Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.014
Cevap
1.064
Favori
5.617.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce gittigidiyordan bir alışveriş yaptım ve Mart 100*10 kampanya mesajı geldi. gg kampanyaya dahil bu durumda..
  • puan kullanımında yıllık sınır 5000 tl miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarossE

Mart ayı kampanyası için opet online yakıttan yükleme yaparsak geçerli olurmu? Başka bir deyişle opet online yakıttan çekim yapıldıgında yapıkredi posundan mı geçirilecek? Teşekkürler

Bunu ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

quote:

Orijinalden alıntı: xmutti

quote:

Orijinalden alıntı: Jmaguire

quote:

SUNABAT 11*100 DEN 80 YATMIS. SANIRIM E-BEBEK.COM DAN YAPILAN ALISVERISLERI SAYMADILAR. MALBUKI BU GIYIM SEKTORUNDE GECIYOR AMA ANLAMADIM...

D&R DA YATMAMIS 10 TL AMA ONUN SAYILMAYACAGINI BILIYORDUM..

e-bebek ve d&r dan subat ayında alısverıs yapıpta 10*10 puanı yatmayana arkadas varmı????

ben ebebekten alışveriş yaptım. bkm ile birleştirdim taksitli çektirdim. hem bkm hemde şubat 10 tl yattı.

ayrıca hızlıaldan gram altın aldım onada yattı. benim 10 tlde yatmayanım yok o sebeple bunlarla ilgili kesin yazabiliyorum. hızlı alda taksit atlatmalı + 3 taksiti seçmiştim.

hocam bu olmadı işte
    tüm tezleri çürüttün
    tek akla gelen farklı sanal pos kullnılması ?

benim ekstrede hizlal.com olarak değil trend mağazacılık olarak geçmiş.
    altın aldım ve yattı

hızlıal altını farklı postan çekiyor.altın alındığı zaman sepete başka bişey eklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zikefin

quote:

Orijinalden alıntı: zikefin

bu eşimin kartı, bunada 70.tl yatmış,
    galiba buna eksik yatmış,

11/02/2013 KESA TURKEY LİM İSTANBUL (darty) * 451,99 90 11

13/02/2013 TESCO KİPA İST. İSTANBUL 100,00 50

13/02/2013 3018 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL (real) 100,00 50

14/02/2013 DARTY BEYLİKDÜZ İSTANBUL 149,00 149

14/02/2013 WWW.YAKALA.COM İSTANBUL 125,64 126

16/02/2013 İNCİ DERİ İSTANBUL 115,00 230 3

23/02/2013 TESCO KİPA İST. İSTANBUL 100,00 50

23/02/2013 TERGAN DERİ ÜRÜ İSTANBUL 114,90 460

26/02/2013 HEPSİBURADA.COM İSTANBUL ** 503,37 126 6

27/02/2013 WWW.HIZLIAL.COM ISTANBUL 101,25 101

28/02/2013 WWW.HIZLIAL.COM ISTANBUL 101,25

az önce mh ile görüştüm
    yakala.co
    d&r
    hepsiburada nın dahil olmadığını söyledi

Benim hepsiburada sayılmış . Erteleme yaptırmamıştım ama . Belki sizinki erteleme olduğu için sayılmamış olabilir . Ama çok saçma bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

Hanımın Vakıf World ile Gittigidiyor'dan alışveriş yaptım 1000 TL, kadınlar gününe özel 10 TL WP kazandınız diye mesaj geldi, hanımların kartlara çullanın :)

Bunun üstünde duralım.Araya kaynamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

puan kullanımında yıllık sınır 5000 tl miydi?

2500 tl
    İkinci(ek kart değil) kartın varsa 2500 tl daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

quote:

Orijinalden alıntı: Ridest

Hanımın Vakıf World ile Gittigidiyor'dan alışveriş yaptım 1000 TL, kadınlar gününe özel 10 TL WP kazandınız diye mesaj geldi, hanımların kartlara çullanın :)

Bunun üstünde duralım.Araya kaynamasın.

Eşinizin üstüne asıl karttı değil mi?
  • sanırım sanal kart ile yapılan harcamalarda bir sıkıntı var arakdaslar.. ondan dolayı puanlar yatmamıs olabılır. mh ile gorustum 10 adet 100 tl uzerı alısverısınız var dedı. ama 2 tanede sanal kartla alıcagım alısverıs vardı.. bakalı marayacak bırazdannn....

• AKTİF PUAN KAMPANYALARI
    --------------------------------

* 10 Mart 2013
    -Kredi Kartı ile Mobil Şubeye giriş yapın 30 TL(çekilişle 1000 kişiye)

* 13 Mart 2013
    -Gittigidiyor.com'dan tek seferde yapacakları sepet toplamı 250 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerde %10(en fazla 100)
    -Kliksa.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli işlemlerde %10(en fazla 200)

* 19 Mart 2013
    Facebooktan kayıt yaptırıp LC Waikiki mağazaları ve internet sitesinden yapılacak harcamalara %10(en fazla 25)

* 29 Mart 2013
    -14 Marttan itibaren Metro toptancı marketlerde yapılacak tek çekim alışverişlerde 250 tl ye 25 tl 500 tl ye 50 tl

* 31 Mart 2013
    -Avis'ten World Platinum'a özel 5 taksit veya tek çekim işlemlerde %10
    -1tikla2kazan.com.tr'den 80 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10(en fazla 25)
    -Vadesiz hesabından otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine her yeni otomatik fatura talimatı için 1 çekiliş hakkı (1000 kişiye 50 tl)
    -Setur.com.tr'den tek seferde yapılan 2500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL
    -World Üyesi gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerinde tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri ikinci alışverişten itibaren 10 TL(en fazla 100)
    -...Marttan itibaren Kliksa.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli işlemlerde %10(en fazla 200)

* 3 Nisan 2013
    -Özdilek Süpermarketleri'nden yapılan toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL

-İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5(dönemiçi işlemlerde yüklenir )
    -YOYO'dan Her araç kiralamada %10(her aynı 4ünde yüklenir)

VAKIFBANK WORLDCARD
    * Vakıf Emeklilik A.Ş.’den Bireysel Emeklilik Sözleşmesi satın olanlar her ay ödeyecekleri katkı payı tutarının %10(en fazla 15 tl)

PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    --------------------------------

* 08 Mart
    -Hepsiburada

* 9 Mart
    -Şubat WP,Gezisitesi

* 12 Mart
    -DOL

* 19 Mart
    -GittiGidiyor

* 21 Mart
    -Kliksa1

* 26 Mart
    -LCW

* 6 Nisan
    -1tikla2kazan,Setur,Kliksa2,Mart WP

* 9 Nisan
    -Özdilek

***Hepsiburada,Şubay ayı WP ve kişiye özeller yüklenmiştir.

Belirtilen internet sitelerinde yapılan internet alışverişleri kampanyaya dahildir: VATAN BİLGİSAYAR, BİMEKS, PC GOLD BILGISAYAR, ELECTRO WORLD, TEKNOLOJİX, HIZLIAL.COM, HEPSİBURADA, 212.COM, GİTTİ GİDİYOR, ZİZİGO,WWW.EREYON.COM.TR, ANNELUTFEN.COM, E-BEBEK, VATAN BİLGİSAYAR SANAL, MADALION.COM, İNDİRDİK.COM, SANALREYONUM.COM, SANALPAZAR.COM, TEKNOKOLİK, AVMMALL.COM, MARKAPON.COM, MORHİPO, TRENDYOL, BUTİKBEBE.COM, VİPDÜKKAN.COM, LİMANGO, YENİÇARŞIM.COM, ARABULVAR, ENMODA, KLİKSA, MARKAFONİ, BON PRIX , 1V1Y.COM, MODAELİNİZDE.COM , PABBUC.COM, BEE GODDES, EVMANYA, PERABULVARI, BELLA MOLLA, GİMORA.COM, LİDYANA.COM, ELSESİLVER.COM, BUTİGO

• quote:

sanırım sanal kart ile yapılan harcamalarda bir sıkıntı var arakdaslar.. ondan dolayı puanlar yatmamıs olabılır. mh ile gorustum 10 adet 100 tl uzerı alısverısınız var dedı. ama 2 tanede sanal kartla alıcagım alısverıs vardı.. bakalı marayacak bırazdannn....

kişiye özeller henuz yuklenmemişşşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

2500 tl

Ikinci karttan kasit nedir hocam esinize ait asil kart midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franchase

quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Arkadaslar bi sorum olacak, acaba forumda en yuksek worldpuani olan kimde? Gecenlerde bi arkadasta 1900tl vardi. Daha yuksegi var mi acep?

Benim de 1350 TL var, bende merak ediyorum en yüksek kimde...

Evet artık Adiosçular s.d.k yarışına girdi . Kim daha uzağa i.er diye
  • hb 75 yattı mı? acil bilet almam lazım avans kapatılmadığından vermiyorlar
    millet daha niye yatmadı derken anlamıyordum ne aceleniz var diyordum şimdi anladım
    son 8i dediler son saatinde mi yatıcak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

2500 tl

Ikinci karttan kasit nedir hocam esinize ait asil kart midir?

İki adet kart.Yani 2 adios,1 adios 1 plya ya da 1 adios 1 opet gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

quote:

Arkadaslar bi sorum olacak, acaba forumda en yuksek worldpuani olan kimde? Gecenlerde bi arkadasta 1900tl vardi. Daha yuksegi var mi acep?

4966 tl puan

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

hb 75 yattı mı? acil bilet almam lazım avans kapatılmadığından vermiyorlar
    millet daha niye yatmadı derken anlamıyordum ne aceleniz var diyordum şimdi anladım
    son 8i dediler son saatinde mi yatıcak

yattı (yapı kredi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 8 Mart 2013; 14:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

quote:

quote:

Keşke harcayabilsek de bu kadar birikmese

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail671

Merhaba Arkadaşlar ,

Bende Adios kervanına yeni katılanlardanım.Forumda emeğe geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Bu ay PLAYCARD ım ile Hepsiburada dan 75TL ,Şubat ayı kampanyasından 40 TL ve BKM expressden 15TL olmak üzere TOPLAM= 130 TL kazandım.

Bu puanları playkartımdan, adios kartta aktardım ve puanlar adios karttan silinmiyor.Fakat şimdi müşteri hizmeti ileyaptığım görüşmede süreli olan puanlarınızı play kartınızdan kullanmadığınız taktirde eksi worldpuana düşersiniz dedi.Kafam karıştı bu şekilde eksi puana mı düşeceğim.Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim!!!

EVet eksi puana düşersin . Play kartını adios karta çevirirsen o zaman eksi puan olmazdı . Sen tekrar adios kartındaki aktardığın kadar olan puanı playe aktar . Play katını da adiosa çevir ve o zaman puan silinme durumu olmaz .

Bu bir öneridir , bunu çağrı merkezini aradığında temsilci ile görüşürken tek tek sor , teyit al ve ondan sonra işlem yap. Bir de görüşme kayıtlarını kim ile saat kaçta yaptın gibi bilgileri de not al ...

• quote:

sanırım sanal kart ile yapılan harcamalarda bir sıkıntı var arakdaslar.. ondan dolayı puanlar yatmamıs olabılır. mh ile gorustum 10 adet 100 tl uzerı alısverısınız var dedı. ama 2 tanede sanal kartla alıcagım alısverıs vardı.. bakalı marayacak bırazdannn....
    Muhtemelen böyle bir şey var. İlk alışverişini GG'den yapan herkese sms geldi, fakat bana gelmedi. Dün 00.30'da yapmıştım alışverişi sanal kart ile. Sanal kart ile ilk alışverişini yapıp da sms gelen var mıdır?
  • Daybuyday de dahil olmuş 11*100'e. Iki kampanya birleştiği için güzel oldu. Darty, hb, yç, hızlı al da dahil olmuş bende.

• 
Sayfa: önceki 15891590159115921593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.