Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (578. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.354
Cevap
798
Favori
1.765.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sonermollaoglu

Arkadaşlar merhaba,

Yıllar önce izlediğim bir film vardı tekrar izlemek istiyorum fakat ismini bir türlü hatırlayamadım. Konusu hatırladığım kadarıyla şöyleydi;

Bir çete var üyeleri zengin iş adamlarından oluşuyor. Bu çete kadınları kaçırıyor ve üyelerine sağladığı mobil bir uygulamayla açık artırmaya çıkarıyor. Açık artırmaya kazanan kişi kadını teslim alıyor ve istediği işkence türüyle öldürüyor.
    Başrol oyuncusu da bir şekilde bu çeteye ulaşıyor ve kadınları kurtarmaya çeteyi çökertmeye çalışyor. hatırladıklarım bunlar. çok güzel bir filmdi fakat bir türlü bulamıyorum.

Lütfen birisi yardımcı olursa çok dua edeceğim kendisine.

pro vocemyoutube
    8mm - Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=Ow7HYJmsXqU
    bu filme benzettim konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forrest55 -- 26 Aralık 2015; 1:45:53 >

Orijinalden alıntı: ADERANS

Film eski zamanlarda geciyor bir adam kizi seviyor sonra bi olay oluyor ve adam omur boyu zindan hapsine mahkum ediliyor. Kiz bu arada zengin biriyle evleniyor . Adam zindanda uzun sure kaliyor zindanda fare falan yiyor kirbalaniyor. Sonra yasli bir adamla dost oluyorlar yasli adam olmede once hazine yeri soyluyor adama . Adam bir yol bulup zindandan kurtuyor ve hazineyi buluyor yeni bir kimlik olustuyor ve kiz arkadasindan inkitam aliyordu . Simdiden tesekkurler

The Count Of Monte Cristo - Traileryoutube
    The Count Of Monte Cristo - Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=gzRSVl8UewM

1. Film: Film bar gibi bir yerde başlıyor parti de olabilir. Filmin girişinde yüzü gözükmeyen biri içeçeğin içine afedersiniz işiyor. Sanırım işeyen adamda hastalık vardı. Ve içeçeği içenler bu hastalığa yakalanıyorlardı. Sonra ajanlar askerler falan burayı basıyor. Herkes birbrini öldürüyor. Sonra ölüleri boş bir havuza atıyorlar. Havuz doluyor falan. Havuzun içi kan ve cesetle doluyor.

2.Film: Bilimkurgu filmidir. 3-5 çocuk arkadaş yer altında küre gibi bir şey buluyorlar. Buldukları şey zamanı durdurma aletiydi. Bunlar zamanı durduyorlardı ve herşeyi yapıyorlardı. Sanırım zamanı değilde insanları başka bir yere götürüyordu. Yani dünyada sadece 3 5 çocuk kalıyordu. Bunların yanında kız çocuğu da vardı. Başka hatırladığım detayda şişman bir çocuğun dondurmacı da dondurma yemesiydi.

Bunları neredeyse 5 yıldır araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimididen çok teşekkür ediyorum.

Orijinalden alıntı: jharden

quote:

düz uzun saçlı sarışın bir hatun var ve geriye doğru taranmış saçlı adam almaya geliyordu kızı üstü açık bir arabayla , hatırladığım sahne bu epey oldu izleyeli sanki chip dergisinin kapağında görmüştüm en son

dostlar yardımcı olacak var mı çok hora geçecek bu yardım, 2000li yıllarda izlediğimi tahmin ediyorum , başrol oyuncuları hakkında en ufak bilgim yok maalesef , hatun kumral da olabilir pek iyi hatırlamıyorum ama çıtırdı, film afişlerine de bakıyorum ama çıkmadı henüz

kankalar yok mu cevap , hatun uzun saçlı kısa bir elbise vardı arabanın önünde gördüğüm en son resimde filmle ilgili, ne türünü ne de oyuncularını biliyorum

quote:

quote:

düz uzun saçlı sarışın bir hatun var ve geriye doğru taranmış saçlı adam almaya geliyordu kızı üstü açık bir arabayla , hatırladığım sahne bu epey oldu izleyeli sanki chip dergisinin kapağında görmüştüm en son

dostlar yardımcı olacak var mı çok hora geçecek bu yardım, 2000li yıllarda izlediğimi tahmin ediyorum , başrol oyuncuları hakkında en ufak bilgim yok maalesef , hatun kumral da olabilir pek iyi hatırlamıyorum ama çıtırdı, film afişlerine de bakıyorum ama çıkmadı henüz

kankalar yok mu cevap , hatun uzun saçlı kısa bir elbise vardı arabanın önünde gördüğüm en son resimde filmle ilgili, ne türünü ne de oyuncularını biliyorum

ipuçlarıyla yardımcı olabilecek var mı , kurdu olanlar vardır elbet
  • (şimdiden çok teşekkürler biri yardım ederse sevinirim) büyük ihtimalle japon filmi ve yapım yılı 2000'den önceydi.Olayların büyük çoğunluğu ormanda geçer .iki büyük grup savaşır ve uzun mesafelerden biçak fırlatıp hedefini vuracak kadar profesyonel erkekli kadınlı bir grup var bu grubun içinden bir kadın bir erkeği esir alır ve ormandaki kamplarına getirirken aralarında bir yakınlaşma olur.grup üyeleri kampın yerini bildiği için öldürmeye karar verirler kadın buna karşı çıkıp esiri serbest bırakır ve grup üyeleri kadını ve esiri yakalayıp ayrı yerlere kapatırlar olaylar gelişir kadını çıkarırlar ve esire bir at verip salıverirler kadının grup içinde bir kıskananı(belki grup lideri) vardır.kadın atla birlikte kaçıp esire(sevdiğine) yetişirken kıskanan erkek uzaklardan birbirine kenetli 2 bıçak fırlatır kadın birini vurup düşürür diğeri kadınına saplanır ve attan düşer esir ve kadın ilk kar düşerken yerde sürünüp birbirlerinin ellerini tutarlar ve ölürler.(kadın kör ve uzun yıllar önce kanaltürk ve sinemapolde izlemiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bicifatih -- 26 Aralık 2015; 22:37:08 >
  • sanırım film 90 ların sonu 2000 lerin basında cekilmisti konusu 3 arkadas calıstıkları firimadaki hesaplardan küsaratları çalmaya karar verir ama sonra yanlıslıkla butun parayı calarlar filmin konusu böyle birşeydi filmi hatırlayan yada izleyen varsa yardımcı olursa sevinirim
    Konusu su sekilde bir birini tanımayan insanları lüks bir villaya kapatıyorlar sonrasında ise bu adamlar bir birini öldürdükçe onlara yiyecek falan veriyorlar en son bir kişi kalıyor oda büyük para ödülü kazanıyor. bu filmi arıyorum ama bi türlü bulamadım ismini hatırlayan bilen birisi cevap yazabilir mi

1. Film: Film bar gibi bir yerde başlıyor parti de olabilir. Filmin girişinde yüzü gözükmeyen biri içeçeğin içine afedersiniz işiyor. Sanırım işeyen adamda hastalık vardı. Ve içeçeği içenler bu hastalığa yakalanıyorlardı. Sonra ajanlar askerler falan burayı basıyor. Herkes birbrini öldürüyor. Sonra ölüleri boş bir havuza atıyorlar. Havuz doluyor falan. Havuzun içi kan ve cesetle doluyor.

2.Film: Bilimkurgu filmidir. 3-5 çocuk arkadaş yer altında küre gibi bir şey buluyorlar. Buldukları şey zamanı durdurma aletiydi. Bunlar zamanı durduyorlardı ve herşeyi yapıyorlardı. Sanırım zamanı değilde insanları başka bir yere götürüyordu. Yani dünyada sadece 3 5 çocuk kalıyordu. Bunların yanında kız çocuğu da vardı. Başka hatırladığım detayda şişman bir çocuğun dondurmacı da dondurma yemesiydi.

Bunları neredeyse 5 yıldır araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimididen çok teşekkür ediyorum.
    0 |
  • beyler benim aradığım bi türk filmi hatırladıgım sahneler fikret kuşkan yada ona benzıyen bı adam oynuyo kadının birisi beyoglu tarafında oturuyo karşı komsusu bi adamla sürekli camdan kesişiyo sonra yatak vs sahneler filmde yaşlı bi amca var sağır gibi kapının önünde oturuyo kadının çocukları felan var onlara sahıp cıkıyo yaşlı amca kayboluyo bi ara felan trakya şivesiyle konusuyolardı amca felan sanırsam

Orijinalden alıntı: Limon-

Bi zenci abi oynuyordu filmde,15 gün ömrü kalmıştı.Varını yoğunu satıp hayatta yapmak istediği şeyleri yapmaya çalışıyordu son günlerinde.Bir de arkadaşı vardı.İsmini hatırlayan bilen varsa yardım ediverin beyler

Şimdi ya da Asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dunya surekli evrim geciriyor.en sonunda insanlarin simasi baliga donusuyor ve film bitiyor.hatta bir sahnesinde boyle buyuk karanlik bir mekenda 4-5 kisiler basroldeki buradan cikmamiz lazm deyp yaninda bikac kisiyle cikiyor ama bir kisi bn gelmem burasi daha guvenli deyip kaliyor. Herkes cikinca bu pisman oluyor ve tanm kalkiyor gidecek etrafini maymunlar sarip bunu parcaliyor.
    Bn asiri takintili biriyim cok kotu oldum.
    Lutfen yardim edin delirecaaaaaaaaam

• Arkadaşlar seksenli yıllarda İzlediğim bir dizi filmin adını uzun süredir arıyorum dizi bilim kurgu dizisi dizide tek Aklımda kalan bölüm Astronotlar uzaya çıkmadan önce giydikleri kıyafetin içi siyah bir sıvıyla dolar siyah sıvı Akciğerleri ne dolar uzayda hava ihtiyacı olmadan bu şekilde kalır o yıllarda Yirmi beşinci Yüzyıl Star Trek Galactica gibi diziler vardı Fakat bu diziyi uzun süredir arıyorum Bir türlü ismini bulamadım hatırlayan varsa lütfen paylaşabilir mi

• Arkadaşlar seksenli yıllarda İzlediğim bir dizi filmin adını uzun süredir arıyorum dizi bilim kurgu dizisi dizide tek Aklımda kalan bölüm Astronotlar uzaya çıkmadan önce giydikleri kıyafetin içi siyah bir sıvıyla dolar siyah sıvı Akciğerleri ne dolar uzayda hava ihtiyacı olmadan bu şekilde kalır o yıllarda Yirmi beşinci Yüzyıl Star Trek Galactica gibi diziler vardı Fakat bu diziyi uzun süredir arıyorum Bir türlü ismini bulamadım hatırlayan varsa lütfen paylaşabilir mi

Filmi çok fazla hatırlamıyorum ama romantik bir komedi filmiydi.

Çok zayıf çelimsiz bir erkek ve çok güzel bir kızın ilişkisini anlatıyordu.

Bir sahnesinde erkek kadına sen kusursuzsun birde bana bak diyordu. Kız ise benim kusurum var sana gösterebilirim diyordu ve ayak parmaklarından ikisinin yapışık olduğunu gösteriyordu.

Umarım izleyen birisi vardır ve hatırlar :)
  • Merhaba,

Yıllar önce izlediğim bir film vardı; korku gerilim türünde, filmin adını bir türlü hatırlayamadım, hatırlayan varsa yazarsa sevinirim.

Adamın biri gece ıssız bir yolda gidiyor ve ileride karanlık bir yerde birine çarpıyor. Sonrasında (arayı tam hatırlayamıyorum) yaralı halde yoldan geçen birinin aracına biniyor ve o şekilde yola devam ediyor. Filmin ilginç kısmı, aracına bindiği kişi aslında kendisi ve adam aslında ölü fakat başta öldüğünün farkında değil. Filmin yine enteresan bir sonu vardı... Türlü şekilde arattım ama bulamadım...
  • arkadaşlar eskiden 2000 li yıllarda trt 1 de yayınlanmış bir film vardı. adam alman kurdu köpeğiyle altın aramaya gidiyordu. sonra adamın köpeğini çalıp kızak köpeği yapıyorlardı, sonra adam onu kurtarıyordu filmin sonunda ise kızıl derili adamı ok atıp öldürüyordu adamın cesedi nehirde ilerlerken köpek oradan ayrılmıyordu falan filan... bu filmi hatırlayan olursa lütfen cevap atarsa sevinirim.arkadaşın biri sormuş cevap çıkmamış tekrar soriyim dedim.alman kurduydu köpek ve ismi 'bak' tı sanırım

Orijinalden alıntı: cedric71

arkadaşlar eskiden 2000 li yıllarda trt 1 de yayınlanmış bir film vardı. adam alman kurdu köpeğiyle altın aramaya gidiyordu. sonra adamın köpeğini çalıp kızak köpeği yapıyorlardı, sonra adam onu kurtarıyordu filmin sonunda ise kızıl derili adamı ok atıp öldürüyordu adamın cesedi nehirde ilerlerken köpek oradan ayrılmıyordu falan filan... bu filmi hatırlayan olursa lütfen cevap atarsa sevinirim.arkadaşın biri sormuş cevap çıkmamış tekrar soriyim dedim.alman kurduydu köpek ve ismi 'bak' tı sanırım

Muhtemelen budur.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.