Evet Pori hocam film bi :) Cok tesekkur ederim sagolasin. |
Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (941. sayfa)


-
-
kore filmi arıyorum. konusu bizdeki ygs gibi üniversite sınavına giren gençler ve ailelerinin gençler başarılı olsun diye yaptıkları şeyler
-
DUNE filmi yada dizisi olabilir mi? Konu bayağı ona benziyor gibi.
-
Benim aradığım film bir Kore veya japon filmi. Filmde aileyi baz almış. Adam ailenin en büyüğü 25 yaşında falan.Kendisi çalışıyor, kardeşini okutmaya çalışıyor siz çalışmayacaksiniz diyor.Tam hatırlayamadığım bir şekilde ailesinden küçük bir kızı savaşta fln kaybediyolar. Amerikan askerleri o kızı almış Amerika'da yetimhane ye vermiş tabi arada yıllar geçmiş kız büyümüş 20 yaşlarından büyük. Ve kayıp kişileri bulan bir televizyon kanalı var. En sonunda onlarında çocuğunu buluyor. Canlı yayın eşliğinde ağlıyorlar.Filmin en sonunda adamın çok yaşlandığını ailesi için herşeyi yaptığını falan gösteriyor. Bu arada filmde savaş sahneleri var diye biliyorum. Lütfen geri dönüş yapın. Çokkkk izlemek istiyorum.
Biraz daha ayrinti veriyim.İşte bu adam ailenin abisi.Bu para kazanmak icin her yerde çalışıyor falan. %80 Kore filmiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmw -- 20 Aralık 2020; 13:8:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filmi buldum kendi başıma. Herkesin izlemesini tavsiye ederim. Adı : sözün değeri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil, benim aradığım madmax tarzı bir film, bütün konu, mavi renkli maden üzerinde dönüyor, teşekkürler.
Dünyada ne kadar çok film, dizi varmış, sadece güzellerini izlesen bile ömrün yetmez.
-
-
Merhaba arkadaşlar arada bir aklıma gelip aramaya geçtiğim ama bulamadığım bi film var çok eskiden izlemiştim Tv'de . Bütün arama girişimlerin sonuçsuz kaldı. Bakalım çıkacakmı birşeyler.
Filmde ülkenin para babaları halkan seçtikleri birinin ailesini kaçırıp adama görev veriyorlar. Görevleri yöneten kişiler bu adamı izleyip onun görevi başarıp başaramayacağı üzerine iddiaya giriyorlar.
Ölmeden görevleri tamamlarsa karısının veya sevgilisinin tam hatırlamıyorun kurtulacağını söylüyorlar . Hatırladığım sahnesi, adamı bi ankesörlü telefona yönlendiriyorlar oraya yetişmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkhann -- 25 Aralık 2020; 0:3:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, detaylarını çok hatırlamıyorum. Bir genç arkadaş grubu var, bunlar, içlerinden birinin evinin bodrum katında bir çeşit zaman makinesi yapıyorlar veya buluyorlar net hatırlamıyorum. Bununla çok kez geçmişe gidip geliyorlar olay örgüsü bunun üzerine kurulu. Geçmişten kasıt öyle çağlar öncesi veya abartı bir zaman dilimi olarak değil. Sanırım bir kere içlerinden birinin doğum gününe gidiliyordu. Onun dışında hep yakın zamanın geçmişine gidiliyordu yani o an olmuş bir olayın hemen öncesi gibi. Filmin bir kısmı festival tarzı bir alanda geçiyordu ve son olarak hatırladığım bir detay, filmdeki ana karakterlerden birinin yine sanırım bu zaman makinesinden haberdar olan arkadaş grubu içindeki bir kıza platonik aşk duyması. Daha fazla detay hatırlayamıyorum maalesef, tahmini olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler
Edit: bu bir film, anismayon veya başka birşey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NietzscheFriedrich -- 24 Aralık 2020; 20:55:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrich
Merhabalar, detaylarını çok hatırlamıyorum. Bir genç arkadaş grubu var, bunlar, içlerinden birinin evinin bodrum katında bir çeşit zaman makinesi yapıyorlar veya buluyorlar net hatırlamıyorum. Bununla çok kez geçmişe gidip geliyorlar olay örgüsü bunun üzerine kurulu. Geçmişten kasıt öyle çağlar öncesi veya abartı bir zaman dilimi olarak değil. Sanırım bir kere içlerinden birinin doğum gününe gidiliyordu. Onun dışında hep yakın zamanın geçmişine gidiliyordu yani o an olmuş bir olayın hemen öncesi gibi. Filmin bir kısmı festival tarzı bir alanda geçiyordu ve son olarak hatırladığım bir detay, filmdeki ana karakterlerden birinin yine sanırım bu zaman makinesinden haberdar olan arkadaş grubu içindeki bir kıza platonik aşk duyması. Daha fazla detay hatırlayamıyorum maalesef, tahmini olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler
Edit: bu bir film, anismayon veya başka birşey değil.silinsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8DF362DD -- 24 Nisan 2021; 18:8:12 > -
Çok fazla hatırlamıyorum. 2015 veya 16 yılında yarım yamalak Digitürk'te denk gelmiş ve izlemiştim. Filmin tarihi de aşağı yukarı bu yıllardır.
Dram ağırlıklı bir dizi ve büyük ihtimalle Amerika da geçiyor. Konusu 2 kardeş veya arkadaş aynı evde yaşıyorlar. Terk edilmiş veya ailesi ölmüş yaşı en fazla 11-12 olan bir çocukla ilgileniyorlardı ona abilik yapıyorlardı.
-
Çok teşekkür ederim, bu kadar hızlı dönüş alacağımı ummuyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok uzun zaman önce izlediğim bir filmdi ve hafızamda küçücük kesitler dışında hiçbir şey kalmadı.
Filmde psikopat bir adam bir kadını alıkoyuyor. Köhne bir mekanda yer yatağına bağlıyor günlerce zulüm ediyor. Kadın bir gün bağlı olduğu yerden kurtuluyor bileklerinden bağlı olduğu zinciri adamın boynuna geçiriyor. Bu adamı bir güzel benzetip uçurum gibi bir yerden aşağı atıyor. Sonra olay yerine polisler falan geliyor. Kadın evine döndükten sonra psikolojik olarak bazı değişimler yaşıyor hatta bir gün nişanlısı mı erkek arkadaşı mı ne geliyor ziyarete masanın üzerinde çikolata görüp şaşırıyor çünkü kadın normalde çikolata sevmeyen biriydi. Psikopat adam sarı saçlı ve beyaz atletli biri olarak kalmış aklımda ve film 2005 öncesi yani bayağı eski.Digitürkte yıllar yıllar önce izlemiştim pek bilindik bir film gibi değil. Detaylarda yanlış hatırladığım yerler vardır belki çok çok uzun zaman oldu. Yardımcı olursanız sevinirim çok uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum.İnşallah bilen biri çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatılıyamadığım film çok eski hatta siyah beyaz bile olabilir. Kraliyet ailesinin torunu bir sebepten savaşımıbiekmiyorum kayıp büyümüş artık birbayan. bir adam da bu kadına inanmamasada o olduğuna kraliçeye inandıra bilirim diye bu sizin kayıp olan kız diyor kraliçe inanmıyor en sonunda kız korkuyor ve hıçkırıyor onun torununda korktuğunda aynı tepkiyi veriyormuş kraliçe bu o kız deyip bağrına bastığı bir filmdi çok eski bir film dediğim gibi teşekkür ediyorum şimdiden. Kadın çocukken olan şeyleri anlattığında kraliçe aslında inanıyor ama bu bir numara diyerek inanmak istemiyor kadın emin ama tekrar teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay75 -- 26 Aralık 2020; 0:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Cevaplayacak arkadaşa nezaketi için şimdiden teşekkür ederim.
Hatırlayamadığım filmden kesitler:
Bir beyzbol oyuncusu bir maçta vuruşu kaçırıyor, sonra polis oluyor falan (polis olması önemli değil). Yalnız hayatı boyunca vuruşu kaçırdığı için hayıflanıyor. Bir gün bir yerde bir şey içerken biriyle konuşuyor, sonra hayatının kırılma noktasına gidip o vuruşu yapıyor. Sonra durumu anlamıyor, evine gidiyor, karısı onu tanımıyor falan. Yeni hayatından da memnun değildi sanırım. Bu filmin adı neydi?
(Bu arada birkaç kez yazmış olabilirim bu soruyu alt alta görebilirsiniz, nedense yazdığım yorumu göremedim mobilden mi diye, şimdi tarayıcıdan yazıyorum, tekrar olmuşsa kusura bakmayın).
-
Selam. Uzun zaman önce bir film izlemiştim ve hatırlayamıyorum.
İki keman ve bir piyano çalan çocuklar var. Savaş çıkıyor ve çocuklar aileleri ile ve müzik öğretmenleriyle kaçmaya çalışıyorlar. Yolda bir çocuk, ailesi ve müzik öğretmeni yakalanıp öldürülüyordu. Diğer iki çocuk kaçmaya çalışırken nazilere yakalanıyorlar. Naziler onlardan müzik çalmalarını istiyorlar ama yanlış çalarlarsa öldürülecekler. Piyano çalan kız yanlış yapıyor ve öldürülüyor. Bir çocuk hayatta kalıyor.
Kaç gün bunu araştırdım ama bulamadım bulan varsa yazabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wunderkinder 2011
-
quote:
Orijinalden alıntı: NietzscheFriedrichÇok teşekkür ederim, bu kadar hızlı dönüş alacağımı ummuyordum.
silinsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8DF362DD -- 24 Nisan 2021; 18:8:42 > -
Benim de ismini hatırlayamadığım bir film var. Deliricem bayağı aradım. Filmden sadece biraz bı şey hatırlıyorum. Bir sarışın üvey anne adayı ve onun kızı vardı sonra tabi bu üvey annenin nişanlısı adam ve kızı vardı sonra bu kız çiftliği sattırmamak için uğraşıyordu. Filmin sonunda Tam üvey anne ile adam evlenirken kadının takma tırnağı dan biri çıkmış. Yangını bu kadının çıkardığı anlaşılıyordu filan. Kanal D' de haftasonu sabah ya da öğlene doğru çıkmıştı bi ara. Komedi ya da aile filmiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y hilalirem -- 27 Aralık 2020; 20:5:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir film var ama adını hatırlayamıyorum. Filmden sadece biraz bı şey hatırlıyorum. Bir sarışın üvey anne adayı ve onun kızı vardı sonra tabi bu üvey annenin nişanlısı adam ve kızı vardı sonra bu kız çiftliği sattırmamak için uğraşıyordu. Filmin sonunda Tam üvey anne ile adam evlenirken kadının takma tırnağı dan biri çıkmış. Yangını bu kadının çıkardığı anlaşılıyordu filan. Kanal D' de çıkmıştı bi ara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X