Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.029
Cevap
783
Favori
1.607.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allametürkrap

    Öncelikle herkese iyi akşamlar yaklaşık 9-10 sene önce tv de izlediğim bir film vardı başrolünde (öncelikle asla emin değilim) Nicholas Cage oynuyordu ve bu şahıs bir polis memuruydu.Sonra bu adamı istemli olarak uyutuyorlardı yani belli bir süreliğine örneğin 20 yıl sonra tekrar uyanacak ve yine yirmi yıl önceki görüntüsünde olacak bu işlem gerçekleştikten sonra (adam uyandıktan sonra) polis merkezine gidip eski yakın arkadaşı siyahi polisin adam yaşlanmış haliyle falan karşılaşıyordu vs vs hatırladımlarım bu kadar Ben Nicholas Cage diye hatırlıyorum lakin yanılma payım yüksek çok aradım ama bulamadım bir yardımcı olursanız

    http://m.imdb.com/title/tt0106697/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut2697

    Bu filmi 2006-2010 yılları arasında izledim film bir apartmanın en üst katında bir partide başlıyor ve parti devam ederken elektrikler kesiliyor ve herkes terasa çıkıp şehir merkezine bakıyor bu sırada şehir merkezinden bir patlama sesi geliyor ve godzilla gibi bir yaratık beliriyor ve filmi partiyi filme alan adamın kamerasindan izliyoruz ve de yaratıcı görüp kaçmak isteyen insanlar şehri köprü yoluyla terk etmek istiyorlar ve tam o sırada yaratık köprüye saldırıp bu partideki kişilerden birisinin abisinide öldürüyor ve bunlar metro kaçıyor metroda bu yaratıgin üzerinde düşen parçalarda ayrı köpek tarzı yaratık oluyor ve metrodakilere saldırıyor. Hatırlayabildigim bunlar arkadaşlar yardimci olun lütfen.


    Canavar (Cloverfield)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wawrzyniak

    quote:

    Orijinalden alıntı: wawrzyniak

    Arkadaşlar son birkaç yıldır fellik fellik aradığım 2 film var. Bu filmlerle ilgili hatırladıklarım biraz kısıtlı ve sadece filmlerdeki 1-2 sahneyi hatırlıyorum ve eğer bu filmleri izlemiş olan ve ismini bulmama yardımcı olan biri varsa kendisine gerçekten müteşekkir olacağım. 1. filmi bir otobüsün koltuk arkası tvsinde izlemiştim. Filmin çıkış tarihi 2000 - 2012 yılları arasında olması lazım. 2. filmi ise 2009 yılının haziran ya da temmuz ayında cnbc-e’de sabaha karşı izlemiştim ama bu filmin çıkış tarihini tahmin edemeyeceğim.

    1. film şu: Arkadaşını bulmaya çalışan bir genç bir kız vardı. Bu kızın arkadaşı sanırım psikolojik sorunlar yaşayan bir kızdı ve onu arayan arkadaşı ise kış ayında ve Sibirya tarzında yerlerde bu arkadaşını bulmaya çalışıyor ve en sonunda aradığı arkadaşını öldüren adamı buluyor tesadüfen. Kız deliye dönüyor. Arkadaşını öldüren o adamı öldürüyor ve polis de adamın katilini bulmaya çalışıyor ama bir olay oluyor ve katil olan kız bir şekilde izini kaybettiriyor. Filmin sonunda kız bir yerlerde yürürken mutlu bir şekildeki son hali kameraya yansıyor ve galiba kız sarışındı ve gözüne siyah far çekmişti. Bu filmle ilgili hatırladıklarım bunlar.

    2. film ise şu: Bu filmle ilgili bir sahne hatırlıyorum sadece onu söyleyeceğim: Yahudi bir adam var ve bu adam hafifmeşrep mi desem erkeklerle düşüp kalkan mı desem neyse işte bir kadınla yasak ilişki yaşıyor ve o kadınla evlenmeyi bile düşünüyor. Ama ailesi onunla aynı fikirde değil ve ailesi oğullarını sürekli takip ediyor ve tartışıyorlar. Bir keresinde ailesi, oğlunun ve kadının oturduğu apartmanın önünde bir arabanın içinde onları izliyor ve kadın ve erkeğin davranışlarını takip ediyorlardı. Sanırım filmde Yahudilerin ailevi konularda ne kadar tutucu olabileceğini anlatan bir sahneydi. Keşke bir şeyler daha hatırlayabilsem film hakkında. Bu filmle de ilgili hatırladıklarım bunlar. Filmi, sabaha karşı izlediğim için ve artık gözlerim kapanırcasına izlediğimden filmle ilgili pek fazla şey kalmadı aklımda.

    İlginiz için şimdiden teşekkürler...




    Arkadaşlar bahsettiğim filmleri hatırlayan yok mu ? Muhakkak seyretmişsinizdir. Hafızanızı biraz zorlayın lütfen.



    Bana da yardımcı olabilecek yok mu a dostlar? Bahsettiğim 2. filmin hatırlanması zor olabilir ama aklımda sadece bunlar kalmış ve bu filmleri bulmak ve tekrardan izlemek için sabırsızlanıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wawrzyniak -- 15 Ağustos 2015; 16:53:20 >
  • Daha önce de yazdım acaba bulabilen var mı çok iyi olur
    Arkadaşlar bir film takıldı kafama ama feci bir şekilde pek bir şey hatırlamıyorum Kurtlar uluyor bi canavar gibi bisi var Bir kız bir erkek kardeş bunlar

    Küçük erkek kardeşi takım elbise gibi bisi vardı Sarışındi kız üstünde Beyaz elbise 12 13 yaşlarında Kurt kovalıyor Ailelerini kurt yemişti. Bi mağara ya saklanıyorlardi

    O sahneyi hatırlıyorum eski bir filmdi yabancı talihsiz serüvenler dizi değildi öyle diyen arkadaşlar vardı da.
  • 851devo kullanıcısına yanıt
    Relatos Salvajes

  • ya 90 lı yılların sonu idi ya da 2000 li yılların başı idi hafızamda show tv de yayınlandı olarak kaldı ama küçün bir ihtimal kanal d ya da star da olabilir...

    hatırladığım tek sahne böyle üst gibi bir yer var komuta odası adamlar içerisinde yamulmuorsam tek bir hatun var kısa etekli vesaire inanılmaz düzgün bacakları falan vardı dikkat çekior esas oğlan başka bir yerde yamulmuorsam bir tanesi tehdit edior bununla ilişkiye girmek için başka bir odada işi pişirirken esas oğlana falan sahne gidiordu yıllar sonra aklıma geldi benim bu tabirimle şu filmi bulabilecek biri çıkarsa valla helal olsun diyeceğim benimkisi de bir umut işte :)
  • 2008-2009 YILLARI ARASINDA İZLEDİĞİM BİR FİLMİ BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM...
    LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

    ARKADAŞLARLA RASTGelE İZLEMİŞTİK... OYUNCULARINI YÖNETMENİNİ HİÇBİRŞEYİNİ HATIRLAMIYORUM
    YALNIZCA KONUSU AKLIMDA...

    -- BİR KIZI ve ÜÇ OĞLU OLAN KÜÇÜK BİR KASABADA YAŞAYAN ORTA HALLİ BİR AİLE...
    MUtlU BİR AİLE EVİN KÜÇÜK OĞLUNUN BACAĞINDA BİR SAKATLIK SÖZ KONUSU
    KIZ KARDEŞLERİ MEZUNİYETİNDE KASABANIN zenGİN AİLESİNİN ŞIMARIK OĞLUNUN
    TECAVÜZE UĞRAR VE MUTLULUKLARI GÖLGELENİR...
    BABA KIZINI EVDEN UZAKLARA YOLLAR... GÜZEL KIZ KARDEŞLERİNİN BAŞINA GELEN ÇOCUKLARINDA PSİKOLOJİSİNİ BOZAR VE ÖC ALMA PLANLARI BABANIN ÇILDIRIŞLARI VS..
    SONUNDA SAKAT KÜÇÜK ERKEK KARDEŞ BÜYÜYO VE ÖCÜ ALIYORDU SANIRIM ÖLE HATIRLIYORUM...
    AİLE DRamI ... PARÇALANAN BİR HAYAT...

    BU FİLMİ BULMAMA YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN...
  • Arkadaşlar benim aradığım yapım film mi dizi mi bilmiyorum.. Filmde genç bir oğlan vardı elektro gitar çalarak bir robota bağlanıyordu ve kötü yaratıklarla savaşıyordu veya gitarın ribotla alakası var mı çok emin değilim.. O zamanlar küçük olduğum için film/diziyle ilgili hatırladıklarım bu kadar.. Yardımcı olabilecek varsa o zamanlarda kabusuma girecek kadar etkileyen yapımı ölmedeb önce tekrar izlemek isterim.. Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenix_scream

    ya 90 lı yılların sonu idi ya da 2000 li yılların başı idi hafızamda show tv de yayınlandı olarak kaldı ama küçün bir ihtimal kanal d ya da star da olabilir...

    hatırladığım tek sahne böyle üst gibi bir yer var komuta odası adamlar içerisinde yamulmuorsam tek bir hatun var kısa etekli vesaire inanılmaz düzgün bacakları falan vardı dikkat çekior esas oğlan başka bir yerde yamulmuorsam bir tanesi tehdit edior bununla ilişkiye girmek için başka bir odada işi pişirirken esas oğlana falan sahne gidiordu yıllar sonra aklıma geldi benim bu tabirimle şu filmi bulabilecek biri çıkarsa valla helal olsun diyeceğim benimkisi de bir umut işte :)

    tarzan bilmemek noktalama işareti
  • Yıllar önce Trt veya Kanal D'de bir gece vaktiydi ..

    Küçük bir erkek çocuk nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde günümüzden ikinci dünya savaşının olduğu döneme zamanda yolculuk yaparak geçiyordu? Yanlış hatırlamıyorsam tekrar günümüze dedönebiliyordu da? Geçmiş dönemde küçük bir kızla arkadaş olmuştu? Hatta filmin sonunda tekrar günümüze döndüğünde o küçük kızı arayıp sorup günümüzde ziyaret ediyordu , kız yaşlanmış nene olmuş falan?

    Çok berbat anlattım farkındayım ama çok az şey kalmış aklımda? Çok beğenmiştim , yıllarca aramaya çalıştım ama bu anlatışla birşey bulamadım tabi!

    Bu filmi bulabilmeme yardım edecek olana şimdiden çok teşekkür ederim..

    NOT : Birde galiba film 1990-2002 arası bir yapım olsa gerek ve muhtemelen Avrupa Sineması'na aitti? Hollywood filmi değildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semioli -- 5 Ağustos 2015; 15:12:29 >
  • yedek.oyuncu kullanıcısına yanıt
    Evet buydu teşekkürler.
  • Köpekbalığı çocuk ve volkan kız filmini soracaktım, google'a "köpekbalığı çocuk" yazdım çıktı Belki arayan olur yazayım dedim
  • Arkadaşlar eski bi film soracam filmin başında ya mahkumlar yada kaçakları alıyorlar bi adada özel eğitim verip asker yapıyorlar filmin sonunda askerler bi otobüsün içinde el bombalarını atıp kendi kendilerini imha ediyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5-6 yıl önce tv de izlemiştim, 1960-2000 yılı arasındaydı tam olarak hatırlamıyorum, bir adam zaman makinesi yapıyor ve geleceğe geçmişe falan gidiyor, bir ara geleceğe gittiğinde ay parçalanıyordu, daha da ileriye gittiğinde, insanlar yeni bir tür akıllı canlı üretmişti ve bunları köle gibi çalıştırıyorlardı, sonra birazdaha ileriye gitti ve artık dünya da o son teknoloji falan kalmamıştı, insanlar ilkel yöntemlerle yaşıyorlardı ve o yeni tür canlılar ise kendi medeniyetlerini kurmuşlardı, insanlardan daha da ileriydiler, sonra bizim bu zaman makinesini yapan adamın makinesi kayboldu, ve o canlılar tarafından ona geri verilmek istendi ama adam kabul etmemişti, bu kadarını hatırlayabiliyorum.
  • The Time Machine

  • Beyler bi film vardı 2 adam bi yeri soyup ambulansla kaçıyodu hem peşlerindeki polisten kaçıp hemde ambulansın arkasındaki hastayı hayatta tutmaya çalışıyolardı hatta filmin sonlarına doğru adamlardan biri diğerini bi sebepten dolayı silahla vuruyodu lütfen bulursanız çok yardımcı olursunuz
  • Arkadaşlar ben değilde arkadaşım izlediği bi filmi anlattı çok aradım ama bulamadım lütfen yardımcı olun filmin bi kısmını söyledi : adam bi banka soyuyor tam çıkışta maskeyi çıkarıyor adam kendi yüzünün maskesini yapmış sağlam bi filme benziyor bilen varsa yardım etsin lütfen
  • 10 yıl kadar önce galiba trt 2 de izledim 18. yüzyılda falan geciyordu sanırım bir konagın sahibi zengin adam vardı bir de hizmetci akıllı bir kadın.kadın diger hizmetcilere okuma yazma ogretiyordu.evdeki baska bir adam kadına aşıktı rahatsız ediyordu evin beyi kadını kurtarıyordu.sonunda da kadın ve evin beyi evlenip okul açıp ogretmenlik yapıyordu.umarım benden baska izleyen vardır ve bulurum filmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen bana yardımcı olun 3 aydır bu filmi bulmaya çalışıyorum eski bir film çok önce tv de izlemiştim konusu :sanal bir dünya kurulu oyun üzerine insanla bir gözlük takıyor ve o dünyaya geçiyor oyunda ölürsen gerçek hayatta da ölüyorsun herkes oyunun kölesi olmuş durumda başrolde bir kadın ve bir erkek var bir süre sonra oyunda insanlar ölmeye başlıyorlar. kadınla adam oyuna giriyor. oyunun sonuna geliyorlar normalde oyunun sonunda melek gelmesi gerekirken bir terslik oluyor ve şeytan geliyor. en net hatırladığım sahnesi bu. oyuncuları hatırlayamaıyorum. herkesin gözünde gözlük var ve insanlar sokaklarda yerlerde yığılmış durumda böyle siyah giyinimliler.ama filmdeki melek ve şeytanda bir kadın.yani insan sadece melek ve şeytan kostümleri var üstünde .işte oyunu bitiriyorlar melek kostümlü kadın geliyor sonra konuşuyorlar birden şeytan kostümlü haline dönüşüyor etrafta kırmızı kumaşlar falan.yani böle bilgisayar yapımı bir film değil öle diyimn. aylarca aradım ama yok. Suratler, bahçivan,ölüm oyunu, tron,13. kat, avalon. ya da the game,existenz değil
  • merhaba arkadaşlar..uzun zaman önce bir film izlemiştim.film teknede bir yatta geçiyordu.bir grup genç tekneye biniyorlar.kızlar ve erkekler birde kızların birinin bebeği var.tekneyle baya bi açıldıktan sonra
    denize girmeye karar veriyorlar.hepsi denize giriyor.bebek teknede kalıyor.tekneye geri çıkmak istiyorlar ama teknenin merdivenini indirmeyi unutmuşlardır.zaman geçiyor bebek ağlamaya başlıyor. giysileri çıkarıp birbirlerine bağlayıp halat yapmaya çalışıyorlar .tekneye çıkmak için.
    film böyle bir şeydi.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.