Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.064
Favori
5.625.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan_15

Yoldan aç biri geçerse imrenir diye düşünerek lokantada cam kenarındaki masaya oturmaya imtina eden insanların ülkesiydi burası.
    sonra facebook icat oldu...

Bir kez daha nerede durmam gerektiğini hatırladım, sağol.
  • GG puanları bana da yatmış bir kampanya daha buldum mu bayramda kemerde harcadığım puanları geri kazanacağım adios sağolsun hayatımın en iyi yurt içi tatilini yaşadım bu sene
  • Kusura bakmazsanız bir kaç soru sormak istiyorum :)

Vakıfbank World kartım var, adios kart aldığımda puanlarım birleşir mi veya adiosa aktarabilir miyim?

birde aylık yaklaşık 1500-200 tl harcamaya ne kadar puan yüklenir, %10 %5 gibi kampanyalar hariç olarak soruyorum. şimdiden teşekkürler
  • GG ve Markapon yatmış
  • gitti gidiyor son kampanyanın görselini kaydeden oldumu ?
    puanların son kullanım tarihi nedir ?

Şuanda adioscardvar
    play %10 restaurant + play lcw %10 ları tamalamıştım ( yükleme 8 kasıma kadar ,son kullanma 19 kasım )
    gg den gelen puanları kaybetmemek ve playdeki puanları almak için ne yapmam gerekiyor
    bilgi verebilirmsiniz ltfn
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

Kusura bakmazsanız bir kaç soru sormak istiyorum :)

Vakıfbank World kartım var, adios kart aldığımda puanlarım birleşir mi veya adiosa aktarabilir miyim?

birde aylık yaklaşık 1500-200 tl harcamaya ne kadar puan yüklenir, %10 %5 gibi kampanyalar hariç olarak soruyorum. şimdiden teşekkürler

Birisi vakıfbank diğeri yapıkredi.. bu yüzden birleşme olmaz.. dolayısıyle aktarma da olmaz..

aylık 1500-2000 tl ye çok fazla bi puan gelmez kampanyalara katılmazsanız.. taş çatlasın 10 tl falan anca gelir diye düşünüyorum.. o da tabi çok puan veren bi yere denk gelirseniz..
  • Uzun zamandır (85-90. sayfalardan beri) takip ettiğim bu forum sayesinde çok ama çok değerli bilgilerden ve fırsatlardan yararlandım. Yıllardır, damlaya damlaya göl olmasını beklediğim worldpuanlarımın nasıl doğru şekilde biriktirileceğini bu konu sayesinde öğrendim. Bu fırsatı veren Forum yönetimine ve böyle yararlı bir konuyu oluşturan Sabri Üstat başta olmak üzere tüm üstatlara teşekkürlerimi sunarım.

Biriken puanlarımla Ocak-Şubat döneminde Singapur+KL+HK yapmayı planlıyorum. Öncelikle limit artımı yaptım ve sonrasında Premiuma geçtim. Şimdi sıra rezervasyonda. Bu geçiş işlemlerini 4440446 üzerinden talepte bulunarak yaptım ve sağolsunlar hemen kabul ettiler. Private bankacılık müşterisi değilse de maaş hesabım var bankada, sanırım bu gereken şartı sağladı.

Sormak istediğim şey, THY millleri ile ödül bilet alsak, ikinci bileti adios puanları ile % 25 indirimli olarak alabilir miyiz? ya da tam tersi, WP ile bilet alsak o bileti kullanarak THY milleri ile refakatçi bilet alabilir miyiz? Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

Merhabalar arkadaşlar.. Bayram tatili yaradı bana Henüz adiosla yurtdışı hiç tatil yapmamama rağmen;

1- adios kartım premium a çevrildi.. (gelirim 4000 in üstünde değil, ama kart limitim 10000 tl olduğu için sanırım)
    2- başvurduğum opet kart onaylandı gelmesini bekliyorum.. Gelince Play olcak
    3- vakıf world e de başvurmuştum o da onaylandı gelmesini bekliyorum..

Şimdi geldi sıra tatili ayarlamaya.. en erken yarıyıl tatili gibi gidebileceğiz eşimle iş dolayısıyla(ocak sonu şubat başı gibi).. bu yüzden acaba şubatta kışın ortasında puanları hiç harcamasam mı acaba? aklımda mısır ve dubai var.. acaba şubatta mevsim elverişli olur mu buralarda?

yoksa yaza kadar puan biriktirip daha mı ayrıntılı bi tatil planı yapsam? şu an 500 tl puan + 500 tl de avans puanım var? Ne tavsiye edersiniz?

premium un size artıları neler olacak normal adios dan

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Merhabalar arkadaşlar.. Bayram tatili yaradı bana Henüz adiosla yurtdışı hiç tatil yapmamama rağmen;

1- adios kartım premium a çevrildi.. (gelirim 4000 in üstünde değil, ama kart limitim 10000 tl olduğu için sanırım)

Şimdi geldi sıra tatili ayarlamaya.. en erken yarıyıl tatili gibi gidebileceğiz eşimle iş dolayısıyla(ocak sonu şubat başı gibi).. bu yüzden acaba şubatta kışın ortasında puanları hiç harcamasam mı acaba? aklımda mısır ve dubai var.. acaba şubatta mevsim elverişli olur mu buralarda?

yoksa yaza kadar puan biriktirip daha mı ayrıntılı bi tatil planı yapsam? şu an 500 tl puan + 500 tl de avans puanım var? Ne tavsiye edersiniz?

premium un size artıları neler olacak normal adios dan

özel müşteri hizmetleri var sanırım 4440446

Artı uçak veya otelleri puanla alırken daha fazla katsayı ile çarpılıyor adios a göre..

Başka artısı varsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun ben de öğreneyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SANAL KARTIMLA MULTİNET YUKLEMESI YAPTIGIMDA SANAL KARTA WP YUKLENIYOR MU..
    BUNU DA ASIL KARTIMA AKTARABILIYOR MUYUM ACABA?
  • THY Amerika promosyonu ; IST - JFK , 443 € , yarın başlıyor :

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/newyork/promosyon-ucak-bileti/istanbul-newyork-ucuslari/IST353FBEJFK

New York Promosyon Uçak Bileti – Online Rezervasyon Kural ve Koşulları

Seyahat Başlangıç Tarih Aralığı: 01.11.2012 - 31.03.2013
    Biletleme Tarih Aralığı: 01.11.2012 - 31.03.2013
    Erken biletleme: Rezervasyon yapıldıktan sonra 72 saat içinde biletin satın alınması gerekmektedir.
    En fazla kalış süresi: 12 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedikks -- 31 Ekim 2012; 13:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze
    gitti gidiyor son kampanyanın görselini kaydeden oldumu ?
    puanların son kullanım tarihi nedir ?

Son kullanma 12 kasım. Play puanları için en kısa zamanda playe geçin, puan yatıncada adiosa dönersiniz. Eğer beklediğiniz başka puan yoksa bugün den playe dönün son günü beklemeyin, bazen erken puan yatırıyorlar sonra "kartınız olmadığı için yatırılmadı" demesinler.
  • Ayrıca Premium olunca havaalanlarındaki World Lounge'lara giriş imkanı sağlıyor. 3 aylık 500 TL harcama şartı vardı sanırım. Ama pek sorun olmasa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucgunmuhlet

SANAL KARTIMLA MULTİNET YUKLEMESI YAPTIGIMDA SANAL KARTA WP YUKLENIYOR MU..
    BUNU DA ASIL KARTIMA AKTARABILIYOR MUYUM ACABA?

Sanal kart asıl karta bağlı çalışıyor. Puanlar doğrudan asıl karta yükleniyor. Multinetten de sanal kart işlemi ile puan kazanırsınız.
  • Arkadaşlar adiosta en ucuz yurtdışı uçak bileti için kaç puan olması gerekir tahminen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngrhn

Uzun zamandır (85-90. sayfalardan beri) takip ettiğim bu forum sayesinde çok ama çok değerli bilgilerden ve fırsatlardan yararlandım. Yıllardır, damlaya damlaya göl olmasını beklediğim worldpuanlarımın nasıl doğru şekilde biriktirileceğini bu konu sayesinde öğrendim. Bu fırsatı veren Forum yönetimine ve böyle yararlı bir konuyu oluşturan Sabri Üstat başta olmak üzere tüm üstatlara teşekkürlerimi sunarım.

Biriken puanlarımla Ocak-Şubat döneminde Singapur+KL+HK yapmayı planlıyorum. Öncelikle limit artımı yaptım ve sonrasında Premiuma geçtim. Şimdi sıra rezervasyonda. Bu geçiş işlemlerini 4440446 üzerinden talepte bulunarak yaptım ve sağolsunlar hemen kabul ettiler. Private bankacılık müşterisi değilse de maaş hesabım var bankada, sanırım bu gereken şartı sağladı.

Sormak istediğim şey, THY millleri ile ödül bilet alsak, ikinci bileti adios puanları ile % 25 indirimli olarak alabilir miyiz? ya da tam tersi, WP ile bilet alsak o bileti kullanarak THY milleri ile refakatçi bilet alabilir miyiz? Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

tl milleri ile alırsanız adios %25 indirimi olmaz . wp puan ile alırsanız bir denemek lazım , tk nın mh arayın çok yardımcı oluyorlar her konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Arkadaşlar adiosta en ucuz yurtdışı uçak bileti için kaç puan olması gerekir tahminen?

nereye nezaman gideceğine baglı
    örnegin pegasus 29 eur luk biletler için 8-10 EUR karşılıgı puan yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Arkadaşlar adiosta en ucuz yurtdışı uçak bileti için kaç puan olması gerekir tahminen?

30-40
  • quote:

Diğer sayfada kaldığı için buraya taşıdım arkadaşlar.. bir de bunlara + sorularım olacaktı..

özel kampanya talebinde bulunmuştum bugün mektup geldi.. 2500 e 50, 2700 e 54 tl tanımlamışlar.. ve kasım ayı için tanımlandığı yazıyor.. ayın 19 unda aradığımda müşteri hizmetlerinden birisi bana ekim ayı içerisinde olduğunu söylemişti.. acaba arasam böyle söylediklerini söylesem.. kayıt oluştursam olumlu bi dönüt alabilir miyim arkadaşlar? şansımı denemeli miyim sizce?

yukarıdaki sorularımla beraber cevaplarsanız sorularımı çok sevinirim.. teşekkürler şimdiden... ;)

• quote:

quote:

Diğer sayfada kaldığı için buraya taşıdım arkadaşlar.. bir de bunlara + sorularım olacaktı..

özel kampanya talebinde bulunmuştum bugün mektup geldi.. 2500 e 50, 2700 e 54 tl tanımlamışlar.. ve kasım ayı için tanımlandığı yazıyor.. ayın 19 unda aradığımda müşteri hizmetlerinden birisi bana ekim ayı içerisinde olduğunu söylemişti.. acaba arasam böyle söylediklerini söylesem.. kayıt oluştursam olumlu bi dönüt alabilir miyim arkadaşlar? şansımı denemeli miyim sizce?

yukarıdaki sorularımla beraber cevaplarsanız sorularımı çok sevinirim.. teşekkürler şimdiden... ;)

Alıntıları Göster
    quote:

Harcama kampanyası sizin talep ettiğiniz aydan sonraki ay için tanımlanıyor. Ayın 19'u derken 19 Ekim'den sözediyorsanız mektuptaki gibi Kasım ayı için tanımlanmış olmasını mantıklı buluyorum. Telefonda yanlış yönlendirme olmuş. Ekim ayındaki yüklü harcama yandı sanırsam

• 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.