmiş olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Franchase

    Arkadaşlar şu an Bangkok ta olan varmı? Durumlar nasıl? 18-25 Ocak arası Tayland da olacağım. Ortalık fena karışmış sanırım...

    Suan turistler icin bir problem yok. Sadece merkezdeki 2-3 avm aksam 7-8 dedi mi kapaniyor ve o civarlardaki yollar eylemcilerle dolu oldugu icin trafik islemiyor, metro ise calisiyor. Ortalikta polislerde var ama polisler eylemcilere insan gibi davrandigindan(benim gordugum) tereddut edecek bir durum bence yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeri burası değil ama aynı sistemi kullandıklarından soruyorum yarın parafly la otel rez. yaptırcam tamamını avans kullanıp ama muhtemelen sene sonuna kadar tamamını kapatamıycam 200 liraya yakın ekside kalsam nakit olarak ne öderim bu sistemi çok anlayamıyorum çünkü... birde dubai otel tavsiyelerinizi beklemedeyim yarın alıcam
  • bugün bankayı aradım bana ozel puan kampanyası tanımlayın diye. bu sene o olayı bitirmisler. uzun zamandır forumu takip etmedim. belki daha once soylenmıs olabılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtasova

    Arkadaşlar yeri burası değil ama aynı sistemi kullandıklarından soruyorum yarın parafly la otel rez. yaptırcam tamamını avans kullanıp ama muhtemelen sene sonuna kadar tamamını kapatamıycam 200 liraya yakın ekside kalsam nakit olarak ne öderim bu sistemi çok anlayamıyorum çünkü... birde dubai otel tavsiyelerinizi beklemedeyim yarın alıcam

    Ne kadar ekside kalıp kapatamazsan vaad edilen sürede; kalan tutarı hizmet alırken kaç ile çarpıp aldı isen o şekilde borç olarak yansıtılır.
    Örnek: Tur hizmeti aldın ve x4 kat değerli kullandın puanları. Yıl sonunda da 150 tl puan borcun kalıp kapatamadıysan 150*4=600 TL kartına borç olarak yansıtılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 13 Ocak 2014; 21:34:40 >




  • iron_man İ kullanıcısına yanıt
    Evet belliydi bir kaç gün önce bir arkadaş yazmıştı puan kısmında değişiklik var diye. Sanırım internet şubesinde puan bölümüne girip ordan kendimiz oluşturacağız...
  • murspam M kullanıcısına yanıt
    Selam
    Bende bu tip olaylara maruz kalmamak için meşe paketi diye bir pakete geçtim hesap işletim ücreti+kart ücreti vs ödemiyorum. 2 taksitte 60 liramı neydi uğraşmaya değmez diye bu paketi almıştım. inceleyin belki işinize yarar fiyatı 79 imiş..

    http://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/sikca-sorulan-sorular/bankacilik-hizmet-ve-paketleri/mese-paketi/6483.aspx#faqItem9



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 13 Ocak 2014; 23:02:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iron_man

    bugün bankayı aradım bana ozel puan kampanyası tanımlayın diye. bu sene o olayı bitirmisler. uzun zamandır forumu takip etmedim. belki daha once soylenmıs olabılır.

    ben geçen hafta aradım ocak ayı için talebiniz geçmiş olabilir ancak şubatta tekrar talep edin dediler, kişiye özel bitmemiş sanırım..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gecmis olsun öncelikle

    Otelin ilgisine hayran kaldim. Sizdeki kalan dolarlari alarak heralde seri numarasi benzerligi bulmaya calistilar süphelilerdeki paralar ile.
    Dedektifi gelirken getirin burda cok is var.

    Sonucta hirsizlik oguldan babaya degil , babadan ogla gecer baskanimizin dedigi gibi. (ilk defa bir sözünüde begendim )

    Iyi tatiller bol eglenceler
  • Multinet kampanyası bitti mi? Eger bitmediyse multinet hakkında bilgi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy_mulo

    Multinet kampanyası bitti mi? Eger bitmediyse multinet hakkında bilgi alabilir miyim?

    Bitti.
  • 
Sayfa: önceki 23702371237223732374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.