Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (507. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.706.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasık 2000 yiliydi show tv gece kusagindan bi filmin ismini ariyorum... filmin basinda adami dedektifler sorguluyor oda anlatiyor ve hayal ediyor. adam yalniz yasayan bi kadinin evine bahcivan olarak giriyor ve evde yasiyor. kadin adami surekli gozetliyor ve onu arzulayip bastan cikariyor ve yatiyorlar. sonra bahcivanin sevgilisi eve geliyor ve birlikte kaliyorlar. diger kadin bunlari kiskaniyor ve sinirleniyor.... burdan sonrasina bakamamistim ama bahcivan galiba kadini olduruyor. bu filmi yillardan beri internette ariyorum lutfen yardimci olurmusunuz. rus filmiydi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 te falan izlemiştim. Üniversiteli genç sevdiği çok güzel bi kızı klonluyodu. Tabii herşeyi sıfırdan öğrettiği için kız erkek gibi oluyordu. Sürekli pizza yiyen geğiren maç izleyen falan. Hatta çocuk "arada çatal bıçakta. Kullanacağımız bişiler yesek" falan diyordu. Klasik amerikan komedisiydi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue-owl

dostum ilgine tesekkür ederim ama bu film değildi yalnız sonu neredeyse aynı bahsettiğim filmin oyuncuları burdakiler kadar ünlü değildi

O zaman aklıma bir film daha geldi, gerçi oyuncular ünlü değil demişsin de ben yinede yazayım. 1972 yapımı ''KADER YOLCULARI'' diye bir film var. Başrolde AYHAN IŞIK oynuyor ve yanılmıyorsam son sahnede polisin değil ama jandarmaların önüne boş silahla atlıyordu ölmek için. Çok uzun zaman oldu izleyeli ama güzel film olduğu için unutmamışım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilurkhean

2004 te falan izlemiştim. Üniversiteli genç sevdiği çok güzel bi kızı klonluyodu. Tabii herşeyi sıfırdan öğrettiği için kız erkek gibi oluyordu. Sürekli pizza yiyen geğiren maç izleyen falan. Hatta çocuk "arada çatal bıçakta. Kullanacağımız bişiler yesek" falan diyordu. Klasik amerikan komedisiydi sanırım.

Repli-Kate (2002) olabilir mi?
    http://www.imdb.com/title/tt0260320/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezinsezin

quote:

2004 te falan izlemiştim. Üniversiteli genç sevdiği çok güzel bi kızı klonluyodu. Tabii herşeyi sıfırdan öğrettiği için kız erkek gibi oluyordu. Sürekli pizza yiyen geğiren maç izleyen falan. Hatta çocuk "arada çatal bıçakta. Kullanacağımız bişiler yesek" falan diyordu. Klasik amerikan komedisiydi sanırım.

Repli-Kate (2002) olabilir mi?
    http://www.imdb.com/title/tt0260320/

Alıntıları Göster
    2000-2008 arasında izliyodum kanal 1 de, okulda cumartesi günleri kurstan geldikten sonra yaklaşık 12:00 ile 18:00 arasında başlıyordu, ama öğlendeydi kesinlikle tam net hatırlamıyorum, insanlar ve troller vardı, böyle dağ gibi biyer vardı, savaş falan oluyodu, bir sahnesinde esir mi ne düşüyolardı troller taş falan taşıyodu, boynuzları falan vardı birinin.Çok güzel bişeydi film değildi çünkü bölüm bölüm izliyodum belkide filmi bölmüşlerdir diyicem ama 2-3 bölüm değildi oyüzden dizidir, bilene eig çok aradım bulamıyorum..yardım edermisiniz gençler
  • sezinsezin S kullanıcısına yanıt
    Aynen... Çok teşekkür ederim.. Çok hızlı oldu beklemiyordum :)

• quote:

Aynen... Çok teşekkür ederim.. Çok hızlı oldu beklemiyordum :)
    2 Film sormak istiyorum korku gerilim turu.

Birinci film bir gurup bilim admi veya gezmek için ormana giden grup
    Magralari arastiriyorlar die aklimda daha sonra bir magraya giriyorlar fakat magradan cikis yolu bulamiyorlar
    Ve magrada yasayan bir yaratik tarafından tek tek olduruyor hatta bir sahnesi suyun içinde de saldiriyor
    Aklimda kalan hep karanlık sahneler.

Ikinci filmde buna benzer bilim adamlari bir seyi arastirmaya gdiyorlar veya deney gibi bir seyler yapacaklar.
    Derin bir kuyya iniyorlar kuyunun sonu değişik bir yer alti dunyasi gibi hem orman hem magralar var.
    Yine bu filmde de yaratiklar var buyuk solucan delikleri var insanlar oralari yol olarak kullanirken yaratik bazilarini bu dar gecite saldiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: free70

Magralari arastiriyorlar die aklimda daha sonra bir magraya giriyorlar fakat magradan cikis yolu bulamiyorlar
    Ve magrada yasayan bir yaratik tarafından tek tek olduruyor hatta bir sahnesi suyun içinde de saldiriyor

Ikinci filmde buna benzer bilim adamlari bir seyi arastirmaya gdiyorlar veya deney gibi bir seyler yapacaklar.
    Derin bir kuyya iniyorlar kuyunun sonu değişik bir yer alti dunyasi gibi hem orman hem magralar var.
    Yine bu filmde de yaratiklar var buyuk solucan delikleri var insanlar oralari yol olarak kullanirken yaratik bazilarini bu dar gecite saldiriyor.

birinci film bu olabilir,bu filmin 2.side var.
    Sinemalar.com
    Cehenneme Bir Adım (2005) - The Descent
    http://www.sinemalar.com/film/115/cehenneme-bir-adim

Sinemalar.com
    Cehenneme 2 Adım (2009) - The Descent: Part 2
    http://www.sinemalar.com/film/10142/cehenneme-2-adim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

quote:

birinci film bu olabilir,bu filmin 2.side var.
    Sinemalar.com
    Cehenneme Bir Adım (2005) - The Descent
    http://www.sinemalar.com/film/115/cehenneme-bir-adim

Sinemalar.com
    Cehenneme 2 Adım (2009) - The Descent: Part 2
    http://www.sinemalar.com/film/10142/cehenneme-2-adim

Alıntıları Göster
    Dün gece Beyaz Show dan sonra bir film çıktı.Filmin ismini unuttum.Filmin ismi kafama takıldı filmi beğendiğimden değilde.
    Filmde aynı evde kalan 4 erkek arkadaş vardı.İçlerinden birisi zenci.1 tanesi barda çalışıyor sanırsam.Bir diğeri senaryo yazıyor bir kızdan hoşlanıyor söyleyemiyordu ama arkadaşlardı kız ile.Çocuk kıza birgün tam açılacak yine söyleyemiyor kızı taksiyle takip ediyor sonra evdeki barda çalışan yakın arkadaşıyla birlikte görüyor.Sonra kızla o çocuk eve geliyor.Kıza açılamayan çocuk evden gidiyordu.Sonunda evden ayrılacaklar parti veriyorlardı.Sonra o çocuk aradan çıkıyor kızdan hoşlanan çocuk kızla sevgili oluyorlardı.
  • Merhaba arkadaşlar
    Benim yillardir aradigim bir film tekrar izlemek istiyorum ama birturlu bulamiyorum.

Bu filmi yillar önce seyrettim sanirim filmin başlarında bir kadin kuyudan su çekiyordu ya da oyle bisey.Bu filmde kadinlarin kıyafetleri ortaçağ insanların kıyafetleri gibiydi.Film gerilim ve dram unsurları barindiriyordu.Filmde bir adam başroldeki kadini gozetliyordu bir pencereden kadin ikinci defa baktiginda yok oluyordu adam.Bu adam filmin sonunda hayalet,vampir,şeytan vs olabilir boyle biseye dönüşüyordu.filmde galiba küçük bir çocuk vardi bu çocuk ya hastaydi ya da güneş isigina ya da başka biseye asiri hassasiyeti vardi.filmin sonuna doğru o adamdan korumaya calisiyordu çocuğu kadin. Lütfen ama lütfen nolur bu deli sorudan kurtarin beni.Bilen var biliyorum.Çünkü yillar önce birçok kez bu film yayinlandi TV de. Bu filmin adi ne ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizfilmkolik -- 28 Mart 2015; 9:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizfilmkolik

Merhaba arkadaşlar
    Benim yillardir aradigim bir film tekrar izlemek istiyorum ama birturlu bulamiyorum.

Bu filmi yillar önce seyrettim sanirim filmin başlarında bir kadin kuyudan su çekiyordu ya da oyle bisey.Bu filmde kadinlarin kıyafetleri ortaçağ insanların kıyafetleri gibiydi.Film gerilim ve dram unsurları barindiriyordu.Filmde bir adam başroldeki kadini gozetliyordu bir pencereden kadin ikinci defa baktiginda yok oluyordu adam.Bu adam filmin sonunda hayalet,vampir,şeytan vs olabilir boyle biseye dönüşüyordu.filmde galiba küçük bir çocuk vardi bu çocuk ya hastaydi ya da güneş isigina ya da başka biseye asiri hassasiyeti vardi.filmin sonuna doğru o adamdan korumaya calisiyordu çocuğu kadin. Lütfen ama lütfen nolur bu deli sorudan kurtarin beni.Bilen var biliyorum.Çünkü yillar önce birçok kez bu film yayinlandi TV de. Bu filmin adi ne ?????

The Innocents (1961) bir bak.

• quote:

1. Si Derin Kabus olabilir mi?

• ARKADAŞLAR 5-6 YIL ÖNCEMİ NE İZLEMİŞTİM 7-8 KİŞİLER HEPSİ ÖLÜMSÜZ BAZI KARELERİ HATIRLIYORUM ADAM BİR BİNAYA GİRİYOR GÜVENLİK GÖRÜYOR BUNA ATEŞ EDİYOR YAPMA YAPMA DİYOR SONRA KALKIYOR VURULDUKDAN SONRA AMA ÖLMÜYOR ÖLÜMSÜZ YUKARI ÇIKIYOR EN ÜST KATA BUNU ARIYORLAR ADAMI ARKADAŞLARI BİR ADAM GELİYOR KAÇ ORDAN DİYORLAR GELEN ADAMDA ÖLÜMSÜZ ÇOK HIZLI KOŞUYOR VE ÇOK GÜÇLÜ İLK GÜVENLİKLERİ ÖLDÜRÜYOR SONRA YUKARI ÇIKIYOR ADAM KAÇMIYOR ONU YENEBİLİRİM DİYOR KAPIŞIYORLAR HIZLI KOŞAN ADAM BUNU KAFASINI FELAN KESİYOR ÖYLE ÖYLE BİR FİLM ARKADAŞLAR BULUN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM YA FİLM BAYA ÖNCEYDİ AMA HIZLI KOŞAN ADAMIN SURATI GARİP Dİ MASKE GİBİ BİRŞEY VARDI SANKİ SONRA MEZARLIKTA FELAN DE BİR KARE GEÇİYORDU SONLARDA GALİBA BU KADAR HATIRLAYABİLDİM BULURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngngr

ARKADAŞLAR 5-6 YIL ÖNCEMİ NE İZLEMİŞTİM 7-8 KİŞİLER HEPSİ ÖLÜMSÜZ BAZI KARELERİ HATIRLIYORUM ADAM BİR BİNAYA GİRİYOR GÜVENLİK GÖRÜYOR BUNA ATEŞ EDİYOR YAPMA YAPMA DİYOR SONRA KALKIYOR VURULDUKDAN SONRA AMA ÖLMÜYOR ÖLÜMSÜZ YUKARI ÇIKIYOR EN ÜST KATA BUNU ARIYORLAR ADAMI ARKADAŞLARI BİR ADAM GELİYOR KAÇ ORDAN DİYORLAR GELEN ADAMDA ÖLÜMSÜZ ÇOK HIZLI KOŞUYOR VE ÇOK GÜÇLÜ İLK GÜVENLİKLERİ ÖLDÜRÜYOR SONRA YUKARI ÇIKIYOR ADAM KAÇMIYOR ONU YENEBİLİRİM DİYOR KAPIŞIYORLAR HIZLI KOŞAN ADAM BUNU KAFASINI FELAN KESİYOR ÖYLE ÖYLE BİR FİLM ARKADAŞLAR BULUN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM YA FİLM BAYA ÖNCEYDİ AMA HIZLI KOŞAN ADAMIN SURATI GARİP Dİ MASKE GİBİ BİRŞEY VARDI SANKİ SONRA MEZARLIKTA FELAN DE BİR KARE GEÇİYORDU SONLARDA GALİBA BU KADAR HATIRLAYABİLDİM BULURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
    merhaba geçnler izlediğim ve adını hatırlayamadığım çok film var ama içlerinden iki tanesi nedense isimlerini hatırlamam için bana baskı yapıyor :))

Birincisi bi şehir var labirent gibi (bu son çıkan labirent ölümcül kaçış filmi değil) şehir devamlı değişiyor, adamın biri farkediyor bunu ve şehri bu hale getirenleri aramaya çalışıyor sonra polis felan tutuyor bunu, bu bildiklerini polise anlatıyor polis bunu deli felan sanıyor öyle işte.

İkincisi ise Azerbaycan Bakü'de üniversite okuduğum zaman izlediğim ve hatırlamayı bırakın adını bile bilmediğim bir filmdi ama konusu hoşuma gitmişti nedense :))) eski film buda, belliydi çekim kalitesinden oyunculardan :)) neyse bazı insanlar bir adayı keşfetmeye çalışıyor bunlar adaya gidiyorlar, tabi gemileri var :)) neyse adaya ayak basar basmaz başlarına olaylar geliyor sonra adada başka insanların da olduğunu farkediyorlar onlara okuma yazma öğretiyorlar amme hizmeti gibi bişey :))) bundan sonra baskın gibi bişey oluyordu tam o sırada reklam girdi reklam bittikten sonra filmin geri kalanını koymayı unuttular :))
  • bayhissiz B kullanıcısına yanıt
    birinci film
    dark city (1998)http://www.imdb.com/title/tt0118929/
    olabilir,
    şehir devamlı değişiyor, adamın biri farkediyor bunu ve şehri bu hale getirenleri aramaya çalışıyor sonra
    buraya kadar yazdıkların dark city ile örtüşüor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Cinayetler işleniyordu, cinayeti işleyen kişiyi bulamıyorlardı, Bu cinayetci arabada öpüşmeye çalışan çifti gelip öldürüyordu
  • ExtraJudical kullanıcısına yanıt
    The Town That Dreaded Sundown (2014)
    Movieclips Trailersyoutube
    The Town That Dreaded Sundown Official Trailer #1 (2014) - Gary Cole Horror Movie HD
    https://www.youtube.com/watch?v=iFnQ250vdAg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

Cinayetler işleniyordu, cinayeti işleyen kişiyi bulamıyorlardı, Bu cinayetci arabada öpüşmeye çalışan çifti gelip öldürüyordu

Zodiac (2007) olabilir mi? Bu filmde de arabadaki çifti öldürme sahnesi var.Bilgiler çok yetersiz, yüzlerce film vardır bu şekilde.
    http://www.imdb.com/title/tt0443706/
  • sezinsezin S kullanıcısına yanıt
    Evet buydu teşekkürler, yorgundum yarısında uyumuştum, tekrardan indireyim bakayım sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

Evet buydu teşekkürler, yorgundum yarısında uyumuştum, tekrardan indireyim bakayım sağolasın

Bilgiler yetersiz değilmiş demek ki
  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.