Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.204
Cevap
184
Favori
392.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş
  • ateride bir oyun vardı seneler önce oynardım. Adventure tarzı, blok yada taş yaparak canavarlara karşı savunduğumuz, ayrıca o taşları göğe bir şey sıkarak elde edebiliyorduk. yada kuş vurarak geliyordu galiba o taş yada blokumsu şeyler. Bölüm sonu bossları vardı. uzunca bir oyundu. Bilen duyan varsa haberdar etsin. bitsin bu hasret :)
  • 1- Çok merak ettiğim bir oyun var. Yanlış hatırlamıyosam puzzle oyunu. Böyle şapkalı bi yumurta adam düşüp kırılıyodu onu falan birleştiriyoduk. İçinde çocukların yaşadığı ayakkabı falan vardı. Ama amacımızı tam hatırlamıyorum
    2- 2 kişi de oynanabilen bi oyun. Sadece crosshairle terörist vs vuruyoduk. Polis arabasının arkasından sıktığımız bölüm, gemili bölüm falan vardı. Çok zevk alırdım
    3- Bu oyunu hiç hatırlamıyorum nerdeyse ama oyunda kurabiye topluyoduk ama nasıl hatırlamıyorum çeşitli mekanlarda tıklayarak olabilir. Böyle gevrek kutusu gibi bir şeyde depolardık.

Bunların hepsi 2000-2005 arası oynadığım oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim bulan olursa :)

Orijinalden alıntı: 125156

1- Çok merak ettiğim bir oyun var. Yanlış hatırlamıyosam puzzle oyunu. Böyle şapkalı bi yumurta adam düşüp kırılıyodu onu falan birleştiriyoduk. İçinde çocukların yaşadığı ayakkabı falan vardı. Ama amacımızı tam hatırlamıyorum
    2- 2 kişi de oynanabilen bi oyun. Sadece crosshairle terörist vs vuruyoduk. Polis arabasının arkasından sıktığımız bölüm, gemili bölüm falan vardı. Çok zevk alırdım
    3- Bu oyunu hiç hatırlamıyorum nerdeyse ama oyunda kurabiye topluyoduk ama nasıl hatırlamıyorum çeşitli mekanlarda tıklayarak olabilir. Böyle gevrek kutusu gibi bir şeyde depolardık.

Bunların hepsi 2000-2005 arası oynadığım oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim bulan olursa :)

2-Virtua Cop 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmetoliimmi M kullanıcısına yanıt
    Oyunu hatırladım, ya da ben öyle zannediyorum. :D
    Oyun AIRGALLET. Mame32 diye bir emülatör vardı, onda oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 9 Şubat 2017; 13:43:41 >

• Elimizde bir sopa havadan düşen penguene vurup atabildiğimiz kadar ileri atıyorduk. Ama mobilde mi oynadım pc de mi onu bile hatırlamıyorum :) Güzel vakit geçirtiyordu.
    PSN: TheORi_RiVeR
  • Dungeon gibi yerde gecen bir oyun vardi. Bizim yaratiklarimiz-askerlerimiz vardi sanirim, onlari hem ustten kusbakisi kontrol edebiliyorduk hem de onlarin bakis acisina gecip yonetebiliyorduk. Bu kadar ayrinti hatirlayabiliyorum :/
    Bilen duyan varsa haberdar edebilir mi?
    Tesekkurler

Edit: 2007-2010 zamanlarinda oynamistim sanirim
    Bulundu Dungeon Keeper 2 oyun. Malum yollardan indirdim. Ama oyun icinde pixel pixel oluyor siyahlasiyor oynayamiyorum. Uyumluluk Windows XP S2 yaptim yine ayni. Sorunun cozumu ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 13 Şubat 2017; 18:2:12 >
  • Kimsede bir Delta Force u sormamış bu oyun baya bir unutulmuş galiba :D İlk oynadığım oyundur kendisi :D Son serilerinde saçmalasalarda Delta Force: Black Hawk Down u asla unutamam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba attığım resimdeki karakterler bi oyuna aitti ama oyunun ismini hatırlamıyorum... bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın lütfen yaklaşık 10 sene önce oynadığımı hatırlıyorum

şimdiden teşekkürler
  • Çok eski bir oyun degil 2000 sonrası çıkmış olabilir 2 gündür arıyorum yok yok yok platform oyunu yani kazarak filan base kuruyorsun 2d her akşam basene saldırı geliyor demirden kapı filan yapıyorsun adamlara kılıç kalkan kask yapabiliyorsun bide insanların canı var yatak da yapabiliyorsun uyuyunca canları artıyordu bilen varmı.

Bilen varsa lütfen yazsın

Orijinalden alıntı: FURRRRRY

Arkadaşlar herkese merhaba attığım resimdeki karakterler bi oyuna aitti ama oyunun ismini hatırlamıyorum... bilgi sahibi olan varsa aydınlatsın lütfen yaklaşık 10 sene önce oynadığımı hatırlıyorum

şimdiden teşekkürler

Daha önce hiç oynamadım ama tanıdık geldi biryerlerden ve benimde aklıma takıldı :D araştırdım biraz Spy vs Spy oyunun adı

• Bi tane atari dövüş oyunu vardı kızılderili karater zıplayınca altından yeşil aslan atıyordu.Bide genç nine rakip karakteri öpünce gençleşiyordu.Bilen varsa şimdidden teşekkürler

Eyes for eyes,Teeth for teeth,Times hundred
  • bi tane kaza yapma oyunu vardı verdiğimiz hasara göre puan alıyorduk
    not:burnout değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

#7 Antoine Griezmann
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.