Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.706.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fable

zamanı'da yarım yamalak tv de izlediğim bir film sanırım uzak doğu film olması lazım kadın mafia gibi birşey evlenmek istiyordu sanrım pek fazla hatırlamıyorum ama filmin sonun'da bir adam(adam biraz pısırıktı sanırsam)çıkıyordu o kadın sonra başka bir mafia gibi bir grubun eline düşüyordu herif onu kurtarmak için benzinle gidip dağıtıyordu hepsini bilen izleyen arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim..

my wife is a gangster 2001 ( eyvah karım mafya serisi 2yi de izle 3 de o kadın yok

bunun yanınd bu seriyide izlersen aynı keyfi alırsın

Marrying the Mafia ( mafyayla evlenmek )
  • quote:

Orijinalden alıntı: krtyp79

benim aradığım film erotik komedi.cok lüx bi malikanede geçiyor..bitane yaşlı adamın cesedini güzel kızlar oradan oraya dolaştırıyor.buzdolabına felan sokuyorlar
    sanırım film Show tvde yayınlnan kırmızı noktalı filmlerden biriydi.bide gözlüklü bi adam var.güzel kızlar adamı bastan çıkartıyorlar felan.....yardımcı olursanız sevinirim

Weekend at Bernie's (1989 )
  • hayır.benim aradığım film bu değil.
  • benim aradığım film erotik komedi.cok lüx bi malikanede geçiyor..bitane yaşlı adamın cesedini güzel kızlar oradan oraya dolaştırıyor.buzdolabına felan sokuyorlar
    sanırım film Show tvde yayınlnan kırmızı noktalı filmlerden biriydi.bide gözlüklü bi adam var.güzel kızlar adamı bastan çıkartıyorlar felan.....yardımcı olursanız sevinirim
  • eyvallah hocam teşekkür seriyi izleyim
  • 11-12 yıl önce trt1de yayınlanan yabancı bir diziydi, muhtemelen Amerikan ama emin değilim, başrolünde uzak doğulu, uzun saçlı bir kadın vardı. Ajan/casus gibi bir şeydi kadın, maceradan maceraya yani... Özellikle bir sahneyi çok iyi hatırlıyorum, mağara gibi bir yerde, kapıyı açabilmek için, anahtar gerekiyordu ama anahtar bal peteğinin içindeydi, meşalenin ateşiyle balı eritip çıkarıyordu anahtarı...
  • MrSmart M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurleer.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Ben de 2 film soracağım sizlere.

1.'si ABD filmi idi. Bir baba, karısı ve 2 çocuğu ile yaşıyor. Evin büyük çoğunluğu evde geçiyordu. Baba, küçük erkek çocuklara ilgisi olan bir sapık. Bir gece küçük oğlunun arkadaşına tecavüz ediyor ve tecavüz ettiği çocuk hastaneye kaldırılıyordu. Evlerini kapısına "tecavüzcü" yazmışlardı.
    Anahtar sözcükler vermem gerekirse. Küçük çocuk gözlüklüydü. Tecavüz edilen çocuğun babası tecavüzcüyü dövmüştü. Tecavüzcü olay kanıtlanamadığı için hapise falan girmemişti.

2.'sini de 1990'lı yıllarda izlemiştim. Bir sahil kasabasında geçen mistik bir filmdi. Kedi gibi 9 canı olan bir adam vardı. Filmde 8 kez öldü. Sonuncu da "artık normal bir insanım tek canım kaldı" demesine rağmen sevgilisi onun bir "canavar" olduğunu düşündü ve gerçekten adamı öldürmüştü.
  • Beyler bi film vardı 4 5 ay önce fragmanda görmüştüm adamın birini kaçırıyorlar bi oda da senelerce tutuyolar oda da televizyon var orda kendisinin cinayet işlediğini falan görüyor yaşlanıyo falan herif oda da çocukları vardı küçük onlar baya büyüyo falan yeni film bu aralar çekilen nedir acaba ismi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknmcgrady

Beyler bi film vardı 4 5 ay önce fragmanda görmüştüm adamın birini kaçırıyorlar bi oda da senelerce tutuyolar oda da televizyon var orda kendisinin cinayet işlediğini falan görüyor yaşlanıyo falan herif oda da çocukları vardı küçük onlar baya büyüyo falan yeni film bu aralar çekilen nedir acaba ismi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dilayg

11-12 yıl önce trt1de yayınlanan yabancı bir diziydi, muhtemelen Amerikan ama emin değilim, başrolünde uzak doğulu, uzun saçlı bir kadın vardı. Ajan/casus gibi bir şeydi kadın, maceradan maceraya yani... Özellikle bir sahneyi çok iyi hatırlıyorum, mağara gibi bir yerde, kapıyı açabilmek için, anahtar gerekiyordu ama anahtar bal peteğinin içindeydi, meşalenin ateşiyle balı eritip çıkarıyordu anahtarı...

gizem avcısı ( Relic Hunter (1999-2002) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Selam arkadaşlar. Ben de 2 film soracağım sizlere.

1.'si ABD filmi idi. Bir baba, karısı ve 2 çocuğu ile yaşıyor. Evin büyük çoğunluğu evde geçiyordu. Baba, küçük erkek çocuklara ilgisi olan bir sapık. Bir gece küçük oğlunun arkadaşına tecavüz ediyor ve tecavüz ettiği çocuk hastaneye kaldırılıyordu. Evlerini kapısına "tecavüzcü" yazmışlardı.
    Anahtar sözcükler vermem gerekirse. Küçük çocuk gözlüklüydü. Tecavüz edilen çocuğun babası tecavüzcüyü dövmüştü. Tecavüzcü olay kanıtlanamadığı için hapise falan girmemişti.

2.'sini de 1990'lı yıllarda izlemiştim. Bir sahil kasabasında geçen mistik bir filmdi. Kedi gibi 9 canı olan bir adam vardı. Filmde 8 kez öldü. Sonuncu da "artık normal bir insanım tek canım kaldı" demesine rağmen sevgilisi onun bir "canavar" olduğunu düşündü ve gerçekten adamı öldürmüştü.

1.ci filmi muhakkak bulurlar o bilndik bir film filmin sonunda yanlış hatırlamıyorsam şişman çocuk evin terasına çıkar dışarda sere serpe güneşlenen bi hatun görür ve o anda milli olur kibarca düşünce gücüyle :D ben oyuncuları hiç hatırlayamadığım için malesef bilgi vermicem ama başrodleki tecavüzcü William H. Macy in yıpranmamış haline benziyodu öyle kalmış aklımda belkide onun filmi bilmiyorum aslında biraz araştırsam bulurumda istediğin filmin anahtar kelimeleri baya bi sakıncalı :D
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 6-7 sene önce Samanyolu kanalında bir film izlemiştim. Lakin Filmin ismini hatırlayamıyorum. Filmin konusu bir grup maden işcisi maden ocağının çökmesiyle yerin dibinde mahsur kalıyorlar. İnsanlarda maden ocağının çökmesiyle maden ocağındaki insanların öldüklerini düşünüyorlar ve hiç kazı,araştırma falan yapmıyorlar. Bir kişi çıkıp işte göçükte yinede yaşayan insan olabileceğini falan düşünüyor. Göçük olan bölgeye bir delik açıp yerin dibine uzun demir yolluyorlar yaşayan varsa demire vurup titreşimi hissedelim diye. Yerin dibinde mahsur kalan madenciler demiri görüp taşla vuruyorlar ama yukarıdan hissedilmiyor. Sonra işte insanların öldüğünü düşünüp hiç araştırma kazı falan yapılmıyor. İşte sonra baya bi zaman(gün) falan geçiyor. Maden ocağının göçtüğü bölgeye delik açıp uzun demir yollayan adam yinede yaşayan insan olduğunu düşünüp Ülkenin liderine kesinlikle kazı yapmaları gerektiğini yaşayan insan olabileceğini falan anlatıyor. Ülkenin lideri kabul etmiyor. Falan daha sonra yine yerin dibine son kez demir yolluyorlar bu sefer maden ocağında mahsur kalan işciler demiri yine görüyorlar bu sefer demire bıçakla vuruyorlar ve yukarıdan bu sefer demire vurulduğunu hissedip işte maden ocağındaki işcilerle irtibat kurmaya falan çalışıyorlar.Bu sefer büyük bir delik açıp yerine dibine işcilerle konuşabilmek için telefon telsiz falan yolluyorlar. İşte daha sonra işcileri kurtarmaya çalışıyorlar.
    Konusu bu arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlboro__

quote:

Orijinalden alıntı: portative

Selam arkadaşlar. Ben de 2 film soracağım sizlere.

1.ci filmi muhakkak bulurlar o bilndik bir film filmin sonunda yanlış hatırlamıyorsam şişman çocuk evin terasına çıkar dışarda sere serpe güneşlenen bi hatun görür ve o anda milli olur kibarca düşünce gücüyle :D ben oyuncuları hiç hatırlayamadığım için malesef bilgi vermicem ama başrodleki tecavüzcü William H. Macy in yıpranmamış haline benziyodu öyle kalmış aklımda belkide onun filmi bilmiyorum aslında biraz araştırsam bulurumda istediğin filmin anahtar kelimeleri baya bi sakıncalı :D

Çok yaşa dostum. filmin sonu dedğin gibiydi. anahtar kelimeleri yazınca google'da istenmedik şeylerle karşılaşıyorum. :)

bir bilen çıkar herhalde beklemedeyim...
  • benim aradığım film erotik komedi.cok lüx bi malikanede geçiyor..bitane yaşlı adamın cesedini güzel kızlar oradan oraya dolaştırıyor.buzdolabına felan sokuyorlar
    sanırım film Show tvde yayınlnan kırmızı noktalı filmlerden biriydi.bide gözlüklü bi adam var.güzel kızlar adamı bastan çıkartıyorlar felan.....yardımcı olursanız sevinirim .film playboy maliklanesinde geçiyor olabilir.
  • sirens S kullanıcısına yanıt
    aa buymuş çok teşekkür ederim çok sağolun :))))))
  • Şizofren ressam bir kadını anlatıyodu film, kadının annesi de şizofren annesinin buna yaptığı işkenceler vardı. Hatta annesinin yaptığı işkence sahnelerinden birisinde kızına lavman yapıyodu, kızına su içirtip suya bağlıyodu. İki eliyle aynı anda resim çizebiliyodu kız.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim?
  • konusu şöyle bi adam var bu adamın telefonuna mesaj geliyo kumarhanede şu masaya otur şu kartlar gelcek kazancan diye adamda mesaja uyuyo ve mesajdaki gibi oluyo sonra adama hep mesajlar geliyo hepte kazanıyo kumarhane sahipleri bu adamı takibe alıyolar telefona mesajların nerden geldiğini araştırıyolar ve en son bilgisayarın gönderdiği ortaya çıkıyo bu filmin adını biliyosanız yazabilirmisiniz lütfen ?
  • muhammedfth M kullanıcısına yanıt
    Echelon Conspiracy (2009)
  • böyle yarasalı marasalı şovalyemiydi bilen varmı ya :D :D
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.