Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (979. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
20.253
Cevap
792
Favori
1.699.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yarıda bırakıp devamını seyretmediğim bir filmi arıyorum..

Kadın işten çıkmış (kovulmuşta olabilir) otobüste dönerken durakta inmek için kalkıyor. yalnız kadın ayağa kalktığında 2 bedene (ruha) ayrılıyor.

Otobüsten 1. inen hali evde sevgilisinin kendini aldattığını görüp sevgilisine saydırıp kızarak ayrılıyor.

Diğer bedeni, bikaç durak sonra otobüsten inip bi arkadaşıyla buluşuyor, buluştuktan sonra evine gidip sevgilisi ile normal konuşuyor (bu hali aldatıldığını bilmiyordu). Sevgilisi de olayın garipliğinin şaşkınlığındaydı... Az önce kendisini aldattığını görmüş ama şimdi nasıl normal davranıyor diye..

Filmin devamını izlememiştim, hatırlayanınız, bileniniz varsa çok sevinirim..

Teşekkür ederim..

• ByWasco kullanıcısına yanıt
    1.film: The Fınal (2010)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    sonuc yok galiba kartal goz

• arakan571 A kullanıcısına yanıt

Yok demek ki hocam. Bana yazmanıza gerek yok. Bilsem yazardım zaten. Sorunuzu buradan veya başka platformlardan tekrarlayın bilen birileri çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski filmlerden bir pilot walkmansiz kullanmıyordu. sol bacağına bağlayıp uçuşa geçiyordu.

• Arkadaşlar selam bir film var, eskiden izlemiştim eski bir film yani, hatırladığım tek şey bir sahnesi vardı bir çocuk masanın üstüne çıkıyordu intihar etmek için kendini ipe asacaktı adam geliyordu in masadan diyordu o da inmem falan diyordu in diyordu tekrardan adam ve çocuk inmem için bir sebep söyle diyordu. Adam da inersen söyleceğim diyordu sonra çocuk iniyordu ve sonrasında adam çocuğa tokat atıyordu. Tek hatırladığım sahne bu. Bir de galiba çocukların futbolla bir ilgisi vardı galiba futbol takımı falan vardı. Bilen var mı ?

• portallll P kullanıcısına yanıt

Shallow Hall (Alçak Adam)

ımdb
    Shallow Hal (2001) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0256380/
  • Arkadaşlar merhaba, filmseverlerin yardımına ihtiyacım var.

Film bir masa başında kağıt oynayan 4-5 polisin eski anılarını anlatması ile başlıyordu. Anlatan polis eski yıllarda başından geçen bir olayı anlatıyordu. O olayda ise sanırım maskeli bir adam (katil)' bir kızı kaçırmıştı ve kendi evine hapsetmişti. kız kurtulmaya falan çalışıyodu, ancak katil aşırı zekiydi, sürekli 1 adım öndeydi. hatta polisi de oraya bağlıyodu. en sonunda bunlar ordan kurtuluyodu ancak olayı anlatan polis sanki adamı yakalamış gibi anlatıyodu halbuki, bi tane rehinenin kafasına kendi maskesini falan geçirmişti, onu yakalatmıştı. genel olarak gerilim, polisiye, korku(?) türüydü. bu eleman oyunlar kurmayı seven zeki bir karakterdi ve sanırım sürekli kafasında maske vardı.

• vasillizaitsev kullanıcısına yanıt

Poker Night (Poker Gecesi)

ımdb
    Poker Night (2014) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt2548208/
  • topaz42 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler   2 gündür beynimi yedi bitirdi 185 sayfa korku-gerilim kategorisindeki filmlere bile baktım bulamadım  

• vasillizaitsev kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ben yarısına kadar bile izlememiştim. Pek beğenmedim. Ama siz beğenmişsiniz. İyi seyirler.

İnsan bulunca rahatlıyor. Değil mi. 

• topaz42 kullanıcısına yanıt

evet çok kalitesiz bir yapım ama insanın aklına takılınca takılıyor  

• Bu filmi daha öncede sormuştum kimse bulamamıştı ama şuan çok izlemek istiyorum:(
    Hasta bir genç kız vardı galiba ölmesine az falan kalıyordu. Bu kızın geceleri konuştuğu hayali bir arkadaş mı melek mi ne vardı işte bu adam kel üstüne kazak altına etek giyen biriydi konuşurken falan hep bale hareketleri yapıyordu ve kıza umut verici motive edici şeyler söylüyordu. Kız bazen yatağıyla gökyüzünde süzülüyordu yanında da bu arkadaşı vardı .
    Kardeşimle çok küçükken izlemiştik şimdi bulamıyoruz hiç bir şekilde :(

• Arkadaşlar bir film vardı. Bölük pörçük bi şeyler var aklımda hatta emin bile değilim diyeceğimden.
    "Fantastik bir film, herkesin bir (ejderha yada yırtıcı kuş gibi bi yaratık) böyle yaratığı vardı. Onlar seni seçsin diye gittikleri bir yer vardı uçurum gibi dağların olduğu bir yer. Baş rolümüz küçümsenen biriydi ve en güçlü yaratık bunu seçiyordu." Bu kadar hatırlıyorum lütfen biri bulsun kesin çok bilindik bir şey dilimin ucunda ama gelmiyor aklıma 😐

• Aegean111 A kullanıcısına yanıt

• • Öncelikle bu bir dizi veya bir film serisi idi. Biri kız ikisi erkek olan, üniversite ya da lise öğrencisi üç arkadaşın oynadıkları bir bilgisayar oyunundan çıkarak dünyaya gelen yaratıklar var, bu çocuklar da sanırım oyunun içine girebiliyordu. Cartoon Network kanalında yayınlanıyordu ve animasyon değil normal bir filmdi. Başka hatırladığım bir detay yok. Ek olarak oyunun içine girme teması denince yeni dönem yapımlarından meşhur olan Jumanji akla gelebiliyor fakat bahsettiğim o değil ve ona kıyasla nispeten daha eski bir film.

• film çok bölük pörçük aklımda ama bulan olursa çook makbule geçer günlerdir aklımı kemiriyor. neyse film şu, filmde başrol karakterin(başrol olmayabilir aslında ama ana karakterlerden birinin) büyükannesinden kalan bir yüzüğü vardı ve bu yüzüğün yahudilikle bi bağlantısı vardı sanırım büyükannesi yahudi kamplarına gittiği ve oradan aldığı için olabilir. neyse işte bu kişi bu yüzüğü sevdiği kişiye evlenme teklifi etmek için saklıyordu sanırım hatırladığım sadece bunlar var ama bunlardan da kesin emin değilim lütfen hatırlayan birisi olsunn 😔

• Üç tane çocuk var. Bunlar dünya da zaman durmuş kendileri uyanıyor ki herkes donmuş gibi hareketsiz meğer zaman durmuş. Biraz zaman sonra bu üç çocuktan birinin astımı azıyor ve ilaç kullanmadan ölüyor. Film çok güzeldi konusu ama adını bir türlü hatırlayamadım ve bulamadım. Bulursanız söyleyin izleyin izlettirin bana da yazın.

• NietzscheFriedrich N kullanıcısına yanıt
    ımdb
    Level Up (TV Series 2012–2013) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt1933836/
  • Uyandıklarında sebebini bilmiyorlar mı? ve filmde zaman sürekli donmuş şekilde mi yani durmuş zamanda dolaşıyor mu bütün film boyunca gençler? biraz daha açabilir misiniz?

Büyük ihtimal bu değil ama https://www.imdb.com/title/tt0157472/?ref_=vp_vi_tt

• 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.