Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.252
Cevap
792
Favori
1.705.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jackie chan yada başka bi uzak dogulu oynuyordu filmde tam hatırlamıyorum
    baş rol dizleri üstüne çökmüş yerleri siliyordu ve bi karete okulunda geçiyordu
    şişman bi ögrenci babasıyla birlikte okula geliyordu ve babası ne kadar karete bildiğini soruyordu hocaya
    hocada temizlikçiyle dövüşmesi gerektiğini söyleyip ögrenciyi gazlayıp temizlikçinin yanına gönderiyordu
    baş rolde dayak yemesi gerekirken şişmanı patates çuvalı edip gönderiyordu
    tek bi sahne ama aklımda bi kaç aydır arıyorum filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedek.oyuncu

Jean reno ölümsüz olabilir

Allah razı olsun bu fırsatım olmadıgı için anca bakabildim tekrardan Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba , arkdaşlar bir romantik film vardı .bir adam bir kadınla tanışıyor .ve telefonunu adresini soruyor .kadın da eğer sen benim gerçek aşkımsan gelir beeni bulursun diyor . sonra adam gelip onu buluyor . sonra filmin sonlarına doğru bunlar ayrılıyorlar kadın başka biriyle evlenmek üzereyken adama şans eseri davetiye geliyor. uçağa atlayıp kadının düğününün olduğu yere geliyor tam düğün yapılırken adam içeri giriyor .içeride kimse yok . düğün bitti zannediyor .ama kadın evlenmekten vazgeçiyor aslında . sonra bir şekilde tekrar buluşuyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: halep888

merhaba , arkdaşlar bir romantik film vardı .bir adam bir kadınla tanışıyor .ve telefonunu adresini soruyor .kadın da eğer sen benim gerçek aşkımsan gelir beeni bulursun diyor . sonra adam gelip onu buluyor . sonra filmin sonlarına doğru bunlar ayrılıyorlar kadın başka biriyle evlenmek üzereyken adama şans eseri davetiye geliyor. uçağa atlayıp kadının düğününün olduğu yere geliyor tam düğün yapılırken adam içeri giriyor .içeride kimse yok . düğün bitti zannediyor .ama kadın evlenmekten vazgeçiyor aslında . sonra bir şekilde tekrar buluşuyorlar .

• Arkadaslar bi film vardi. Filmde adam ve kadin deneyle insan dna siyla oynuyordu. Ve bu adamla kadinin cocugu olmuyordu. Devlet bu deneyleri yasakliyordu. Fakat adamla kadin kendilerine bi kiz yapiyordu ve bu kizin kuyrugu vardi. Sonra devlet yasakladigi icin daga goturuyorlardi orda buyutuyorlardi ve cok hizli buyuyordu. Sonra adamla bu kiz iliskiye giriyordu. Kiz adamin karisini kiskanip kuyrugundaki igneyle kadini olduruyordu. Bu filmin adi neydi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubiaso

Arkadaslar bi film vardi. Filmde adam ve kadin deneyle insan dna siyla oynuyordu. Ve bu adamla kadinin cocugu olmuyordu. Devlet bu deneyleri yasakliyordu. Fakat adamla kadin kendilerine bi kiz yapiyordu ve bu kizin kuyrugu vardi. Sonra devlet yasakladigi icin daga goturuyorlardi orda buyutuyorlardi ve cok hizli buyuyordu. Sonra adamla bu kiz iliskiye giriyordu. Kiz adamin karisini kiskanip kuyrugundaki igneyle kadini olduruyordu. Bu filmin adi neydi acaba

Splice (2009) ?
  • yedek.oyuncu kullanıcısına yanıt
    Yok bu film çok eski, benim dediğim film yeni filmlerden. Filmin başında bir sandalyeye bağlıyorlar ve sanal dünyaya bağlanıyor. Filmde ajan oluyor ve onun peşine düşüyorlar. Uçan arabalar ve dünyanın merkezinden diğer tarafına doğru geçen bir trene benzer bir şey vardı.
  • Zortin Z kullanıcısına yanıt
    verdiğim iki linke de tıkla ikisinden biri olması lazım :D
  • yedek.oyuncu kullanıcısına yanıt
    yok bu film değil ama çok etkileyen bi filmdi beni, aynı duvar filmine benzeyen bir filmdi,çok doğal çekilmiş sanki çocuklar gerçekten hükümlü gibiydiler.
  • Beyler filmde bir psikolog vardı ve bir adam vardı bu adam fare eğitmişti evinin kapısını fare acıyordu psikolog bu adamı kovalıyordu hatırladığım bu kadar
  • merhaba...küçükken izlediğim bir film vardı...
    bir soygun çetesi vardı...bu çete ileride işleyecekleri suçları bir bilgisayar oyunu yapmıştı...birçok kişi çetenin ne suç işleyeceğini öğrenmek için bilgisayarda çetenin yaptıgı oyunu oynuyordu.
    çete elemanlarından biri bir polisin oğluydu...
    hatırlayan var mı acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

merhaba...küçükken izlediğim bir film vardı...
    bir soygun çetesi vardı...bu çete ileride işleyecekleri suçları bir bilgisayar oyunu yapmıştı...birçok kişi çetenin ne suç işleyeceğini öğrenmek için bilgisayarda çetenin yaptıgı oyunu oynuyordu.

Bilgisayar oyunu kısmını hatırlamıyorum ama bu filmin konusu benziyor.
  • ya arkadaşlar bi japon filmi vardı beyaz saçlı yaşlı bi aadam eski çağ filmi elinde samurai kılıcı adamları doğruyodu bi kız vardı sanırım bazı adamlara yemek verirken öldürdü bu yaşlı adam da aranıyodu sanırım ltfen bilen varsa.bi diğer filmde hayalperest bi çocuk var bu cocuk hep oyuncak askerlerle oynuyo snra meyhane gibi bi yerde bi yavru dinozor gibi bi hayvan buluyo hayvan fıcıya düşüyo sarhoş oluyo bi kötü kalpli adam var bu dnozor tuzlu suda yaşayamıyo bunu deniz suyunda öldürüyo cocukta sanırım beyaz diiiş die bbagırıyo hayvana adı neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugbug91 -- 26 Haziran 2015; 1:18:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar filmin bi sahnesini hatırlıyorum kalabalık bi çember oluşturmuştu insanlar ana karakterin dövüşmesi mi ne gerekiyordu galiba kısa boylu gözüken birini seçiyordu çok kaslı çıkıyordu sonra çocuk gibi görünen birini seçiyordu çok uzun çıkıyordu tam hatırlayamıyorum ama komedi filmiydi sanırsam karakterin seçtiği her kişide bi anormallik çıkıyordu.Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

merhaba...küçükken izlediğim bir film vardı...

Bilgisayar oyunu kısmını hatırlamıyorum ama bu filmin konusu benziyor.

Aynen bu film...cok cok tesekkurler

• starboyjr S kullanıcısına yanıt
  • Adını hatırlayamadığım bu film yabancı bir üniversite de geçiyordu.Eski 90 lı yılların filmlerinden. Sokakta yaşayan evsiz ama aslında profesör olan birini öğrenciler
    hasta gördüğü için acıyıp evine alıyorlar sonrasında dostlukları gelişiyordu . Filmde yaşlı evsiz olan bu adam özel bir yere gittiği zaman
    bu gittiği yeri hatırlatması amacıyla yere eğilip bir taşı eline alıp cebine koyuyor , gittiği yerleri bu taşlara dokunarak anımsıyordu.
    Emin değilim ancak evsiz adamı oynayan kişi Robie Williams olabilir.
    Bu filmi hatırlayan var mı ?
  • 90 lı yıllarda bir film izlemiştim sanırım 2 senedir falan arıyorum hallmark channel kanalındaydı.Bir kız vardı yeni bir kasabaya taşınmıştı.Yeni bir okula başlamıştı falan.Okula girerken karşısındaki kızın gözleri kırmızı olmuştu.Kütüphane görevlisi sanırım kıza bir madalyon gibi bir şey vermişti bunun sayesinde büyü yapabiliyodu.Ama aynı madalyondan kötü kızda da vardı.İki madalyon birleşince çok büyük bir güç oluşuyodu.Kötü kız birleştirip ejderhaya falan dönüşüyodu.Hatırladıklarım bunlar lütfen yardım edin artık bulmak istiyorum....
  • yvz Y kullanıcısına yanıt
    With Honors

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.