Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.706.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir film izlemiştimde adını hatırlayamadım film muhtemelen 2011 yada 2012 yapımı filmde bir genç var evdeki zırhı ve silahı alıp şehirdeki önüne gelen insanı öldürüyordu sonra banka soyup paraları alıp filmin sonuna dogru tüm suçuda arkadaşına yıkıyordu bilen varsa söyleyebilir mi filmin ismini teşekkürler
  • BlackWalkeR B kullanıcısına yanıt
    Rampage (2009)
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    cevabiniz için tesekkur ederim evet başka versiyonunu buldum adi "The Haunting of Helen Walker " Bu filmi TVde izledim türkçe dublajini bulamiyorum. Hangi isimle yayinlanmis onu bulabilirsem tekrar izlemek istiyorum.

Ayrıca filmde kuyu sahnesi vardi belki de başka bir filme aittir bu filmin birçok versiyonu varmis. İnceledim versiyonları ama bulamadim.Sizin gözünüze birşey takilirsa söyleyin lütfen.

Kuyu sahnesi olan film hangisi çok merak ediyorum hatirladigim tek şey gerilim müziği caliyordu yapraklar yerde süzülüyordu tam o sirada kuyuyu gösterdi kamera. Bu sahne hangi filme ait olabilir?

@R3hab

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bilim adami ve yaninda gençler vardi bir magaraya giriyorlardı bilim adamiyla gencler sakalasiyordu sürekli.Bilim adami ya da gençlerden biri mağara duvarlarındaki yapiskan bir sivinin tadina bakti.O sivinin tadina bakana biseyler oluyordu bayal görüyordu. Gençlerden biri ucurum gibi biryerde " cehennemde görüşürüz" gibi bisry söyleyin el kapdirip gulumsedi asagi atladi. Bu filmin adi neydi?

Bir başka filmde de "mavi göl" tarzi genç kadin-erkek ve bebekleri vardi adamla kadin kavga etmişlerdi adam biryeere gitmişti kadinla bebek sahilde vakit geciriyolardi.Bi iskeletler vardi yanyana duruyordu adam görünce karisiyla bebeğinin iskeleti sanmisti çok uzulmustu tam o sirada kadim ortaya cikip saka yaptim demişti bu sahne hangi filminden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pori

Rampage (2009)

teşekkürler hocam
  • Ya arkadaşlar bi film izlemiştim 4-5 sene önce. Dönem filmiydi. 3 tane atlı arkadaş vardı. Aralarından bir tanesi tam darağacında asılırken onu kurtarıyolardı. Sonra bunlar mezar soyuyolardı. Sonra bi saraya gidiyolar ve duvardaki siyah şamdan gibi bi şeyi kırıyolardı. Ama o saraya aslında soygun yapmak ya da önemli birini öldürmek için gelmişlerdi. Çok az hatırlıyorum uzun bi ismi vardı. Hatta ismini bi kere okumuştum aklımda tutamamıştım. Nolur bi yardım edin valla takıntı haline getirdim :D (iyi kötü çirkin ya da 3.10 yuma treni değil büyük ihtimalle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

quote:

Orijinalden alıntı: free70

2 Film sormak istiyorum korku gerilim turu.

Birinci film bir gurup bilim admi veya gezmek için ormana giden grup
    Magralari arastiriyorlar die aklimda daha sonra bir magraya giriyorlar fakat magradan cikis yolu bulamiyorlar
    Ve magrada yasayan bir yaratik tarafından tek tek olduruyor hatta bir sahnesi suyun içinde de saldiriyor
    Aklimda kalan hep karanlık sahneler.

Ikinci filmde buna benzer bilim adamlari bir seyi arastirmaya gdiyorlar veya deney gibi bir seyler yapacaklar.
    Derin bir kuyya iniyorlar kuyunun sonu değişik bir yer alti dunyasi gibi hem orman hem magralar var.
    Yine bu filmde de yaratiklar var buyuk solucan delikleri var insanlar oralari yol olarak kullanirken yaratik bazilarini bu dar gecite saldiriyor.

birinci film bu olabilir,bu filmin 2.side var.
    Sinemalar.com
    Cehenneme Bir Adım (2005) - The Descent
    http://www.sinemalar.com/film/115/cehenneme-bir-adim

Sinemalar.com
    Cehenneme 2 Adım (2009) - The Descent: Part 2
    http://www.sinemalar.com/film/10142/cehenneme-2-adim

Bu seriyi biliyorum hocam onlar değil senin dediğin seri eski bir maden ocagini gezen bir grup turist
    cehnneme bir adim 1 ve 2 sersi değil değil. dediğim filmler başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3hab

quote:

Magralari arastiriyorlar die aklimda daha sonra bir magraya giriyorlar fakat magradan cikis yolu bulamiyorlar
    Ve magrada yasayan bir yaratik tarafından tek tek olduruyor hatta bir sahnesi suyun içinde de saldiriyor

Ikinci filmde buna benzer bilim adamlari bir seyi arastirmaya gdiyorlar veya deney gibi bir seyler yapacaklar.
    Derin bir kuyya iniyorlar kuyunun sonu değişik bir yer alti dunyasi gibi hem orman hem magralar var.
    Yine bu filmde de yaratiklar var buyuk solucan delikleri var insanlar oralari yol olarak kullanirken yaratik bazilarini bu dar gecite saldiriyor.

1. Si Derin Kabus olabilir mi?

Degil senin bahsettigin film 2014 yili yapimi benim dediğin filmler coda yeni değil 2000'li yillar veya ortalari 1990'lerin sonlarida olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Sinemalar.com

Sinemalar.com

Bu seriyi biliyorum hocam onlar değil senin dediğin seri eski bir maden ocagini gezen bir grup turist

The Cave (2005) olabilir mi?
    http://www.imdb.com/title/tt0402901/
  • R3hab kullanıcısına yanıt
    They Live olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 133T 313554R -- 29 Mart 2015; 19:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 133T 313554R

They Live olabilir mi?

Yok kardeş bu çok eski izlediğim 2005 sonrası

• arkadaşlar yardımcı olun lütfenn tam 5 sene önce bir pazar sabahı kanal d de yayınlandı hatta bu bir kitaptı filmini yapmışlar ama bir türlü ikisininde adını hatırlayamıyorum :(((( iki kardeş bir sabah evin çatı katında ki sandıktan bir gözlük ve bir kitap çıkarıyor ve okumaya başlıyor . kitapta yazanlara göre hareket edip ormana gidiyor ve boyları çok kısa olan bir grup cinle karşılasıyor sonra eve kaçmaya başlıyorlar . bu cinleri sadece gözlüğü takan görebilir . hatta filmin sonlarına doğru gözlüğü takıp evin etrafına tuz döküyorlar o yaratıklardan korunmak için . 5 senedir arıyorum lütfen yardım edin :((((((
  • spiderwick günceleri olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilalcikk -- 29 Mart 2015; 19:52:35 >
  • hilalcikk H kullanıcısına yanıt
    sen mükemmelsin :D :D:D:D:D:D
    işte bu bee :D cok teşekkür ederim
  • ya bir film daha vardı yabancı sinema ; bir adam panelvanın arkasında cam fanusun içinde kilitli halde uyanıyor dışarıdaki sesleri duyuyor ama kimse onunla konuşmuyor . panelvan sürekli hareket halinde ve birisi ona yapması gerekenleri kağıda yazıp küçük bir delikten fanusa atıyor bir de fanusun içinde geri sayım cihazı var ve zaman sürekli akıyor. lütfen yardım edin delirmek üzereyim :(((((
  • ya bir yabancı sinema izlemiştim ; bir adam panelvanın arkasında cam fanusun içinde kilitli halde uyanıyor dışarıdaki sesleri duyuyor ama kimse onunla konuşmuyor . panelvan sürekli hareket halinde ve birisi ona yapması gerekenleri kağıda yazıp küçük bir delikten fanusa atıyor bir de fanusun içinde geri sayım cihazı var ve zaman sürekli akıyor. lütfen yardım edin delirmek üzereyim :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: abduspasa

ya bir yabancı sinema izlemiştim ; bir adam panelvanın arkasında cam fanusun içinde kilitli halde uyanıyor dışarıdaki sesleri duyuyor ama kimse onunla konuşmuyor . panelvan sürekli hareket halinde ve birisi ona yapması gerekenleri kağıda yazıp küçük bir delikten fanusa atıyor bir de fanusun içinde geri sayım cihazı var ve zaman sürekli akıyor. lütfen yardım edin delirmek üzereyim :(((((

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

bembeyaz bir karakter oynuyor lise çağlarında gibi ( bembeyaz dediğim kireç gibi yani yüzü ) çocuk matematik dahisi falan etrafında ki nesneleri de kontrol edebiliyor sonu şöyleydi sanırım yıldırım çarpıyor çocuğa ve çocuk ortadan kayboluyor hatırlayan var mı bu filmi?

• Selamun Aleykum . Filmin başında yaşlı bi nene bi yeri kazıp bir kitap çıkartıyo sonra bişeyler okuyo kendince büyü yapıyodu sanırım. Sonra kitabı sandığa koyup eve götürürken kaza yapıyor yağmurlu bi havada ve aracı göl veya denize düşüyo . Sonra o kaza yaptığı tırın sürücüsü o yaşlı kadının torununu ve arkadaşlarını öldürmeye başlıyo tektek. Ama kadının evinde bi kırmızı çizgi var o tırın sürücüsü yaratığa dönüşüyo tabi o kırmızı çizgiyi geçemiyor. Filmde bi kız fastfoodcuda çalışıyodu hatta o tırcıya bi ara el hareketi çekip göğüslerini açıyodu kızın sevgilisi yurtdışına gidicekti sanırım. Çok eskiden izledim ama adını hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezinsezin

quote:

quote:

quote:

Sinemalar.com

Sinemalar.com

The Cave (2005) olabilir mi?
    http://www.imdb.com/title/tt0402901/

Aradigim ikinci filmi siz buldunuz cok teşekkür ediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.