Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1942. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19401941194219431944
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dilemma_07

bende adios prem. axess plat. vakıf World, maximiles, paraf plat ve parafly plat. kredi kartları var. 14 temmuzda arkadaşım amerikaya gidecek. iphone aldırmayı düşünüyorum. kartımı arkadaşıma vereceğim. kur açısından hangisi avantajlı olur? usd ekstresi mi mantıklı olur? yurt dışı alışverişlerde taksit kampanyası paraf(5 taksit ancak tl ekstresine) dışında var mı acaba? bilgisi olan...

Vakıf World da platinum ise Vakıf derim.

Vakıfın dolar ekstresi var. Direkt dolar üzerinden ödeyebilirsiniz.

Yurtdışı Ayrıcalıkları

Vakıfbank Platinum ile yurtdışında yapacağınız 100 TL ve üzeri harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz 3 ay erteleyebilirsiniz. Bu uygulamadan faydalanmak için tek yapmanız gereken 444 0 724 Telefon Bankacılığı’nı arayarak kampanyaya dahil olmak istediğinizi söylemek.

Ayrıca yurtdışında yapacağınız 100 TL ve üzeri tüm harcamalarınızda %10 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

İndirim oranı maksimum 100 TL’dir.

• vakıf world klasik kartım var. taksitli düşünürsek hangisi mantıklı
  • quote:

vakıf world klasik kartım var. taksitli düşünürsek hangisi mantıklı

Axessde de yurtdisinda 5 taksit mevcut.Adiosun benden kirptigi komisyonlari biraz gec farkettim son 1 yildir axess kullaniyorum ve oldukca memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: ikcihan

[

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, çok faydalı oldu.

delaware'e gittinizmi siz? gittiyseniz new york ile arası kaç saat sürüyor. sanırım otobüs firmasıda var buraya giden.

Rica ederim arkadaşlar ne demek.

Delaware e gittij. New yorj a yaklaşık 130 mil civarı.araba ile 2.5 saar civarı sürüyor.

Maryland. Da arkadaş yaşıyor, biz 1 gece onun yanında kaldık. Maryland ile delaware arası 1 mil. Arkadaşda ertesi gün bizi delaware de bulunan normal alışveriş merkeLerine götürdü. Outlet e değil. Normal yerlerden bile indirimli ürünler bulduk aldık. Marshal la götürdü mesela, bildiğin çarşı mantığında bir yee. Markaların tek kalmış ürünlerini satıyor. İyice araları eşeleyince uygun fiyatlı bir sürü marka kıyafet, çanta gözlük parfüm bulduk. Eşi. Guess gözlük aldı mesela 15 dolara.

Deleware de birde outlet varmış, deniz kenarı bir şehirdw ama bulunduğumu noktaya 1.5 saat olunca biz gitmedik.

Outletlerlee ve diğer magazalae için önemli şey şu/ mağaza girişindeki raflardaki fiyatlara aldanmayın. Arka tarafa doğru ilerleyin ve genelde soyunma kabinlerinin oradaki clearance yazan bölümü karıştırın. Uygun fiyatlı şeyler orada oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygunen

quote:

Axessde de yurtdisinda 5 taksit mevcut.Adiosun benden kirptigi komisyonlari biraz gec farkettim son 1 yildir axess kullaniyorum ve oldukca memnunum

nasıl yapılıyor acil yanıt bekliyorum. kartı ankaraya göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Puanların geri alınmama uygulaması devam ediyor mu uzun zamandır ilk defa artıdayım ne yapacağımı bilemedim.

Ewet aynen devam, silinmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygunen

quote:

nasıl yapılıyor acil yanıt bekliyorum. kartı ankaraya göndereceğim.

http://m.axess.com.tr/mobil.aspx?cmp=yurtdisi-kampanyalari

• teşekkür ederim. çok makbule geçti. peki ekstremizin usd kesilmesi için bankaya başvuruyor muyuz? yoksa otomatik mi usd ekstresi geliyor.
  • Arkadaslar adios kartla bu aralar ilgilenmeye basladim. Birsey sormak istiyorum. Adios klasik kartta puan silinme durumu var mi yoksa sadece premium da mi silinmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Arkadaslar adios kartla bu aralar ilgilenmeye basladim. Birsey sormak istiyorum. Adios klasik kartta puan silinme durumu var mi yoksa sadece premium da mi silinmiyor?

Klasik adiosta 1 hafta fazladan sure veriyolar

Premiumda harcamazsan unutmustur cani sagolsun diyip silmeyebiliyolar

Play kart varsa yasadin onda bu genctir ilk sayfayi okuyacak zamani olmamistir kesin deyip hic silmiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

Arkadaslar adios kartla bu aralar ilgilenmeye basladim. Birsey sormak istiyorum. Adios klasik kartta puan silinme durumu var mi yoksa sadece premium da mi silinmiyor?

Play kart varsa yasadin onda bu genctir ilk sayfayi okuyacak zamani olmamistir kesin deyip hic silmiyolar

Benim ayrica play ogrenci kartim var. Simdi is guc sahibi oldugumdan dolayi adios daha uygun gelmeye basladi. Az onceki dediklerinizi aciklayabilir misiniz. Premium da siliniyor mu simdi

• Hocam bir onceki mesajda thunder arkadasimizin hazirladigi muhtesem bir baslik var. Aklina gelebilecek her sey yaziyor orada.

Nasil bulacagim dersen kocaman bir resimle TIKLA OKU yaziyor linkin hemen ustunde.
  • HeLLoRd_85 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bir onceki mesajda thundere arkadasimizin hazirladigi muhtesem bir baslik var. Aklina gelebilecek her sey yaziyor orada.

Nasil bulacagim dersen kocaman bir resimle TIKLA OKU yaziyor linkin hemen ustunde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v4science -- 11 Temmuz 2013; 19:02:55 >
  • Keşke kendime almış olsaydım. İşyerinden bir arkadaşım bugün yanımda aldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4science

Hocam bir onceki mesajda thundere arkadasimizin hazirladigi muhtesem bir baslik var. Aklina gelebilecek her sey yaziyor orada.

Teşekkürler ilginiz için hocam
  • Arkadaşlar adiosta süreli puanlar siliniyor mu?
  • Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

AKTİF PUAN KAMPANYALARI
    --------------------------------

*** World Alışveriş Asistanı içindeki alışveriş merkezlerinde bulunan Polaris/Mediamarkt mağazalarında Cuma, Cumartesi ve Pazar tek seferde 100 TL ve üzeri harcamaya 10 TL.Facebook ya da Twitter'dan paylaşanlara ekstra 5 TL

* 22 Temmuz 2013
    -Kliksa.com tek seferde yapılacak 500 tl ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlere %10 (en fazla 100 tl)
    -GittiGidiyor.com üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 500 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 50 TL Worldpuan, tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 1.000 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 100 TL (vakıf hariç)

* 31 Temmuz 2013
    -Butigo.com'dantek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde 20 TL
    -1tikla2kazan.com internet sitesinde tek seferde yapılacak 80 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 (en fazla 100)

* 7 Ağustos 2013
    -Gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nden ilk 100 TL alışverişten sonraki her 100 TL alışverişe 5 TL (en fazla 50 tl) (KAZAN xx xxxx 3160)

* 11 Ağustos 2013
    -10 Temmuzdan itibaren Sunexpressten tek seferde yapılacak 150 tl ve üzeri alışverişlerde 15 tl (SUN xx xxxx 6635)

-İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5
    -Avis'ten araç kiralamada tek çekim işlemlerde %10

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

1 - 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılacak 5 adet 75 TL ve üzeri e-ticaret alışverişine 25 TL WP (SANAL xx xxxx 6635)

20 Mayıs – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında emekli maaşını TEB’e taşıyanlar 400 TL WP
    -İnternet Şubesi’ne en son 26 Şubat 2013 tarihinden önce giriş yapmış veya ilk defa giriş yapacak ilk 2.000 kişiye 20 tl

PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    ----------------------------------

* 16 Temmuz
    -D&R Bodrum,tekzen

* 17 Temmuz
    -Teknosa
    * 19 Temmuz
    -Polaris/Mediamarkt
    * 30 Temmuz
    -GG
    * 01 Ağustos
    -Kliksa
    * 06 Ağustos
    -1tikla2kazan,Vakıf e-ticaret,butigo
    * 14 Ağustos
    -Ramazan
    * 17 Ağustos
    -Sunexpress

Adios Sıkça Sorulan Sorular
    http://forum.donanimhaber.com/m_76171154/f_//tm.htm

• Soru sormadan önce; Oku, Oku, Oku...............................................!
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

Ustad adiosun fazladan verdiği bi hafta içinde premiuma yükselirsek play kartı kaybettik diye kayıt oluşturup sizn için buradyizdan da thundere çok uzun yazıyor kim okuyacak şimdi diye başvuru yaparsak süresiz puanların akıbeti ne olur. Acil yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslr vakifkart sms gondermis. 1000 lira faizsiz ve masrafsiz diyor 4 taksit diyor. Forumda bir kisi bu avantajdan yararlanmisti. Bir kac kisi ise masraf alindigini soylemisti. Fakat onlarin atm den yanlis menuden giris yaptigini iddia edenler olmustu. Bu yzismalari Aradim fakat bulamadim. O sayfayi bulup link atabilecek ya da bu avantajdan masrafsiz ve faizsiz yararlananlar varsa yardimci olabilir mi acaba? Gercekten 4*250 tl olarak mi oduyoruz hic bir masraf olmadan?

• 
Sayfa: önceki 19401941194219431944
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.