Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (434. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllardır aklıma takılan bi film var hem hoşuma gitmişti hem de filmin bi sahnesinde çok hoşuma giden bi müzik vardı yaklaşık 6 yıl önce digiturkte izlemiştim. Filmde bitkisel hayatta bi adam vardı küçükken dans etmeye çalışıp takla sırasında düştüğü için yıllarca bu halde kalmıştı ama annesi fişin çekilmesine hiç izin vermemişti yıllarca oğlunun yanına gidiyordu ve sonunda fiş çekilsin dediği gün adam uyanıyordu. Adam diyorum ama çocukken bitkisel hayata girdiği için hala çocuk aklıyla hareket ediyor. Hatta bi sahnede mentos ve kolayla intihar etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse bunun sevdiği bi kız vardı bide ve bu kızın sevgilisi vardı sanırım bunlar çocukluk aşkıydı. Ayrıca hatırladığım birkaç detay daha var bu kızla sevgilisi bi sahnede kavga ediyordu ve kız adamın aletiyle ilgili laf atıyordu boyu kısa mi ne diyordu. Ve bu çocuk akıllı adam yıllar sonra yeniden dans yarışmasına katılıyordu fakat herkes onun grubundan iyi olduğu için çocukken bitkisel hayata girmesine sebep olan hareketi denemesi gerekiyordu ama bu sefer hareketi doğru bir şekilde yapabiliyordu. Hatırladığım her şey bu kadar şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokha00 G kullanıcısına yanıt
    Disturbia.

İyi filmdir, severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrade2

oh be sonunda adını hatırlayamadığım filmler icin uygun bir platform buldum,
    arkadaslar bn bundan bikaç ay önce fox tv'de bi film izlemistim, yarısını izleyebildim ancak izlediğim kısım cok keyifliydi, bigün baştan sona izliyim dedim ama filmi bulamadım, adını da hatırlamıyorum sizden yardım rica edeceğim.

filmin ilk yarısı inanılmaz bir parti verme, eğlence ve esrar içme isteği uyandırıyor ve özendiriyor, 2. yarısı ise sonsuz bi intihar etme isteği.

Yabancı film, üniversiteden 5 veya 6 çok samimi arkadaş, üniv. zamanlarında birbirine söz veriyolar ''10 veya 15 veya 20 veya 25 yıl sonra tekrardan buluşacağız ve dostluğumuz şuanki gibi değilse ve şuanki gibi hissetmiyorsak ölürüz'' diye, yıllar sonra tekrardan bi göl evi kiralıyolarlar, dağın başında herbiri 35-40'lı yaşlara gelmiş, içlerinden bitanesi doktor olmuş, diğeri avukat buluştukları ilk gün şömineyi yakıyorlar, müzik açıyorlar, esrar ve alkol içip eğleniyorlar.
    2 ve 3. gün adamlardan biri bara gidip bir kız buluyor ve kızları eve çağırıp parti veriyolar, bu sekilde 2-3 gün gidiyor

filmin 2. yarısında arkadaslardan biri bişeylerin eskisi gibi olmadığını farkediyor ve verdiği sözü tutmak icin kendini banyoda asıyor (asmadan önce traş oluyor)
    arkadaşlardan bir diğeri çatı katında yastıkla diğer arkadaşını boğuyor (ölen kişinin isteği üzerine)
    ölenleri tek tek arkada sahil kenarına gömüyorlar
    polis geliyor ve evde bişeylerin ters gittiğini anlıyor, cunku evdeki insan sayısı azaldıkça kapının önündeki araba sayısı azalmıyor,
    polis durumu fark ettiğinde evdeki son kişi de ölüm için arabasına binmiş oluyor, takip başlıyor, son kişi uzun süre kaçıyor ve polis onu yakalayamadan dağın başına gelip intihar ediyor.

inanılmaz müzikleri vardı aynı zamanda ismi nedir filmin, hatırlayan izlemiş olan var mı??
    Bazı yerlerini anlatırken hata yapmıs veya yanlıs yönlendirmiş olabilirim. beni bağışlayın.

internetten baya araştırdım ama bulamadım. bulunursa haberim olsun merak ettim
  • Dizi
    Merhaba arkadaslar 2000 li yıllarda trt 1 izledigim bir yabancı dizi vardı saat 4-5 arası yayınlanıyordu genç bir çocuk hazine adasına gitmek için denize açılıyor ada lanetli ada gibi birşey fırtınadan geçmek gerekiyordu galiba adaya gitmek için hatta cocugun babasıda aynı adaya giderken fırtınada kaybolmuş.
    Çocuk yanında birkaç kişiyle fırtınadan geçiyor ama tekne hasar alıyor adaya varıyorlar ada da 3 tane farklı çete gibi birşey var çetenin biri atlı çete . Diger cete de siyah giyiniyordu 3. Yü hatırlayamadım.
    Dizi de sonradan karaya vurmuş eski bir deniz altı çıkıyor sona çocuk bu deniz altıyla ada dan gitmeyi falan planlıyordu.
    Çocuk adaya annesi ve birkaç kişi ile gidiyordu ada da dagılıp kayboluyorlardı.
    Hazine adası ve farklı türevleri tarattım ama bir sonuç bulamadım
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hndnkyha

merhaba arkadaşlar
    Ben bu filmi ne zaman izledim hatırlamıyorum ama Cine 5'te izlemiştik onu hatırlıyorum. Filmde 3 kız arkadaş var bunlar uzun zamandır arkadaşlar fakat sarışın olan kız diğer kızları kıskanıyo ama belli etmiyo mektup falan almaya başlıyolardı sanırım tam hatırlamıyorum jeremy adından birinden bu jeremyde bunları sevmeyen biriymiş eskiden neyse aslında katil bunları kıskanan sarışın kızmış aama saçma bi maske takıyodu suratına o şekilde dolanıyodu. Bundan şüphelenmesinler diye suçu jeremye atmaya çalışıyodu falan falan (:

Valentine - Ölümcül Bedel (2001)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Ağustos 2014; 15:03:10 >
  • Arkadaşlar bir tane film izlemiştim 2000'li yılların başlarında haftalardır adını hatırlamaya çalışıyorum fakat hatırlayamıyorum. Konusu şöyleydi ;
    1970-80'li yılların birinde bir ailenin evine uçak düşüyordu ama adam nükleer saldırı olduğunu sanıp evin altına yaptığı sığınağa giriyordu ailesiyle birlikte. Kağı üstlerinden kitleniyordu ve 30 yıl açılmıyordu. Bu ailenin bir tane bebek erkek çocukları vardı 30 yıl boyunca sığınakta ona bilim vs.. eğitim falan veriyorlardı. 30 yıl sonra kapı açılıyordu ve çocuk ilk kez kendi annesinden ve babasından başka bir insan görüyordu. Sığınaktan çıktığında ki zamanı anlatan komedi filmiydi. Adı da merhaba dünya mı merhaba dünyalı mı neydi tabii yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi internete bakıyorum. Merhaba dünya veya merhaba dünyalı adına sahip birkaç eski film buluyorum ama konusu buna uygun değil. Ya bir yardımcı olur musunuz? Neydi bu filmin adı ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velif34

Arkadaşlar bir tane film izlemiştim 2000'li yılların başlarında haftalardır adını hatırlamaya çalışıyorum fakat hatırlayamıyorum. Konusu şöyleydi ;
    1970-80'li yılların birinde bir ailenin evine uçak düşüyordu ama adam nükleer saldırı olduğunu sanıp evin altına yaptığı sığınağa giriyordu ailesiyle birlikte. Kağı üstlerinden kitleniyordu ve 30 yıl açılmıyordu. Bu ailenin bir tane bebek erkek çocukları vardı 30 yıl boyunca sığınakta ona bilim vs.. eğitim falan veriyorlardı. 30 yıl sonra kapı açılıyordu ve çocuk ilk kez kendi annesinden ve babasından başka bir insan görüyordu. Sığınaktan çıktığında ki zamanı anlatan komedi filmiydi. Adı da merhaba dünya mı merhaba dünyalı mı neydi tabii yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi internete bakıyorum. Merhaba dünya veya merhaba dünyalı adına sahip birkaç eski film buluyorum ama konusu buna uygun değil. Ya bir yardımcı olur musunuz? Neydi bu filmin adı ????

http://m.imdb.com/title/tt0124298/ blast from the past

• Evet bu filmdi :) Teşekkürler forrest55
  • Ya sanırsam 10 yıl falan önce izledim. Adamın birinin bir erkek çocuğu vardı. Birde köpeği vardı. Sonra bu adam bir zihinsel engelliyi evinde tutuyordu. Bir gün eve gelince çocuğunun burnunun kanadığını görüp engelli adama dalmıştı. Ama çocuğu o hale köpek getirmişti tek hatırladığım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: forrest55

quote:

Arkadaşlar bir tane film izlemiştim 2000'li yılların başlarında haftalardır adını hatırlamaya çalışıyorum fakat hatırlayamıyorum. Konusu şöyleydi ;

Evet bu filmdi fakat internette izleyebileceğim bir site bulamıyorum. Türkçe altyazılı veya türkçe dublaj izleyebileceğim bildiğiniz bir site var mı ? Link gönderebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet bu filmdi fakat internette izleyebileceğim bir site bulamıyorum. Türkçe altyazılı veya türkçe dublaj izleyebileceğim bildiğiniz bir site var mı ? Link gönderebilir misiniz ?

Torrentden indir bs player ile altyazı bulabilirsin belki

• quote:

Orijinalden alıntı: draginal

Ya sanırsam 10 yıl falan önce izledim. Adamın birinin bir erkek çocuğu vardı. Birde köpeği vardı. Sonra bu adam bir zihinsel engelliyi evinde tutuyordu. Bir gün eve gelince çocuğunun burnunun kanadığını görüp engelli adama dalmıştı. Ama çocuğu o hale köpek getirmişti tek hatırladığım bu.

Replicant
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Torrentden indir bs player ile altyazı bulabilirsin belki

Peki öyle deneyeyim bir de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Ya sanırsam 10 yıl falan önce izledim. Adamın birinin bir erkek çocuğu vardı. Birde köpeği vardı. Sonra bu adam bir zihinsel engelliyi evinde tutuyordu. Bir gün eve gelince çocuğunun burnunun kanadığını görüp engelli adama dalmıştı. Ama çocuğu o hale köpek getirmişti tek hatırladığım bu.

Replicant

Bi bakayım filme. Hayret bilim kurgu sevmem nerden izlemişim ya
    edit: oymuş hakikaten teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 26 Ağustos 2014; 15:04:10 >
  • 15 sene vardir.iki aylak(serseri) adam var istasyonda gidiolar.sonra karisiklik oluyo bunlarin kafaya chip taki yolar.super zeka oluyorlar.dövüş kitabi okuyup dövüşçü falan oluyolardi.en son sahnede yine tren yoludu.manyak filmdi çok filimci arkadaş im bulama di umarim siz bulursunuz.yoksa hayal ürünüm olduğunu düşünmeye basluycam

• qwert. kullanıcısına yanıt
    oooo yemin ederim bu,,,cok iyi ,cok sevindim,,cok tsk ederim arkdsm...ya bu filmi ben sadece bir kere izleye bildim,,,seneler once,nasil bulmayi basardin hayret..cok cok tsk ederim aslansin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone4335

Kaç sene önce izlediğimi hatırlayamadığım bi film var anımsadıklarım şunlar dünyada yaşayan bi ırk gibi bişey vardı insan kılığında olabilirler(yada direk insanda olabilirler) bunlar birbirlerinden uzaklaşınca yada yakınlaşınca yanıyolardı sanırım bide hatırladığım filmin sonunda birisi ay 'dan dünyadakini arıyodu artık yakın olmamız gerekmiyo tarzında bi şaka yapıyodu hatırlayanın elini öpücem :D

yokmu bi yiğit abimiz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

Merhaba arkadaşlar yıllardır aklıma takılan bi film var hem hoşuma gitmişti hem de filmin bi sahnesinde çok hoşuma giden bi müzik vardı yaklaşık 6 yıl önce digiturkte izlemiştim. Filmde bitkisel hayatta bi adam vardı küçükken dans etmeye çalışıp takla sırasında düştüğü için yıllarca bu halde kalmıştı ama annesi fişin çekilmesine hiç izin vermemişti yıllarca oğlunun yanına gidiyordu ve sonunda fiş çekilsin dediği gün adam uyanıyordu. Adam diyorum ama çocukken bitkisel hayata girdiği için hala çocuk aklıyla hareket ediyor. Hatta bi sahnede mentos ve kolayla intihar etmeye çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse bunun sevdiği bi kız vardı bide ve bu kızın sevgilisi vardı sanırım bunlar çocukluk aşkıydı. Ayrıca hatırladığım birkaç detay daha var bu kızla sevgilisi bi sahnede kavga ediyordu ve kız adamın aletiyle ilgili laf atıyordu boyu kısa mi ne diyordu. Ve bu çocuk akıllı adam yıllar sonra yeniden dans yarışmasına katılıyordu fakat herkes onun grubundan iyi olduğu için çocukken bitkisel hayata girmesine sebep olan hareketi denemesi gerekiyordu ama bu sefer hareketi doğru bir şekilde yapabiliyordu. Hatırladığım her şey bu kadar şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler

Arkadaşlar duyan gören izleyen bilen yok mudur cidden yıllardır arıyorum bu filmi
  • Aradığım filmde adam şizofren ya da benzer bir hastalığı vardı.Adamın bir de kız arkadaşı vardı. Filmin sonunda kız adamın yaşadığı evin yakınında ki mahzen gibi bir yere giriyordu. Adam orada başka birini rehin almıştı ama kızın gördüğü adamın kendi kendini rehin aldığıydı sonunda adam kızın yardımıyla hayalindeki adamı yeniyordu galiba sonunda ne olduğunu pek hatırlamıyorum. Televizyonda izlemiştim bu filmi çok eski bir film değil.
  • Arkadaşlar eskiden rastgele izlediğim birkaç film vardı, tamamını izleyemedim ama sonra da bulamadım merak etmeme rağmen.

1)Şimdi bir çocuk var ve yanlış hatırlamıyorsam çocuk okulda pek sevilmiyor. Bu çocuğun yatağının altından bizim Elm Sokağı'ndaki Freddy gibi bir adam çıkıyor ve bunu yatağın altındaki bir dünyaya çekiyordu. Sonra oraları gezdirdikten sonra çocuğun arkadaşı oluyordu ve takılıyolardı. Mesela bi arkadaşının evine gidip gece dolaptaki şişeye işiyorlardı falan. Büyük ihtimal çocuk filmi gibi bir şey olabilir ama aklıma takıldı yıllardır aklımda bulamadım filmi.

2) Bu filmi eskiden Cine5 hep verirdi, filmin başında (belki dizidir) bi direğin altında sanırım bira şişesi gibi bir şişe vardı. Çocuk o tarafa doğru gidiyordu ve direk düşüyodu. Ordan sonra isimlerin falan yazdığı başlangıç kısmına geçiyordu ve orası da yanlış hatırlamıyorsam çizgi romanlar gibi böyle çizimlerden falandı hep. Cine5 izleyen biri varsa olur da hatırlar bi ihtimal.

3) İki çocuk var birisini sanırım ayakları tutmuyor, birisi de şişman ve pek sevilmeyen bir çocuk. Bunlar birbirleriyle çok yakın arkadaş oluyorlar, hatta şövalye falan olduklarını düşünüyorlar. Şişman çocuk diğerini sırtına alıyor geziyorlar falan. Kanal D'de yayınlanmıştı sanırım bi ara. Onun da adı gelmiyor aklıma.

Bulan çıkarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.