Bir film arıyorum. Sanırım 50 - 60 lı yılların filmi. Bir çift sabah kalkıyorlar ama evden dışarı çıkamıyorlar. Pencerelerin önüne duvar örülmüş, kapı aynı şekilde, hatta bir sahnede garaş kapısını araba ile delip geçmeye kalkıyorlar ama nafile çıkamıyorlar. Bu arada şömineden içeri garip bir madde giriyor. O yılların gerilim dolu bir filmiydi. En sonun da Karakterlerimizin oyuncak bir evdeki oyuncak bir çift olduğu anlaşılıyor. Oyuncakların sahibi olan kızın kardeşi evi fırına saklamış, Şömineden giren sıvı ise kıza ait şekermiş. Adını bulamadım, oyuncuları bulamadım. Bilen varsa çok sevinirim.. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (981. sayfa)

-
-
1. Tanrı evlenicek miydi tatile mi çıkıcaktı tam hatırmıyorum . Ve dünyayı yok edicektir . Meleklerin 1 hafta süresi vardır . Dünyada gösterdiği erkeğin gerçek aşkı bulması lazım . Melekler bu adama dolaylı yoldan yardım ederler . Finaldede kızı bir maskeli haydut rehin alır . Erkek ölümüne kızı korur onun yerine kendisini feda eder . Sonra zaman durur . Finalde meleğin birisi şeytanla konuşur ve yardımın için teşekkürler der . Şeytan ne yardımı der . Melekte şeytanın kullandığı maskeyi gösterir . Yani şeytanda meleklere yardım etmiştir . Dünya yokolmasın diye . 80 90 lı bir yapım .
2. Farklı farklı sahneleri olan bütün bir film arıyorum +18 gibi
Bir sahnesinde baba eve gelir kız sanırım zenci . Neyse baba eve gelince kızını başka bir çocuğun üzerinde yakalar . Çocuğu vurur . Sonra ona göre bu günahı temizlemek için kıza gelinlik giydirir ve kendi arasında düğün yapar . Kız ağlar tabi . Kızın babası diye hatırlıyorum . Akrabasıda olabilir . Ama evse 2 si yaşıyor . Diğer sahnede bu adamda gerçekmi üvey baba mı hatırlamıyorum . Anne dışardayken kız sanırım 15 16 yaşlarında kıza istersen ben yardım ediyim diyor . Vajina kıllarını kesmek için . Kızda olur diyor . Sonra anne eve gelince kılları görüyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ımdb
"The Twilight Zone" Stopover in a Quiet Town (TV Episode 1964) - IMDbhttps://m.imdb.com/title/tt0734625/The twilight Sezon 5 episode 30
Yalnız benim izlediğimde bu değildi . Benim izlediğim renkliydi . Yani 80 ler olabilir . Hatta son sahnesinde kız sanki uzay çağındaki bir odada gibi beyaz giysilerle bitiyordu . Sanırım senin izlediğin renkli versiyonu. Bu arada torrent dışında hiçbiryerde yok . İndirdim baktım .
Hammer House of Mystery and Suspense - Child's play
Vallaha da Bu, Kardeş Çok Teşekkürler. Gerçi Tarih Konusunda Bayağı Bir Yanılmışım, Buna Rağmen Bulman Takdire Değer. Tekrar Çok Teşekkürler..
-
Beyaz giysi diye hatırlıyodum izledim yeşilmiş . Son sahnede 2090 yılıda geçiyor olay .
1 Tanrı evlenicek miydi tatile mi çıkıcaktı tam hatırşamıyorum . Melekler tanrı ile bir odada konuşuyorlardı . Tabiki tanrıyı göstermiyorlardı . Sadece melekler yukarı bakarak konuşuyordu . Meleklerin bir tanesi zenciydi . Morgan freemana benzediğini hatırlıyorum ama o değil sanırım . Tanrı dünyayı yok edicektir . Meleklerin 1 hafta süresi vardır . Dünyada gösterdiği erkeğin gerçek aşkı bulması lazım . Melekler bu adama dolaylı yoldan yardım ederler . Finaldede kızı bir maskeli haydut rehin alır . Erkek ölümüne kızı korur onun yerine kendisini feda eder . Erkek vurulmuş olabilir . Sonra zaman durur ve çocuk kurtulur . Ve dünya kurtulur . Finalde zenci melek ara sokakta şeytanla konuşur ve yardımın için teşekkürler der . Şeytan ne yardımı der . Melekte şeytanın kullandığı maskeyi gösterir . Yani şeytanda meleklere yardım etmiştir . Yani aslında erkeği cesaretlendirmek için kızı rehin alan maskeli adam şeytandır . Dünya yokolmasın diye . 80 90 lı bir yapım .
2. Farklı farklı sahneleri olan bütün bir film arıyorum +18 gibi
Bir sahnesinde baba eve gelir kız sanırım zenci . Neyse baba eve gelince kızını başka bir çocuğun üzerinde yakalar . Çocuğu vurur sopa ilede olabilir . Bu sırada kız çığlıkları basar . Sonra babasına göre bu günahı temizlemek için kıza gelinlik giydirir ve kendi arasında düğün yapar . Kız ağlar tabi . Kızın babası diye hatırlıyorum . Akrabasıda olabilir . Ama evse 2 si yaşıyor . Diğer sahnede bu adamda gerçekmi üvey baba mı hatırlamıyorum . Diğer bir bölümde Anne dışardayken kız sanırım 15 16 yaşlarında kıza babası istersen ben yardım ediyim diyor . Vajina kıllarını kesmek için . Kızda olur diyor . Sonra anne eve gelince kılları görüyor .şok oluyor kötü kötü babaya bakıyor . Buda 2000 2015 arası olabilir .
3. Sanırım 7 ninja gibi sayısını hatırlamıyorum . 17 18 yaşlarında çocuklar . Bir kafede diğer çocuklardan dayak yerler . Daha sonra ormanda yaşlı bir adamla tanışırlar . Yaşlı adam onlara dövüşmeyi öğretir eğitim verir . Ve bir göreve yollar . Dağın içindeki madalyonları getirmek için . Sanırım dev falanda vardı filmde . Bu çocuklar dağın içindeki madalyonları bulurlar . Hepsi madalyonu takar
Madalyon bunun aynısıydı sanırım . Sonra bir beyaz bir duman çıkar . Ve hepsi beyaz giysili ninja olur . Şarkı çalar . Şarkıda retro güzel bir dövüş eğitim şarkısıydı . Daha sonra tekrar çıkartılar madalyonu eski hallerine dönerler . Ormanda geri dönerken yerli kabileler bunlara saldırı . Yine madalyonu takıp el işareti ile bişey yapıyorlardı sonra dönüşüyorlardır şimdi hatırladım . Tekrar beyaz ninja olurlar şarkı başlar ve dövüşürler . Birazda dövüş hem iyi hemde yelpaze ile dövüşen komik bir eleman vardı . Kimisi kılıç kimisi başka bir alet falan . Ormanda uçuyorlardı bazen dövüşürken . Sonra eve gelirken yolda polis ve kalabalığı görürler . Azılı suçlular bir aileyi rehin almıştır . Bunlarda bu olayı görür arka tarafta bir yerde dönüşürler kalabalığın üzerinden uçarak eve girerler aileyi kurtarırlar . Finaldede bir kadın ile dövüşüyorlardı zengin ninjaları olan bir kadın . Kadında iyide dövüşüyodu . Baya dövdü beyaz ninjaları Finalde hepsi üzerindeki beyaz kıyafeti kadına doluyolardı .
4. Ben bunu bruce lee filmi diye hatırlıyodum . Ama değil . Biraz benziyor . 2 arkadaş var bir evde kalıyolar . Evin sahibi kadın geliyor . Bu iki camdan atlayıp kaçıyolar . Kira içinmi yoksa korktukları için mi bilmiyorum . Sonra bir fabrikada işe giriyolar . Bruce leeye benzeyen iyi karate biliyor . Diğeri bilmiyor . Fabrikadaki işçileride bir patron sürekli rahatsız ediyor . Kendi elemanlarını gönderiyor . Fabrikadaki işçileri dövdürüyor . İşçilerin arasındada iyi karate bilen birisi var . İyi karate bilen işçilere saldıran adamları ilk sefer dövüyor . Sonra patron bu işçilere başka karate bilen adamlar gönderiyor . Her gönderdiğinde adamların başların daha iyi karate bilen adam var . Şey gibi düşünün boss gönderiyor . İlkin kırmızı giysili veya beyaz karateciler gönderiyor . Bu 2 elemanda bu olayları görüyolar . Ve brucliye benzeyen ortaya atılıyor . Bu karatecileri iyi bir dövüyor . Sonra beyaz giysili daha gelişmiş karateciler ve başka bir boss geliyor . Onuda dövüyolar . Bruce liye benzeyene ilk başlarda işciiler sevmiyodu . Sonradan hayranı oldular . Bize karate öğret dediler . Karate okulu yaptılar . Sonra başka bir boss geliyor ona dövülüyor brucle ye benzeyen . Kendini ağır bir idmandan geçiriyor . Onuda dövüyor . En son karate okulunu yıkıyolar . Bruce leede patronun evini çiftlik gibi olabilir . Evini tek başına basıyor . Ve ilk sefer kimle dövüştüyse hepsi karşsına tekrar çıkıyor hepsini dövüyor . Finalde de patron atın üstünde kırbaçla bruce liye benzeyen ile dövüşüyordu . Çin filmiydi sanırım . 80 veya 70 ler filmi
5. Bunu 2010 dan sonra izledim 10 yıl için de izledim . Bir tane kadın var . Sirk mi sinema salonumu neyse her seferinde yabancı bir adamla buluşuyor . Film izliyolar . Kadın gotik birşeyler giyiyordu . İzledikleri şeyleri bizde izliyoduk . Korku hikayeleri gibi bir şey . Film bittikten sonra adam kıza sırnaşınca adamı öldürüyodu sanırım . Kızında kurt adama benzeyen uşak gibi bir yardımcısı vardı . Aklımda peny buluşmaları diye kalmış . Ama çok aradım bulamadım .
3.ve 4.cü filmi buldum . Diğerlerini bulamadım .
Ninja kids 1986
Ninja kids and the samurai sword 1986 adı ile youtube da izledim .
https://m.imdb.com/title/tt0199830/
Bruce Lee's Secret (1977)
https://m.imdb.com/title/tt0071253/
İmdb de farklı gözüküyor filmin ismi bu Bruce Lee's Secret (1977) youtubetan baktım izledim doğru .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29D273DCF -- 29 Ağustos 2022; 15:59:59 >
ÇOK POPÜLER Bİ FİLM. HATTA SIK SIK NETFLIX AŞK KATEGORİSİ ALTINDA BU FİLMİ GÖSTERİYOR ANASAYFADA. KADIN EVLENİNCE SÜREKLİ SÜREKLİ BİRÇOK İSTEKTE BULUNUYOR KOCASINDAN
Arkadaşlar kafama takılan 4 tane film var bulabilen olursa çok sevinirim.
1-) Film 2012 ila 2016 arası bir yapım olması lazım. Filmde bir kız vardı sağır ve dilsizdi birde bir oğlan vardı o da hatırladığım kadarıyla kafede çalışıyordu. Bunlar kafede tanışıp sevgili oluyorlardı, kız çok zengin oğlan ise garsonluk yaparak geçimini sağlıyordu. Kızın ailesi çocuğu falan istemiyorlardı fakir olduğu için. Hatta yanlış hatırlamıyorsam filmin sonunda kız ameliyat olup duyabiliyor ve konuşabiliyordu.
2-) Filmin yılı yine 2012 ila 2016 arası olması lazım. Bir kadın ile adam evleniyordu adamın oğlu bir şehirde tek yaşıyordu ve durumu iyiydi, kadının oğlunuda oraya kalması için gönderip aynı okula kayıt ettiriyorlardı. Bu tek başına yaşayan çocuk okulda tam serseri tipli, uyuşturucu kullanan bir çocuktu diğeri yani üvey kardeşi ise korkak bir çocuktu. Bu korkak olan hatırladığım kadarıyla hackerdı. Bu korkak olan çocuk okuldan bir kızdan hoşlanıyordu falan neyse zengin olan üvey kardeşi evde parti veriyordu kıza uyuşturucu falan içirip tecavüz ediyordu arkadaşlarıyla. Bu kız okula gelmeyince korkak olan çocuk meraklanıyordu falan. Hatta sonlara doğru çocuk öğreniyordu ve gidip üvey kardeşini ve arkadaşlarını vuruyordu diye hatırlıyorum.
3-) Bu filmi 2003 ila 2007 yılları arasında izledim diye hatırlıyorum hatta samanyolunda falan izlemiştim galiba. Filmin bir sahnesinde gece vakti giden bir Amerikan okul otobüsü tarzı bir otobüs giderken otobüsün tavanına bir adam atlıyordu, adam kovboy şapkası bir şapka ve siyah deri bir kaban giyiyordu, adamın kollarının atlında örümcek kollarına benzer şeyler vardı ve otobüse saplıyordu bunları.
4-) Bu filmi de 2003 ila 2007 yılları arasında izledim diye hatırlıyorum. Filmde turuncu saçlı, beyaz tenli, siyah bir panelvan minibüsü olan bir kadın vardı. Bu kadın bir kasabaya gidiyordu ve kasabaya girdiği anda garip olaylar oluyordu. Hatta filmde zombi ile vampir karışımı insanlar vardı hepsinin tipleri birbirinin aynısıydı, açık ten renkli, kel zombi ile vampir karışımı yaratıklardı. Kadın mağarayı andıran bir yere giriyordu bu bahsettiğim yaratıklarla dövüşüyordu falan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bulmak mümkün mü bilmiyorum ama sahne şu: Bir illegal olay sonrası (soygun yada yarış olabilir)
bir garajda arabalarının plakasını ve kaplamasını değiştiren 4 yada 5 seksi kadın. Film tahminen 2005-2015 arası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Ağabeyimle beraber 2009 yıllarında izlediğimiz bir filmi günlerdir bulamıyorum. Her yolu denedim. Belki bileniniz vardır. 8 yaşımdaydım o zaman hatırlatabildiğim kadarıyla anlatayım.
Filmi Kanal D’de izlemiştik
8 kişilik bi ekip vardı özel yetenekli adamlardı.
2 karakter hatırlıyorum;
Turbo= siyahiydi ve özelliği hızlı koşmasıydı
Spider= iyi tırmanıyordu
Ekip bir çocuğun ameliyat parasını bulmaya çalışıyordu bunun için büyük bir binayı soyuyorlardı sanırım.
-
Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz, çok teşekkür ederim 🙏🙏
Rica ederim iyi seyirler.
3. Film. Jeepers Creepers 2 (Kabus Gecesi 2)
Youtube'den TR dublajlı izleyebilirsin.
CineFlooryoutube
Orijinal İsmi: Jeepers Creepers 2 Vizyon Tarihi: 23 Temmuz 2004 Süre: 104dk Tür: Gerilim , Korku Oyuncular: Ray Wise, Jonathan Breck, Nicki Aycox Yönetmen: Victor Salva Senarist: Victor Salva Yapımı: 2003 - ABD Edit by: fragmanstv.com Kabus Gecesi 2 Film Konusu: Eyalet şampiyonasından zaferle dönen bir grup liseli basketbolcu ve amigo kızlar, otobüsleri bozulunca ıssız bir yolda mahsur kalır. Kablarına sığmayan bu gençlerin zafer çığlıkları çok yakında yerlerini dehşet çığlıklarına bırakacaktır.. #CineFloor #KabusGecesi2 #JeepersCreepers2 CineFloor Movie 2022 Etiketler: Kabus Gecesi,Kabus Gecesi 2,Kabus Gecesi 2 filmi izle,Kabus Gecesi filmi full hd izle,Kabus Gecesi 2 Türkçe dublaj izle,Kabus Gecesi 2 tek parça hd izle,Kabus Gecesi 2 fragman izle,Kabus Gecesi 2003,Kabus Gecesi 2 otobüs,Kabus Gecesi 2 film konusu,Kabus Gecesi youtube izle,Kabus Gecesi 2 720p,kabus gecesi 1 türkçe dublaj full izle,Jeepers Creepers 2 Türkçe dublaj,Jeepers Creepers 2 2003 trailer,Jeepers Creepers 2 full movie,Jeepers Creepers 2 youtube,2003 Yılı Filmleri,2003 Yılı Korku Gerilim Filmleri,Türkçe,Türkçe dublaj,Türkçe Dublaj filmler,film izle,Film fragmanları,fragman izle,trailer,movie,movie trailer,dublaj filmler,full izle,hd izle,online izle,tr dublaj izle,https://www.youtube.com/watch?v=9MLriUA6cAg -
Çok teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HÂLÂ BULAMADIM :(
YOK MU BULABİLECEK Bİ BABAYİĞİT ??
Sizin bahsettiğiniz film The Skeleton Key - 2005
Çok eskiden televizyonda görmüştüm ama tamamını izleyememiştim aklıma geldi birden. Psikolojik gerilim olması lazım bir kadın kafasında canlandırdığı, aslında olmayan bir çocuğunu araştırıyordu, sokaklarda kovalamaca sahneleri vardı. Amerikan yapımı olduğuna eminim ama bulamadım.
Evet dostum, aynen bu. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X